Statistics Training Courses

Statistics Training Courses

Lokale, geörganiseerde Live Statistics-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe Statistische principes kunnen worden toegepast bij het oplossen van problemen in de echte wereld Statistieken training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Statistics subcategorieën

Statistics Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Publiek

Financiële of marktanalisten, managers, accountants

Cursus Doelstellingen

Faciliteer en automatiseer allerlei financiële analyses met Microsoft Excel
14 hours
Overview
Publiek

Analisten, onderzoekers, wetenschappers, afgestudeerden en studenten en iedereen die geïnteresseerd is in het leren van statistische analyse in Microsoft Excel .

Cursus Doelstellingen

Deze cursus helpt u uw bekendheid met Excel en statistieken te verbeteren en als resultaat de effectiviteit en efficiëntie van uw werk of onderzoek te vergroten.

Deze cursus beschrijft hoe u het Analysis ToolPack in Microsoft Excel , statistische functies en hoe u statistische basisprocedures kunt uitvoeren. Het zal uitleggen wat Excel beperking is en hoe deze te overwinnen.
14 hours
Overview
Audience

This course has been created for analysts, forecasters wanting to introduce or improve forecasting which can be related to sale forecasting, economic forecasting, technology forecasting, supply chain management and demand or supply forecasting.

Description

This course guides delegates through series of methodologies, frameworks and algorithms which are useful when choosing how to predict the future based on historical data.

It uses standard tools like Microsoft Excel or some Open Source programs (notably R project).

The principles covered in this course can be implemented by any software (e.g. SAS, SPSS, Statistica, MINITAB ...)
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die algemene statistische vaardigheden nodig hebben. Deze cursus kan worden aangepast aan een specifiek expertisegebied, zoals marktonderzoek, biologie, productie, onderzoek in de publieke sector, enz ...
28 hours
Overview
Deze training behandelt geavanceerde statistieken. Het verklaart de meeste tools die vaak worden gebruikt bij onderzoek, analyse en voorspelling. Het geeft een korte uitleg van de theorie achter de formules.

Deze cursus heeft geen betrekking op een specifiek kennisgebied, maar kan worden aangepast als alle deelnemers dezelfde achtergrond en doelen hebben.

Sommige basiscomputerhulpmiddelen worden tijdens deze cursus gebruikt (met name Excel en OpenOffice)
14 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in statistische analyse Het geeft vertrouwdheid met Minitab en verhoogt de effectiviteit en efficiëntie van uw gegevensanalyse en verbetert uw kennis van statistieken .
35 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om onderzoekers inzicht te geven in de principes van statistisch ontwerp en analyse en hun relevantie voor onderzoek in een reeks van wetenschappelijke disciplines.

Het behandelt een aantal waarschijnlijkheids- en statistische methoden, voornamelijk aan de hand van voorbeelden. Deze training bevat ongeveer 30% van de lezingen, 70% van de begeleide quizzen en labs.

In het geval van een gesloten cursus kunnen we de voorbeelden en materialen afstemmen op een specifieke branche (zoals psychologietests, publieke sector, biologie, genetica, enz ...)

In het geval van openbare cursussen worden gemengde voorbeelden gebruikt.

Hoewel tijdens deze cursus verschillende software wordt gebruikt (Microsoft Excel naar SPSS, Statgraphics, enz.), Ligt de nadruk vooral op het begrijpen van principes en processen die onderzoek, redenering en conclusie begeleiden.

Deze cursus kan worden gegeven als een gemengde cursus, dat wil zeggen met huiswerk en opdrachten.
21 hours
Overview
Publiek

Business (marketingmanagers, productmanagers, klantenbasismanagers) en hun teams; klantinzichten professionals.

Overzicht

De cursus volgt de levenscyclus van de klant, van het werven van nieuwe klanten, het beheren van de bestaande klanten voor winstgevendheid, het behouden van goede klanten en uiteindelijk begrijpen welke klanten ons verlaten en waarom. We zullen werken met echte (indien anoniem) gegevens uit verschillende industrieën, waaronder telecommunicatie, verzekeringen, media en hightech.

Formaat

Door instructeurs geleide training gedurende vijf sessies van een halve dag met in-class oefeningen en huiswerk. Het kan worden geleverd als een klaslokaal of een (online) cursus op afstand.
14 hours
Overview
Go al:

Leren werken met SPSS op het niveau van onafhankelijkheid

De geadresseerden:

Analisten, onderzoekers, wetenschappers, studenten en iedereen die de mogelijkheid wil verwerven om het SPSS-pakket te gebruiken en populaire dataminingtechnieken te leren.
28 hours
Overview
Go al:

Het beheersen van de vaardigheid werkt onafhankelijk met het programma SPSS voor geavanceerd gebruik, dialoogvensters en syntaxis van de opdrachttaal voor de geselecteerde analytische technieken.

De geadresseerden:

Analisten, onderzoekers, wetenschappers, studenten en iedereen die de mogelijkheid wil verwerven om het SPSS-pakket en geavanceerd niveau te gebruiken en de geselecteerde statistische modellen te leren. Training vereist universele analyseproblemen en is gericht op een specifieke branche
14 hours
Overview
Deze cursus is een inleiding tot het toepassen van neurale netwerken in echte problemen met behulp van R-project-software.
35 hours
Overview
Publiek:

De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die op zoek zijn naar een oplossing voor het opslaan en verwerken van grote gegevenssets in een gedistribueerde systeemomgeving

Go al:

Diepe kennis van Hadoop clusterbeheer.
7 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor besluitvormers met als primair doel niet om de berekening en de analyse te doen, maar om ze te begrijpen en te kunnen kiezen wat voor soort statistische methoden relevant zijn in de strategische planning van de organisatie.

Een potentiële deelnemer moet bijvoorbeeld beslissen hoeveel monsters moeten worden verzameld voordat hij kan beslissen of het product wordt gelanceerd of niet.

Als je een langere cursus nodig hebt die de basisbeginselen van statistisch denken omvat, kijk dan eens naar de 5-daagse training " Statistics voor managers".
7 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor datawetenschappers en statistici die al over basis R & C++ codeervaardigheden en R-code beschikken en geavanceerde R-codeervaardigheden nodig hebben.

Het doel is om een praktische geavanceerde R-programmeercursus te geven aan deelnemers die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de methoden op het werk.

Sectorspecifieke voorbeelden worden gebruikt om de training relevant te maken voor het publiek
14 hours
Overview
Deze training is bedoeld voor mensen die Machine Learning willen toepassen in praktische toepassingen.

Publiek

Deze cursus is bedoeld voor datawetenschappers en statistici die enigszins bekend zijn met statistiek en weten hoe ze R (of Python of een andere gekozen taal) moeten programmeren. De nadruk van deze cursus ligt op de praktische aspecten van data / modelvoorbereiding, uitvoering, post hoc analyse en visualisatie.

Het doel is om praktische toepassingen te geven aan Machine Learning aan deelnemers die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de methoden op het werk.

Sectorspecifieke voorbeelden worden gebruikt om de training relevant te maken voor het publiek.
14 hours
Overview
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
21 hours
Overview
Big Data is een term die verwijst naar oplossingen die zijn bedoeld voor het opslaan en verwerken van grote gegevenssets. Go eerste instantie ontwikkeld door Go ogle, hebben deze Big Data oplossingen andere vergelijkbare projecten ontwikkeld en geïnspireerd, waarvan vele beschikbaar zijn als open-source. R is een populaire programmeertaal in de financiële sector.
14 hours
Overview
Het doel van deze cursus is om een basisvaardigheid te bieden bij het toepassen van Machine Learning methoden in de praktijk. Door het gebruik van het R-programmeerplatform en zijn verschillende bibliotheken, en op basis van een groot aantal praktische voorbeelden, leert deze cursus hoe de belangrijkste bouwstenen van Machine Learning , hoe beslissingen te nemen over gegevensmodellering, de output van de algoritmen te interpreteren en valideer de resultaten.

Ons doel is om u de vaardigheden om te begrijpen en gebruik maken van de meest fundamentele gereedschappen uit het geven Machine Learning toolbox vertrouwen en te voorkomen dat de gemeenschappelijke valkuilen van Data Science s toepassingen.
21 hours
Overview
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen de basisprincipes van statistische en econometrische modellering te beheersen.
14 hours
Overview
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen de basisprincipes van modellering en voorspelling voor de overheid te beheersen.
14 hours
Overview
Deze cursus behandelt impactevaluatie en heeft geen betrekking op het bredere ontwerp van evaluaties.
21 hours
Overview
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft ook volgers gevonden onder statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk vinden om te gebruiken. De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentieprijzen, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
21 hours
Overview
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft ook volgers gevonden onder statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk vinden om te gebruiken. De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentieprijzen, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
28 hours
Overview
Doelstelling: Gedelegeerden kunnen big data-sets analyseren, patronen extraheren, de juiste variabele kiezen die van invloed is op de resultaten, zodat een nieuw model wordt voorspeld met voorspellende resultaten .
7 hours
Overview
Omschrijving:

Dit is een cursus die is ontworpen om R-gebruikers te leren hoe ze web-apps kunnen maken zonder HTML , Java script en CSS tussen browsers te hoeven leren.

Doelstelling:

Behandelt de basisprincipes van hoe Shiny-apps werken.

Omvat alle veelgebruikte invoer- / uitvoer- / weergave- / paneelfuncties uit de Shiny-bibliotheek.
28 hours
Overview
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft ook volgers gevonden onder statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk vinden om te gebruiken. De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentieprijzen, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
21 hours
Overview
[R](http://www.r-project.org/) is een zeer populaire, open source-omgeving voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. Deze cursus introduceert R-programmeertaal voor studenten. Het omvat taalfundamentals, bibliotheken en geavanceerde concepten. Geavanceerde data-analyse en grafieken met gegevens uit de echte wereld.

Publiek

Ontwikkelaars / data-analyse

Looptijd

3 dagen

Formaat

Lezingen en hands-on
14 hours
Overview
Deze cursus maakt deel uit van de Data Scientist-vaardigheden (domein: data en technologie)
14 hours
Overview
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
14 hours
Overview
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
Weekend Statistics cursus, Avond Statistics training, Avond Statistics opleiding Statistics boot camp, Statistics instructeur geleid, Weekend Statistics training, Avond Statistics cursus, Statistics coaching, Statistics instructeur, Statistics trainer, Statistics training cursus, Statistics lessen, Statistics on-site, Statistics privé cursus, Statistics een op een training, Statistics op locatie, Weekend Statistics opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions