Cloud Computing Training Courses

Cloud Computing Training Courses

Lokale, instructieve Live Cloud Computing-trainingscursussen demonstreren via handson de basisprincipes van cloud computing en hoe te profiteren van cloud computing Cloud Computing-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Cloud Computing Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Alibaba Cloud is een cloud computing-platform dat een volledig scala aan cloudservices biedt voor netwerken, databases, beveiliging, analyse, big data, applicatieservices en nog veel meer.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals die de basisprincipes van Alibaba Cloud willen leren en hoe ze de cloud computing-services kunnen gebruiken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de architectuur van de Alibaba Cloud-oplossing. Meer informatie over de kernproducten en -services van Alibaba Cloud. Begrijp de mogelijkheden van Alibaba Cloud bij het omgaan met big data en databases.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
Amazon Web Services (AWS) is een cloud computing-platform van Amazon dat verschillende diensten levert op een wereldwijde cloudinfrastructuur. Dergelijke platforms omvatten AWS Lambda waarmee gebruikers applicaties kunnen bouwen, implementeren en onderhouden zonder dat er provisioningservers nodig zijn.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die serverloze applicaties willen bouwen met behulp van services in het AWS serverloze platform.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Implementeer op gebeurtenissen gebaseerde best practices bij het ontwerpen van serverloze applicaties met behulp van de juiste AWS-services. Bouw serverloze applicaties met behulp van AWS-services. Bewaak, beveilig en schaal serverloze applicaties op AWS. Gebruik verschillende ontwikkeltools om de implementatie van serverloze applicaties te configureren en automatiseren. Maak en onderhoud een lijst met serverloze bronnen die zullen helpen bij de ontwikkeling van serverloze applicaties.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
35 hours
Azure is een cloud computing-serviceplatform van Microsoft dat een brede verzameling services biedt voor toegang tot en beheer van cloudbronnen en -services.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beveiligingsbeheerders die willen leren hoe ze Azure cloudbeveiliging kunnen configureren om workloads die worden uitgevoerd in Azure te beveiligen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Host- en netwerkbeveiliging configureren. Configureer Azure geavanceerde beveiligingsopties. Gebruik Azure om cloud computing-workloads te beveiligen. Gebruik endpoint-beveiligingsservices voor beveiliging tegen malware en virussen. Beveilig containerworkloads die worden uitgevoerd in Azure.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Azure Kubernetes Dienst (AKS) is een gehouden dienst Kubernetes die de uitvoering en beheer van een Kubernetes cluster vereenvoudigt Azure.  In dit instructeur, levende opleiding (online of op plaats) zullen deelnemers leren hoe de productiecontainers-omgeving moeten opstellen en beheren met gebruik van Kubernetes op AKS.  ;Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers:
  Configureer en beheer Kubernetes op AKS. Deploie, beheer en schaal een Kubernetes cluster. Deploreerde (Docker) toepassingen op Azure. Migreer een bestaande milieu Kubernetes vanaf op-premis naar AKS-wolk. Integraat Kubernetes met continue integratie van derde partijen (CI) software. Verzekering van hoge beschikbaarheid en rampen herstel in Kubernetes.
Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
14 hours
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup. In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Configure and manage Kubernetes on EKS
 • Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
 • Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
 • Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
 • Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS
Audience
 • Developers
 • System Administrators
 • DevOps Engineers
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Google Kubernetes engine is een hosted Kubernetes service die de implementatie en het beheer van een Kubernetes cluster in Google Cloud vereenvoudigt.   in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe het opzetten en beheren van een productie-schaal container omgeving met behulp van Kubernetes op Google Cloud.   aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • configureren en beheren Kubernetes op Google Cloud.
 • implementeren, beheren en schalen van een Kubernetes cluster.
 • implementeren container (docker) applicaties op Google Cloud.
 • migreert een bestaande Kubernetes omgeving van on-premisse naar Google Cloud.
 • integreert Kubernetes met Third-Party continue Integration (CI) software.
 • zorgen voor een hoge beschikbaarheid en Disaster Recovery in Kubernetes.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • verschillende docker beelden kunnen worden gebruikt als demo's in deze opleiding (bijv. nginx, MongoDB, Tomcat, enz.).
 • om specifieke beelden of andere aanpassingen voor deze opleiding, neem dan contact met ons op te regelen.
35 hours
Data-analyse verwijst naar het proces van het verkrijgen, reinigen en analyseren van gegevens, vaak op een visuele manier, om inzichten te genereren voor betere besluitvorming. Steeds meer gegevens worden opgeslagen in databases in de cloud, dus het is belangrijk om een strategie te hebben om dergelijke gegevens te begrijpen, te beheren en te bereiken. Een populaire tool voor toegang tot en visualisatie van gegevens is Power Bi. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op technische personen die een praktische kennis willen verkrijgen van beschikbare cloudoplossingen, de gegevensanalyseprocessen die nodig zijn om met gegevens in de cloud te werken, en de praktische praktijk om hulpmiddelen te toepassen zoals Power BI om gegevens te analyseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en configureren Power BI. Beoordel de verschillende gegevensoplossingen die door cloud providers worden aangeboden, zoals Azure. Krijg een begrip van de verschillende structuren, modellering benaderingen en data warehouse ontwerpen die worden gebruikt voor opslag, beheer en toegang Big Data. Gebruik hulpmiddelen en technieken om gegevens te reinigen in de voorbereiding voor analyse. Bouw rapportage- en analytische oplossingen op basis van on-premise en cloudgegevens. Integreren van gegevensanalyse oplossingen met een data warehouse. Het verminderen van gegevensbeveiligingsrisico's en het waarborgen van de privacy van gegevens.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
 
21 hours
Serverless is een DevOps architectuur die het creëren en implementeren van zeer schaalbare bedrijfsapplicaties mogelijk maakt zonder de levering van een server. Kubernetes is een open-source platform voor het bouwen van container-based en cloud-native projecten. Een serverloze kader kan worden geïntegreerd met Kubernetes om de geautomatiseerde hosting-infrastructuur te bieden die nodig is om CaaS en FaaS-implementaties uit te voeren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars en DevOps ingenieurs die een serverloze aanpak willen gebruiken voor het bouwen van bedrijfsapplicaties in Kubernetes. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer het Kubernetes systeem om te beginnen met het ontwikkelen met een serverloze architectuur. Begrijp de concepten en beginselen die fundamentele zijn voor serverloze omgevingen. Werktuigketens die nodig zijn voor serverloze ontwikkeling en integreren met Kubernetes componenten. Praktiseer hun vaardigheden in Python programmeringsspraak en toepas het om serverloze systemen te implementeren. Veilige bedrijfsapplicaties die worden uitgevoerd via een serverloze framework op Kubernetes. Gebruik moderne cloud computing methoden bij het optimaliseren van DevOps task processing workflows.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Er zijn een aantal opties voor het inzetten van Docker en Kubernetes op AWS, waaronder Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS voor Kubernetes , AWS Fargate en Amazon EC2. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor ingenieurs die elk van deze services willen evalueren om een weloverwogen beslissing te nemen over welke ze binnen hun organisatie willen inzetten. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet een ontwikkelomgeving op met alle benodigde tools om te beginnen met ontwikkelen.
 • Een reeks demo-containers instellen, configureren en implementeren met behulp van een aantal verschillende benaderingen.
 • Begrijp de architecturale en ontwerpverschillen tussen verschillende Docker / Kubernetes oplossingen binnen AWS.
 • Automatiseer de inzet van Docker containers.
 • Zet een continue integratie- en implementatiepijplijn op.
 • Integreer Docker en Kubernetes in een bestaand continu integratiesysteem.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Het doel van deze cursus is om kennis te maken met de OpenStack omgeving van zowel de operator als de administrator kant. Na een korte introductie aan cloud computing krijgt u uw eigen OpenStack instantie en uitvoert u hands-on operationele en administratieve acties. De cursus omvat alle basiscomponenten van de OpenStack van algemene architectuur tot het beheer van de cloud. Het formaat van de cursus bestaat uit ongeveer 75% van de hands-on workshops in de echte OpenStack omgeving.
14 hours
Het doel van deze cursus is dubbel - het verwerven van solide kennis over OpenStack architectuur en het verwerven van diepgaande probleemoplossingsvaardigheden. In het architectuur gedeelte leert u hoe u de hardware voor de publieke en private wolk kunt ontwerpen, een hoge beschikbaarheidscontroleplan voorbereidt, de juiste grootte van de smaken kiest en cloudbronnen veilig overbelast, onder andere. Het verkrijgen van kennis over de internalen van Neutron (Networking Service) is een ander essentieel onderdeel in OpenStack architectuur. Vervolgens zal de deelnemer worden geïntroduceerd in methoden van probleemoplossing in OpenStack clusters, van algemene tips, via netwerkproblemenoplossing tot caveats van de belangrijkste OpenStack diensten. Ongeveer 75% van de cursus bestaat uit hands-on workshops in de echte OpenStack trainingsklimaat.
28 hours
De cursus is een uitgebreide training op OpenStack. Het begint met de inleiding tot het systeem, dan door middel van hands-on workshops het geeft praktische kennis over het beheren van private clouds gebaseerd op OpenStack, eindelijk probleemoplossing en geavanceerde, architectonische thema's zijn aanwezig. Het doel van deze cursus is om het OpenStack ecosysteem te leren kennen en een sterke achtergrond te geven voor verdere uitbreiding en verfijning van de OpenStack wolken. De cursus omvat alle onderwerpen die nodig zijn om het Certificate OpenStack Administrator examen te voltooien. 75% van de cursus is gebaseerd op hands-on workshop in de echte OpenStack training omgeving.
35 hours
De cursus is een uitgebreide training op OpenStack, uitgebreide versie van de OpenStack Bootcamp cursus omvat extra excercises, probleemoplossing en proefonderzoek taken. Het begint met de introductie naar het systeem, vervolgens door middel van hands-on workshops het geeft praktische kennis over het beheren van private clouds gebaseerd op OpenStack, uiteindelijk probleemoplossing en geavanceerde, architectonische thema's zijn aanwezig. Het doel van deze cursus is om het OpenStack ecosysteem te leren kennen en een sterke achtergrond te geven voor verdere uitbreiding en verfijning van de OpenStack wolken. De cursus omvat alle onderwerpen die nodig zijn om het Certificate OpenStack Administrator examen te voltooien. 75% van de cursus is gebaseerd op hands-on workshop in de echte OpenStack training omgeving. Na de cursus krijgen de deelnemers alle materialen en opleidingsomgeving voor zelfstudie en functie / probleemoplossingsexcercises.
14 hours
De cursus biedt praktische kennis over OpenStack en privé cloud beveiliging. Het begint met de introductie naar het systeem, dan krijgen de deelnemers praktische kennis over beveiliging in private clouds en beveiliging OpenStack installatie.
21 hours
De cursus is een diepgaande training over OpenStack netwerken. Het begint met de inleiding tot OpenStack en zijn architectuur, en verduidelijkt vervolgens kernprojecten OpenStack als identiteitsservice (Keystone), beeldservice (Glance), rekenservice (Nova), blokopslag (Cinder) om de omgeving te beschrijven van de netwerken in OpenStack en richten zich vooral op Networking project (Neutron). De virtuele netwerkinfrastructuur wordt beschreven en is gebaseerd op het Open Virtual Network-project, Open vSwitch en OpenFlow. Het doel van de cursus is om de basisbewerkingen en architectuur van OpenStack te begrijpen en om deelnemers vertrouwd te maken met verschillende netwerktechnologieën achter OpenStack, waarbij informatie over OVN en onderliggende stromen, bronnen en hulpmiddelen wordt uitgebreid.AanpassingsmogelijkhedenDe training kan worden afgenomen tot 2 dagen, gericht op voor de klant relevante kernaspecten. De training kan ook worden uitgebreid met betrekking tot onderwerpen op het gebied van beheer, ontwerp, netwerken en/of probleemoplossing met betrekking tot OpenStack implementaties. Het is mogelijk om andere onderliggende SDN-oplossingen te beschrijven, zoals Linux Bridge of OvS.
21 hours
De cursus is bedoeld voor IT-ingenieurs en architecten die op zoek zijn naar een oplossing voor het hosten van private of publieke IaaS (Infrastructure as a Service) cloud. Doel van de cursus:
 • basiskennis opdoen met betrekking tot het ontwerp, de installatie en het beheer van OpenStack ,
 • voorbereiding op het EX210 (Red Hat Certified System Administrator in Red Hat OpenStack ) examen,
 • geautomatiseerde en handmatige OpenStack clusterinstallatie en -configuratie.
7 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die willen begrijpen hoe ze kunnen profiteren van cloud computing. Het gebruikt bijvoorbeeld Amazon EC2, maar kan worden aangepast aan andere providers.
21 hours
Publiek IT-architecten, middelgrote IT-managers, IT-consultants Formaat van de cursus Momenteel 100% lezingen.
35 hours
Dag 1 - biedt eind-to-end dekking van fundamentele cloud computing thema's als ze betrekking hebben op zowel technologie en bedrijf. De module is verdeeld in een reeks secties, waarvan elk wordt vergezeld van een hands-on oefening. Dag 2 - verkennen van technologie-gerelateerde onderwerpen die verband houden met cloud computing platforms. Het komt niet in implementatie of programmering details, maar in plaats daarvan houdt de dekking op een conceptueel niveau, met de nadruk op onderwerpen die de cloud service architectuur, cloud security bedreigingen en technologieën, virtualisering en gegevensverwerking aan te pakken. Dag 3 - biedt een technisch inzicht in fundamentele cloud computingplatforms. Infrastructuur als dienst (IaaS), Platform als dienst (PaaS) en Software als dienst (SaaS) omgevingen worden onderzocht als gecombineerde patronen, bestaande uit unieke en gedeelde gebouwen. Deze module is gestructureerd als een gids door deze architectonische lagen, beschrijft de primaire componenten, benadrukt gedeelde componenten en verklaart hoe bouwblokken kunnen worden verzameld en geïmplementeerd via cloud computing-mechanismen en -praktijken. Dag 4 - gebouwd op Dag 3 om een diepe duik in elastische, resiliente en multitenant technologiearchitectuur, evenals gespecialiseerde oplossingsarchitectuur, zoals cloudbursing en cloudbalansing te bieden. Door de studie van architectonische mechanismen, industriële technologieën en ontwerppatronen worden zowel kern- als uitgebreide componenten beschreven die combineren om elasticiteit, resilience en multitenancy te realiseren als de primaire kenmerken van cloudplatforms. Door deze inheemse en verbeterde schaalbaarheid en failover-gerelateerde functionaliteitssets te gebruiken, worden gespecialiseerde oplossingsarchitectuuren beschreven om uitbreiding tussen wolken en on-premise en wolk omgevingen mogelijk te maken, evenals de balans van de runtime-loads over wolken voor prestaties en failoverdoeleinden. Dag 5 - presenteren deelnemers met een reeks oefeningen en problemen die zijn ontworpen om hun vermogen te testen om hun kennis toe te passen aan de onderwerpen die eerder werden behandeld.
35 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die voor keuzes staan welke oplossing ze moeten kiezen voor een specifiek probleem. IT-managers, oplossingsarchitecten, testmanagers, systeembeheerders en ontwikkelaars kunnen profiteren van deze cursus door de voordelen en kosten van beschikbare Cloud / SaaS / Iaas-oplossingen te begrijpen.
7 hours
HashiCorp is een open-source softwarebedrijf dat tools biedt voor het bevoorraden, beveiligen en uitvoeren van infrastructuur voor gedistribueerde applicaties. Hun DevOps suite omvat:
 • Vault - voor het beveiligen van gedistribueerde applicaties
 • Terraform - voor het voorzien van infrastructuur en applicatiebronnen in de openbare cloud, private cloud en externe services
 • Nomad - een gedistribueerde, zeer beschikbare, datacenterbewuste clustermanager en -planner voor het implementeren van applicaties op elke infrastructuur, op elke schaal.
 • Consul - voor het ontdekken en configureren van services in uw infrastructuur.
Deze cursus richt zich op Consul. We nemen de architectuur en functies van de Consul door en voeren een live implementatie en implementatie van een Consul-server uit.
  Indeling van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening en implementatie, incidentele quizzen om de voortgang te meten
  7 hours
  OSv is een open source besturingssysteem voor de cloud Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe OSV zich verhoudt tot conventionele virtualisatietechnologieën en -benaderingen terwijl ze een exemplaar van OSv in een laboratoriumomgeving opzetten Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer OSv uit op minimaal geheugen en cpu-overhead in vergelijking met traditionele besturingssystemen OSV installeren, configureren en problemen oplossen Verklein de grootte en het aantal actieve OS-instanties Voer grote applicaties uit zoals Cassandra op OSv Publiek Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  21 hours
  Publiek Software Engineer / Computer met adequate concepten van algoritmen en
  bekendheid met minstens één programmeer- / scripttaal maar zonder enige ervaring met Cloud
  Computing Looptijd 3 dagen: 6 modules, 4 uur per module
  21 hours
  Multicloud (multi-cloud) Computing verwijst naar het gebruik van cloudservices van meerdere providers, bijvoorbeeld het gelijktijdig gebruiken van infrastructuurdiensten (Iaas) van verschillende providers, via een enkele beheerconsole. Morpheus is een Cloud Application Management Platform voor het beheren van applicaties in meerdere clouds en het zelf orkestreren van cloudresources. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers Morpheus instellen, configureren en beheren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer Morpheus
  • Voorzie cloudresources in verschillende infrastructuren
  • Orchestrate en beheer clouds, inclusief logging, monitoring en back-ups
  • Migreer applicaties van on-premise naar private of public clouds
  • Integreer Morpheus met tools van derden zoals Ansible , Chef , Consul en anderen
  Publiek
  • Administrators
  • ontwikkelaars
  • DevOps ingenieurs
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  Notitie
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  21 hours
  Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen leren hoe ze applicaties moeten ontwerpen, bouwen en implementeren met behulp van een cloud-native strategie die continue integratie, container-engines en orkestrators omvat. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Selecteer, stel in en beheer de juiste tools om een native cloudstrategie mogelijk te maken.
  • Optimaliseer de snelheid, schaalbaarheid en kosten van het implementeren van enterprise cloud-applicaties.
  • Maak knooppunten die zelfherstellend en multi-tenant zijn.
  • Schaal het aantal machines op tot tienduizenden knooppunten.
  • Communiceer effectief met zakelijke stakeholders over cloudstrategie
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  7 hours
  Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op managers die willen begrijpen en ontwikkelen een cloud native strategie voor hun organisatie's gegevens en toepassingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Begin het proces van het verplaatsen van hun bedrijf naar de cloud. Breng de kloof tussen traditionele IT en cloud-native toepassingen aan. Begrijp de technologische componenten die nodig zijn om een cloudplatform te ontwikkelen. Communiceer effectief met ontwikkelaars en operationele teams op een cloudstrategie.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en activiteiten.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  35 hours
  Gegevensanalyse verwijst naar het proces van het verkrijgen, opschonen en analyseren van gegevens, vaak op een visuele manier, om inzichten te verkrijgen voor betere besluitvorming. Meer en meer gegevens worden opgeslagen in databases in de cloud, dus het is belangrijk om een strategie te hebben voor het begrijpen, beheren en openen van dergelijke gegevens. Een populair hulpmiddel voor toegang tot en visualisatie van gegevens is Power Bi. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op technische personen die praktisch inzicht willen krijgen in de beschikbare cloud-oplossingen, de data-analyseprocessen die nodig zijn om met data in de cloud te werken en de praktijkgerichte praktijk om toe te passen tools zoals Power BI om gegevens te analyseren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Power BI installeren en configureren.
  • Evalueer de verschillende data-oplossingen die worden aangeboden door cloudproviders zoals Azure .
  • Krijg inzicht in de verschillende structuren, modelleringsbenaderingen en datawarehouse-ontwerpen die worden gebruikt voor het opslaan, beheren en openen van Big Data .
  • Pas tools en technieken toe om gegevens op te schonen ter voorbereiding op analyse.
  • Bouw rapportage- en analyseoplossingen op basis van on-premise en cloudgegevens.
  • Integreer oplossingen voor data-analyse met een datawarehouse.
  • Beperk gegevensbeveiligingsrisico's en zorg voor gegevensprivacy.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  MinIO is een cloudgebaseerde opslagserver voor het opslaan van objecten en ongestructureerde gegevens. Met MinIO zijn gebruikers in staat om high-performance infrastructuren te bouwen die lichtgewicht en schaalbaar zijn. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op Cloud engineers die objecten en ongestructureerde gegevens willen opslaan met MinIO. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Geef een alternatief voor UNIX-opdrachten met de MinIO-client.
  • Gebruik MinIO om high-performance infrastructuren te bouwen voor machine learning, Analytics en meer.
  • Implementeer MinIO op Kubernetes voor georkestreerde implementatie op schaal.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefening.
  • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
  Opties voor cursus aanpassing
  • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
  14 hours
  G Suite is een suite van Go ogle Cloud-producten en software voor cloud computing, samenwerking en meer. Met G Suite kunnen systeembeheerders een bedrijfsprofiel maken en beheren, services kiezen, geavanceerde beveiligingsopties instellen, enz. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders die G Suite voor organisaties willen beheren en implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Pas Go ogle-beveiligingsmethoden toe met 2SV en SSO.
  • Bewaak domein- en servicesgebruik via rapporten in de beheerdersconsole.
  • Een G Suite-beheerdersconsole instellen en configureren.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  21 hours
  Pulumi is een infrastructuur als code-tool voor het creëren, implementeren en beheren van cloud-applicaties en infrastructuur. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die software-toepassingen willen implementeren in een aantal omgevingen, van traditionele infrastructuur tot Kubernetes clusters of serverloze functies. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en installeer Pulumi. Ontdek de cloud-infrastructuur met behulp van programmeringsspraken. Gebruik Pulumi om software te implementeren met behulp van VM's, netwerken en databases, evenals Kubernetes clusters en serverloze functies. Ontwikkelen van software in publieke, private en hybride cloud-service infrastructuur.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

  Last Updated:

  Aankomende Cloud Computing cursussen

  Weekend Cloud Computing cursus, Avond Cloud Computing training, Avond Cloud Computing opleiding Cloud Computing boot camp, Cloud Computing instructeur geleid, Weekend Cloud Computing training, Avond Cloud Computing cursus, Cloud Computing coaching, Cloud Computing instructeur, Cloud Computing trainer, Cloud Computing training cursus, Cloud Computing lessen, Cloud Computing on-site, Cloud Computing privé cursus, Cloud Computing een op een training, Cloud Computing op locatie, Weekend Cloud Computing opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions