R Language Training Courses

R Language Training Courses

Lokale, instructieve live R (R Language) -cursussen demonstreren door handson de verschillende aspecten van de R-taal, inclusief de grondbeginselen van R-programmering, geavanceerde R-programmering en R voor gegevensanalyse en gegevensweergave Onze trainingsoefeningen raken de problemen en oplossingen op de wereldmarkt op het gebied van financiën, bankieren en verzekeren NobleProg R-trainingen variëren van beginnerscursussen tot geavanceerde cursussen en zijn populair bij bedrijven die R willen adopteren voor het ontwikkelen van machine learning en deep learning-toepassingen R-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

R Language subcategorieën

R Language Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at data analysts and anyone who is interested to learn how to use and integrate Tableau, Python, R, and SQL for data visualization and analysis. By the end of this training, participants will be able to:
 • Perform data analysis using Python, R, and SQL.
 • Create insights through data visualization with Tableau.
 • Make data-driven decisions for business operations.
21 hours
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 hours
Er wordt geschat dat ongestructureerde gegevens goed zijn voor meer dan 90 procent van alle gegevens, veel ervan in de vorm van tekst. Blog Posts, tweets, sociale media, en andere digitale publicaties voortdurend toe te voegen aan deze groeiende hoeveelheid gegevens. deze instructeur geleide, leef cursus centra rond het halen van inzichten en het betekenen van deze gegevens. Met behulp van de R taal en natural language processing (NLP) Bibliotheken, combineren we concepten en technieken uit de informatica, kunstmatige intelligentie, en computationele taalkunde om algoritmisch begrijpen de betekenis achter tekstgegevens. Data samples zijn beschikbaar in verschillende talen per klant eisen. tegen het einde van deze opleiding deelnemers in staat zal zijn om datasets (groot en klein) uit verschillende bronnen te bereiden, dan passen de juiste algoritmen te analyseren en te rapporteren over de betekenis ervan.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, zware hands-on praktijk, occasionele tests om het begrip te meten
28 hours
R is een populaire programmeringstaal in de financiële sector. Het wordt gebruikt in financiële toepassingen van kernhandelsprogramma's tot risicomanagementsystemen. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe om R te gebruiken om praktische toepassingen te ontwikkelen voor het oplossen van een aantal specifieke financiering gerelateerde problemen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van de R-programmeertaal Kies en gebruik R-pakketten en technieken om financiële gegevens uit verschillende bronnen (CSV, [0), databases, web, enz.) te organiseren, te visualiseren en te analyseren. Gebouw toepassingen die problemen oplossen met betrekking tot de toewijzing van activa, risicoanalyse, beleggingsprestaties en meer Problemen oplossen, integreren en optimaliseren van een R-applicatie
Het publiek
  Ontwikkelaars Analisten Hoeveel
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Deze training is bedoeld om oplossingen te bieden voor een aantal van de principeproblemen die financiële professionals worden geconfronteerd. Als u echter een bepaald onderwerp, tool of techniek hebt dat u verder wilt aanvullen of verwerken, neem dan contact met ons op om het te regelen.
21 hours
R is een programmeertaal en softwareomgeving voor statistische computing. Samen met R en Excel, kunnen gebruikers R Tidyverse-normen en krachtiger R-functies implementeren om gegevensanalyse te verbeteren in Excel. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die willen programmeren in R voor Excel. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Samenvoeren en verplaatsen van gegevens tussen Excel en R. Gebruik R Tidyverse en R-functies voor gegevensanalyse oplossingen in Excel. Update hun data wetenschappelijke vaardigheden door te leren R.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Publiek Business (marketingmanagers, productmanagers, klantenbasismanagers) en hun teams; klantinzichten professionals. Overzicht De cursus volgt de levenscyclus van de klant, van het werven van nieuwe klanten, het beheren van de bestaande klanten voor winstgevendheid, het behouden van goede klanten en uiteindelijk begrijpen welke klanten ons verlaten en waarom. We zullen werken met echte (indien anoniem) gegevens uit verschillende industrieën, waaronder telecommunicatie, verzekeringen, media en hightech. Formaat Door instructeurs geleide training gedurende vijf sessies van een halve dag met in-class oefeningen en huiswerk. Het kan worden geleverd als een klaslokaal of een (online) cursus op afstand.
14 hours
Deze cursus is een inleiding tot het toepassen van neurale netwerken in echte problemen met behulp van R-project-software.
7 hours
Deze cursus is bedoeld voor datawetenschappers en statistici die al over basis R & C++ codeervaardigheden en R-code beschikken en geavanceerde R-codeervaardigheden nodig hebben. Het doel is om een praktische geavanceerde R-programmeercursus te geven aan deelnemers die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de methoden op het werk. Sectorspecifieke voorbeelden worden gebruikt om de training relevant te maken voor het publiek
14 hours
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
21 hours
Big Data is een term die verwijst naar oplossingen die zijn bedoeld voor het opslaan en verwerken van grote gegevenssets. Go eerste instantie ontwikkeld door Go ogle, hebben deze Big Data oplossingen andere vergelijkbare projecten ontwikkeld en geïnspireerd, waarvan vele beschikbaar zijn als open-source. R is een populaire programmeertaal in de financiële sector.
14 hours
Het doel van deze cursus is om een basisvaardigheid te bieden bij het toepassen van Machine Learning methoden in de praktijk. Door het gebruik van het R-programmeerplatform en zijn verschillende bibliotheken, en op basis van een groot aantal praktische voorbeelden, leert deze cursus hoe de belangrijkste bouwstenen van Machine Learning , hoe beslissingen te nemen over gegevensmodellering, de output van de algoritmen te interpreteren en valideer de resultaten. Ons doel is om u de vaardigheden om te begrijpen en gebruik maken van de meest fundamentele gereedschappen uit het geven Machine Learning toolbox vertrouwen en te voorkomen dat de gemeenschappelijke valkuilen van Data Science s toepassingen.
21 hours
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft ook volgers gevonden onder statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk vinden om te gebruiken. De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentieprijzen, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
21 hours
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft ook volgers gevonden onder statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk vinden om te gebruiken. De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentieprijzen, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
7 hours
Omschrijving: Dit is een cursus die is ontworpen om R-gebruikers te leren hoe ze web-apps kunnen maken zonder HTML , Java script en CSS tussen browsers te hoeven leren. Doelstelling: Behandelt de basisprincipes van hoe Shiny-apps werken. Omvat alle veelgebruikte invoer- / uitvoer- / weergave- / paneelfuncties uit de Shiny-bibliotheek.
28 hours
R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has also found followers among statisticians, engineers and scientists without computer programming skills who find it easy to use. Its popularity is due to the increasing use of data mining for various goals such as set ad prices, find new drugs more quickly or fine-tune financial models. R has a wide variety of packages for data mining.
14 hours
Deze cursus maakt deel uit van de Data Scientist-vaardigheden (domein: data en technologie)
14 hours
R  is een open-source gratis programmeringsspraak voor statistische computing, data-analyse en graphics. R  wordt gebruikt door een groeiende aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en academie. R heeft een breed scala aan pakketten voor data mining.
14 hours
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
21 hours
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
7 hours
Deze cursus behandelt geavanceerde onderwerpen in R-programmeren.
21 hours
In deze live training met instructeur leren de deelnemers geavanceerde technieken voor machinaal leren met R tijdens het maken van een realworld-toepassing Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik technieken als afstemming van hyperparameters en diepgaand leren Begrijp en implementeer niet-gecontroleerde leert technieken Zet een model in productie voor gebruik in een grotere applicatie Publiek ontwikkelaars analisten Datawetenschappers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze technieken en hulpmiddelen voor machine learning kunnen toepassen om echte problemen in de banksector op te lossen. R wordt gebruikt als programmeertaal. Deelnemers leren eerst de belangrijkste principes en brengen hun kennis vervolgens in de praktijk door hun eigen machine learning-modellen te bouwen en deze te gebruiken om een aantal live-projecten te voltooien. Publiek
 • ontwikkelaars
 • Data wetenschappers
 • Bankprofessionals met een technische achtergrond
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
R is een populaire programmeertaal in de financiële sector. Het wordt gebruikt in financiële toepassingen variërend van kernhandelprogramma's tot risicobeheersystemen. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van R-programmering terwijl ze codering in R doorlopen met behulp van financiële voorbeelden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van R-programmering
 • Gebruik R om hun gegevens te manipuleren om financiële basisverrichtingen uit te voeren
Publiek
 • programmeurs
 • Finance professionals
 • IT-professionals
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
R is een populaire programmeringstaal in de financiële sector. Het wordt gebruikt in financiële toepassingen van kernhandelsprogramma's tot risicomanagementsystemen. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers de basisprincipes van de financiële handel leren als ze stappen door het bouwen en implementeren van basishandel strategieën en acties in R met behulp van quantstrat. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamentele concepten in de handel Maak en implementeren van hun eerste handelsstrategie met behulp van R Analyseer de prestaties van hun strategie met behulp van R
Het publiek
  programmeren [ 1 ] Professionals IT Professionals
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
21 hours
R is een populaire programmeertaal in de financiële sector. Het wordt gebruikt in financiële toepassingen variërend van kernhandelprogramma's tot risicobeheersystemen. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers geavanceerde programmeerconcepten in R terwijl ze coderen in R doorlopen met behulp van financiële voorbeelden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Implementeer geavanceerde R-programmeertechnieken
 • Gebruik R om hun gegevens te manipuleren om meer geavanceerde financiële operaties uit te voeren
Publiek
 • programmeurs
 • Finance professionals
 • IT-professionals
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Machine learning is a branch of Artificial Intelligence wherein computers have the ability to learn without being explicitly programmed. R is a popular programming language in the financial industry. It is used in financial applications ranging from core trading programs to risk management systems. In this instructor-led, live training, participants will learn how to apply machine learning techniques and tools for solving real-world problems in the finance industry. R will be used as the programming language. Participants first learn the key principles, then put their knowledge into practice by building their own machine learning models and using them to complete a number of team projects. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts in machine learning
 • Learn the applications and uses of machine learning in finance
 • Develop their own algorithmic trading strategy using machine learning with R
Audience
 • Developers
 • Data scientists
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
28 hours
Machine learning is een tak van kunstmatige intelligentie waarbij computers kunnen leren zonder expliciet te worden geprogrammeerd. Diep leren is een deelgebied van machine learning dat methoden gebruikt die gebaseerd zijn op gegevensrepresentaties en structuren zoals neurale netwerken. R is een populaire programmeertaal in de financiële sector. Het wordt gebruikt in financiële toepassingen variërend van kernhandelprogramma's tot risicobeheersystemen. In deze door een instructeur geleide, live training, leren deelnemers hoe ze deep learning-modellen voor financiën kunnen implementeren met behulp van R terwijl ze door de creatie van een deep learning-aandelenvoorspellingsmodel stappen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de fundamentele concepten van diep leren
 • Leer de toepassingen en toepassingen van diep leren in financiën
 • Gebruik R om diepgaande leermodellen voor financiën te maken
 • Bouw hun eigen deep learning aandelenprijsvoorspellingsmodel met R
Publiek
 • ontwikkelaars
 • Data wetenschappers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Machine learning is een tak van kunstmatige intelligentie waarbij computers kunnen leren zonder expliciet te worden geprogrammeerd. Diep leren is een deelgebied van machine learning dat methoden gebruikt die gebaseerd zijn op gegevensrepresentaties en structuren zoals neurale netwerken. R is een populaire programmeertaal in de financiële sector. Het wordt gebruikt in financiële toepassingen variërend van kernhandelprogramma's tot risicobeheersystemen. In deze door een instructeur geleide, live training, leren deelnemers hoe ze deep learning-modellen voor bankieren kunnen implementeren met behulp van R terwijl ze het maken van een deep learning-kredietrisicomodel doorlopen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de fundamentele concepten van diep leren
 • Leer de toepassingen en toepassingen van diep leren in bankieren
 • Gebruik R om diepgaande leermodellen voor bankieren te maken
 • Bouw hun eigen deep learning kredietrisicomodel met R
Publiek
 • ontwikkelaars
 • Data wetenschappers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Shiny is een open source R-pakket dat een webraamwerk biedt voor het bouwen van interactieve webapps met behulp van R In deze live training met instructeur leren deelnemers gegevenswetenschap en webontwikkeling te combineren met Shiny, R en HTML Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bouw interactieve webapplicaties met R met Shiny Publiek Datawetenschappers Web ontwikkelaars statistici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

Last Updated:

Aankomende R Language cursussen

Weekend R Language cursus, Avond R Language training, Avond R Language opleiding R Language boot camp, R Language instructeur geleid, Weekend R Language training, Avond R Language cursus, R Language coaching, R Language instructeur, R Language trainer, R Language training cursus, R Language lessen, R Language on-site, R Language privé cursus, R Language een op een training, R Language op locatie, Weekend R Language opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions