AWS Training Courses

AWS Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live AWS-trainingen (Amazon Web Services) demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes en geavanceerde concepten van AWS. AWS-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

AWS subcategorieën

AWS Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Amazon Redshift is een petabytescale cloudgebaseerde datawarehouse-service in AWS In deze live training met instructeur leren deelnemers de grondbeginselen van Amazon Redshift Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Amazon Redshift Gegevens laden, configureren, implementeren, opvragen en visualiseren met Amazon Redshift Publiek ontwikkelaars IT-professionals Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
Publiek: Cloudingenieurs, Solution-architecten, Centre of Excellence-team, Window-serverbeheerders, Unix / Linux-beheerder, Opslagbeheerders, netwerkbeheerders, Virtualisatiebeheerders Cursus Doelstellingen: Deze cursus is bedoeld om je te leren hoe je: Gebruik de belangrijkste concepten en werkwijzen achter de DevOps-methode Ontwerp en implementeer een infrastructuur op AWS die een of meer ontwikkelingsprojecten van DevOps ondersteunt Gebruik AWS CloudFormation en AWS OpsWorks om de infrastructuur te implementeren die nodig is om ontwikkel-, test- en productie-omgevingen te creëren voor een softwareontwikkelingsproject Gebruik AWS CodeCommit en begrijp de reeks opties voor het inschakelen van een continue-integratieomgeving op AWS Gebruik AWS CodePipeline om een ​​continue integratie- en leveringspijplijn op AWS te ontwerpen en implementeren Implementeer verschillende algemene gevallen van continue implementatie met behulp van AWS-technologieën, waaronder blauw / groenimplementatie en A / B-tests Onderscheid maken tussen de verschillende technologieën voor toepassingsimplementatie die beschikbaar zijn op AWS (inclusief AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service en Amazon EC2 Container Registry), en beslissen welke technologie het beste bij een bepaald scenario past Verfijn de applicaties die u op AWS levert voor hoge prestaties en gebruik AWS-tools en -technologieën om uw toepassing en omgeving te monitoren op mogelijke problemen .
28 hours
Overview
Deze 4 daagse cursus biedt: Een goed begrip van de Core AWS-services, -gebruiken en basisarchitectuur-best practices Vaardigheid in het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van cloud-gebaseerde oplossingen met behulp van AWS Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van applicaties die zijn geschreven voor Amazon Simple Storage Service, Amazon DynamoDB, Amazon Simple Queue Service, Amazon Simple Notification Service, Amazon Simple Workflow Service, AWS Elastic Beanstalk en AWS CloudFormation Publiek: Cloudingenieurs, Center of Excellence -team, Windows Server-beheerders, Unix / Linux-beheerder, Opslagbeheerders, Netwerkbeheerders, Virtualisatiebeheerders Bij het voltooien van dit trainingsprogramma moeten deelnemers AWS-services kunnen implementeren en gebruiken vanuit het standpunt van een ontwikkelaar .
14 hours
Overview
Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor technici die IoT-apparaten op AWS willen implementeren en beheren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers een IoT-platform bouwen dat de implementatie en het beheer van een backend, gateway en apparaten bovenop AWS omvat.

Formaat van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefening.
- Hands-on implementatie in een live-laboratoriumomgeving.

Opties voor cursusaanpassing

- Oefeningen zullen gebaseerd zijn op een aantal talen en SDK's die worden ondersteund door AWS IoT (C, Java, JavaScript, Python, Arduino Yún, iOS, Android, etc.). Neem contact met ons op om een specifieke taal of SDK aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over AWS IoT Core naar: https://aws.amazon.com/iot-core/
14 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkel servers die willen AWS Lambda gebruiken om te bouwen en implementeren van diensten en toepassingen naar de Cloud, zonder zich zorgen te maken over het inrichten van de uitvoering omgeving (Server, VMs en containers, beschikbaarheid, schaalbaarheid, opslag, enz.).

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- configureren AWS Lambda om een functie uit te voeren.
- begrijpt FaaS (functioneert als een dienst) en de voordelen van serverloze ontwikkeling.
- bouwen, uploaden en uitvoeren AWS Lambda functies.
- integreert Lambda-functies met verschillende gebeurtenisbronnen.
- pakket, implementeren, monitoren en oplossen van lambda-gebaseerde toepassingen.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over AWS Lambda te leren, u terecht op: https://docs.aws.amazon.com/lamda
7 hours
Overview
Deze training biedt een overzicht van AWS-producten, -diensten en -oplossingen Het is bedoeld voor individuen en teams die: het evalueren / voorbereiden van een eerste implementatie van hun IT-infrastructuur op AWS evalueren / voorbereiden om hun bestaande IT-infrastructuur te migreren naar de AWS public cloud Aan het einde van deze training hebben de deelnemers een duidelijk beeld van de belangrijkste componenten waaruit het cloudaanbod van Amazon bestaat De handsonoefeningen, discussies en inclassimplementaties zullen de deelnemers de praktijk en feedback geven die zij nodig hebben om zich comfortabel en voorbereid te voelen om hun eigen live-implementaties bij AWS uit te voeren Publiek Ingenieurs, systeembeheerders, DBA's, DevOps Formaat van de cursus De training zal interactief zijn en omvat handson-labactiviteiten en live-implementatie .
14 hours
Overview
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure and manage Kubernetes on EKS
- Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
- Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
- Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
- Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS

Audience

- Developers
- System Administrators
- DevOps Engineers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Aankomende AWS cursussen

Weekend AWS cursus, Avond AWS training, Avond AWS opleiding AWS boot camp, AWS instructeur geleid, Weekend AWS training, Avond AWS cursus, AWS coaching, AWS instructeur, AWS trainer, AWS training cursus, AWS lessen, AWS on-site, AWS privé cursus, AWS een op een training, AWS op locatie, Weekend AWS opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!