VMware Training Courses

VMware Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live VMware-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe een VMware-server moet worden geïnstalleerd, geconfigureerd en beheerd. VMware-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

VMware Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
VMware PKS (ook bekend als "VMware Pivotal Container Service" en "VMware Essential PKS") is een Kubernetes platform voor het vereenvoudigen van de implementatie en de werking van Kubernetes-gebaseerde containerdiensten. VMware PKS maakt gebruik van installatiesystemen zoals BOSH en Pivotal Ops Manager voor onbeperkt beheer van containereinfrastructuur. De proprietaire versie van de software is "VMware Tanzu Kubernetes Grid Integrated Edition" (voorheen bekend als "VMware Enterprise PKS"). Deze cursus kan worden aangepast voor de open source of proprietaire versie. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op systeemadministratoren en ontwikkelaars die Kubernetes-gebaseerde omgevingen willen installeren, configureren, monitoren en beheren via VMware PKS (voorheen Pivotal Container Service genoemd). Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren VMware PKS-componenten en hulpmiddelen. Start met BOSH en Pivotal Ops Manager. Integratie PKS met VMware Harbor capaciteiten. Beheer en monitoring van infrastructuur en toepassingen met behulp van VMware tools.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
VMware Tanzu is een reeks producten en oplossingen voor het bouwen, uitvoeren en beheren van containereerde toepassingen. Het helpt de operaties en het levenscyclusbeheer van Kubernetes clusters te vereenvoudigen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op DevOps ingenieurs en ontwikkelaars die Tanzu willen gebruiken om cloud-native toepassingen in een VSphere-omgeving te bouwen, te implementeren en te orchesteren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de nodige omgeving op om te beginnen met het beheren van Kubernetes clusters met VMWare Tanzu. Begrijp de fundamenten van het gebruik van het productportfolio van VMWare om het beheer van clusters en toepassingen te centraliseren. Build, run, deploy, and orchestrate containerized applications using the VMWare Tanzu Kubernetes Grid service. Leer hoe je de levenscyclus van VMware Tanzu-componenten in VSphere kunt beheren en monitoren.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming VMware Courses

Weekend VMware cursus, Avond VMware training, Avond VMware opleiding VMware boot camp, VMware instructeur geleid, Weekend VMware training, Avond VMware cursus, VMware coaching, VMware instructeur, VMware trainer, VMware training cursus, VMware lessen, VMware on-site, VMware privé cursus, VMware een op een training, VMware op locatie, Weekend VMware opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions