OpenStack Training Courses

OpenStack Training Courses

Local instructor-led live OpenStack training courses in Nederland.

OpenStack Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Het doel van deze cursus is om kennis te maken met de OpenStack omgeving van zowel de operator als de administrator kant. Na een korte introductie aan cloud computing krijgt u uw eigen OpenStack instantie en uitvoert u hands-on operationele en administratieve acties. De cursus omvat alle basiscomponenten van de OpenStack van algemene architectuur tot het beheer van de cloud. Het formaat van de cursus bestaat uit ongeveer 75% van de hands-on workshops in de echte OpenStack omgeving.
14 hours
Het doel van deze cursus is dubbel - het verwerven van solide kennis over OpenStack architectuur en het verwerven van diepgaande probleemoplossingsvaardigheden. In het architectuur gedeelte leert u hoe u de hardware voor de publieke en private wolk kunt ontwerpen, een hoge beschikbaarheidscontroleplan voorbereidt, de juiste grootte van de smaken kiest en cloudbronnen veilig overbelast, onder andere. Het verkrijgen van kennis over de internalen van Neutron (Networking Service) is een ander essentieel onderdeel in OpenStack architectuur. Vervolgens zal de deelnemer worden geïntroduceerd in methoden van probleemoplossing in OpenStack clusters, van algemene tips, via netwerkproblemenoplossing tot caveats van de belangrijkste OpenStack diensten. Ongeveer 75% van de cursus bestaat uit hands-on workshops in de echte OpenStack trainingsklimaat.
28 hours
De cursus is een uitgebreide training op OpenStack. Het begint met de inleiding tot het systeem, dan door middel van hands-on workshops het geeft praktische kennis over het beheren van private clouds gebaseerd op OpenStack, eindelijk probleemoplossing en geavanceerde, architectonische thema's zijn aanwezig. Het doel van deze cursus is om het OpenStack ecosysteem te leren kennen en een sterke achtergrond te geven voor verdere uitbreiding en verfijning van de OpenStack wolken. De cursus omvat alle onderwerpen die nodig zijn om het Certificate OpenStack Administrator examen te voltooien. 75% van de cursus is gebaseerd op hands-on workshop in de echte OpenStack training omgeving.
35 hours
De cursus is een uitgebreide training op OpenStack, uitgebreide versie van de OpenStack Bootcamp cursus omvat extra excercises, probleemoplossing en proefonderzoek taken. Het begint met de introductie naar het systeem, vervolgens door middel van hands-on workshops het geeft praktische kennis over het beheren van private clouds gebaseerd op OpenStack, uiteindelijk probleemoplossing en geavanceerde, architectonische thema's zijn aanwezig. Het doel van deze cursus is om het OpenStack ecosysteem te leren kennen en een sterke achtergrond te geven voor verdere uitbreiding en verfijning van de OpenStack wolken. De cursus omvat alle onderwerpen die nodig zijn om het Certificate OpenStack Administrator examen te voltooien. 75% van de cursus is gebaseerd op hands-on workshop in de echte OpenStack training omgeving. Na de cursus krijgen de deelnemers alle materialen en opleidingsomgeving voor zelfstudie en functie / probleemoplossingsexcercises.
21 hours
De cursus is een diepgaande training over OpenStack netwerken. Het begint met de inleiding tot OpenStack en zijn architectuur, en verduidelijkt vervolgens kernprojecten OpenStack als identiteitsservice (Keystone), beeldservice (Glance), rekenservice (Nova), blokopslag (Cinder) om de omgeving te beschrijven van de netwerken in OpenStack en richten zich vooral op Networking project (Neutron). De virtuele netwerkinfrastructuur wordt beschreven en is gebaseerd op het Open Virtual Network-project, Open vSwitch en OpenFlow. Het doel van de cursus is om de basisbewerkingen en architectuur van OpenStack te begrijpen en om deelnemers vertrouwd te maken met verschillende netwerktechnologieën achter OpenStack, waarbij informatie over OVN en onderliggende stromen, bronnen en hulpmiddelen wordt uitgebreid.AanpassingsmogelijkhedenDe training kan worden afgenomen tot 2 dagen, gericht op voor de klant relevante kernaspecten. De training kan ook worden uitgebreid met betrekking tot onderwerpen op het gebied van beheer, ontwerp, netwerken en/of probleemoplossing met betrekking tot OpenStack implementaties. Het is mogelijk om andere onderliggende SDN-oplossingen te beschrijven, zoals Linux Bridge of OvS.
21 hours
De cursus is bedoeld voor IT-ingenieurs en architecten die op zoek zijn naar een oplossing voor het hosten van private of publieke IaaS (Infrastructure as a Service) cloud. Doel van de cursus:
 • basiskennis opdoen met betrekking tot het ontwerp, de installatie en het beheer van OpenStack ,
 • voorbereiding op het EX210 (Red Hat Certified System Administrator in Red Hat OpenStack ) examen,
 • geautomatiseerde en handmatige OpenStack clusterinstallatie en -configuratie.
14 hours
Mirantis OpenStack voor Kubernetes (MOS) is een open-source platform die infrastructuur-als-a-service voor cloud omgevingen biedt. Het maakt het mogelijk om de levenscyclus te beheren en te monitoren van OpenStack en zijn ondersteunde componenten op Kubernetes. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op DevOps ingenieurs en ontwikkelaars die diensten willen implementeren en beheren op cloud-infrastructuur met behulp van Kubernetes. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkelen, configureren en beheren van MOS en zijn componenten. [ 1 ] [ 1 ] [ 1 ] [ 1 ] [ 1 ] [ 1 ] [ 1 ] Het uitvoeren van gemeenschappelijke OpenStack operationele taken (backup, restauratie, enz.) Upgrade OpenStack voor de installatie.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
openStack is een open source IaaS (infrastructuur als een service) software stack. Het is   populair onder telecom providers die willen hun netwerk stack te optimaliseren door middel van netwerkfuncties virtualisatie (NFV). deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs, architecten en managers die een openStack Cloud willen inzetten om hun telecom-infrastructuur te beheren. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • plan, implementeer en beheer Openstack als een Private Cloud.
 • begrijpt IaaS architectuur en de implementatie ervan onder openStack.
 • vervangt fysieke routers en servers met virtuele machines die in een Private Cloud draaien.
 • reduceert de infrastructuur-en onderhoudskosten via virtualisatie en Cloud Computing.
 • beSpoedigen de uitrol van nieuwe diensten aan klanten.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
De cursus helpt bij het begrijpen en implementeren van cloudinfrastructuur op basis van OpenStack . De deelnemer leert de architectuur en mogelijkheden van OpenStack en verschillende installatiescenario's.
14 hours
De cursus is bedoeld voor IT-ingenieurs en architecten die op zoek zijn naar een oplossing voor het hosten van private of publieke IaaS (Infrastructure as a Service) cloud. Doel van de cursus:
 • kennis opdoen over het ontwerp van OpenStack architectuur
7 hours
De cursus is bedoeld voor IT-ingenieurs en architecten die op zoek zijn naar een oplossing voor het hosten van private of publieke IaaS (Infrastructure as a Service) cloud.
Dit is ook een geweldige kans voor IT-managers om kennisoverzicht te krijgen over de mogelijkheden die door OpenStack kunnen worden ingeschakeld. Voordat u veel geld uitgeeft aan OpenStack implementatie, zou u alle voor- en nadelen kunnen overwegen door deel te nemen aan onze cursus.
Dit onderwerp is ook beschikbaar als individueel advies. Doel van de cursus:
 • basiskennis opdoen met betrekking tot OpenStack
14 hours
De cursus biedt praktische kennis over OpenStack en privé cloud beveiliging. Het begint met de introductie naar het systeem, dan krijgen de deelnemers praktische kennis over beveiliging in private clouds en beveiliging OpenStack installatie.

Last Updated:

Upcoming OpenStack Courses

Weekend OpenStack cursus, Avond OpenStack training, Avond OpenStack opleiding OpenStack boot camp, OpenStack instructeur geleid, Weekend OpenStack training, Avond OpenStack cursus, OpenStack coaching, OpenStack instructeur, OpenStack trainer, OpenStack training cursus, OpenStack lessen, OpenStack on-site, OpenStack privé cursus, OpenStack een op een training, OpenStack op locatie, Weekend OpenStack opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions