Predictive Analytics Training Courses

Predictive Analytics Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Predictive Analytics-trainingscursussen demonstreren door praktische oefening hoe verschillende tools kunnen worden gebruikt om voorspellende modellen te bouwen en deze toe te passen op grote voorbeeldgegevenssets om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen op basis van de gegevens. Predictive Analytics-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Predictive Analytics Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Overzicht Communications service providers (CSP) worden geconfronteerd met druk om kosten te verminderen en gemiddelde inkomsten per gebruiker (ARPU) te maximaliseren, terwijl een uitstekende klantervaring wordt gewaarborgd, maar gegevensvolumes blijven groeien. Het wereldwijde mobiele gegevensverkeer zal groeien bij een gecombineerde jaarlijkse groei (CAGR) van 78 procent tegen 2016, tot 10,8 exabytes per maand. Ondertussen genereren CSP's grote hoeveelheden gegevens, waaronder call details records (CDR), netwerkgegevens en klantgegevens. Bedrijven die deze gegevens volledig exploiteren, krijgen een concurrentievoordeel. Volgens een recente enquête van The Economist Intelligence Unit, bedrijven die gebruik maken van data-gerichte besluitvorming genieten een 5-6% boost in productiviteit. Maar 53% van de bedrijven gebruikt slechts de helft van hun waardevolle gegevens, en een kwart van de respondenten merkte op dat enorme hoeveelheden nuttige gegevens niet worden vervuld. De gegevensvolumes zijn zo hoog dat handmatige analyse onmogelijk is, en de meeste erfgoedsoftware-systemen kunnen niet ophouden, wat resulteert in waardevolle gegevens die worden weggegooid of verwaarloosd. Met Big Data & Analytics’ high-speed, scalable big data software, CSP's kunnen al hun gegevens mineren voor betere besluitvorming in minder tijd. Verschillende Big Data producten en technieken bieden een end-to-end softwareplatform voor het verzamelen, voorbereiden, analyseren en presenteren van inzichten uit grote gegevens. De toepassingsgebieden omvatten netwerkprestaties monitoring, fraude detectie, klantchurns detectie en kredietrisico-analyse. Big Data & Analytics producten schaal om terabytes van gegevens te beheren, maar de implementatie van dergelijke tools vereist een nieuwe vorm van cloud-gebaseerde database systeem zoals Hadoop of massieve schaal parallelle computing processor (KPU etc.) Deze cursus werkt op Big Data BI voor Telco omvat alle opkomende nieuwe gebieden waarin CSP's investeren om productiviteit te vergroten en nieuwe bedrijfsinkomsten te openen. De cursus biedt een volledige 360 graden overzicht op Big Data BI in Telco zodat besluitvormers en managers een zeer brede en uitgebreide overzicht van de mogelijkheden van Big Data BI in Telco voor productiviteit en inkomen winst. Cursus doelstellingen Het belangrijkste doel van de cursus is om nieuwe Big Data business intelligence technieken te introduceren in 4 sectoren van Telecom Business (Marketing/Sales, Network Operation, Financial Operation en Customer Relation Management). Studenten worden geïntroduceerd om te volgen:
  Introductie tot Big Data-wat is 4Vs (volume, snelheid, variëteit en waarheid) in Big Data- Generatie, extractie en beheer vanuit Telco perspectief Hoe Big Data analytic verschilt van legacy data analytic In-house rechtvaardiging van Big Data -Telco perspectief Introductie tot Hadoop Ecosystem- bekendheid met alle Hadoop tools zoals Hive, Pig, SPARC – wanneer en hoe ze worden gebruikt om het probleem op te lossen Big Data Hoe Big Data wordt verkregen om te analyseren voor analyse tool-hoe Business Analysis’s kunnen hun pijnpunten van het verzamelen en analyseren van gegevens door middel van geïntegreerde Hadoop dashboard benadering te verminderen Basiskennis van Insight-analyse, visualisatie-analyse en predictieve analyse voor Telco Customer Churn-analyse en Big Data-how Big Data-analyse kunnen klantchurn en klantongeluk verminderen in Telco-case studies Analyse van netwerkfalen en servicefalen van netwerkmetadata en IPDR Financiële analyse-fraude, wastage en ROI-schatting uit verkoop- en operationele gegevens Customer acquisition problem-Target marketing, klantsegmentatie en cross-sales van verkoopgegevens Introductie en samenvatting van alle Big Data analytische producten en waar ze passen in de analytische ruimte van Telco Conclusie - hoe stap voor stap een benadering te nemen om Big Data Business Intelligence in uw organisatie te introduceren
Gericht publiek
  Netwerkbeheer, Financieel Manager, CRM-managers en top IT-managers in Telco CIO-kantoor. Business Analisten in Telco CFO kantoormanagers / analisten Operatieve managers QA Managers
21 hours
Publiek Als u de gegevens waartoe u toegang heeft, wilt begrijpen of ongestructureerde gegevens op het internet wilt analyseren (zoals Twitter, Linked in, enz ...), is deze cursus iets voor u. Het is vooral bedoeld voor besluitvormers en mensen die moeten kiezen welke gegevens het verzamelen waard zijn en wat het analyseren waard is. Het is niet gericht op mensen die de oplossing configureren, die mensen zullen echter profiteren van het grote geheel. Bezorgingsmodus Tijdens de cursus krijgen de deelnemers werkvoorbeelden van voornamelijk open source-technologieën. Korte lezingen worden gevolgd door een presentatie en eenvoudige oefeningen door de deelnemers Gebruikte inhoud en software Alle gebruikte software wordt elke keer dat de cursus wordt uitgevoerd bijgewerkt, dus we controleren de nieuwste versies mogelijk. Het omvat het proces van het verkrijgen, formatteren, verwerken en analyseren van de gegevens, om uit te leggen hoe het besluitvormingsproces kan worden geautomatiseerd met machine learning.
14 hours
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
21 hours
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
21 hours
Predictive analytics is the process of using data analytics to make predictions about the future. This process uses data along with data mining, statistics, and machine learning techniques to create a predictive model for forecasting future events. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use Matlab to build predictive models and apply them to large sample data sets to predict future events based on the data. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create predictive models to analyze patterns in historical and transactional data
 • Use predictive modeling to identify risks and opportunities
 • Build mathematical models that capture important trends
 • Use data from devices and business systems to reduce waste, save time, or cut costs
Audience
 • Developers
 • Engineers
 • Domain experts
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
35 hours
Vooruitgang in technologieën en de toenemende hoeveelheid informatie transformeert de manier waarop wetshandhaving wordt uitgevoerd. De uitdagingen die Big Data meebrengen zijn bijna net zo ontmoedigend als de belofte van Big Data . Gegevens efficiënt opslaan is een van deze uitdagingen; effectief analyseren is een andere. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de mentaliteit om Big Data technologieën te benaderen, hun impact op bestaande processen en beleidsmaatregelen te beoordelen en deze technologieën te implementeren om criminele activiteiten te identificeren en criminaliteit te voorkomen. Casestudies van wetshandhavingsorganisaties over de hele wereld zullen worden onderzocht om inzicht te krijgen in hun aanpak, uitdagingen en resultaten van adoptie. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Combineer Big Data technologie met traditionele gegevensverzamelingsprocessen om een verhaal samen te stellen tijdens een onderzoek
 • Implementeer industriële big data-opslag- en verwerkingsoplossingen voor data-analyse
 • Een voorstel opstellen voor de goedkeuring van de meest adequate hulpmiddelen en processen om een gegevensgestuurde aanpak van strafrechtelijk onderzoek mogelijk te maken
Publiek
 • Specialisten in rechtshandhaving met een technische achtergrond
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
This classroom based training session will contain presentations and computer based examples and case study exercises to undertake.
14 hours
RapidMiner is een open source softwareplatform voor data science voor snelle prototyping en ontwikkeling van applicaties. Het bevat een geïntegreerde omgeving voor gegevensvoorbereiding, machine learning, diep leren, text mining en voorspellende analyse. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze RapidMiner Studio kunnen gebruiken voor gegevensvoorbereiding, machine learning en voorspellende RapidMiner . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • RapidMiner installeren en configureren
 • Gegevens voorbereiden en visualiseren met RapidMiner
 • Valideer machine learning-modellen
 • Mashup-gegevens en voorspellende modellen maken
 • Operationaliseer voorspellende analyses binnen een bedrijfsproces
 • Problemen met RapidMiner oplossen en optimaliseren
Publiek
 • Data wetenschappers
 • ingenieurs
 • ontwikkelaars
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
H2O is een open source predictive analytics platform. Het ondersteunt R, Python, Scala, Java en REST. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op technische personen die machine learning modellen willen bouwen met behulp van algoritmen zoals GLM, Deep Learning en Random Forests. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en configureren H2O. Maken van machine learning modellen met behulp van verschillende populaire algoritmen. Beoordelen van modellen op basis van het type gegevens en zakelijke vereisten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen H2O, bezoek dan: https://www.h2o.ai/
7 hours
DataRobot is een machine learning platform die de bouw en de implementatie van predictieve modellen stroomlijnt. DataRobot versnelt voorspellende analyses, waardoor bedrijven slimmer beslissingen nemen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers en data analisten die willen automatiseren, evalueren en voorspellende modellen beheren met behulp van DataRobot's machine learning capabilities. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Download dataset in DataRobot om gegevens te analyseren, te beoordelen en te controleren. Bouw en train modellen om belangrijke variabelen te identificeren en voorspellingsdoelstellingen te voldoen. Interpret modellen om waardevolle inzichten te creëren die nuttig zijn bij het nemen van zakelijke beslissingen. Monitoren en beheren van modellen om een geoptimaliseerde voorspellingsprestaties te behouden.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Predictive Analytics Courses

Weekend Predictive Analytics cursus, Avond Predictive Analytics training, Avond Predictive Analytics opleiding Predictive Analytics boot camp, Predictive Analytics instructeur geleid, Weekend Predictive Analytics training, Avond Predictive Analytics cursus, Predictive Analytics coaching, Predictive Analytics instructeur, Predictive Analytics trainer, Predictive Analytics training cursus, Predictive Analytics lessen, Predictive Analytics on-site, Predictive Analytics privé cursus, Predictive Analytics een op een training, Predictive Analytics op locatie, Weekend Predictive Analytics opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions