AWS Training Courses

AWS Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live AWS-trainingen (Amazon Web Services) demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen de grondbeginselen en geavanceerde concepten van AWS. AWS-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

AWS Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
AWS Financial Management verwijst naar de reeks tools en praktijken die worden gebruikt om de kosten binnen het Amazon Web Services (AWS) cloudplatform te beheren en te optimaliseren.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op cloudarchitecten en ontwikkelaars van gemiddeld niveau die de kennis en tools willen opdoen die nodig zijn om de AWS-kosten efficiënt te beheren en te optimaliseren, waarbij de clouduitgaven worden afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp hoe AWS-prijzen werken en hoe verschillende services bijdragen aan de totale kosten. Leer hoe u kostenbesparende maatregelen implementeert, gereserveerde instances gebruikt en het resourcegebruik optimaliseert. Ontwikkel vaardigheden om budgetten te creëren, beheren en na te leven binnen het AWS-framework.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
AWS Cloud Security verwijst naar de praktijken, tools en beleidsmaatregelen die zijn ontworpen om gegevens, applicaties en bronnen te beschermen die worden gehost op de Amazon Web Services (AWS) cloudinfrastructuur.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals met een beginnend tot gemiddeld niveau die de kennis en vaardigheden willen opdoen die nodig zijn om Amazon Web Services (AWS)-omgevingen effectief te beveiligen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de kernconcepten van AWS Cloud Security en het belang ervan in een cloudomgeving. Implementeer effectieve toegangscontroles, authenticatiemechanismen en multi-factor authenticatie om AWS-bronnen te beveiligen. Definieer en handhaaf beveiligingsbeleid en monitor AWS-bronnen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
Amazon Web Services (AWS) is een cloud computing-platform van Amazon dat verschillende diensten levert op een wereldwijde cloudinfrastructuur. Dergelijke platforms omvatten AWS Lambda waarmee gebruikers applicaties kunnen bouwen, implementeren en onderhouden zonder dat er provisioningservers nodig zijn.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die serverloze applicaties willen bouwen met behulp van services in het AWS serverloze platform.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Implementeer op gebeurtenissen gebaseerde best practices bij het ontwerpen van serverloze applicaties met behulp van de juiste AWS-services. Bouw serverloze applicaties met behulp van AWS-services. Bewaak, beveilig en schaal serverloze applicaties op AWS. Gebruik verschillende ontwikkeltools om de implementatie van serverloze applicaties te configureren en automatiseren. Maak en onderhoud een lijst met serverloze bronnen die zullen helpen bij de ontwikkeling van serverloze applicaties.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
EKS is een zelfbeheerd Kubernetes - Kubernetes -a-service-aanbod van AWS. EKS is volledig schaalbaar en aanpasbaar en maakt het mogelijk een Kubernetes implementatie na te bootsen en / of te integreren met een bestaande lokale Kubernetes installatie. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een containeromgeving op productieschaal kunnen opzetten en beheren met Kubernetes op EKS. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Kubernetes configureren en beheren op EKS
 • Kubernetes een bestaande Kubernetes omgeving van on-premise naar AWS-cloud
 • Kubernetes met software voor continue integratie (CI) van derden
 • Zorgen voor hoge beschikbaarheid en noodherstel in Kubernetes
 • De beschikbare hulpmiddelen begrijpen en gebruiken om EKS efficiënt te beheren
Publiek
 • ontwikkelaars
 • Systeembeheerders
 • DevOps ingenieurs
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Er zijn een aantal opties voor het inzetten van Docker en Kubernetes op AWS, waaronder Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS voor Kubernetes , AWS Fargate en Amazon EC2. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor ingenieurs die elk van deze services willen evalueren om een weloverwogen beslissing te nemen over welke ze binnen hun organisatie willen inzetten. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet een ontwikkelomgeving op met alle benodigde tools om te beginnen met ontwikkelen.
 • Een reeks demo-containers instellen, configureren en implementeren met behulp van een aantal verschillende benaderingen.
 • Begrijp de architecturale en ontwerpverschillen tussen verschillende Docker / Kubernetes oplossingen binnen AWS.
 • Automatiseer de inzet van Docker containers.
 • Zet een continue integratie- en implementatiepijplijn op.
 • Integreer Docker en Kubernetes in een bestaand continu integratiesysteem.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Amazon Redshift is een petabytescale cloudgebaseerde datawarehouse-service in AWS In deze live training met instructeur leren deelnemers de grondbeginselen van Amazon Redshift Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Amazon Redshift Gegevens laden, configureren, implementeren, opvragen en visualiseren met Amazon Redshift Publiek ontwikkelaars IT-professionals Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Amazon S3 (ook bekend als Amazon Simple Storage Service) is een cloud-gebaseerd, NoSQL, sleutelwaarde opslagssysteem op AWS. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die Amazon S3 willen gebruiken om cloud-gebaseerde opslag mogelijk te maken voor hun websites, web-applicaties en/of mobiele applicaties. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
AWS Advanced Architecture verwijst naar het ontwerpen, installeren en implementeren van bedrijfsinfrastructuur en toepassingen op AWS. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op cloud ingenieurs die de meer complexe aspecten van AWS-architectuur willen begrijpen en implementeren. De cursus omvat veel van dezelfde onderwerpen als de AWS Certified Solutions Architect (Professional) niveau cursussen. Deze cursus is echter NIET bedoeld om deelnemers voor te bereiden op een examen. Dit is een hands-on, praktische cursus die toont hoe je in een live laboratoriumomgeving veel van de configuraties, implementaties en implementaties moet implementeren die een AWS Solutions Architect moet uitvoeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwerp complexe cloudoplossingen op AWS. Ontwikkelen van software-toepassingen op AWS die schaalbaar, zeer beschikbaar en foutgevoelig zijn. Integreren van de meest geschikte AWS-diensten met een applicatie. Migreren van een complexe software-applicatie naar AWS. Gebruik de beste praktijken voor het ontwerpen, implementeren, optimaliseren en implementeren van infrastructuur en toepassingen op AWS.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Amazon Web Services (AWS) CodePipeline is een leveringsservice die ontwikkelaars kunnen gebruiken om software release processen te automatiseren. CodePipeline helpt bij het beheren en configureren van de voortdurende veranderingen in de verschillende software release fasen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op DevOps ingenieurs en ontwikkelaars die CodePipeline willen gebruiken voor het automatiseren van release pipelines voor efficiënte updates van toepassingen en infrastructuur. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn CodePipeline-functies en hulpmiddelen te gebruiken om werkstromen te automatiseren en te configureren in software release-werkstromen. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Publiek: Cloud-ingenieurs, Solution-architecten, Centre of Excellence-team, Windows-serverbeheerders, Unix / Linux beheerder, Opslagbeheerders, netwerkbeheerders, Virtualisatiebeheerders Cursus Doelstellingen: Deze cursus is bedoeld om u te leren hoe u:
 • Gebruik de belangrijkste concepten en werkwijzen achter de DevOps methode
 • Ontwerp en implementeer een infrastructuur op AWS die een of meer DevOps ontwikkelingsprojecten ondersteunt
 • Gebruik AWS CloudFormation en AWS OpsWorks om de infrastructuur in te zetten die nodig is om ontwikkel-, test- en productieomgevingen te creëren voor een softwareontwikkelingsproject
 • Gebruik AWS CodeCommit en begrijp de reeks opties voor het inschakelen van een Continuous Integration-omgeving op AWS
 • Gebruik AWS CodePipeline om een Continuous Integration and Delivery-pipeline op AWS te ontwerpen en te implementeren
 • Implementeer verschillende veelvoorkomende use cases voor continue implementatie met AWS-technologieën, waaronder blauw / groene implementatie en A / B-tests
 • Maak een onderscheid tussen de reeks toepassingsimplementatietechnologieën die beschikbaar zijn op AWS (inclusief AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service en Amazon EC2 Container Registry) en beslissen welke technologie het beste bij een bepaald scenario past
 • Stel de applicaties die u op AWS levert af voor hoge prestaties en gebruik AWS-tools en technologieën om uw applicatie en omgeving te controleren op mogelijke problemen
28 hours
Deze 4-daagse cursus biedt:
 • Kennis van de Core AWS-services, -gebruik en best-practices voor de basisarchitectuur.
 • Vaardigheid in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van cloudgebaseerde oplossingen met behulp van AWS.
 • Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van applicaties geschreven voor Amazon Simple Storage Service, Amazon DynamoDB, Amazon Simple Queue Service, Amazon Simple Notification Service, Amazon Simple Workflow Service, AWS Elastic Beanstalk en AWS CloudFormation.
Publiek: Cloudingenieurs, Centre of excellence team, Windows-serverbeheerders, Unix / Linux beheerder, Opslagbeheerders, Netwerkbeheerders, Virtualisatiebeheerders. Na voltooiing van dit trainingsprogramma moeten deelnemers AWS-services kunnen inzetten en gebruiken vanuit het oogpunt van de ontwikkelaar.
14 hours
Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS of AWS ECS) is een container orchestratie service voor het uitvoeren van container-applicaties op AWS. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die Amazon ECS willen gebruiken om containereerde toepassingen te implementeren en te scalen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëer een containeriseerde applicatie die op Amazon ECS loopt. Begrijp hoe ECS Clusters en de ECS Agent werken. Auto Scale een containeriseerde applicatie. Automatiseren van het implementatieproces. Integreren van het Docker applicatieontwikkelingsproces met nieuwe of bestaande Continuous Integration werkstromen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Amazon Elastic Container Service voor Kubernetes (Amazon EKS of AWS EKS) is een service voor het uitvoeren van Kubernetes op AWS zonder zelf Kubernetes te installeren en te bedienen. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die Amazon EKS willen gebruiken om containertoepassingen te implementeren en te schalen over AWS beheerde Kubernetes clusters. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel een op EKS gebaseerd Kubernetes cluster op.
 • Maak en voer een container-applicatie uit op Amazon EKS.
 • Een containertoepassing automatisch schalen
 • Automatiseer het implementatieproces
 • Integreer op EKS gebaseerde applicaties met een nieuwe of bestaande Continuous Integration-workflow.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
AWS Outposts is een hybride cloudoplossing die de infrastructuur van Amazon Web Services uitbreidt naar on-premise omgevingen. Wat het onderscheidt van andere hybride ontwerpen is de integratie van zowel de lokale databasediensten als de publieke cloudbronnen. AWS Outposts, samen met zijn inheemse tools en functies, helpt gebruikers bij het bereiken van lage latentie en veilige gegevensverwerking die moderne bedrijfsapplicaties biedt. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs, ontwikkelaars en administratieve IT-personeel die hun organisatie datacenter en werkstromen willen optimaliseren met behulp van het volledig ondersteunde systeem van AWS Outposts. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Beoordel en bereid de on-premise omgeving voor de installatie en installatie van AWS Outposts. Configureer een Outpost op basis van de geschikte geheugen- en opslagopties voor het bedrijf. Aanpassen aan de AWS cloudarchitectuur en kennismaken met de interface van AWS Outposts. Gebruik de primaire tools en functies van een Outpost voor big data verwerking en ontwikkeling implementaties. Het uitvoeren van meer flexibele en naadloze managementmethoden binnen de organisatie.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Deze instructeur geleide, live training biedt een overzicht van AWS-producten, diensten en oplossingen. Het is gericht op individuen en teams die:
 • evalueren / voorbereiden van een initiële inzet van hun IT-infrastructuur op AWS.
 • evalueren / voorbereiden om hun bestaande IT-infrastructuur te migreren naar de publieke cloud van AWS.
Aan het einde van deze training hebben deelnemers een duidelijk begrip van de belangrijkste componenten waaruit het cloudaanbod van Amazon bestaat. De praktische oefeningen, discussies en implementaties in de klas zullen de deelnemers de oefening en feedback geven die ze nodig hebben om zich op hun gemak te voelen en voorbereid te zijn om hun eigen live-implementaties bij AWS uit te voeren.
  Indeling van de cursus
  • De training zal interactief zijn en omvat praktische laboratoriumactiviteiten en live implementatie.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) RoboMaker is een open bron, clouddienst die gebruikers snel maken en uitvoeren. AWS RoboMaker verbetert het kader van robot operatiesysteem (ROS) met zijn wolk, machines leren, monitoring en simulatiediensten.Deze instructeur, levende opleiding (online of onsite) is gericht op ontwikkelders die AWS RoboMaker mogelijkheden willen installeren, configureren en beheren om toepassingen voor robots en autonome voertuigen en apparaten te maken, te simuleren en te uitvoeren.Ten einde van deze opleiding zullen deelnemers AWS RoboMaker kunnen gebruiken om robottoepassingen te bouwen, te simuleren, tests, test en monitoren.Formaat van de course
   Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
  Course-passeniseringsopties
   Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) SageMaker is een cloud machine learning service die ontwikkelaars in staat stelt om machine learning modellen snel op elke schaal te bouwen, te trainen en te implementeren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers en ontwikkelaars die machines leren modellen willen creëren en trainen voor de implementatie in productie klaar hosting omgevingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Gebruik notebookinstanties om gegevens voor te bereiden en op te laden voor training. Training machine learning modellen met behulp van training dataset. Ontplooi getrainde modellen naar een eindpunt om voorspellingen te creëren.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  6 hours
  Deze instructeur geleide, live online training wordt geleverd als een micro-learning-evenement. Gemaakt aan deelnemers die de specifieke aspecten van opslag binnen Amazon willen leren Web Services Aan het einde van de sessie zullen de deelnemers in staat zijn om:
   Beschrijf verschillende gegevensbronnen Identificeer de verschillen tussen EBS, EFS, aangesloten volumes, S3, Glacier Classificeren van databases als geïnstrueerd en niet-structureerd en beschrijven de verschillen tussen RDS, Aurora, DynamoDB en Redshift Beschrijf de functionaliteit van Data Migration Service en IAM
  Format van de cursus
   Micro leren Intensieve en geconcentreerde training op het kernonderwerp Interactieve lezingen en discussie. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  7 hours
  AWS Technical Essentials verwijst naar de fundamentele concepten achter cloud computing, opslag en netwerken op AWS. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op technische personen die AWS producten en diensten willen begrijpen om een geïnformeerde beslissing te nemen over hoe AWS cloudoplossingen binnen hun organisatie te implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Identificeer en begrijp de rol van elk van de door AWS aangeboden diensten. Begrijp de terminologie en concepten die verband houden met AWS. Het opzetten en beheren van teamgebruikersaccounts veilig. Match AWS's diensten aan een organisatie's probleem en eisen. Maak geïnformeerde beslissingen over welke AWS-diensten te implementeren. Plannen van een brede cloudoplossingsstrategie voor een organisatie.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  14 hours
  Amazon CloudFront is een CDN (content delivery network) service in AWS. Het bestaat uit een wereldwijd verspreid netwerk van proxy servers dat cache inhoud om de download snelheid voor gebruikers op verschillende locaties te verbeteren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ingenieurs die de prestaties van hun website of web applicatie willen versnellen via een Amazon CloudFront CDN (content delivery network). Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Stel het juiste AWS-account in om CloudFront te bereiken. Cache media-inhoud zoals video en audio dicht bij consumenten om latentie te verminderen en de downloadsnelheid te verhogen. Cache vaak toegankelijke statische inhoud zoals website-afbeeldingen en downloadbare software. Cache dynamische, streaming en interactieve inhoud om de klantervaring te verbeteren.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  28 hours
  Kubeflow Het is een framework voor het uitvoeren van Machine Learning werkloads op Kubernetes. TensorFlow is een machine learning bibliotheek en Kubernetes is een orchestratieplatform voor het beheren van containereerde toepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die Machine Learning werkloads willen deployeren op een AWS EC2-server. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeren en configureren Kubernetes, Kubeflow en andere noodzakelijke software op AWS. Gebruik EKS (Elastic Kubernetes Service) om het werk van het initialiseren van een Kubernetes cluster op AWS te vereenvoudigen. Creëren en implementeren van een Kubernetes pipeline voor het automatiseren en beheren van ML-modellen in productie. Trainen en deployeren TensorFlow ML-modellen over meerdere GPUs en machines die parallel rijden. Leverage van andere AWS beheerde diensten om een ML-applicatie uit te breiden.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) biedt infrastructuur voor bouwapplicaties in de cloud. Terraform, gecreëerd door Hashicorp, is een tool voor het beheren van die infrastructuur. De combinatie van AWS en Terraform maakt het beheren van zeer complexe, productie-grade servers en toepassingen praktisch, efficiënt en zelfs leuk. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die gebruik willen maken van Terraform op AWS om cloud-infrastructuur te plannen en te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeren en configureren Terraform op AWS. Implementeren van een "infrastructuur als code" benadering voor het beheren van AWS cloud omgevingen. Creëer, lanceer en ontmantel de infrastructuur van binnen één tool. Schrijf declaratieve configuratiebestanden die kunnen worden beheerd zoals elke andere broncode in een versiebeheersysteem. Snel updaten configuratiebestanden om effectief te reageren op veranderende computersource behoeften. Samenwerken met andere infrastructuur ingenieurs door configuratiebestanden te delen in een gemeenschappelijk code-reserve. Het verbeteren van de transparantie in het aankoopproces van infrastructuur.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  14 hours
  AWS Lambda is een computerservice waarmee ontwikkelaars code kunnen schrijven en uitvoeren zonder dat ze containers en virtuele machines moeten opdraaien, opslag moeten onderhouden of de middelen moeten aanschaffen voor het op schaal uitvoeren van de code. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die AWS Lambda functies willen integreren met diensten zoals API Gateway, Kinesis Streams, etc. De training laat ook zien hoe de browsergebaseerde AWS Cloud9 IDE te gebruiken om software gezamenlijk ontwikkelen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Ontwikkel samen applicaties en diensten met behulp van AWS Cloud9 IDE.
  • Integreer AWS Lambda functies met andere AWS-services.
  • Maak en beheer API's.
  • Stel een AWS Lambda functie in om realtime streaminggegevens te lezen en te verwerken.
  • Creëer en beheer een continue integratiepijplijn voor het bouwen, testen en implementeren van een AWS Lambda applicatie.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  AWS Lambda is een "serverloos" computerplatform waarmee ingenieurs een kleine functie kunnen maken, deze in de AWS-console kunnen configureren en uitvoeren zonder servers te hoeven voorzien - alleen betalen voor de middelen die tijdens de uitvoering worden gebruikt. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die AWS Lambda willen gebruiken om services en applicaties in de cloud te bouwen en te implementeren, zonder zich zorgen te hoeven maken over de inrichting van de uitvoeringsomgeving (servers, VM's en containers, beschikbaarheid) , schaalbaarheid, opslag, enz.). Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Configureer AWS Lambda om een functie uit te voeren.
  • Begrijp FaaS (Functions as a Service) en de voordelen van serverloze ontwikkeling.
  • AWS Lambda functies bouwen, uploaden en uitvoeren.
  • Integreer Lambda-functies met verschillende gebeurtenisbronnen.
  • Op Lambda gebaseerde applicaties verpakken, implementeren, bewaken en problemen oplossen.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  • Ga voor meer informatie over AWS Lambda naar: https://docs.aws.amazon.com/lamda
  14 hours
  Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die IoT-apparaten op AWS willen implementeren en beheren. Tegen het einde van deze training kunnen deelnemers een IoT-platform bouwen dat de implementatie en het beheer van een backend, gateway en apparaten bovenop AWS omvat. Formaat van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Oefeningen zijn gebaseerd op een aantal talen en SDK's die worden ondersteund door AWS IoT (C, Java , Java Script, Python , Arduino Yún, iOS , Android , enz.). Neem contact met ons op om een specifieke taal of SDK aan te vragen.
  • Ga voor meer informatie over AWS IoT Core naar: https://aws.amazon.com/iot-core/
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) Greengrass is een open bron, clouddienst die gebruikers helpen maken en uitvoeren Internet of Things (IoT) toepassingen op apparaten in huis, auto's, ziekenhuis, bedrijven en meer. AWS IoT Greengrass biedt lokale berekening, meldingen, synchroniseerde, gegevensbeheer en machine leren inferentievermogen om apparaten op een veilige en kostenefficiënte manier te randen.Deze instructeur, levende opleiding (online of onsite) is gericht op ontwikkelders die willen installeren, configureren en beheren AWS IoT Greengrass mogelijkheden om toepassingen voor verschillende apparaten te maken.Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers AWS IoT Greengrass gebruiken om toepassingen op intelligente apparaten te bouwen, te uitvoeren, te beheersen, te veilig en te controleren.Formaat van de course
   Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
  Course-passeniseringsopties
   Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
  8 hours
  Summary:
  • Basics of IoT architecture and functions
  • “Things”, “Sensors”, Internet and the mapping between business functions of IoT
  • Essential of all IoT software components- hardware, firmware, middleware, cloud and mobile app
  • IoT functions- Fleet manager, Data visualization, SaaS based FM and DV, alert/alarm, sensor onboarding, “thing” onboarding, geo-fencing
  • Basics of IoT device communication with cloud with MQTT.
  • Connecting IoT devices to AWS with MQTT (AWS IoT Core).
  • Connecting AWS IoT core with AWS Lambda function for computation and data storage using DynamoDB.
  • Connecting Raspberry PI with AWS IoT core and simple data communication.
  • Hands on with Raspberry PI and AWS IoT Core to build a smart device.
  • Sensor data visualization and communication with web interface.
  7 hours
  Amazon Web Services (AWS) CloudFormation is een dienst die het infrastructuurbeheer vereenvoudigt door infrastructuur als code te behandelen. CloudFormation Templates kunnen worden gebruikt om AWS-bronnen te beheren en te verstrekken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op cloud ingenieurs en ontwikkelaars die CloudFormation willen gebruiken om infrastructuurbronnen binnen het AWS-ecosysteem te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Implementeren CloudFormation templates voor het automatiseren van infrastructuurbeheer. Integreren van bestaande AWS-bronnen in CloudFormation. Gebruik StackSets om stacks over meerdere accounts en regio's te beheren.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  7 hours
  Het beheren van een AWS-omgeving is een complexe en foutgevoelige taak. CloudFormation maakt het mogelijk een cloudomgeving aan te bieden met behulp van op tekst gebaseerde YAML-sjablonen. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die AWS CloudFormation willen gebruiken om het beheer van de AWS- CloudFormation te automatiseren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Schakel AWS-services in om aan de slag te gaan met het beheren van infrastructuur.
  • Het principe van "infrastructuur als code" begrijpen en toepassen.
  • Verbeter de kwaliteit en verlaag de kosten van de inzet van infrastructuur.
  • Schrijf CloudFormation sjablonen met YAML.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  DynamoDB is een No SQL database-service aangeboden door AWS als onderdeel van de AWS-portfolio. Het is een zeer waardevolle en op documenten gebaseerde database die snelle prestaties levert. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die een DynamoDB No SQL database willen integreren in een webapplicatie die op AWS wordt gehost. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Zet de nodige ontwikkelomgeving op om te beginnen met het integreren van gegevens in DynamoDB.
  • Integreer DynamoDB in webapplicaties en mobiele applicaties.
  • Verplaats gegevens in AWS met AWS-services.
  • Bewerkingen uitvoeren met AWS DAX.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

  Last Updated:

  Upcoming AWS (Amazon Web Services) Courses

  Weekend AWS (Amazon Web Services) cursus, Avond AWS training, Avond AWS opleiding AWS boot camp, AWS (Amazon Web Services) instructeur geleid, Weekend Amazon Web Services training, Avond AWS cursus, AWS coaching, AWS instructeur, AWS trainer, Amazon Web Services training cursus, AWS lessen, AWS on-site, AWS privé cursus, Amazon Web Services een op een training, AWS op locatie, Weekend AWS opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions