Over NobleProg

NobleProg is een internationale trainings- en consultancygroep die hoogwaardige cursussen levert aan alle sectoren, waaronder: Cyber Security, Artificial Intelligence, IT, Management, Applied Statistics.

In de afgelopen 17 jaar hebben we meer dan 50.000 mensen opgeleid van meer dan 6000 bedrijven en organisaties.

Onze cursussen omvatten klassikale trainingen (zowel openbaar als besloten) en online trainingen onder leiding van een instructeur, waardoor je de keuze en flexibiliteit hebt om je tijd, budget en expertiseniveau aan te passen.

We practice what we preach - we gebruiken veel van de technologieën en methoden die we onderwijzen, en upgraden en verbeteren voortdurend onze cursussen om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. Onze trainers zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben strenge controles en interviews doorstaan, en alle cursussen worden geëvalueerd door deelnemers om voortdurende feedback en verbetering te waarborgen.

NobleProg in cijfers

 

17 +
jaar ervaring

15 +
kantoren over de hele wereld

1000 +
trainers die samenwerken met NobleProg

1400 +
cursusoverzichten aangeboden

companies

6100 +
bedrijven die ons hebben toevertrouwd

satisfied participant

58 k. +
tevreden deelnemers

 

 

NobleProg - The World’s Local Training Provider

Onze missie is om uitgebreide trainings- en consultancy-oplossingen over de hele wereld aan te bieden op een effectieve en toegankelijke manier, afgestemd op de behoeften van consumenten. We bieden praktische kennis en ervaring uit praktijk, ondersteund door een volledig begrip van de theorie. Onze deskundige trainers zijn bedreven in de nieuwste kennisoverdracht technieken en combineren presentatie, demonstratie en hands-on leren. We begrijpen dat onze cursisten enthousiast zijn om nieuwe vaardigheden op te doen en we gedijen op die energie om uitzonderlijke trainingservaringen te bieden. Investeren in upskilling of reskilling met NobleProg betekent dat je voorop blijft lopen. Onze catalogus evolueert voortdurend en we bieden de meest gevraagde cursussen aan, zoals Java, JavaScript, SQL, Visual Basic for Applications (VBA), evenals Apache Spark, OpenStack, TensorFlow, Selenium, Kunstmatige Intelligentie en Data-analyse. Ons aanbod bestaat uit meer dan 1.400 trainingsoverzichten die meer dan 120 technologieën beslaan. Bij NobleProg leggen we de nadruk op het niet alleen volgen van de nieuwste technologische trends, maar ook op het anticiperen op veranderingen. We richten ons op het leveren van professionele vaardigheden en certificeringen die een echte impact zullen hebben. 

 

Ontdek wat ons onderscheidt >>

 

De geschiedenis van NobleProg

NobleProg werd opgericht in 2005 in Krakau, Polen, en heeft sindsdien geleidelijk haar activiteiten uitgebreid naar andere wereldwijde markten. In slechts twee jaar tijd werd het eerste internationale filiaal geopend in Londen. Het overweldigende potentieel van NobleProg, gecombineerd met de groeiende behoefte aan zelfontwikkeling programma's, vooral op het gebied van technologische vaardigheden, leidde ertoe dat het bedrijf het bedrijfsmodel veranderde in een franchise. Op deze manier stond het bedrijf binnen korte tijd toe dat een aantal mensen met een passie voor onderwijs en nieuwe technologieën zich bij het NobleProg-team voegde. Met elk jaar breidde het territoriale bereik van NobleProg zich verder uit, en nu hebben we kantoren op elk continent. NobleProg is de lokale training aanbieder van de wereld.

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions