CloudFormation Training Courses

CloudFormation Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live CloudFormation-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe AWS CloudFormation te gebruiken om het proces van het beheer van de AWS-cloudinfrastructuur te automatiseren. CloudFormation-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

CloudFormation Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Amazon Web Services (AWS) CloudFormation is een dienst die het infrastructuurbeheer vereenvoudigt door infrastructuur als code te behandelen. CloudFormation Templates kunnen worden gebruikt om AWS-bronnen te beheren en te verstrekken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op cloud ingenieurs en ontwikkelaars die CloudFormation willen gebruiken om infrastructuurbronnen binnen het AWS-ecosysteem te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Implementeren CloudFormation templates voor het automatiseren van infrastructuurbeheer. Integreren van bestaande AWS-bronnen in CloudFormation. Gebruik StackSets om stacks over meerdere accounts en regio's te beheren.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Het beheren van een AWS-omgeving is een complexe en foutgevoelige taak. CloudFormation maakt het mogelijk een cloudomgeving aan te bieden met behulp van op tekst gebaseerde YAML-sjablonen. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die AWS CloudFormation willen gebruiken om het beheer van de AWS- CloudFormation te automatiseren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Schakel AWS-services in om aan de slag te gaan met het beheren van infrastructuur.
 • Het principe van "infrastructuur als code" begrijpen en toepassen.
 • Verbeter de kwaliteit en verlaag de kosten van de inzet van infrastructuur.
 • Schrijf CloudFormation sjablonen met YAML.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming CloudFormation Courses

Weekend CloudFormation cursus, Avond CloudFormation training, Avond CloudFormation opleiding CloudFormation boot camp, CloudFormation instructeur geleid, Weekend CloudFormation training, Avond CloudFormation cursus, CloudFormation coaching, CloudFormation instructeur, CloudFormation trainer, CloudFormation training cursus, CloudFormation lessen, CloudFormation on-site, CloudFormation privé cursus, CloudFormation een op een training, CloudFormation op locatie, Weekend CloudFormation opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions