Statistics Training Courses

Statistics Training Courses

Lokale, geörganiseerde Live Statistics-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe Statistische principes kunnen worden toegepast bij het oplossen van problemen in de echte wereld Statistieken training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Statistics subcategorieën

Statistics Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at data analysts and anyone who is interested to learn how to use and integrate Tableau, Python, R, and SQL for data visualization and analysis. By the end of this training, participants will be able to:
 • Perform data analysis using Python, R, and SQL.
 • Create insights through data visualization with Tableau.
 • Make data-driven decisions for business operations.
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at scientists who wish to learn and use the Design of Experiments (DoE) to understand the cause-and-effect relationship between multiple factors. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the advantages of designed experiments over other approaches.
 • Understand the cause-and-effect relationships and interactions between factors.
 • Learn the best practices and guidelines for conducting successful experimentation.
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at anyone who wishes to learn and master the fundamentals of econometric analysis and modeling. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn and understand the fundamentals of econometrics.
 • Utilize Eviews and risk simulators.
21 hours
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
14 hours
Publiek Analisten, onderzoekers, wetenschappers, afgestudeerden en studenten en iedereen die geïnteresseerd is in het leren van statistische analyse in Microsoft Excel . Cursus Doelstellingen Deze cursus helpt u uw bekendheid met Excel en statistieken te verbeteren en als resultaat de effectiviteit en efficiëntie van uw werk of onderzoek te vergroten. Deze cursus beschrijft hoe u het Analysis ToolPack in Microsoft Excel , statistische functies en hoe u statistische basisprocedures kunt uitvoeren. Het zal uitleggen wat Excel beperking is en hoe deze te overwinnen.
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 hours
Er wordt geschat dat ongestructureerde gegevens goed zijn voor meer dan 90 procent van alle gegevens, veel ervan in de vorm van tekst. Blog Posts, tweets, sociale media, en andere digitale publicaties voortdurend toe te voegen aan deze groeiende hoeveelheid gegevens. deze instructeur geleide, leef cursus centra rond het halen van inzichten en het betekenen van deze gegevens. Met behulp van de R taal en natural language processing (NLP) Bibliotheken, combineren we concepten en technieken uit de informatica, kunstmatige intelligentie, en computationele taalkunde om algoritmisch begrijpen de betekenis achter tekstgegevens. Data samples zijn beschikbaar in verschillende talen per klant eisen. tegen het einde van deze opleiding deelnemers in staat zal zijn om datasets (groot en klein) uit verschillende bronnen te bereiden, dan passen de juiste algoritmen te analyseren en te rapporteren over de betekenis ervan.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, zware hands-on praktijk, occasionele tests om het begrip te meten
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op HR-professionals en wervingsspecialisten die analytische methoden willen gebruiken om de prestaties van de organisatie te verbeteren. Deze cursus behandelt zowel kwalitatieve als kwantitatieve, empirische en statistische benaderingen. Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Audience Financial or market analysts, managers, accountants Course Objectives Facilitate and automate all kinds of financial analysis with Microsoft Excel
28 hours
R is een populaire programmeringstaal in de financiële sector. Het wordt gebruikt in financiële toepassingen van kernhandelsprogramma's tot risicomanagementsystemen. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe om R te gebruiken om praktische toepassingen te ontwikkelen voor het oplossen van een aantal specifieke financiering gerelateerde problemen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van de R-programmeertaal Kies en gebruik R-pakketten en technieken om financiële gegevens uit verschillende bronnen (CSV, [0), databases, web, enz.) te organiseren, te visualiseren en te analyseren. Gebouw toepassingen die problemen oplossen met betrekking tot de toewijzing van activa, risicoanalyse, beleggingsprestaties en meer Problemen oplossen, integreren en optimaliseren van een R-applicatie
Het publiek
  Ontwikkelaars Analisten Hoeveel
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Deze training is bedoeld om oplossingen te bieden voor een aantal van de principeproblemen die financiële professionals worden geconfronteerd. Als u echter een bepaald onderwerp, tool of techniek hebt dat u verder wilt aanvullen of verwerken, neem dan contact met ons op om het te regelen.
21 hours
R is een programmeertaal en softwareomgeving voor statistische computing. Samen met R en Excel, kunnen gebruikers R Tidyverse-normen en krachtiger R-functies implementeren om gegevensanalyse te verbeteren in Excel. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die willen programmeren in R voor Excel. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Samenvoeren en verplaatsen van gegevens tussen Excel en R. Gebruik R Tidyverse en R-functies voor gegevensanalyse oplossingen in Excel. Update hun data wetenschappelijke vaardigheden door te leren R.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op HR-professionals die analytische methoden willen gebruiken om de prestaties van de organisatie te verbeteren. Deze cursus behandelt zowel kwalitatieve als kwantitatieve, empirische en statistische benaderingen. Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die algemene statistische vaardigheden nodig hebben. Deze cursus kan worden aangepast aan een specifiek expertisegebied, zoals marktonderzoek, biologie, productie, onderzoek in de publieke sector, enz ...
28 hours
Deze training behandelt geavanceerde statistieken. Het verklaart de meeste tools die vaak worden gebruikt bij onderzoek, analyse en voorspelling. Het geeft een korte uitleg van de theorie achter de formules. Deze cursus heeft geen betrekking op een specifiek kennisgebied, maar kan worden aangepast als alle deelnemers dezelfde achtergrond en doelen hebben. Sommige basiscomputerhulpmiddelen worden tijdens deze cursus gebruikt (met name Excel en OpenOffice)
14 hours
De cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in statistische analyse Het geeft vertrouwdheid met Minitab en verhoogt de effectiviteit en efficiëntie van uw gegevensanalyse en verbetert uw kennis van statistieken .
35 hours
Deze cursus is bedoeld om onderzoekers inzicht te geven in de principes van statistisch ontwerp en analyse en hun relevantie voor onderzoek in een reeks van wetenschappelijke disciplines. Het behandelt een aantal waarschijnlijkheids- en statistische methoden, voornamelijk aan de hand van voorbeelden. Deze training bevat ongeveer 30% van de lezingen, 70% van de begeleide quizzen en labs. In het geval van een gesloten cursus kunnen we de voorbeelden en materialen afstemmen op een specifieke branche (zoals psychologietests, publieke sector, biologie, genetica, enz ...) In het geval van openbare cursussen worden gemengde voorbeelden gebruikt. Hoewel tijdens deze cursus verschillende software wordt gebruikt (Microsoft Excel naar SPSS, Statgraphics, enz.), Ligt de nadruk vooral op het begrijpen van principes en processen die onderzoek, redenering en conclusie begeleiden. Deze cursus kan worden gegeven als een gemengde cursus, dat wil zeggen met huiswerk en opdrachten.
14 hours
Go al: Leren werken met SPSS op het niveau van onafhankelijkheid De geadresseerden: Analisten, onderzoekers, wetenschappers, studenten en iedereen die de mogelijkheid wil verwerven om het SPSS-pakket te gebruiken en populaire dataminingtechnieken te leren.
28 hours
Go al: Het beheersen van de vaardigheid werkt onafhankelijk met het programma SPSS voor geavanceerd gebruik, dialoogvensters en syntaxis van de opdrachttaal voor de geselecteerde analytische technieken. De geadresseerden: Analisten, onderzoekers, wetenschappers, studenten en iedereen die de mogelijkheid wil verwerven om het SPSS-pakket en geavanceerd niveau te gebruiken en de geselecteerde statistische modellen te leren. Training vereist universele analyseproblemen en is gericht op een specifieke branche
35 hours
Publiek: De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die op zoek zijn naar een oplossing voor het opslaan en verwerken van grote gegevenssets in een gedistribueerde systeemomgeving Go al: Diepe kennis van Hadoop clusterbeheer.
7 hours
Deze cursus is gemaakt voor besluitvormers met als primair doel niet om de berekening en de analyse te doen, maar om ze te begrijpen en te kunnen kiezen wat voor soort statistische methoden relevant zijn in de strategische planning van de organisatie. Een potentiële deelnemer moet bijvoorbeeld beslissen hoeveel monsters moeten worden verzameld voordat hij kan beslissen of het product wordt gelanceerd of niet. Als je een langere cursus nodig hebt die de basisbeginselen van statistisch denken omvat, kijk dan eens naar de 5-daagse training " Statistics voor managers".
14 hours
Deze training is bedoeld voor mensen die Machine Learning willen toepassen in praktische toepassingen. Publiek Deze cursus is bedoeld voor datawetenschappers en statistici die enigszins bekend zijn met statistiek en weten hoe ze R (of Python of een andere gekozen taal) moeten programmeren. De nadruk van deze cursus ligt op de praktische aspecten van data / modelvoorbereiding, uitvoering, post hoc analyse en visualisatie. Het doel is om praktische toepassingen te geven aan Machine Learning aan deelnemers die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de methoden op het werk. Sectorspecifieke voorbeelden worden gebruikt om de training relevant te maken voor het publiek.
21 hours
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft ook volgers gevonden onder statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk vinden om te gebruiken. De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentieprijzen, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
28 hours
Doelstelling: Gedelegeerden kunnen big data-sets analyseren, patronen extraheren, de juiste variabele kiezen die van invloed is op de resultaten, zodat een nieuw model wordt voorspeld met voorspellende resultaten .
21 hours
SPSS is software voor het bewerken en analyseren van gegevens.
21 hours
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
14 hours
Tableau helpt mensen gegevens te zien en te begrijpen.
28 hours
Deze cursus is bedoeld voor data-ingenieurs, besluitvormers en data-analisten en zal u leiden tot het maken van zeer effectieve plots met behulp van R studio die een beroep doen op besluitvormers en hen helpen verborgen informatie te vinden en de juiste beslissingen te nemen
14 hours
Mathematica is meer dan 20 jaar bezig met het creëren van 's werelds beste gespecialiseerde wiskundige omgeving. De veelzijdigheid van dit programma maakt het nuttig bij het uitvoeren van zowel eenvoudige rekeningen aan de universiteit als complexe berekeningen op grotere schaal, of het nu gaat om programmeren of om numerieke gegevens te presenteren. Mathematica integreert perfect de motor die numerieke en symbolische berekeningen uitvoert, grafische engine, programmeertaal, documentatie en de mogelijkheid om het werk te publiceren. Dankzij de rijkdom aan functies, is het een hulpmiddel van onschatbare waarde voor het werk van wiskundigen, natuurkundigen, biologen, chemici, financiële analisten, sociologen en vele andere beroepen die dagelijks met gegevens werken. Na de training verwerft de deelnemer de vaardigheden die nodig zijn om:
 • efficiënte berekening,
 • betalen voor het programma
 • documenten maken die de tekst vervormen,
 • grafieken en afbeeldingen maken,
 • grafische objecten maken.
 • presentatie en gegevensvisualisatie.
14 hours
Scilab is een goed ontwikkelde, gratis en open-source taal op hoog niveau voor wetenschappelijke gegevensmanipulatie. De centrale datastructuur wordt gebruikt voor statistieken, grafische afbeeldingen en animaties, simulatie, signaalverwerking, fysica, optimalisatie en meer, en is de matrix, die vele soorten problemen vereenvoudigt in vergelijking met alternatieven zoals FORTRAN en C-derivaten. Het is compatibel met talen zoals C, Java en Python , waardoor het geschikt is als aanvulling op bestaande systemen. In deze door instructeurs geleide training leren deelnemers de voordelen van Scilab vergelijking met alternatieven zoals Matlab, de basisprincipes van de Scilab syntaxis en enkele geavanceerde functies, en een interface met andere veelgebruikte talen, afhankelijk van de vraag. De cursus wordt afgesloten met een kort project gericht op beeldverwerking. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers inzicht in de basisfuncties en enkele geavanceerde functies van Scilab en beschikken ze over de middelen om hun kennis te blijven uitbreiden. Publiek
 • Gegevenswetenschappers en ingenieurs, vooral met interesse in beeldverwerking en gezichtsherkenning
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en intensieve praktijkoefening, met een eindproject
14 hours
Organisatie - Labowerk en praktische voorbeelden van echte gegevens .

Last Updated:

Aankomende Statistics cursussen

Weekend Statistics cursus, Avond Statistics training, Avond Statistics opleiding Statistics boot camp, Statistics instructeur geleid, Weekend Statistics training, Avond Statistics cursus, Statistics coaching, Statistics instructeur, Statistics trainer, Statistics training cursus, Statistics lessen, Statistics on-site, Statistics privé cursus, Statistics een op een training, Statistics op locatie, Weekend Statistics opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions