Machine Vision Training Courses

Machine Vision Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Machine Vision (MV) -cursussen demonstreren door middel van interactieve bespreking en handson de basisbeginselen en toepassingen van Machine Vision Machine Vision-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Machine Vision Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Marvin is een uitbreidbaar, cross-platform, open-source beeld-en video-processing framework ontwikkeld in Java. Ontwikkelers kunnen gebruik maken van Marvin om beelden te manipuleren, uittreksel functies van beelden voor de indeling van taken, het genereren van cijfers algoritmisch, proces video bestand datasets, en het opzetten van unit test Automation.

sommige van Marvin & #39; s video-toepassingen omvatten filteren, Augmented Reality, object tracking en bewegingsdetectie.

in deze instructeur-LED, Live cursus deelnemers leert de beginselen van beeld-en video-analyse en gebruik maken van de Marvin kader en de beeldverwerking algoritmen om hun eigen toepassing te construeren.

formaat van de cursus

- de basisprincipes van beeldanalyse, video analyse en het kader van Marvin worden eerst geïntroduceerd. De studenten krijgen project-based taken die hen toelaten om de geleerde concepten te praktizeren. Tegen het einde van de klas, zullen de deelnemers hebben ontwikkeld hun eigen applicatie met behulp van de Marvin Framework en bibliotheken.
28 hours
Overview
OpenCV (Open Source Computer Vision Library: http://opencvorg) is een opensource BSD-gelicentieerde bibliotheek die enkele honderden algoritmen voor computervisies bevat Publiek Deze cursus is gericht op ingenieurs en architecten die OpenCV willen gebruiken voor computer vision-projecten .
14 hours
Overview
pattern matching is een techniek die wordt gebruikt om bepaalde patronen in een afbeelding te lokaliseren. Het kan worden gebruikt om het bestaan van gespecificeerde kenmerken binnen een gevangen beeld te bepalen, bijvoorbeeld het verwachte etiket op een gebrekkig product in een fabrieks lijn of de gespecificeerde afmetingen van een component. Het is anders dan "patroonherkenning" (die erkent algemene patronen op basis van grotere collecties van gerelateerde monsters) in dat het specifiek dicteert wat we zoeken, dan vertelt ons of het verwachte patroon bestaat of niet.

formaat van de cursus

- deze cursus introduceert de benaderingen, technologieën en algoritmen gebruikt op het gebied van patroon matching zoals het van toepassing is op machine Vision.
Weekend Machine Vision cursus, Avond Machine Vision training, Avond Machine Vision opleiding Machine Vision boot camp, Machine Vision instructeur geleid, Weekend Machine Vision training, Avond Machine Vision cursus, Machine Vision coaching, Machine Vision instructeur, Machine Vision trainer, Machine Vision training cursus, Machine Vision lessen, Machine Vision on-site, Machine Vision privé cursus, Machine Vision een op een training, Machine Vision op locatie, Weekend Machine Vision opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!