Kunstmatige Intelligentie Training Courses | Artificial Intelligence (AI) Training Courses

Kunstmatige Intelligentie Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide, live Artificial Intelligence (AI) -cursussen demonstreren door hands-on de praktijk van het implementeren van AI-oplossingen voor het oplossen van problemen in de echte wereld. AI-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Kunstmatige Intelligentie Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at beginner to intermediate-level software engineers or anyone who wish to learn how to use Vertex AI to perform and complete machine learning activities. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand how Vertex AI works and use it as a machine learning platform.
 • Learn about machine learning and NLP concepts.
 • Know how to train and deploy machine learning models using Vertex AI.
7 hours
AlphaFold is een Artificial Intelligence (AI) systeem dat de voorspelling van eiwitstructuur uitvoert. Het is ontwikkeld door Alphabet’s/Google’s DeepMind als een diep leren systeem dat nauwkeurig 3D-modellen van eiwitstructuur kan voorspellen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op biologen die willen begrijpen hoe AlphaFold werken en gebruiken AlphaFold modellen als gids in hun experimentele studies. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamentele beginselen van AlphaFold. Leer hoe [ 2 ] werkt. Leer hoe je AlphaFold voorspellingen en resultaten kunt interpreteren.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Waikato Environment for Knowledge Analysis (Weka) is een open source data mining visualisatie software. Het biedt een verzameling van machine learning-algoritmen voor gegevensvoorbereiding, classificatie, clustering en andere data mining activiteiten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten en gegevenswetenschappers die Weka willen gebruiken om gegevens mijnwerkzaamheden uit te voeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Weka Begrijp de Weka omgeving en werkbank. Het uitvoeren van data mining taken met behulp van Weka.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn about ProjectQ and how to utilize it for implementing quantum programs. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn what is ProjectQ and what it is used for.
 • Use the ProjectQ framework to perform quantum programming.
 • Translate quantum programs to any back-end.
14 hours
Het doel van deze cursus is om een basiskennis te bieden in het toepassen van Machine Learning methoden in de praktijk. Door het gebruik van de Python programmeringstaal en de verschillende bibliotheken, en gebaseerd op een groot aantal praktische voorbeelden, leert deze cursus hoe de belangrijkste bouwblokken van Machine Learning te gebruiken, hoe data-modelingbeslissingen te nemen, de uitkomsten van de algoritmen te interpreteren en de resultaten te valideren. Ons doel is om u de vaardigheden te geven om de meest fundamentele hulpmiddelen van de Machine Learning toolbox vertrouwelijk te begrijpen en te gebruiken en de gemeenschappelijke pitfalls van de Data Science-toepassingen te voorkomen.
21 hours
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de meest relevante en alledaagse technieken voor het leren van machines in Python, terwijl ze een reeks demotoepassingen bouwen met afbeeldingen, muziek, tekst en financiële gegevens Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Implementeer algoritmen voor het leren van machines en technieken voor het oplossen van complexe problemen Gebruik deep learning en semisupervised learning voor toepassingen met beeld-, muziek-, tekst- en financiële gegevens Push Python-algoritmen naar hun maximale potentieel Gebruik bibliotheken en pakketten zoals NumPy en Theano Publiek ontwikkelaars analisten Datawetenschappers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Er wordt geschat dat ongestructureerde gegevens goed zijn voor meer dan 90 procent van alle gegevens, veel ervan in de vorm van tekst. Blog Posts, tweets, sociale media, en andere digitale publicaties voortdurend toe te voegen aan deze groeiende hoeveelheid gegevens. deze instructeur geleide, leef cursus centra rond het halen van inzichten en het betekenen van deze gegevens. Met behulp van de R taal en natural language processing (NLP) Bibliotheken, combineren we concepten en technieken uit de informatica, kunstmatige intelligentie, en computationele taalkunde om algoritmisch begrijpen de betekenis achter tekstgegevens. Data samples zijn beschikbaar in verschillende talen per klant eisen. tegen het einde van deze opleiding deelnemers in staat zal zijn om datasets (groot en klein) uit verschillende bronnen te bereiden, dan passen de juiste algoritmen te analyseren en te rapporteren over de betekenis ervan.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, zware hands-on praktijk, occasionele tests om het begrip te meten
28 hours
het doel van deze cursus is het verstrekken van algemene bekwaamheid in de toepassing van machine leermethoden in de praktijk. Door het gebruik van de python programmeertaal en de verschillende bibliotheken, en gebaseerd op een veelheid van praktische voorbeelden van deze cursus leert hoe de belangrijkste bouwstenen van de machine leren gebruiken, hoe je data modellering beslissingen te maken, interpreteren van de uitgangen van de algoritmen en valideren van de resultaten. ons doel is om u de vaardigheden om te begrijpen en gebruik maken van de meest fundamentele instrumenten van de machine leren Toolbox vol vertrouwen en Vermijd de gemeenschappelijke valkuilen van data Sciences toepassingen.
28 hours
Deze cursus introduceert taalkundigen of programmeren in NLP in Python. Tijdens deze cursus zullen we voornamelijk nltk.org (Natural Language Tool Kit) gebruiken, maar we zullen ook andere bibliotheken gebruiken die relevant en nuttig zijn voor NLP. Op dit moment kunnen we deze cursus uitvoeren in Python 2.x of Python 3.x. Voorbeelden zijn in het Engels of Mandarijn (普通话). Andere talen kunnen ook beschikbaar worden gesteld indien overeengekomen vóór de reservering.
35 hours
Dit is een 5-daagse inleiding tot Data Science en AI. De cursus wordt geleverd met voorbeelden en oefeningen met Python
28 hours
Dit is een 4-daagse cursus die AI en de toepassing ervan introduceert met behulp van de Python programmeringstaal. Er is een optie om een extra dag te hebben om een AI-project te ondernemen aan het voltooien van deze cursus. 
21 hours
Diep Reinforcement Learning verwijst naar de vermogen van een "artificale agent" om te leren door probeer-en-fout-en-beloning-en-strafingen. Een kunstmatige agent doel doeltreffend om een menselijke en#39 te emuleren; de vermogen om kennis op eigen eigen te verkrijgen en te bouwen, rechtstreeks uit rouwe inputs zoals visioen. Om de versterking van het leren te realisen, worden diep leren en neurale netwerken gebruikt. De hervormingsleren is anders van de machine-leren en vertrouwt niet op overzicht van en onsuperbezigde leerbenaderingen.In deze instructeur, levende opleiding, zullen deelnemers de fundamentele grondslagen van Deep Reinforcement Learning leren terwijl zij door de oprichting van een Deep Learning Agent stappen.Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers:
  Begrijpen de belangrijke concepten achter Deep Reinforcement Learning en kan het onderscheiden van Machine Learning Geavanceerde algoritmen Reinforcement Learning toepassen om echte wereldproblemen op te lossen Boven een Deep Learning Agent
Audiëntie
  Ontwikkelers Gegevenswetenschappers
Formaat van de weg
  Deelleding, deeldiscutie, oefenen en zware handen-op-praktijk
14 hours
IBM Cloud Pak for Data is een multi-cloud softwareplatform voor het verzamelen, organiseren en analyseren van gegevens voor gebruik in AI. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevenswetenschappers die IBM Cloud Pak willen gebruiken om gegevens voor te bereiden voor gebruik in AI-oplossingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren van Cloud Pak voor gegevens. Unificeren van de verzameling, organisatie en analyse van gegevens. Integreren van Cloud Pak voor gegevens met een verscheidenheid aan diensten om gemeenschappelijke zakelijke problemen op te lossen. Het implementeren van werkstromen om samen te werken met teamleden op het ontwikkelen van een AI-oplossing.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Machine learning is een branche van Artificial Intelligence waarin computers de mogelijkheid hebben om te leren zonder uitdrukkelijk te worden geprogrammeerd. Deep learning is een onderveld van machine learning dat methoden gebruikt die gebaseerd zijn op leergegevens representaties en structuren zoals neurale netwerken. Python is een hoog niveau programmeertaal beroemd om zijn duidelijke syntax en code leesbaarheid. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe te implementeren diepe leren modellen voor telecom gebruik Python als ze stappen door het creëren van een diepe leren credit risk model. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamentele begrippen van diep leren. Leer de toepassingen en toepassingen van diep leren in telecom. Gebruik Python, Keras en TensorFlow om diep leren modellen voor telecom te creëren. Bouw je eigen diep leren klant voorspelling model met behulp van Python.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Embedding Projector is een opensource-webtoepassing voor het visualiseren van de gegevens die worden gebruikt om machine-leersystemen te trainen Het is gemaakt door Google en maakt deel uit van TensorFlow Deze instructieve, live training introduceert de concepten achter Embedding Projector en leidt deelnemers door het opzetten van een demoproject Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Onderzoek hoe gegevens worden geïnterpreteerd door machine learning-modellen Navigeer door 3D- en 2D-weergaven van gegevens om te begrijpen hoe een algoritme voor machine-learning het interpreteert Begrijp de concepten achter Inbedding en hun rol in het representeren van wiskundige vectoren voor afbeeldingen, woorden en cijfers Verken de eigenschappen van een specifieke insluiting om het gedrag van een model te begrijpen Pas Embedding Project toe op realworld-use cases zoals het bouwen van een songaanbevelingssysteem voor muziekliefhebbers Publiek ontwikkelaars Datawetenschappers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Deze cursus is gemaakt voor managers, oplossingen architecten, innovatiefunctionarissen, CTO's, software architecten en iedereen die geïnteresseerd is in een overzicht van toegepaste kunstmatige intelligentie en de dichtstbijzijnde voorspelling voor de ontwikkeling ervan.
21 hours
Deze cursus gebruikt een praktische benadering van het lesgeven in OptaPlanner . Het biedt deelnemers de tools die nodig zijn om de basisfuncties van deze tool uit te voeren.
28 hours
Deze vierdaagse cursus is bedoeld om te leren hoe genetische algoritmen werken; het behandelt ook hoe modelparameters van een genetisch algoritme kunnen worden geselecteerd; er zijn veel toepassingen voor genetische algoritmen in deze cursus en optimalisatieproblemen worden aangepakt met de genetische algoritmen.
7 hours
Dit is een klassikale trainingssessie in een presentatie- en vraag & antwoord-formaat
14 hours
Intelligente procesautomatisering of IPA verwijst naar het gebruik van Artificial Intelligence (AI) , robotica en integratie met services van derden om de kracht van RPA uit te breiden. Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die een RPA-systeem met intelligentere mogelijkheden willen opzetten of uitbreiden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer UiPath IPA.
 • Schakel robots in om andere robots te beheren.
 • Pas computer vision toe om schermobjecten nauwkeurig te lokaliseren.
 • Schakel robots in die taalpatronen kunnen detecteren en sentimentanalyse op ongestructureerde inhoud kunnen uitvoeren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over UiPath IPA naar: https: // www. UiPath .com / rpa / intelligent-proces-automatisering
14 hours
Software testen is het proces van het evalueren van de geldigheid van de functionaliteit van een softwaretoepassing. Door kunstmatige intelligentie in de software testomgeving te integreren, kan het proces AI-gedreven zijn, het ontwerpen, uitvoeren en onderhoud van tests versnellen. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op software testers die een door AI gestuurde software testomgeving willen hebben. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Automatiseer de test generatie en parametrering met AI.
 • Leer machine learning toepassen in een echte wereld-case.
 • Automatiseer het genereren en onderhouden van API-tests met AI.
 • Gebruik machine learning-methoden om zelf de uitvoering van Selenium tests te genezen.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
7 hours
AI (Artificial Intelligence) is intelligentie voor machines om specifieke taken uit te voeren door patronen in gegevens te herkennen. AI stelt gebruikers in staat om te groeien hack het succes van digitale marketingcampagnes. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op marketeers die AI willen gebruiken om digitale marketingstrategieën te verbeteren door middel van waardevolle inzichten van klanten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Leverage AI software om de manier waarop merken verbinden met gebruikers te verbeteren. Gebruik chatbots om de gebruikerservaring te optimaliseren. Verhoog productiviteit en inkomsten door de automatisering van taken.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Microsoft Azure Cloud aanbiedingen zijn de meest uitgebreide set van diensten w.r.t. NL, ML en DL Van Vision, Speech to Language tot Conversational bots, Azure is het verlenen van organisaties de mogelijkheid om hun gegevens te verwerken om inzichten te genereren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op AI-liefhebbers die Azure willen gebruiken om AI-scenario's in de cloud te bouwen Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw Azure op basis van AI scenario's. Begrijp het einde tot het einde van het functioneren van API-gebaseerde inferenties Bouw conversatiebots voor zakelijke behoeften
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om meer details of aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Robotics is een gebied in kunstmatige intelligentie (AI) dat zich bezighoudt met het programmeren en ontwerpen van slimme en efficiënte machines. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen programmeren en robots maken door middel van basis AI-methoden. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Implementatiefilters (Kalman en deeltjes) om de robot in staat te stellen bewegende objecten in zijn omgeving te lokaliseren. Uitvoeren van zoekalgoritmen en bewegingsplanning. Implementatie PID controles om de beweging van een robot binnen een omgeving te reguleren. Implementeren van SLAM-algoritmen om een robot in staat te stellen een onbekende omgeving te mappen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Artificial Intelligence (AI) is de simulatie van menselijke intelligentie in machines die zijn geprogrammeerd om te denken en te handelen als mensen. Het omvat een verscheidenheid aan technologieën, zoals machine learning en deep learning, en wordt gebruikt voor verschillende zakelijke en corporate toepassingen om organisatorische uitdagingen en behoeften op te lossen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op managers en zakelijke leiders die willen leren over de fundamenten van kunstmatige intelligentie en het beheren van AI-projecten voor hun organisatie. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn om AI op technisch niveau te begrijpen en strategie te maken met behulp van de gegevens en middelen van hun organisatie om AI-projecten met succes te beheren. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
80 hours
Robotics en Artificial Intelligence (AI) zijn krachtige hulpmiddelen voor de ontwikkeling van veiligheidssystemen in kerninstallaties. In deze instructeur geleide, live training (online of on-site), leerden de deelnemers de verschillende technologieën, kaders en technieken voor het programmeren van verschillende soorten robots om te worden gebruikt op het gebied van nucleaire technologie en milieusystemen. De 4-weekse cursus vindt plaats 5 dagen per week. Elke dag is 4 uur lang en bestaat uit lezingen, discussies en hands-on robotontwikkeling in een levend laboratorium. Deelnemers voltooien verschillende real-world projecten die van toepassing zijn op hun werk om hun verworven kennis te beoefenen. De doelhardware voor deze cursus zal worden geïmplementeerd in 3D door middel van simulatie software. De code zal vervolgens worden geladen op fysieke hardware (Arduino of andere) voor de eindtest van de installatie. De ROS (Robot Operating System) open-source framework, C++ en Python zal worden gebruikt voor het programmeren van de robots. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de belangrijkste concepten die worden gebruikt in robotica. Begrijp en beheer de interactie tussen software en hardware in een robotsysteem. Begrijp en implementeer de softwarecomponenten die de robotica ondersteunen. Maak en exploiteer een geïmplementeerde mechanische robot die kan zien, voelen, verwerken, navigeren en met mensen door middel van stem interageren. Begrijp de nodige elementen van kunstmatige intelligentie (machine leren, diep leren, enz.) Het gaat om het bouwen van een slimme robot. Implementatiefilters (Kalman en Partikel) om de robot in staat te stellen bewegende objecten in zijn omgeving te lokaliseren. Uitvoeren van zoekalgoritmen en bewegingsplanning. Implementatie PID controles om de beweging van een robot binnen een omgeving te reguleren. Implementeren van SLAM-algoritmen om een robot in staat te stellen een onbekende omgeving te mappen. Test en probleemoplossing van een robot in realistische scenario's.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Over de hardware
  Hardware-kits worden bevestigd door de instructeur vóór de training. Kits zullen meer of minder de volgende componenten bevatten: Arduino De raad van bestuur Motorcontroller afstandssensor Bluetooth slaaf Prototyping bord en kabels USB kabel Voertuig kit
 • De deelnemers moeten hun eigen hardware voorzien.
 • Cursus aanpassingsopties
   Om elk deel van deze cursus aan te passen (programmeertaal, robotmodel, microcontroller, enz.) Neem dan contact met ons op om te regelen.
  120 hours
  Robotics en Artificial Intelligence (AI) zijn krachtige hulpmiddelen voor de ontwikkeling van veiligheidssystemen in kerninstallaties. In deze instructeur geleide, live training (online of on-site), leerden de deelnemers de verschillende technologieën, kaders en technieken voor het programmeren van verschillende soorten robots om te worden gebruikt op het gebied van nucleaire technologie en milieusystemen. De 6 weken cursus wordt gehouden 5 dagen per week. Elke dag is 4 uur lang en bestaat uit lezingen, discussies en hands-on robotontwikkeling in een levend laboratorium. Deelnemers voltooien verschillende real-world projecten die van toepassing zijn op hun werk om hun verworven kennis te beoefenen. De doelhardware voor deze cursus zal worden geïmplementeerd in 3D door middel van simulatie software. De ROS (Robot Operating System) open-source framework, C++ en Python zal worden gebruikt voor het programmeren van de robots. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Begrijp de belangrijkste concepten die worden gebruikt in robotica. Begrijp en beheer de interactie tussen software en hardware in een robotsysteem. Begrijp en implementeer de softwarecomponenten die de robotica ondersteunen. Maak en exploiteer een geïmplementeerde mechanische robot die kan zien, voelen, verwerken, navigeren en met mensen door middel van stem interageren. Begrijp de nodige elementen van kunstmatige intelligentie (machine leren, diep leren, enz.) Het gaat om het bouwen van een slimme robot. Implementatiefilters (Kalman en Partikel) om de robot in staat te stellen bewegende objecten in zijn omgeving te lokaliseren. Uitvoeren van zoekalgoritmen en bewegingsplanning. Implementatie PID controles om de beweging van een robot binnen een omgeving te reguleren. Implementeren van SLAM-algoritmen om een robot in staat te stellen een onbekende omgeving te mappen. Uitbreid de mogelijkheid van een robot om complexe taken uit te voeren door Deep Learning. Test en probleemoplossing van een robot in realistische scenario's.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om elk deel van deze cursus aan te passen (programmeertaal, robotmodel, enz.) Neem dan contact met ons op om te regelen.
  35 hours
  If you're a developer looking to expand your abilities and advance your career, the ChatGPT course for Developers is the perfect choice for you. This all-inclusive program will teach you how to utilize GPT-3, a cutting-edge language processing technology, to construct interactive chatbots that can comprehend and respond to natural language inputs. With this course, you'll discover how to incorporate GPT-3 into your chatbot projects, and how to use its advanced features to offer users a smooth and natural conversation experience. Additionally, you'll learn how to customize GPT-3 to meet the specific requirements of your chatbot, and how to train it on custom datasets to enhance its performance.
  7 hours
  De training is gericht op mensen die de basis van neurale netwerken en hun toepassingen willen leren.
  14 hours
  Deze cursus is een inleiding tot het toepassen van neurale netwerken in echte problemen met behulp van R-project-software.

  Last Updated:

  Aankomende AI (Artificial Intelligence) cursussen

  Weekend AI (Artificial Intelligence) cursus, Avond AI training, Avond AI opleiding Kunstmatige Intelligentie boot camp, AI (Artificial Intelligence) instructeur geleid, Weekend Artificial Intelligence training, Avond AI cursus, Kunstmatige Intelligentie coaching, AI instructeur, Kunstmatige Intelligentie trainer, Artificial Intelligence training cursus, Kunstmatige Intelligentie lessen, Kunstmatige Intelligentie on-site, Kunstmatige Intelligentie privé cursus, Artificial Intelligence een op een training, AI op locatie, Weekend Kunstmatige Intelligentie opleidingWeekend AI cursus, Avond AI training, Avond Artificial Intelligence opleiding AI boot camp, Artificial Intelligence (AI) instructeur geleid, Weekend Artificial Intelligence training, Avond Artificial Intelligence (AI) cursus, AI (Artificial Intelligence) coaching, AI instructeur, Artificial Intelligence trainer, AI (Artificial Intelligence) training cursus, AI lessen, AI on-site, Artificial Intelligence (AI) privé cursus, AI (Artificial Intelligence) een op een training, AI (Artificial Intelligence) op locatie, Weekend AI opleiding

  Cursussen met korting

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions