Statistics Training Courses

Statistics Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live statistieken-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe statistische principes kunnen worden toegepast bij het oplossen van echte problemen. Statistieken-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Statistics Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Data-analyse is de wetenschap van het analyseren van ruwe data om inzichten en trends te verkrijgen. Tableau is een toonaangevende tool voor business intelligence en datavisualisatie, terwijl SQL de meest gebruikte taal is voor het doorzoeken van databases. Samen met twee van de meest populaire programmeertalen voor datawetenschap, Python en R, bieden Tableau en SQL een robuuste, end-to-end oplossing die kan helpen bij het effectief visualiseren en analyseren van gegevens.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op data-analisten en iedereen die geïnteresseerd is om Tableau, Python, R en SQL te leren gebruiken en integreren voor datavisualisatie en -analyse.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Voer gegevensanalyse uit met behulp van Python, R en SQL. Creëer inzichten door datavisualisatie met Tableau. Neem datagedreven beslissingen voor de bedrijfsvoering.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Design of Experiments (DoE) is een methode waarmee wetenschappers en ingenieurs de relatie tussen meerdere factoren of invoervariabelen op reacties of uitvoervariabelen kunnen bestuderen en begrijpen.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op wetenschappers die de Design of Experiments (DoE) willen leren en gebruiken om de oorzaak-en-gevolg relatie tussen meerdere factoren te begrijpen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de voordelen van ontworpen experimenten ten opzichte van andere benaderingen. Begrijp de oorzaak-en-gevolgrelaties en interacties tussen factoren. Leer de best practices en richtlijnen voor het uitvoeren van succesvolle experimenten.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
Econometrie is de toepassing van economische gegevens en statistische methoden om economische verschijnselen kwantitatief te analyseren.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op iedereen die de basisprincipes van econometrische analyse en modellering wil leren en beheersen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer en begrijp de basisprincipes van econometrie. Gebruik Eviews en risicosimulatoren.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
14 hours
Publiek Analisten, onderzoekers, wetenschappers, afgestudeerden en studenten en iedereen die geïnteresseerd is in het leren van statistische analyse in Microsoft Excel . Cursus Doelstellingen Deze cursus helpt u uw bekendheid met Excel en statistieken te verbeteren en als resultaat de effectiviteit en efficiëntie van uw werk of onderzoek te vergroten. Deze cursus beschrijft hoe u het Analysis ToolPack in Microsoft Excel , statistische functies en hoe u statistische basisprocedures kunt uitvoeren. Het zal uitleggen wat Excel beperking is en hoe deze te overwinnen.
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 hours
Er wordt geschat dat ongestructureerde gegevens goed zijn voor meer dan 90 procent van alle gegevens, veel ervan in de vorm van tekst. Blog Posts, tweets, sociale media, en andere digitale publicaties voortdurend toe te voegen aan deze groeiende hoeveelheid gegevens. deze instructeur geleide, leef cursus centra rond het halen van inzichten en het betekenen van deze gegevens. Met behulp van de R taal en natural language processing (NLP) Bibliotheken, combineren we concepten en technieken uit de informatica, kunstmatige intelligentie, en computationele taalkunde om algoritmisch begrijpen de betekenis achter tekstgegevens. Data samples zijn beschikbaar in verschillende talen per klant eisen. tegen het einde van deze opleiding deelnemers in staat zal zijn om datasets (groot en klein) uit verschillende bronnen te bereiden, dan passen de juiste algoritmen te analyseren en te rapporteren over de betekenis ervan.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, zware hands-on praktijk, occasionele tests om het begrip te meten
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op HR-professionals en wervingsspecialisten die analytische methoden willen gebruiken om de prestaties van de organisatie te verbeteren. Deze cursus behandelt zowel kwalitatieve als kwantitatieve, empirische en statistische benaderingen. Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Publiek Financiële of marktanalisten, managers, accountants Cursus Doelstellingen Faciliteer en automatiseer allerlei financiële analyses met Microsoft Excel
21 hours
R is een programmeertaal en softwareomgeving voor statistische computing. Samen met R en Excel, kunnen gebruikers R Tidyverse-normen en krachtiger R-functies implementeren om gegevensanalyse te verbeteren in Excel. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die willen programmeren in R voor Excel. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Samenvoeren en verplaatsen van gegevens tussen Excel en R. Gebruik R Tidyverse en R-functies voor gegevensanalyse oplossingen in Excel. Update hun data wetenschappelijke vaardigheden door te leren R.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
R is een populaire programmeringstaal in de financiële sector. Het wordt gebruikt in financiële toepassingen van kernhandelsprogramma's tot risicomanagementsystemen. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe om R te gebruiken om praktische toepassingen te ontwikkelen voor het oplossen van een aantal specifieke financiering gerelateerde problemen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van de R-programmeertaal Kies en gebruik R-pakketten en technieken om financiële gegevens uit verschillende bronnen (CSV, [0), databases, web, enz.) te organiseren, te visualiseren en te analyseren. Gebouw toepassingen die problemen oplossen met betrekking tot de toewijzing van activa, risicoanalyse, beleggingsprestaties en meer Problemen oplossen, integreren en optimaliseren van een R-applicatie
Het publiek
  Ontwikkelaars Analisten Hoeveel
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Deze training is bedoeld om oplossingen te bieden voor een aantal van de principeproblemen die financiële professionals worden geconfronteerd. Als u echter een bepaald onderwerp, tool of techniek hebt dat u verder wilt aanvullen of verwerken, neem dan contact met ons op om het te regelen.
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op HR-professionals die analytische methoden willen gebruiken om de prestaties van de organisatie te verbeteren. Deze cursus behandelt zowel kwalitatieve als kwantitatieve, empirische en statistische benaderingen. Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Go al: Het beheersen van de vaardigheid werkt onafhankelijk met het programma SPSS voor geavanceerd gebruik, dialoogvensters en syntaxis van de opdrachttaal voor de geselecteerde analytische technieken. De geadresseerden: Analisten, onderzoekers, wetenschappers, studenten en iedereen die de mogelijkheid wil verwerven om het SPSS-pakket en geavanceerd niveau te gebruiken en de geselecteerde statistische modellen te leren. Training vereist universele analyseproblemen en is gericht op een specifieke branche
35 hours
Publiek: De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die op zoek zijn naar een oplossing voor het opslaan en verwerken van grote gegevenssets in een gedistribueerde systeemomgeving Go al: Diepe kennis van Hadoop clusterbeheer.
14 hours
Deze training is bedoeld voor mensen die Machine Learning willen toepassen in praktische toepassingen. Publiek Deze cursus is bedoeld voor datawetenschappers en statistici die enigszins bekend zijn met statistiek en weten hoe ze R (of Python of een andere gekozen taal) moeten programmeren. De nadruk van deze cursus ligt op de praktische aspecten van data / modelvoorbereiding, uitvoering, post hoc analyse en visualisatie. Het doel is om praktische toepassingen te geven aan Machine Learning aan deelnemers die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de methoden op het werk. Sectorspecifieke voorbeelden worden gebruikt om de training relevant te maken voor het publiek.
28 hours
Doelstelling: Gedelegeerden kunnen big data-sets analyseren, patronen extraheren, de juiste variabele kiezen die van invloed is op de resultaten, zodat een nieuw model wordt voorspeld met voorspellende resultaten .
28 hours
Deze cursus is bedoeld voor data-ingenieurs, besluitvormers en data-analisten en zal u leiden tot het maken van zeer effectieve plots met behulp van R studio die een beroep doen op besluitvormers en hen helpen verborgen informatie te vinden en de juiste beslissingen te nemen
21 hours
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
21 hours
Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op mensen die al een achtergrond hebben in datawetenschap en statistiek.Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Oefeningen en oefenen.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Mathematica is meer dan 20 jaar bezig met het creëren van 's werelds beste gespecialiseerde wiskundige omgeving. De veelzijdigheid van dit programma maakt het nuttig bij het uitvoeren van zowel eenvoudige rekeningen aan de universiteit als complexe berekeningen op grotere schaal, of het nu gaat om programmeren of om numerieke gegevens te presenteren. Mathematica integreert perfect de motor die numerieke en symbolische berekeningen uitvoert, grafische engine, programmeertaal, documentatie en de mogelijkheid om het werk te publiceren. Dankzij de rijkdom aan functies, is het een hulpmiddel van onschatbare waarde voor het werk van wiskundigen, natuurkundigen, biologen, chemici, financiële analisten, sociologen en vele andere beroepen die dagelijks met gegevens werken. Na de training verwerft de deelnemer de vaardigheden die nodig zijn om:
 • efficiënte berekening,
 • betalen voor het programma
 • documenten maken die de tekst vervormen,
 • grafieken en afbeeldingen maken,
 • grafische objecten maken.
 • presentatie en gegevensvisualisatie.
14 hours
De cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in statistische analyse Het geeft vertrouwdheid met Minitab en verhoogt de effectiviteit en efficiëntie van uw gegevensanalyse en verbetert uw kennis van statistieken .
21 hours
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft ook volgers gevonden onder statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk vinden om te gebruiken. De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentieprijzen, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
14 hours
Organisatie - Labowerk en praktische voorbeelden van echte gegevens .
14 hours
Scilab is een goed ontwikkelde, gratis en open-source taal op hoog niveau voor wetenschappelijke gegevensmanipulatie. De centrale datastructuur wordt gebruikt voor statistieken, grafische afbeeldingen en animaties, simulatie, signaalverwerking, fysica, optimalisatie en meer, en is de matrix, die vele soorten problemen vereenvoudigt in vergelijking met alternatieven zoals FORTRAN en C-derivaten. Het is compatibel met talen zoals C, Java en Python , waardoor het geschikt is als aanvulling op bestaande systemen. In deze door instructeurs geleide training leren deelnemers de voordelen van Scilab vergelijking met alternatieven zoals Matlab, de basisprincipes van de Scilab syntaxis en enkele geavanceerde functies, en een interface met andere veelgebruikte talen, afhankelijk van de vraag. De cursus wordt afgesloten met een kort project gericht op beeldverwerking. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers inzicht in de basisfuncties en enkele geavanceerde functies van Scilab en beschikken ze over de middelen om hun kennis te blijven uitbreiden. Publiek
 • Gegevenswetenschappers en ingenieurs, vooral met interesse in beeldverwerking en gezichtsherkenning
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en intensieve praktijkoefening, met een eindproject
14 hours
Minitab is een statistische suite voor gegevensanalyse. Six Sigma is een set van technieken en tools voor procesverbetering. Met Minitab kunnen gebruikers statistische analyses toepassen in Six Sigma-projecten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die Minitab statistische analyse willen toepassen op Six Sigma-projecten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik Minitab voor geavanceerde statistische analyse. De Six Sigma-methodologie wordt toegepast op specifieke projecten. Krijg kennis over Six Sigma-projecten in alle industrieën.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
SPSS is software voor het bewerken en analyseren van gegevens.
14 hours
Go al: Leren werken met SPSS op het niveau van onafhankelijkheid De geadresseerden: Analisten, onderzoekers, wetenschappers, studenten en iedereen die de mogelijkheid wil verwerven om het SPSS-pakket te gebruiken en populaire dataminingtechnieken te leren.
7 hours
Deze cursus is gemaakt voor besluitvormers met als primair doel niet om de berekening en de analyse te doen, maar om ze te begrijpen en te kunnen kiezen wat voor soort statistische methoden relevant zijn in de strategische planning van de organisatie. Een potentiële deelnemer moet bijvoorbeeld beslissen hoeveel monsters moeten worden verzameld voordat hij kan beslissen of het product wordt gelanceerd of niet. Als je een langere cursus nodig hebt die de basisbeginselen van statistisch denken omvat, kijk dan eens naar de 5-daagse training " Statistics voor managers".
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die algemene statistische vaardigheden nodig hebben. Deze cursus kan worden aangepast aan een specifiek expertisegebied, zoals marktonderzoek, biologie, productie, onderzoek in de publieke sector, enz ...
28 hours
Deze training behandelt geavanceerde statistieken. Het verklaart de meeste tools die vaak worden gebruikt bij onderzoek, analyse en voorspelling. Het geeft een korte uitleg van de theorie achter de formules. Deze cursus heeft geen betrekking op een specifiek kennisgebied, maar kan worden aangepast als alle deelnemers dezelfde achtergrond en doelen hebben. Sommige basiscomputerhulpmiddelen worden tijdens deze cursus gebruikt (met name Excel en OpenOffice)

Last Updated:

Upcoming Statistics Courses

Weekend Statistics cursus, Avond Statistics training, Avond Statistics opleiding Statistics boot camp, Statistics instructeur geleid, Weekend Statistics training, Avond Statistics cursus, Statistics coaching, Statistics instructeur, Statistics trainer, Statistics training cursus, Statistics lessen, Statistics on-site, Statistics privé cursus, Statistics een op een training, Statistics op locatie, Weekend Statistics opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions