Working In A Team Training Courses

Working In A Team Training Courses

Local instructor-led live Working In A Team training courses in Nederland.

Working In A Team Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Publiek Medewerkers die volledig op de hoogte moeten zijn van de problemen rond People en Team Management voor:
 • Zich
 • Hun collega's (collega's)
 • Hun bazen
 • Hun teamleden
 • Hun interne en externe klanten en stakeholders
Formaat van de cursus De cursus zal een zeer interactieve combinatie zijn van:
 • Facilitated Discussions
 • Diapresentaties
 • Oefeningen en
 • Case Studies
Aan het einde van de cursus kunnen afgevaardigden:
 • Waardeer de noodzaak om hun eigen gedrag te beheren voordat ze het gedrag van anderen kunnen beïnvloeden
 • Begrijp de sterke en zwakke punten van de verschillende beschikbare communicatiemedia
 • Waardeer hoe ze hun teamleden kunnen beheren, motiveren en ontwikkelen
 • Beheer hun interne en externe klanten en stakeholders
 • Leg uit hoe om te gaan met de moeilijke situaties die ze op kantoor kunnen tegenkomen
14 hours
Pfizer, Hewlett Packard, DellEMC en VMware hebben van dit programma geprofiteerd, doordat ze een betere balans in hun beïnvloedingsstijl hebben ontwikkeld en een veerkrachtige reactie op uitdagingen op de werkplek hebben aangetoond. Als u het volgende wilt doen: • goed presterende werkteams maken • consequent contracten winnen door te pitchen • met succes de beste deals onderhandelen • aandeelhouderswaarde opbouwen, jaar op jaar ... dan heeft u ons beïnvloedingsprogramma nodig
14 hours
De training is gericht aan mensen die teams van medewerkers beheren, projecten beheren, die maximaal gebruik willen maken van het potentieel dat in het team verborgen is Voordelen voor deelnemers aan de training: De kenmerken van individuele generatiegroepen begrijpen Zij zullen de vaardigheden verwerven om op gepaste wijze met de werknemers te communiceren Ze zullen de mogelijkheid krijgen om feedback te geven volgens het "hier en nu" -principe Het leren van manieren om werknemers van de X-, Y- en Z-generatie te motiveren De modeltypen van gesprekken leren met medewerkers van de X-, Y- en Z-generatie Trainingsmethode: De training is ontworpen als interactief, waarbij de deelname van deelnemers meer dan 80% van de tijd bereikt Elke sessie volgt een vergelijkbare dynamiek, gebaseerd op een methodologie die is ontwikkeld in de Kolb-cyclus: een oefening die nieuwe gewoonten opent (bewustzijn opbouwen), een mini-lezing over technieken (kennis), een oefening van nieuwe tactieken en technieken (vaardigheid) Na het sluiten van elke sessie ontvangen deelnemers hulpmaterialen met betrekking tot de besproken sessie Het praktische materiaal wordt samengevat in mini-hoorcolleges met theoretische grondslagen en uitleg over de basale psychologische mechanismen die deelnemers ervaren tijdens het werken in de trainingsruimte .
7 hours
Werken in een team komt met uitdagingen in communicatie, teamwork en efficiëntie. Hoewel de technieken om deze uitdagingen te overwinnen niet gecompliceerd zijn, het implementeren van hen in het echte leven vereist toewijding en praktijk. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op teamleiders en teamleden die de manier willen verbeteren waarop ze communiceren, samenwerken en met elkaar verbinden. Door een reeks praktijken te volgen, kunnen teams deze vaardigheden verbeteren, wat leidt tot meer productief werk en een gelukkiger werkleven. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Identificeer en behandel gemeenschappelijke problemen in hoe ze communiceren en reageren op anderen op het werk. Verbeter de efficiëntie waarmee het werk als team wordt uitgevoerd. Begrijp het individu en de collectieve behoeften van een team om hun inspanningen beter te beheren en te leiden. Begrijp de betekenis en het belang van emotionele intelligentie als een indicator en gids voor het verbeteren van menselijke relaties op het werk.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Team samenwerking is een projectmanagement en communicatie methode die teamwork, participatie, innovatie en conflictmanagement bevordert om collectieve doelen te bereiken. Collaboration is essentieel bij het bouwen van hoogwaardige en effectieve teams. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op teamleden en teamleiders die de beginselen en beste praktijken van team samenwerking binnen hun teams willen leren en toepassen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëer een gedeelde richting om collectieve visie, missie en doelen te stellen. Een cultuur van samenwerking bevorderen om positieve waarden te ontwikkelen en teams te motiveren. Neem teams mee via teamopbouwactiviteiten, innovatie en conflictbeheer om de samenwerking te vergroten. Team samenwerking prestaties te meten om teamwork en teamproductiviteit te analyseren.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Working In A Team Courses

Weekend Working In A Team cursus, Avond Working In A Team training, Avond Working In A Team opleiding Working In A Team boot camp, Working In A Team instructeur geleid, Weekend Working In A Team training, Avond Working In A Team cursus, Working In A Team coaching, Working In A Team instructeur, Working In A Team trainer, Working In A Team training cursus, Working In A Team lessen, Working In A Team on-site, Working In A Team privé cursus, Working In A Team een op een training, Working In A Team op locatie, Weekend Working In A Team opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions