Azure Training Courses

Azure Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Azure (Microsoft Azure) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on praktijk de fundamentele concepten, componenten en services van Microsoft Azure terwijl deelnemers stap voor stap door het maken van een voorbeeld van een cloudapplicatie gaan. Azure-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Azure Subcategories

Microsoft Azure Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Azure is een cloud computing-serviceplatform van Microsoft dat een brede verzameling services biedt voor toegang tot en beheer van cloudbronnen en -services.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beveiligingsbeheerders die willen leren hoe ze Azure cloudbeveiliging kunnen configureren om workloads die worden uitgevoerd in Azure te beveiligen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Host- en netwerkbeveiliging configureren. Configureer Azure geavanceerde beveiligingsopties. Gebruik Azure om cloud computing-workloads te beveiligen. Gebruik endpoint-beveiligingsservices voor beveiliging tegen malware en virussen. Beveilig containerworkloads die worden uitgevoerd in Azure.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Azure Kubernetes Dienst (AKS) is een gehouden dienst Kubernetes die de uitvoering en beheer van een Kubernetes cluster vereenvoudigt Azure.  In dit instructeur, levende opleiding (online of op plaats) zullen deelnemers leren hoe de productiecontainers-omgeving moeten opstellen en beheren met gebruik van Kubernetes op AKS.  ;Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers:
  Configureer en beheer Kubernetes op AKS. Deploie, beheer en schaal een Kubernetes cluster. Deploreerde (Docker) toepassingen op Azure. Migreer een bestaande milieu Kubernetes vanaf op-premis naar AKS-wolk. Integraat Kubernetes met continue integratie van derde partijen (CI) software. Verzekering van hoge beschikbaarheid en rampen herstel in Kubernetes.
Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
21 hours
Azure Machine Learning (AML) is een pay-as-you-go, cloud-gebaseerde omgeving voor training, implementatie, automatisering, beheer en tracking ML-modellen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen gebruiken Azure ML's drag-and-drop platform om Machine Learning werkloads te implementeren zonder software en hardware te kopen en zonder zorgen te maken over onderhoud en implementatie. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Schrijf zeer nauwkeurige machine learning modellen met behulp van Python, R of zero-code tools. Leverage Azure's beschikbare data sets en algoritmen voor het trainen en traceren van machine learning en deep-learning modellen. Gebruik de interactieve werkruimte Azure om samen ML-modellen te ontwikkelen. Kies uit verschillende Azure ondersteunde ML-frames zoals PyTorch, TensorFlow en scikit-learn.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Microsoft Azure Cloud aanbiedingen zijn de meest uitgebreide set van diensten w.r.t. NL, ML en DL Van Vision, Speech to Language tot Conversational bots, Azure is het verlenen van organisaties de mogelijkheid om hun gegevens te verwerken om inzichten te genereren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op AI-liefhebbers die Azure willen gebruiken om AI-scenario's in de cloud te bouwen Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw Azure op basis van AI scenario's. Begrijp het einde tot het einde van het functioneren van API-gebaseerde inferenties Bouw conversatiebots voor zakelijke behoeften
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om meer details of aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Met deze training kunnen deelnemers hun ontwerpvaardigheden voor Microsoft Azure oplossingen verbeteren. Na deze training begrijpt de afgevaardigde de functies en mogelijkheden van Azure services, om afwegingen te identificeren en beslissingen te nemen voor het ontwerpen van openbare en hybride cloud-oplossingen. Tijdens de training worden de juiste infrastructuur- en platformoplossingen gedefinieerd om te voldoen aan de vereiste functionele, operationele en inzetvereisten gedurende de levenscyclus van de oplossing.
7 hours
Azure is een uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars, IT-professionals en organisaties applicaties en infrastructuurservices kunnen bouwen, implementeren en exploiteren. De Azure Command Line Interface (CLI) is een open source, platformonafhankelijke opdrachtregelhulpprogramma die het maken en beheren van Azure bronnen eenvoudiger maakt. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze aan de slag kunnen met de Azure CLI. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van het gebruik van de Azure CLI
 • Leer technieken voor het beheer van bronnen met behulp van de Azure CLI
 • Pas hun ervaringen toe op praktische, praktische problemen met virtuele machines, resourcebeheer, opslagaccounts, web-apps en SQL databases
 • Automatiseer hun API met behulp van Azure service-principals
Publiek
 • ontwikkelaars
 • IT-professionals
 • Technici
 • DevOps E
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
DevOps is een praktijk die de samenwerking van ontwikkeling (Dev) en operationele (Ops) processen bevordert. Azure DevOps is een set van hulpmiddelen en diensten van Microsoft die een platform biedt voor de voortdurende integratie en levering van software. Het ondersteunt teams door efficiëntie te implementeren in alle softwareontwikkelingstappen met behulp van zijn op DevOps gebaseerde oplossingen, zoals Boards, Pipelines en meer. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op DevOps ingenieurs, ontwikkelaars en projectmanagers die willen gebruiken Azure DevOps om geoptimaliseerde bedrijfsapplicaties sneller te bouwen en te implementeren dan traditionele ontwikkelingsmethoden. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamentele DevOps woordenschat en beginselen. Installeer en installeer de nodige Azure DevOps tools voor softwareontwikkeling. Gebruik Azure DevOps hulpmiddelen en diensten om voortdurend aan de markt aan te passen. Bouw bedrijfsapplicaties en evalueer de huidige ontwikkelingsprocessen op Azure DevOps oplossingen. Het beheer van teams efficiënter en versnellen van de software implementatie tijd. Aanvaard DevOps ontwikkelingspraktijken binnen de organisatie.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Azure Machine Learning is een cloudgebaseerde platform voor het bouwen, trainen en implementeren van machine learning modellen. Azure Machine Learning biedt gebruikers de mogelijkheid om machine learning oplossingen te creëren zonder een enkele codelijn. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers die willen gebruiken Azure Machine Learning om end-to-end machine learning modellen voor predictieve analyse te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw machine learning modellen met nul programmeringservaring. Maak voorspellingsalgoritmen met Azure Machine Learning. Ontwikkelen van productie klaar machine learning algorithmen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Microsoft Azure is een cloudplatform voor het bouwen, scalen en implementeren van toepassingen en diensten. Gebruikers kunnen Veiligheid implementeren in Azure met een architectonische aanpak om cloudworkloads te beveiligen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op beveiligingsadministratoren die Azure werkloads willen verzekeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Beheer van hostingbeveiliging, netwerkbeveiliging en meer. Stel op opslag en database beveiliging in Azure. Uitvoeren van beveiligingsbewaking met behulp van Azure middelen. Vermijd kwaadaardige cyber-aanvallen op gegevens en infrastructuur.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
De Azure Bot Service combineert de kracht van het Microsoft Bot Framework en Azure functies om een snelle ontwikkeling van intelligente bots mogelijk te maken. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze eenvoudig een intelligente bot kunnen maken met behulp van Microsoft Azure Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Leer de basisprincipes van intelligente bots
 • Leer hoe u intelligente bots maakt met behulp van cloud-applicaties
 • Leer hoe u het Microsoft Bot Framework, de Bot Builder SDK en de Azure Bot-service kunt gebruiken
 • Leer hoe je bots ontwerpt met botpatronen
 • Ontwikkel hun eerste intelligente bot met behulp van Microsoft Azure
Publiek
 • ontwikkelaars
 • hobbyisten
 • ingenieurs
 • IT-professionals
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Azure is een uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars, IT-professionals en organisaties applicaties en infrastructuurservices kunnen bouwen, implementeren en exploiteren. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de fundamentele concepten, componenten en services van Microsoft Azure bij het maken van een voorbeeld van een cloudapplicatie. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van Microsoft Azure
 • Krijg inzicht in de verschillende Azure tools en -services
 • Leer hoe u Azure kunt gebruiken voor het bouwen van cloud-applicaties
Publiek
 • ontwikkelaars
 • IT-professionals
 • ingenieurs
 • Business
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en software-applicaties draadloos verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en data capture. Azure is een uitgebreid set van clouddiensten dat een IoT Suite biedt bestaande uit vooraf geconfigureerde oplossingen die ontwikkelaars helpen de ontwikkeling van IoT-projecten te versnellen. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe om IoT-applicaties te ontwikkelen met behulp van Azure. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van IoT-architectuur Installeer en installeer Azure IoT Suite Ontdek de voordelen van het gebruik van Azure in het programmeren van IoT-systemen Het implementeren van verschillende Azure IoT-diensten (IoT Hub, Functies, Stream Analytics, Power BI, Cosmos DB, DocumentDB, IoT Device Management) Bouw, testen, implementeren en problemen oplossen van een IoT-systeem met behulp van Azure
Het publiek
  Ontwikkelaars Ingenieurs
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Kubeflow Het is een framework voor het uitvoeren van Machine Learning werkloads op Kubernetes. TensorFlow is een van de meest populaire machine learning bibliotheken. Kubernetes is een orchestratieplatform voor het beheren van containereerde toepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die Machine Learning werkloads willen deployeren naar Azure cloud. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Kubernetes, Kubeflow en andere noodzakelijke software op Azure. Gebruik Azure Kubernetes Service (AKS) om het werk van het initialiseren van een Kubernetes cluster op Azure te vereenvoudigen. Creëren en implementeren van een Kubernetes pipeline voor het automatiseren en beheren van ML-modellen in productie. Trainen en deployeren TensorFlow ML-modellen over meerdere GPUs en machines die parallel rijden. Leverage van andere AWS beheerde diensten om een ML-applicatie uit te breiden.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
MLOps (Machine Learning Operaties) is de praktijk van de integratie van gegevenswetenschap en operaties om te helpen de ML levenscyclus te beheren. MLOps biedt de mogelijkheid om de reproductie van machine learning model ontwikkeling en training te automatiseren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers die willen gebruiken Azure Machine Learning en Azure DevOps om MLOps praktijken te vergemakkelijken. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw reproduceerbare werkstromen en machine learning modellen. Het beheer van de machine learning levenscyclus. Track en rapportage model versie geschiedenis, activa, en meer. Ontwikkelen van de productie klaar machine learning modellen overal.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Microsoft Azure Service Fabric (ASF) is een platform as a service (PaaS) dat wordt gebruikt voor het implementeren van schaalbare cloud-applicaties op basis van microservices. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze microservices kunnen bouwen op Microsoft Azure Service Fabric (ASF). Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Gebruik ASF als een platform voor het bouwen en beheren van microservices
 • Begrijp de belangrijkste programmeerconcepten en modellen van microservices.
 • Maak een cluster in Azure
 • Implementeer microservices op locatie of in de cloud
 • Foutopsporing en problemen met een live microservice-toepassing oplossen
Publiek
 • ontwikkelaars
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Zie https://github.com/Microsoft/service-fabric voor meer informatie over Service Fabrice
35 hours
In deze instructeur geleide, live training leren de deelnemers de fundamentele concepten, componenten en diensten van Microsoft Azure terwijl ze door de creatie van een cloud-applicatie stappen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de basisprincipes van Microsoft Azure Begrijp de verschillende Azure tools en diensten Leer hoe u Azure kunt gebruiken voor het bouwen van cloud-toepassingen Leer hoe je veilig kunt zijn Azure Leer hoe om te beheren en monitoren VM in Azure Leer hoe u VNets kunt beheren
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.

Last Updated:

Upcoming Microsoft Azure Courses

Weekend Azure cursus, Avond Azure training, Avond Microsoft Azure opleiding Microsoft Azure boot camp, MS Azure instructeur geleid, Weekend MS Azure training, Avond Microsoft Azure cursus, Microsoft Azure coaching, Azure instructeur, Azure trainer, Microsoft Azure training cursus, Microsoft Azure lessen, Microsoft Azure on-site, Microsoft Azure privé cursus, MS Azure een op een training, Microsoft Azure op locatie, Weekend Microsoft Azure opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions