Large Language Models (LLMs) Training Courses

Large Language Models (LLMs) Training Courses

Online of op locatie, door een instructeur geleide live Large Language Models (LLM's)-trainingen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe u Large Language Models kunt gebruiken voor verschillende natuurlijke taaltaken. LLMs-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook wel "live training op afstand" genoemd) wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg - Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Large Language Models (LLMs) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Generatieve AI is een type AI dat originele inhoud kan creëren, zoals tekst, afbeeldingen, muziek en code. Grote taalmodellen (LLM's) zijn krachtige neurale netwerken die natuurlijke taal kunnen verwerken en genereren.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars van gemiddeld niveau die willen leren hoe ze generatieve AI met LLM's kunnen gebruiken voor verschillende taken en domeinen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leg uit wat generatieve AI is en hoe het werkt. Beschrijf de transformatorarchitectuur die LLM's aandrijft. Gebruik empirische schaalwetten om LLM's te optimaliseren voor verschillende taken en beperkingen. Pas de modernste tools en methoden toe om LLM's te trainen, te verfijnen en in te zetten. Bespreek de kansen en risico’s van generatieve AI voor de samenleving en het bedrijfsleven.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Large Language Models (LLM's) zijn diepe neurale netwerkmodellen die natuurlijke taalteksten kunnen genereren op basis van een bepaalde invoer of context. Ze zijn getraind in grote hoeveelheden tekstgegevens uit verschillende domeinen en bronnen, en kunnen de syntactische en semantische patronen van natuurlijke taal vastleggen. LLM's hebben indrukwekkende resultaten behaald bij verschillende taken in natuurlijke taal, zoals het samenvatten van teksten, het beantwoorden van vragen, het genereren van tekst en meer.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars op beginnersniveau tot op gemiddeld niveau die grote taalmodellen willen gebruiken voor verschillende natuurlijke taaltaken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Zet een ontwikkelomgeving op met een populaire LLM. Maak een basis-LLM en verfijn deze op een aangepaste dataset. Gebruik LLM's voor verschillende taken in natuurlijke taal, zoals het samenvatten van teksten, het beantwoorden van vragen, het genereren van tekst en meer. Debug en evalueer LLM's met behulp van tools zoals TensorBoard, PyTorch Lightning en Hugging Face Datasets.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Last Updated:

Upcoming Large Language Models (LLMs) Courses

Weekend Large Language Models (LLMs) cursus, Avond Large Language Models (LLMs) training, Avond Large Language Models (LLMs) opleiding Large Language Models (LLMs) boot camp, Large Language Models (LLMs) instructeur geleid, Weekend Large Language Models (LLMs) training, Avond Large Language Models (LLMs) cursus, Large Language Models (LLMs) coaching, Large Language Models (LLMs) instructeur, Large Language Models (LLMs) trainer, Large Language Models (LLMs) training cursus, Large Language Models (LLMs) lessen, Large Language Models (LLMs) on-site, Large Language Models (LLMs) privé cursus, Large Language Models (LLMs) een op een training, Large Language Models (LLMs) op locatie, Weekend Large Language Models (LLMs) opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions