Computer Vision Training Courses

Computer Vision Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Computer Vision-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson oefenen de basis van Computer Vision bij het doorlopen van de creatie van eenvoudige Computer Vision-apps Computer Vision-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Computer Vision subcategorieën

Computer Vision Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Caffe is een diepgaand leerraamwerk dat is gemaakt met expressie, snelheid en modulariteit in gedachten Deze cursus onderzoekt de toepassing van Caffe als een diepgaand leerkader voor beeldherkenning met behulp van MNIST als een voorbeeld Publiek Deze cursus is geschikt voor onderzoekers en engineers van Deep Learning die geïnteresseerd zijn in het gebruik van Caffe als framework Na het voltooien van deze cursus kunnen deelnemers: de structuur en implementatiemechanismen van Caffe begrijpen uitvoeren installatie / productie omgeving / architectuur taken en configuratie de kwaliteit van de code beoordelen, foutopsporing uitvoeren, bewaken geavanceerde productie implementeren zoals trainingsmodellen, lagen implementeren en loggen .
14 hours
Overview
Marvin is een uitbreidbaar, cross-platform, open-source beeld-en video-processing framework ontwikkeld in Java. Ontwikkelers kunnen gebruik maken van Marvin om beelden te manipuleren, uittreksel functies van beelden voor de indeling van taken, het genereren van cijfers algoritmisch, proces video bestand datasets, en het opzetten van unit test Automation.

sommige van Marvin & #39; s video-toepassingen omvatten filteren, Augmented Reality, object tracking en bewegingsdetectie.

in deze instructeur-LED, Live cursus deelnemers leert de beginselen van beeld-en video-analyse en gebruik maken van de Marvin kader en de beeldverwerking algoritmen om hun eigen toepassing te construeren.

formaat van de cursus

- de basisprincipes van beeldanalyse, video analyse en het kader van Marvin worden eerst geïntroduceerd. De studenten krijgen project-based taken die hen toelaten om de geleerde concepten te praktizeren. Tegen het einde van de klas, zullen de deelnemers hebben ontwikkeld hun eigen applicatie met behulp van de Marvin Framework en bibliotheken.
28 hours
Overview
OpenCV (Open Source Computer Vision Library: http://opencvorg) is een opensource BSD-gelicentieerde bibliotheek die enkele honderden algoritmen voor computervisies bevat Publiek Deze cursus is gericht op ingenieurs en architecten die OpenCV willen gebruiken voor computer vision-projecten .
14 hours
Overview
pattern matching is een techniek die wordt gebruikt om bepaalde patronen in een afbeelding te lokaliseren. Het kan worden gebruikt om het bestaan van gespecificeerde kenmerken binnen een gevangen beeld te bepalen, bijvoorbeeld het verwachte etiket op een gebrekkig product in een fabrieks lijn of de gespecificeerde afmetingen van een component. Het is anders dan "patroonherkenning" (die erkent algemene patronen op basis van grotere collecties van gerelateerde monsters) in dat het specifiek dicteert wat we zoeken, dan vertelt ons of het verwachte patroon bestaat of niet.

formaat van de cursus

- deze cursus introduceert de benaderingen, technologieën en algoritmen gebruikt op het gebied van patroon matching zoals het van toepassing is op machine Vision.
14 hours
Overview
Computer Vision is een gebied dat bestaat uit het automatisch extraheren, analyseren en begrijpen van nuttige informatie uit digitale media Python is een programmeertaal op hoog niveau die bekend staat om zijn duidelijke syntaxis en codele leesbaarheid Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basis van Computer Vision bij het maken van een set eenvoudige computervisie-applicaties met Python Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de basis van Computer Vision Gebruik Python om Computer Vision-taken te implementeren Bouw hun eigen gezichts-, object- en bewegingsdetectiesystemen Publiek Python-programmeurs die geïnteresseerd zijn in Computer Vision Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze instructieve, live training introduceert de software, hardware en het stepbystep-proces dat nodig is om een ​​gezichtsherkenningssysteem helemaal opnieuw te bouwen Gezichtsherkenning is ook bekend als gezichtsherkenning De hardware die in dit lab wordt gebruikt, omvat Rasberry Pi, een cameramodule, servo's (optioneel), enz Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van deze componenten De gebruikte software omvat OpenCV, Linux, Python, etc Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer Linux, OpenCV en andere softwareprogramma's en -bibliotheken op een Rasberry Pi Configureer OpenCV om gezichtsbeelden vast te leggen en te detecteren Begrijp de verschillende opties voor het verpakken van een Rasberry Pi-systeem voor gebruik in realworld-omgevingen Pas het systeem aan voor verschillende gebruiksdoelen, waaronder bewaking, identiteitsverificatie, enz Publiek ontwikkelaars Hardware / software technici Technische personen in alle industrieën hobbyisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Andere hardware- en software-opties zijn: Arduino, OpenFace, Windows, etc Als u een van deze wilt gebruiken, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
SimpleCV is een open source framework - wat betekent dat het een verzameling van bibliotheken en software is die u kunt gebruiken om vision-applicaties te ontwikkelen Hiermee kunt u werken met de afbeeldingen of videostreams die afkomstig zijn van webcams, Kinects, FireWire en IP-camera's, of mobiele telefoons Het helpt je bij het bouwen van software om je verschillende technologieën niet alleen de wereld te laten zien, maar ook te begrijpen Publiek Deze cursus is bedoeld voor technici en ontwikkelaars die computervisie-applicaties willen ontwikkelen met SimpleCV .
Weekend Computer Vision cursus, Avond Computer Vision training, Avond Computer Vision opleiding Computer Vision boot camp, Computer Vision instructeur geleid, Weekend Computer Vision training, Avond Computer Vision cursus, Computer Vision coaching, Computer Vision instructeur, Computer Vision trainer, Computer Vision training cursus, Computer Vision lessen, Computer Vision on-site, Computer Vision privé cursus, Computer Vision een op een training, Computer Vision op locatie, Weekend Computer Vision opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!