On Line Training met Live Instructeur en Hands On Labs

Onze trainingen op afstand worden live, online door een instructeur gegeven aan een groep deelnemers of in een een-op-een setting.

  • De deelnemers en de trainer communiceren met elkaar via een videoconference tool en hebben daarnaast toegang tot een virtuele desktop waarop hij/zij oefeningen kan doen die real time ingezien kunnen worden door de trainer.

  • Deze revolutionaire DaDesktop® -technologie maakt het mogelijk om een digitale leeromgeving te bouwen (en indien nodig een enterprise infrastructuur) waarmee opdrachten en oefeningen uitgevoerd kunnen worden. Dit alles onder het toeziend oog van de instructeur.

  • De inhoud van de cursussen is gelijk aan klassikale variant zowel qua cursusduur, interactiviteit, praktsche oefeningen en het materiaal voor studenten.

  • Door de flexibiliteit van de trainingsopbouw en mogelijkheden tot interactie tussen trainer en deelnemer en de hands on oefeningen zijn onze online trainingen met een live instructeur vaak een efficiëntere manier van lesgeven dan de traditionele klassikale.

Wat heb je nodig?

Als je wil deelnemen vanaf kantoor of vanuit huis, heb je slechts het volgende nodig:
  •     Computer (pc of laptop) met een betrouwbare internetverbinding (min. 10 Mbit / s download en 1 Mbit / s upload)
  •     Chrome- of Firefox-webbrowser
  •     Microfoon of koptelefoon van goede kwaliteit (telefoon is een laatste redmiddel, maar zeker niet aanbevolen)
  •     Rustige plek, vrij van afleiding en lawaai (een koffieshop werkt dus niet)
Optineel:
  •     Webcam
  •     Tweede monitor

Description of Instructor-led Online Training Courses

NobleProg's eigen interactieve platform voor online remote leren: DaDesktop ™

Praktische oefeningen - DaDesktop ™ maakt het mogelijk om een ​​volledige (enterprise) infrastructuur te bouwen met alle vereiste (server-) applicaties of een volledig Integrated Development Environment met consistent versiebeheer en alle benodigde libraries. Geen tijdverspilling om iedereen de juiste softwarepakketten te laten installeren voor de start van de cursus.

Monitoring en interventie van instructeurs - Met DaDesktop ™ kan de instructeur de oefeningen van de deelnemers in realtime begeleiden en assisteren en ingrijpen waar ondersteuning nodig is. Met DaDesktop ™ kan de instructeur de controle over de desktopomgeving van de student overnemen en de stappen van de oefening demonstreren of corrigeren. Iedereen volgt zo het tempo van de les en niemand loopt achter;

• (Her) bouwen van de hands-on infrastructuur binnen enkele seconden - wanneer de oefening misloopt en de configuratie zodanig wordt aangetast dan kan de trainingsinfrastructuur binnen enkele seconden opnieuw opgebouwd worden. Van begin tot eind hebben alle deelnemers toegang tot hun leeromgeving.

Vertrouwd raken met en herhaling - DaDesktop ™ is zowel voor als na de cursus toegankelijk. Oefeningen kunnen worden gedaan en opnieuw worden gedaan lang nadat de training is afgelopen.

Recording- de cursus kan voor een deel of in zijn geheel worden opgenomen zonder extra opnametool

Samenwerking - DaDesktop ™ biedt een privé- en openbare chatfunctie tussen de deelnemers tijdens de live cursus. Er kunnen vragen worden gesteld en afgevaardigden kunnen antwoorden voorstellen die de trainer kan beoordelen.

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions