Computer Vision Training Courses

Computer Vision Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Computer Vision-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson oefenen de basis van Computer Vision bij het doorlopen van de creatie van eenvoudige Computer Vision-apps Computer Vision-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Computer Vision subcategorieën

Computer Vision Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Overview
OpenCV (Open Source Computer Vision Library: http://opencv.org) is an open-source BSD-licensed library that includes several hundreds of computer vision algorithms.

Audience

This course is directed at engineers and architects seeking to utilize OpenCV for computer vision projects
14 hours
Overview
SimpleCV is een open source framework - wat betekent dat het een verzameling bibliotheken en software is die u kunt gebruiken om vision-applicaties te ontwikkelen. Hiermee kunt u werken met de afbeeldingen of videostreams die afkomstig zijn van webcams, Kinects, FireWire en IP-camera's of mobiele telefoons. Het helpt u bij het bouwen van software om uw verschillende technologieën niet alleen de wereld te laten zien, maar ook te begrijpen.

Publiek

Deze cursus is bedoeld voor ingenieurs en ontwikkelaars die computer vision-toepassingen willen ontwikkelen met SimpleCV.
21 hours
Overview
Caffe is een diepgaand leerkader gemaakt met expressie, snelheid en modulariteit in het achterhoofd.

Deze cursus onderzoekt de toepassing van Caffe als een diepgaand leerkader voor beeldherkenning met behulp van MNIST als voorbeeld

Publiek

Deze cursus is geschikt voor onderzoekers en ingenieurs van Deep Learning die geïnteresseerd zijn in het gebruik van Caffe als kader.

Na het voltooien van deze cursus kunnen afgevaardigden:

- inzicht in de structuur en implementatiemechanismen van Caffe
- voer installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie uit
- codekwaliteit beoordelen, foutopsporing uitvoeren, controleren
- implementeer geavanceerde productie zoals trainingsmodellen, implementatie van lagen en logboekregistratie
14 hours
Overview
Patroonovereenkomst is een techniek die wordt gebruikt om opgegeven patronen in een afbeelding te vinden. Het kan worden gebruikt om het bestaan van specifieke kenmerken in een vastgelegde afbeelding te bepalen, bijvoorbeeld het verwachte label op een defect product in een fabriekslijn of de opgegeven afmetingen van een component. Het verschilt van " Pattern Recognition " (die algemene patronen herkent op basis van grotere verzamelingen van gerelateerde monsters) omdat het specifiek dicteert waarnaar we op zoek zijn en ons dan vertelt of het verwachte patroon bestaat of niet.

Indeling van de cursus

- Deze cursus introduceert de benaderingen, technologieën en algoritmen die worden gebruikt op het gebied van patroonafstemming zoals dit van toepassing is op Machine Vision .
14 hours
Overview
Marvin is an extensible, cross-platform, open-source image and video processing framework developed in Java. Developers can use Marvin to manipulate images, extract features from images for classification tasks, generate figures algorithmically, process video file datasets, and set up unit test automation.

Some of Marvin's video applications include filtering, augmented reality, object tracking and motion detection.

In this instructor-led, live course participants will learn the principles of image and video analysis and utilize the Marvin Framework and its image processing algorithms to construct their own application.

Format of the Course

- The basic principles of image analysis, video analysis and the Marvin Framework are first introduced. Students are given project-based tasks which allow them to practice the concepts learned. By the end of the class, participants will have developed their own application using the Marvin Framework and libraries.
21 hours
Overview
Deze instructieve, live training introduceert de software, hardware en het stepbystep-proces dat nodig is om een ​​gezichtsherkenningssysteem helemaal opnieuw te bouwen Gezichtsherkenning is ook bekend als gezichtsherkenning De hardware die in dit lab wordt gebruikt, omvat Rasberry Pi, een cameramodule, servo's (optioneel), enz Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van deze componenten De gebruikte software omvat OpenCV, Linux, Python, etc Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer Linux, OpenCV en andere softwareprogramma's en -bibliotheken op een Rasberry Pi Configureer OpenCV om gezichtsbeelden vast te leggen en te detecteren Begrijp de verschillende opties voor het verpakken van een Rasberry Pi-systeem voor gebruik in realworld-omgevingen Pas het systeem aan voor verschillende gebruiksdoelen, waaronder bewaking, identiteitsverificatie, enz Publiek ontwikkelaars Hardware / software technici Technische personen in alle industrieën hobbyisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Andere hardware- en software-opties zijn: Arduino, OpenFace, Windows, etc Als u een van deze wilt gebruiken, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
Computer Vision is een gebied dat bestaat uit het automatisch extraheren, analyseren en begrijpen van nuttige informatie uit digitale media Python is een programmeertaal op hoog niveau die bekend staat om zijn duidelijke syntaxis en codele leesbaarheid Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basis van Computer Vision bij het maken van een set eenvoudige computervisie-applicaties met Python Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de basis van Computer Vision Gebruik Python om Computer Vision-taken te implementeren Bouw hun eigen gezichts-, object- en bewegingsdetectiesystemen Publiek Python-programmeurs die geïnteresseerd zijn in Computer Vision Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Diep leren is een deelgebied van machine learning. Het maakt gebruik van methoden gebaseerd op het leren van gegevensrepresentaties en structuren zoals neurale netwerken.

Keras is een API op hoog niveau voor neurale netwerken voor snelle ontwikkeling en experimenten. Het draait op TensorFlow , CNTK of Theano.

Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die een zelfrijdende auto willen bouwen met behulp van diepgaande leertechnieken.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Gebruik computer vision-technieken om rijstroken te identificeren.
- Gebruik Keras om convolutionele neurale netwerken te bouwen en te trainen.
- Train een diepgaand leermodel om verkeersborden te onderscheiden.
- Simuleer een volledig autonome auto.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at software engineers who wish to program in Python with OpenCV 4 for deep learning.

By the end of this training, participants will be able to:

- View, load, and classify images and videos using OpenCV 4.
- Implement deep learning in OpenCV 4 with TensorFlow and Keras.
- Run deep learning models and generate impactful reports from images and videos.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to build hardware-accelerated object detection and tracking models to analyze streaming video data.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure the necessary development environment, software and libraries to begin developing.
- Build, train, and deploy deep learning models to analyze live video feeds.
- Identify, track, segment and predict different objects within video frames.
- Optimize object detection and tracking models.
- Deploy an intelligent video analytics (IVA) application.
7 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at back-end developers and data scientists who wish to incorporate pre-trained YOLO models into their enterprise-driven programs and implement cost-effective components for object-detection.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure the necessary tools and libraries required in object detection using YOLO.
- Customize Python command-line applications that operate based on YOLO pre-trained models.
- Implement the framework of pre-trained YOLO models for various computer vision projects.
- Convert existing datasets for object detection into YOLO format.
- Understand the fundamental concepts of the YOLO algorithm for computer vision and/or deep learning.
Weekend Computer Vision cursus, Avond Computer Vision training, Avond Computer Vision opleiding Computer Vision boot camp, Computer Vision instructeur geleid, Weekend Computer Vision training, Avond Computer Vision cursus, Computer Vision coaching, Computer Vision instructeur, Computer Vision trainer, Computer Vision training cursus, Computer Vision lessen, Computer Vision on-site, Computer Vision privé cursus, Computer Vision een op een training, Computer Vision op locatie, Weekend Computer Vision opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions