Cloud Computing Training Courses

Cloud Computing Training Courses

Lokale, instructieve Live Cloud Computing-trainingscursussen demonstreren via handson de basisprincipes van cloud computing en hoe te profiteren van cloud computing Cloud Computing-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Cloud Computing Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die willen begrijpen hoe ze kunnen profiteren van cloud computing. Het gebruikt bijvoorbeeld Amazon EC2, maar kan worden aangepast aan andere providers.
21 hours
Overview
Publiek

IT-architecten, middelgrote IT-managers, IT-consultants

Formaat van de cursus

Momenteel 100% lezingen.
14 hours
Overview
De cursus helpt bij het begrijpen en implementeren van cloudinfrastructuur op basis van OpenStack . De deelnemer leert de architectuur en mogelijkheden van OpenStack en verschillende installatiescenario's.
35 hours
Overview
Dag 1 - biedt end-to-end dekking van fundamentele cloud computing-onderwerpen die betrekking hebben op zowel technologie als bedrijf. De module is verdeeld in een reeks secties, die elk vergezeld gaan van een praktische oefening.

Dag 2 - onderzoekt technologiegerelateerde onderwerpen die betrekking hebben op cloud computing-platforms. Het gaat niet over implementatie- of programmadetails, maar houdt in plaats daarvan dekking op een conceptueel niveau, gericht op onderwerpen die betrekking hebben op cloudservice-architectuur, cloudbeveiligingsbedreigingen en technologieën, virtualisatie en gegevensverwerking.

Dag 3 - biedt een technisch inzicht in fundamentele cloud computing-platforms. Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en Software-as-a-Service (SaaS) omgevingen worden onderzocht als samengestelde patronen, bestaande uit unieke en gedeelde bouwstenen. Deze module is gestructureerd als een rondleiding door deze architecturale lagen, beschrijft primaire componenten, markeert gedeelde componenten en legt uit hoe bouwstenen kunnen worden geassembleerd en geïmplementeerd via cloud computing-mechanismen en werkwijzen

Dag 4 - bouwt voort op dag 3 om een diepe duik te bieden in elastische, veerkrachtige en multitenant technologie-architecturen, evenals gespecialiseerde oplossingsarchitecturen, zoals cloud bursting en cloud balancing. Door de studie van architecturale mechanismen, industriële technologieën en ontwerppatronen worden zowel kerncomponenten als uitgebreide componenten beschreven die combineren om elasticiteit, veerkracht en multitenancy te realiseren als primaire kenmerken van cloudplatforms. Door gebruik te maken van deze native en verbeterde schaalbaarheid en failover-gerelateerde functiesets, worden gespecialiseerde oplossingsarchitecturen beschreven om bursting tussen clouds en on-premise en cloudomgevingen mogelijk te maken, evenals het in evenwicht brengen van runtime-belastingen over clouds voor prestaties en failover-doeleinden.

Dag 5 - presenteert deelnemers een reeks oefeningen en problemen die zijn ontworpen om hun vermogen te testen om hun kennis van eerder behandelde onderwerpen toe te passen.
35 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die voor keuzes staan welke oplossing ze moeten kiezen voor een specifiek probleem. IT-managers, oplossingsarchitecten, testmanagers, systeembeheerders en ontwikkelaars kunnen profiteren van deze cursus door de voordelen en kosten van beschikbare Cloud / SaaS / Iaas-oplossingen te begrijpen.
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor IT-ingenieurs en architecten die op zoek zijn naar een oplossing voor het hosten van private of publieke IaaS (Infrastructure as a Service) cloud.

Doel van de cursus:

- basiskennis opdoen met betrekking tot het ontwerp, de installatie en het beheer van OpenStack ,
- voorbereiding op het EX210 (Red Hat Certified System Administrator in Red Hat OpenStack ) examen,
- geautomatiseerde en handmatige OpenStack clusterinstallatie en -configuratie.
7 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor IT-ingenieurs en architecten die op zoek zijn naar een oplossing voor het hosten van private of publieke IaaS (Infrastructure as a Service) cloud.
Dit is ook een geweldige kans voor IT-managers om kennisoverzicht te krijgen over de mogelijkheden die door OpenStack kunnen worden ingeschakeld.

Voordat u veel geld uitgeeft aan OpenStack implementatie, zou u alle voor- en nadelen kunnen overwegen door deel te nemen aan onze cursus.
Dit onderwerp is ook beschikbaar als individueel advies.

Doel van de cursus:

-

basiskennis opdoen met betrekking tot OpenStack
14 hours
Overview
The course is dedicated to IT engineers and architects who are looking for a solution to host private or public IaaS (Infrastructure as a Service) cloud.

Course goal:

- gaining expert knowledge regarding OpenStack architecture design
35 hours
Overview
Cloud Foundry is het industriestandaard open-source platform als een service (PaaS) die u een keuze aan clouds, ontwikkelaarskaders en applicatieservices biedt.

Publiek

Deze cursus is bedoeld voor technici en ontwikkelaars die applicaties willen ontwikkelen die kunnen worden geïmplementeerd via Cloud Foundry .
35 hours
Overview
Cloud Foundry is het industriestandaard open-source platform als een service (PaaS) die u een keuze aan clouds, ontwikkelaarskaders en applicatieservices biedt.

Publiek

Deze cursus is bedoeld voor ingenieurs, architecten en ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het inzetten en onderhouden van Cloud Foundry als cloudinfrastructuur voor hun applicaties.
14 hours
Overview
Met deze training kunnen deelnemers hun ontwerpvaardigheden voor Microsoft Azure oplossingen verbeteren. Na deze training begrijpt de afgevaardigde de functies en mogelijkheden van Azure services, om afwegingen te identificeren en beslissingen te nemen voor het ontwerpen van openbare en hybride cloud-oplossingen. Tijdens de training worden de juiste infrastructuur- en platformoplossingen gedefinieerd om te voldoen aan de vereiste functionele, operationele en inzetvereisten gedurende de levenscyclus van de oplossing.
35 hours
Overview
Indeling van de cursus

-

Deelcollege, deelbespreking, praktische oefening
21 hours
Overview
Publiek:

Cloud-ingenieurs, Solution-architecten, Centre of Excellence-team, Windows-serverbeheerders, Unix / Linux beheerder, Opslagbeheerders, netwerkbeheerders, Virtualisatiebeheerders

Cursus Doelstellingen:

Deze cursus is bedoeld om u te leren hoe u:

- Gebruik de belangrijkste concepten en werkwijzen achter de DevOps methode
- Ontwerp en implementeer een infrastructuur op AWS die een of meer DevOps ontwikkelingsprojecten ondersteunt
- Gebruik AWS CloudFormation en AWS OpsWorks om de infrastructuur in te zetten die nodig is om ontwikkel-, test- en productieomgevingen te creëren voor een softwareontwikkelingsproject
- Gebruik AWS CodeCommit en begrijp de reeks opties voor het inschakelen van een Continuous Integration-omgeving op AWS
- Gebruik AWS CodePipeline om een Continuous Integration and Delivery-pipeline op AWS te ontwerpen en te implementeren
- Implementeer verschillende veelvoorkomende use cases voor continue implementatie met AWS-technologieën, waaronder blauw / groene implementatie en A / B-tests
- Maak een onderscheid tussen de reeks toepassingsimplementatietechnologieën die beschikbaar zijn op AWS (inclusief AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service en Amazon EC2 Container Registry) en beslissen welke technologie het beste bij een bepaald scenario past
- Stel de applicaties die u op AWS levert af voor hoge prestaties en gebruik AWS-tools en technologieën om uw applicatie en omgeving te controleren op mogelijke problemen
28 hours
Overview
Deze 4-daagse cursus biedt:

- Kennis van de Core AWS-services, -gebruik en best-practices voor de basisarchitectuur.
- Vaardigheid in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van cloudgebaseerde oplossingen met behulp van AWS.
- Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van applicaties geschreven voor Amazon Simple Storage Service, Amazon DynamoDB, Amazon Simple Queue Service, Amazon Simple Notification Service, Amazon Simple Workflow Service, AWS Elastic Beanstalk en AWS CloudFormation.

Publiek:

Cloudingenieurs, Centre of excellence team, Windows-serverbeheerders, Unix / Linux beheerder, Opslagbeheerders, Netwerkbeheerders, Virtualisatiebeheerders.

Na voltooiing van dit trainingsprogramma moeten deelnemers AWS-services kunnen inzetten en gebruiken vanuit het oogpunt van de ontwikkelaar.
7 hours
Overview
HashiCorp is een open-source softwarebedrijf dat tools biedt voor het bevoorraden, beveiligen en uitvoeren van infrastructuur voor gedistribueerde applicaties. Hun DevOps suite omvat:

- Vault - voor het beveiligen van gedistribueerde applicaties
- Terraform - voor het voorzien van infrastructuur en applicatiebronnen in de openbare cloud, private cloud en externe services
- Nomad - een gedistribueerde, zeer beschikbare, datacenterbewuste clustermanager en -planner voor het implementeren van applicaties op elke infrastructuur, op elke schaal.
- Consul - voor het ontdekken en configureren van services in uw infrastructuur.

Deze cursus richt zich op Consul. We nemen de architectuur en functies van de Consul door en voeren een live implementatie en implementatie van een Consul-server uit.

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening en implementatie, incidentele quizzen om de voortgang te meten
7 hours
Overview
Deze instructeur geleide, live training biedt een overzicht van AWS-producten, diensten en oplossingen. Het is gericht op individuen en teams die:

- evalueren / voorbereiden van een initiële inzet van hun IT-infrastructuur op AWS.
- evalueren / voorbereiden om hun bestaande IT-infrastructuur te migreren naar de publieke cloud van AWS.

Aan het einde van deze training hebben deelnemers een duidelijk begrip van de belangrijkste componenten waaruit het cloudaanbod van Amazon bestaat. De praktische oefeningen, discussies en implementaties in de klas zullen de deelnemers de oefening en feedback geven die ze nodig hebben om zich op hun gemak te voelen en voorbereid te zijn om hun eigen live-implementaties bij AWS uit te voeren.

Indeling van de cursus

- De training zal interactief zijn en omvat praktische laboratoriumactiviteiten en live implementatie.
7 hours
Overview
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten. De cursus geeft een basiskennis over het opzetten van uw eigen blockchain-netwerk met behulp van IBM Bluemix .

Let op: Bluemix en alles wat al vooraf is ingesteld op Bluemix , wordt het alleen gebruikt voor studenten en in zakelijke gevallen zullen we AWS bijvoorbeeld of virtuele machines gebruiken om de volledige hyperledger fabric-setup helemaal opnieuw in te stellen de praktische en praktische kennisabsorptie van de deelnemers versnellen.
21 hours
Overview
GlusterFS is een open-source gedistribueerd bestandsopslagsysteem dat kan opschalen tot petabytes aan capaciteit. GlusterFS is ontworpen om extra ruimte te bieden, afhankelijk van de opslagvereisten van de gebruiker. Een veel voorkomende toepassing voor GlusterFS is cloud computing-opslagsystemen.

In deze door instructeurs geleide training leren deelnemers hoe ze normale, kant-en-klare hardware gebruiken om een opslagsysteem te maken en in te zetten dat schaalbaar en altijd beschikbaar is.

Aan het einde van de cursus kunnen de deelnemers:

- Installeer, configureer en onderhoud een volledig GlusterFS systeem.
- Implementeer grootschalige opslagsystemen in verschillende soorten omgevingen.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
OSv is een open source besturingssysteem voor de cloud Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe OSV zich verhoudt tot conventionele virtualisatietechnologieën en -benaderingen terwijl ze een exemplaar van OSv in een laboratoriumomgeving opzetten Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer OSv uit op minimaal geheugen en cpu-overhead in vergelijking met traditionele besturingssystemen OSV installeren, configureren en problemen oplossen Verklein de grootte en het aantal actieve OS-instanties Voer grote applicaties uit zoals Cassandra op OSv Publiek Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Azure is een uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars, IT-professionals en organisaties applicaties en infrastructuurservices kunnen bouwen, implementeren en exploiteren.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de fundamentele concepten, componenten en services van Microsoft Azure bij het maken van een voorbeeld van een cloudapplicatie.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van Microsoft Azure
- Krijg inzicht in de verschillende Azure tools en -services
- Leer hoe u Azure kunt gebruiken voor het bouwen van cloud-applicaties

Publiek

- ontwikkelaars
- IT-professionals
- ingenieurs
- Business

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Azure is een uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars, IT-professionals en organisaties applicaties en infrastructuurservices kunnen bouwen, implementeren en exploiteren. De Azure Command Line Interface (CLI) is een open source, platformonafhankelijke opdrachtregelhulpprogramma die het maken en beheren van Azure bronnen eenvoudiger maakt.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze aan de slag kunnen met de Azure CLI.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van het gebruik van de Azure CLI
- Leer technieken voor het beheer van bronnen met behulp van de Azure CLI
- Pas hun ervaringen toe op praktische, praktische problemen met virtuele machines, resourcebeheer, opslagaccounts, web-apps en SQL databases
- Automatiseer hun API met behulp van Azure service-principals

Publiek

- ontwikkelaars
- IT-professionals
- Technici
- DevOps E

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Overview
Publiek

Software Engineer / Computer met adequate concepten van algoritmen en
bekendheid met minstens één programmeer- / scripttaal maar zonder enige ervaring met Cloud
Computing

Looptijd

3 dagen: 6 modules, 4 uur per module
14 hours
Overview
De Azure Bot Service combineert de kracht van het Microsoft Bot Framework en Azure functies om een snelle ontwikkeling van intelligente bots mogelijk te maken.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze eenvoudig een intelligente bot kunnen maken met behulp van Microsoft Azure

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Leer de basisprincipes van intelligente bots
- Leer hoe u intelligente bots maakt met behulp van cloud-applicaties
- Leer hoe u het Microsoft Bot Framework, de Bot Builder SDK en de Azure Bot-service kunt gebruiken
- Leer hoe je bots ontwerpt met botpatronen
- Ontwikkel hun eerste intelligente bot met behulp van Microsoft Azure

Publiek

- ontwikkelaars
- hobbyisten
- ingenieurs
- IT-professionals

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Overview
Pivotal Cloud Foundry is een cruciale installatie van Cloud Foundry . Het integreert services zoals My SQL , Redis , ELK, RabbitMQ , etc. met Cloud Foundry .

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze Pivotal Cloud Foundry kunnen instellen en beheren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp hoe Pivotal Cloud Foundry 's relatie tot andere cloudaanbiedingen (SaaS, PaaS tot IaaS)
- Installeer, configureer en onderhoud een exemplaar van Pivotal Cloud Foundry
- Implementeer een voorbeeld van een cloudapplicatie
- Gebruikers instellen en beheren op Pivotal Cloud Foundry
- Back-up, herstel en upgrade Pivotal Cloud Foundry

Publiek

- Administrators

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Overview
Pivotal Cloud Foundry is a Pivotal branded installation of Cloud Foundry. It is a PaaS (Platform-as-a-Service) that integrates services such as MySQL, Redis, ELK, RabbitMQ, etc. with Cloud Foundry.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to to deploy, manage, and scale applications on Pivotal Cloud Foundry.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand how Pivotal Cloud Foundry's relation to other cloud offerings (SaaS, PaaS to IaaS)
- Deploy, manage and scale cloud native applications and services
- Understand how Cloud Foundry fits into a microservice architecture

Audience

- Developers
- Administrators

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
Multicloud (multi-cloud) Computing verwijst naar het gebruik van cloudservices van meerdere providers, bijvoorbeeld het gelijktijdig gebruiken van infrastructuurdiensten (Iaas) van verschillende providers, via een enkele beheerconsole.

Morpheus is een Cloud Application Management Platform voor het beheren van applicaties in meerdere clouds en het zelf orkestreren van cloudresources.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers Morpheus instellen, configureren en beheren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer Morpheus
- Voorzie cloudresources in verschillende infrastructuren
- Orchestrate en beheer clouds, inclusief logging, monitoring en back-ups
- Migreer applicaties van on-premise naar private of public clouds
- Integreer Morpheus met tools van derden zoals Ansible , Chef , Consul en anderen

Publiek

- Administrators
- ontwikkelaars
- DevOps ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling. Azure is een uitgebreide set cloudservices die een IoT-suite biedt die bestaat uit vooraf geconfigureerde oplossingen die ontwikkelaars helpen de ontwikkeling van IoT-projecten te versnellen.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze IoT-applicaties kunnen ontwikkelen met behulp van Azure .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van IoT-architectuur
- Installeer en configureer Azure IoT Suite
- Ontdek de voordelen van het gebruik van Azure bij het programmeren van IoT-systemen
- Implementeer verschillende Azure IoT-services (IoT Hub, Functies, Stream Analytics, Power BI , Cosmos DB, DocumentDB, IoT Device Management )
- Bouw, test, implementeer en los problemen met een IoT-systeem op met Azure

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
Nextcloud is een open-source cloud-gebaseerde file hosting oplossing gericht op bedrijven die willen volledige controle over hun gegevens. Het open source karakter geeft ondernemingen de vrijheid om op maat gemaakte oplossingen te integreren in Nextcloud basis van hun specifieke behoeften.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Nextcloud terwijl ze hun eigen Nextcloud server Nextcloud .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer Nextcloud
- Voer Nextcloud beheer- en optimalisatietaken uit
- Integreer oplossingen van derden met Nextcloud om aan de behoeften van hun organisatie te voldoen

Publiek

- Systeembeheerders
- ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
Amazon Redshift is een petabytescale cloudgebaseerde datawarehouse-service in AWS In deze live training met instructeur leren deelnemers de grondbeginselen van Amazon Redshift Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Amazon Redshift Gegevens laden, configureren, implementeren, opvragen en visualiseren met Amazon Redshift Publiek ontwikkelaars IT-professionals Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
Microsoft Azure Service Fabric (ASF) is een platform as a service (PaaS) dat wordt gebruikt voor het implementeren van schaalbare cloud-applicaties op basis van microservices.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze microservices kunnen bouwen op Microsoft Azure Service Fabric (ASF).

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Gebruik ASF als een platform voor het bouwen en beheren van microservices
- Begrijp de belangrijkste programmeerconcepten en modellen van microservices.
- Maak een cluster in Azure
- Implementeer microservices op locatie of in de cloud
- Foutopsporing en problemen met een live microservice-toepassing oplossen

Publiek

- ontwikkelaars

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Zie https://github.com/Microsoft/service-fabric voor meer informatie over Service Fabrice
Weekend Cloud Computing cursus, Avond Cloud Computing training, Avond Cloud Computing opleiding Cloud Computing boot camp, Cloud Computing instructeur geleid, Weekend Cloud Computing training, Avond Cloud Computing cursus, Cloud Computing coaching, Cloud Computing instructeur, Cloud Computing trainer, Cloud Computing training cursus, Cloud Computing lessen, Cloud Computing on-site, Cloud Computing privé cursus, Cloud Computing een op een training, Cloud Computing op locatie, Weekend Cloud Computing opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions