Machine Vision Training Courses

Machine Vision Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Machine Vision (MV) -cursussen demonstreren door middel van interactieve bespreking en handson de basisbeginselen en toepassingen van Machine Vision Machine Vision-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Machine Vision Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Marvin is een uitbreidbaar, platformonafhankelijk, open-source raamwerk voor beeld- en videoverwerking dat is ontwikkeld in Java . Ontwikkelaars kunnen Marvin gebruiken om afbeeldingen te manipuleren, functies uit afbeeldingen te extraheren voor classificatietaken, algoritmen cijfers te genereren, gegevensbestanden van videobestanden te verwerken en unit-testautomatisering in te stellen.

Sommige video-applicaties van Marvin omvatten filtering, augmented reality, object-tracking en bewegingsdetectie.

In dit door een instructeur geleide, leren de cursisten de principes van beeld- en video-analyse en gebruiken ze het Marvin Framework en de beeldverwerkingsalgoritmen om hun eigen applicatie te bouwen.

Indeling van de cursus

- De basisprincipes van beeldanalyse, videoanalyse en het Marvin Framework worden voor het eerst geïntroduceerd. Studenten krijgen projectmatige taken waarmee ze de geleerde concepten kunnen oefenen. Tegen het einde van de les hebben de deelnemers hun eigen applicatie ontwikkeld met behulp van het Marvin Framework en bibliotheken.
28 hours
Overview
OpenCV (Open Source Computer Vision Library: http://opencv.org) is een open-source bibliotheek met BSD-licentie die enkele honderden computer vision-algoritmen bevat.

Publiek

Deze cursus is bedoeld voor ingenieurs en architecten die OpenCV willen gebruiken voor computer vision-projecten
14 hours
Overview
Patroonovereenkomst is een techniek die wordt gebruikt om opgegeven patronen in een afbeelding te vinden. Het kan worden gebruikt om het bestaan van specifieke kenmerken in een vastgelegde afbeelding te bepalen, bijvoorbeeld het verwachte label op een defect product in een fabriekslijn of de opgegeven afmetingen van een component. Het verschilt van " Pattern Recognition " (die algemene patronen herkent op basis van grotere verzamelingen van gerelateerde monsters) omdat het specifiek dicteert waarnaar we op zoek zijn en ons dan vertelt of het verwachte patroon bestaat of niet.

Indeling van de cursus

- Deze cursus introduceert de benaderingen, technologieën en algoritmen die worden gebruikt op het gebied van patroonafstemming zoals dit van toepassing is op Machine Vision .
Weekend Machine Vision cursus, Avond Machine Vision training, Avond Machine Vision opleiding Machine Vision boot camp, Machine Vision instructeur geleid, Weekend Machine Vision training, Avond Machine Vision cursus, Machine Vision coaching, Machine Vision instructeur, Machine Vision trainer, Machine Vision training cursus, Machine Vision lessen, Machine Vision on-site, Machine Vision privé cursus, Machine Vision een op een training, Machine Vision op locatie, Weekend Machine Vision opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions