Predictive Analytics Training Courses

Predictive Analytics Training Courses

Lokale, instructieve live trainingen van Predictive Analytics demonstreren door middel van handson-oefeningen hoe verschillende hulpmiddelen kunnen worden gebruikt om voorspellende modellen te bouwen en deze toe te passen op grote voorbeeldgegevenssets om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen op basis van de gegevens Predictive Analytics-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Predictive Analytics Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
H2O is een open source voorspellend analyseplatform. Het ondersteunt R, Python , Scala , Java en REST.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op technische personen die modellen voor machine learning willen bouwen met behulp van algoritmen zoals GLM, Deep Learning en Random Forests.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- H2O installeren en configureren.
- Maak machine learning-modellen met behulp van verschillende populaire algoritmen.
- Evalueer modellen op basis van het type gegevens en zakelijke vereisten.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over H2O naar: https://www.h2o.ai/
35 hours
Overview
Vooruitgang in technologieën en de toenemende hoeveelheid informatie transformeert de manier waarop wetshandhaving wordt uitgevoerd. De uitdagingen die Big Data meebrengen zijn bijna net zo ontmoedigend als de belofte van Big Data . Gegevens efficiënt opslaan is een van deze uitdagingen; effectief analyseren is een andere.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de mentaliteit om Big Data technologieën te benaderen, hun impact op bestaande processen en beleidsmaatregelen te beoordelen en deze technologieën te implementeren om criminele activiteiten te identificeren en criminaliteit te voorkomen. Casestudies van wetshandhavingsorganisaties over de hele wereld zullen worden onderzocht om inzicht te krijgen in hun aanpak, uitdagingen en resultaten van adoptie.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Combineer Big Data technologie met traditionele gegevensverzamelingsprocessen om een verhaal samen te stellen tijdens een onderzoek
- Implementeer industriële big data-opslag- en verwerkingsoplossingen voor data-analyse
- Een voorstel opstellen voor de goedkeuring van de meest adequate hulpmiddelen en processen om een gegevensgestuurde aanpak van strafrechtelijk onderzoek mogelijk te maken

Publiek

- Specialisten in rechtshandhaving met een technische achtergrond

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Overview
Publiek

Als u de gegevens waartoe u toegang heeft, wilt begrijpen of ongestructureerde gegevens op het internet wilt analyseren (zoals Twitter, Linked in, enz ...), is deze cursus iets voor u.

Het is vooral bedoeld voor besluitvormers en mensen die moeten kiezen welke gegevens het verzamelen waard zijn en wat het analyseren waard is.

Het is niet gericht op mensen die de oplossing configureren, die mensen zullen echter profiteren van het grote geheel.

Bezorgingsmodus

Tijdens de cursus krijgen de deelnemers werkvoorbeelden van voornamelijk open source-technologieën.

Korte lezingen worden gevolgd door een presentatie en eenvoudige oefeningen door de deelnemers

Gebruikte inhoud en software

Alle gebruikte software wordt elke keer dat de cursus wordt uitgevoerd bijgewerkt, dus we controleren de nieuwste versies mogelijk.

Het omvat het proces van het verkrijgen, formatteren, verwerken en analyseren van de gegevens, om uit te leggen hoe het besluitvormingsproces kan worden geautomatiseerd met machine learning.
21 hours
Overview
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
21 hours
Overview
Voorspellende analyses zijn het gebruik van gegevensanalyses om voorspellingen over de toekomst te doen Dit proces gebruikt gegevens samen met datamining, statistieken en machinale leertechnieken om een ​​voorspellend model te maken voor het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Matlab te gebruiken om voorspellende modellen te bouwen en deze toe te passen op grote voorbeeldgegevenssets om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen op basis van de gegevens Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer voorspellende modellen om patronen in historische en transactionele gegevens te analyseren Gebruik voorspellende modellering om risico's en kansen te identificeren Bouw wiskundige modellen die belangrijke trends vastleggen Gebruik gegevens van apparaten en bedrijfssystemen om afval te verminderen, tijd te besparen of kosten te besparen Publiek ontwikkelaars ingenieurs Domein experts Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
14 hours
Overview
RapidMiner is een open source softwareplatform voor data science voor snelle prototyping en ontwikkeling van applicaties. Het bevat een geïntegreerde omgeving voor gegevensvoorbereiding, machine learning, diep leren, text mining en voorspellende analyse.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze RapidMiner Studio kunnen gebruiken voor gegevensvoorbereiding, machine learning en voorspellende RapidMiner .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- RapidMiner installeren en configureren
- Gegevens voorbereiden en visualiseren met RapidMiner
- Valideer machine learning-modellen
- Mashup-gegevens en voorspellende modellen maken
- Operationaliseer voorspellende analyses binnen een bedrijfsproces
- Problemen met RapidMiner oplossen en optimaliseren

Publiek

- Data wetenschappers
- ingenieurs
- ontwikkelaars

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Deze klassikale trainingssessie zal presentaties en computergebaseerde voorbeelden en casestudyoefeningen bevatten om te ondernemen.

Aankomende Predictive Analytics cursussen

Weekend Predictive Analytics cursus, Avond Predictive Analytics training, Avond Predictive Analytics opleiding Predictive Analytics boot camp, Predictive Analytics instructeur geleid, Weekend Predictive Analytics training, Avond Predictive Analytics cursus, Predictive Analytics coaching, Predictive Analytics instructeur, Predictive Analytics trainer, Predictive Analytics training cursus, Predictive Analytics lessen, Predictive Analytics on-site, Predictive Analytics privé cursus, Predictive Analytics een op een training, Predictive Analytics op locatie, Weekend Predictive Analytics opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions