Terraform Training Courses

Terraform Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Terraform-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Terraform te gebruiken om cloudinfrastructuur te beheren. Terraform-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Terraform Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Terraform, created by Hashicorp, is a tool used for provisioning infrastructure and application resources across public cloud, private cloud, and external services. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at engineers who wish to use Terraform to plan and build cloud infrastructure. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Terraform.
 • Implement an "infrastructure as code" approach to managing private and public cloud environments.
 • Write declarative configuration files for more efficient change management and collaboration.
 • Improve transparency in the infrastructure procurement process.
 • Create, launch, and remove resources across different infrastructure providers (AWS, GCP, Azure, OpenStack, VMware, etc.) from within a single tool.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
 • To learn more about Terraform, please visit: https://www.terraform.io/
21 hours
Publiek:
  DevOps ingenieurs Systeembeheerders Systeemarchitecten
Terraform, gemaakt door Hashicorp, is een hulpmiddel voor het beheren van elke infrastructuur. De IaC-tools maken het beheer van zeer complexe servers en applicaties van productiekwaliteit praktisch, efficiënt en zelfs plezierig.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die Terraform met hun infrastructuur willen gebruiken om meerdere omgevingen te plannen en te bouwen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Installeer en configureer Terraform. Implementeer een "infrastructuur als code" aanpak voor het beheer van IT-omgevingen. Creëer, start en ontmantel infrastructuur vanuit één enkele tool. Schrijf declaratieve configuratiebestanden die kunnen worden beheerd zoals elke andere broncode in een versiebeheersysteem. Update snel configuratiebestanden om effectief te kunnen reageren op veranderende computerresourcebehoeften. Werk samen met andere infrastructuuringenieurs door configuratiebestanden te delen in een gemeenschappelijke codeopslagplaats. Verbeter de transparantie in het aanbestedingsproces voor infrastructuur.
Formaat van de cursus:
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
14 hours
Terraform, door Hashicorp, is een configuratie orchestratie tool voor het bouwen en beheren van infrastructuur op en buiten de cloud. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs met basiservaring in het beheer van infrastructuur die willen gebruiken Terraform voor het ontwerpen, bouwen en automatiseren van meerdere omgevingsconfiguraties en complexe DevOps processen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak werkruimten voor meerdere omgevingen met Terraform. Kennen de beste praktijken in het beheer van infrastructuur op schaal. Gebruik de geavanceerde tools en CLI-configuraties in Terraform. Ontwerp en ontwikkeling van complexe Terraform modules. Krijg expertise in geavanceerde HCL-operators en coderingstechnieken. Toepassing van beveiliging hardening en code analyse. Automatische testprocessen en CI/CD pipelines.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Amazon Web Services (AWS) biedt infrastructuur voor bouwapplicaties in de cloud. Terraform, gecreëerd door Hashicorp, is een tool voor het beheren van die infrastructuur. De combinatie van AWS en Terraform maakt het beheren van zeer complexe, productie-grade servers en toepassingen praktisch, efficiënt en zelfs leuk. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die gebruik willen maken van Terraform op AWS om cloud-infrastructuur te plannen en te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren Terraform op AWS. Implementeren van een "infrastructuur als code" benadering voor het beheren van AWS cloud omgevingen. Creëer, lanceer en ontmantel de infrastructuur van binnen één tool. Schrijf declaratieve configuratiebestanden die kunnen worden beheerd zoals elke andere broncode in een versiebeheersysteem. Snel updaten configuratiebestanden om effectief te reageren op veranderende computersource behoeften. Samenwerken met andere infrastructuur ingenieurs door configuratiebestanden te delen in een gemeenschappelijk code-reserve. Het verbeteren van de transparantie in het aankoopproces van infrastructuur.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Google Cloud Platform (GCP) biedt infrastructuur voor het bouwen van toepassingen in de cloud. Terraform, gemaakt door Hashicorp, is een tool voor het beheren van die infrastructuur. De combinatie van GCP en Terraform maakt het beheren van zeer complexe, productie-grade servers en toepassingen praktisch, efficiënt en zelfs leuk. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen gebruiken Terraform op GCP om cloud-infrastructuur te plannen en te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Terraform op GCP. Implementeren van een "infrastructuur als code" benadering voor het beheren van private en publieke cloud omgevingen. Creëer, lanceer en ontmantel de infrastructuur van binnen één tool. Schrijf declaratieve configuratiebestanden die kunnen worden beheerd zoals elke andere broncode in een versiebeheersysteem. Snel bijwerken van configuratiebestanden om effectief te reageren op veranderende computersource-vereisten. Samenwerken met andere infrastructuur ingenieurs door configuratiebestanden te delen in een gemeenschappelijk code-reserve. Het verbeteren van de transparantie in het aankoopproces van infrastructuur.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Terraform Courses

Weekend Terraform cursus, Avond Terraform training, Avond Terraform opleiding Terraform boot camp, Terraform instructeur geleid, Weekend Terraform training, Avond Terraform cursus, Terraform coaching, Terraform instructeur, Terraform trainer, Terraform training cursus, Terraform lessen, Terraform on-site, Terraform privé cursus, Terraform een op een training, Terraform op locatie, Weekend Terraform opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions