BPM Training Courses

BPM Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live BPM-trainingen (Business Process Management) demonstreren door praktische oefening hoe BPM binnen een organisatie kan worden begrepen, gepland en geïmplementeerd. Onze BPM-cursussen omvatten theorie, case study-discussies en praktische toepassing van de geleerde concepten in een live lab-omgeving, allemaal gericht op het helpen van deelnemers om de operationele efficiëntie van hun organisaties te vergroten. BPM-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Business Process Management Subcategories

BPM Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor bedrijfsanalisten die BPMN 20 uitgebreid in hun projecten willen gebruiken Het richt zich op praktische aspecten van alle BPMN 20-specificaties en op implementaties van algemene patronen Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de afgevaardigden krijgen een probleem dat in het Engels is beschreven en zullen voor elk probleem een ​​goed schema moeten maken Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer Deze cursus behandelt het uitvoeringsgedeelte van BPMN niet, maar richt zich op analyse- en procesontwerpaspecten van BPMN 20 .
21 hours
Deze cursus geeft u een breed overzicht van alle belangrijke BPEL-initiatieven in de huidige markt. U krijgt inzicht in de mogelijkheden van deze opwindende technologie. Tegen het einde van de cursus zou je in staat moeten zijn om:
 • Begrijp de belangrijkste concepten van de BPEL 1.1-specificatie
 • De syntaxis en semantiek van BPEL leren kennen
 • De relatie tussen BPEL en WSDL begrijpen
 • Ervaring opdoen met BPEL door een complexe applicatie te bouwen
 • Begrijpen welke BPEL-constructies het meest geschikt zijn
 • Leer de best practices voor ontwikkeling met BizTalk of Oracle JDeveloper
35 hours
Het is een cursus die zich midden in de administratie en informatietechnologie positioneert, met hulpmiddelen en technieken voor het ontwerpen, implementeren, besturen en analyseren van operationele Business - meestal zijn dit individuen, organisaties en softwareapplicaties.
Deze cursus bevat praktische opdrachten, deelnemers maken kennis met onderwerpen tijdens theorielessen en deze worden vergezeld door praktische oefeningen. Wat ga je leren?
1. De basis van BPM
2. BPM implementatiestrategieën
3. Procesmodellering, analyse en ontwerp
4. Go vernance en bedrijfsstrategieën
5. Een proces modelleren met BPM N
6. Business
14 hours
Publiek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, systeemanalisten, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen Cursusdoelen: Hoe de productiviteit en effectiviteit te verhogen Hoe de compliance en het bestuur van bedrijfsprocessen te verbeteren Hoe u een bedrijfsproces wendbaarder kunt maken en het voor verandering kunt gebruiken Hoe het vermogen om best practices in een veranderende organisatie te schalen te vergroten Hoe de communicatie, samenwerking en coördinatie tussen teams te verbeteren Hoe de zichtbaarheid van de procespijplijn te verbeteren Hoe operationele voorspellingen accurater kunnen maken Hoe de procesdoorvoer te vergroten Hoe de kosten van de input te minimaliseren door de procesactoren door het proces te leiden en kwalitatief hoogstaand, duur personeel te verminderen Hoe u nieuwe aanwervingen sneller kunt laten verlopen, door nieuwe mensen aan te trekken volgens de documentatie van uw bedrijfsproces .
28 hours
Publiek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, System Analysts, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen .
21 hours
Deze BPM training leert u hoe u een breed scala aan zakelijke workflows kunt automatiseren en beheren. We zullen de automatiseringsstappen onderzoeken binnen een typisch proces waarin werkitems worden doorgegeven van de ene deelnemer naar de andere voor actie, volgens een reeks bedrijfsregels. U krijgt uit de eerste hand advies over best practices voor geautomatiseerde monitoring, evenals tips en trucs voor efficiënte governancepraktijken. Na afloop van de cursus kun je:
 • Begrijp de belangrijkste termen en concepten in BPM
 • Gebruik belangrijke methoden en technieken voor het implementeren van BPM
 • Definieer de verschillende technologieën die BPM ondersteunen
 • Leer onderscheid te maken tussen proces- en regelvereisten
 • Koppel geschreven businesscases in procesgebieden en regelsets
 • Begrijp variaties in strategieën tussen regelsgerichte en procesgerichte benaderingen
 • Ontwikkel business intelligence op basis van procesbeschrijving en regelsets
21 hours
Deze cursus richt zich op holistische, gestructureerde oplossingen voor het vinden van knelpunten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het is een praktische workshop waar deelnemers voorbeelden krijgen en later soortgelijke oefeningen moeten oplossen tijdens teamoefeningen.
 • De bedrijfservaring gebruiken in procesbeheer in andere banken / sectoren om de presentatie te illustreren
 • De deelnemers kennis laten maken met de verschillende procesmethodologieën (Lean, SIX Sigma) maar niet vol theorie over die methodologieën (het doel van deze training is niet om de Lean of Six Sigma-certificeringen te behalen, maar om een ​​bewustzijn te krijgen van verschillende methodologieën om te zien hoe we kunnen gebruik een deel ervan in onze dagelijkse activiteiten)
 • De presentatie moet voornamelijk zijn gericht op zakelijke aangelegenheden (en niet pure IT-processen)
21 hours
De cursus behandelt hoe: Selecteer, organiseer en implementeer een business reengineering-project Bereik concurrentievoordeel door in te spelen op technologie en het gebruik van UML-tools Maximaliseer de klanttevredenheid door procesontwerp af te stemmen op de behoeften van de klant Identificeer typische symptomen van bedrijfsprocesdisfunctie Werkstroom en structuur opnieuw ontwerpen binnen het bedrijf Zorg voor de beste werkwijze door zakelijke patronen toe te passen .
21 hours
De doelstellingen van deze training zijn:
  De presentatie van de bijdrage van het vakgebied BPM aan organisaties – bedrijven en administraties – bij de implementatie van de aanpak en processen met betrekking tot regelgeving GDPR. De presentatie van de verschillende stappen in de succesvolle implementatie van processen GDPR, op het gebied van audit, modellering en koppelingen in sommige gevallen met cybersecurity.
28 hours
OCEB2 Content Developer NobleProg heeft de officiële OMG OCEB 2 Content Developer- status, wat betekent dat onze cursuscontouren en trainingsmateriaal zijn ontwikkeld door dezelfde experts die vragen hebben voorbereid voor OCEB 2-examens. Deze cursus bereidt je voor op het OMG Certified Expert in BPM (OCEB v2) Fundamenteel onderzoek. Na deze cursus kunt u oefenen met behulp van onze testmotor op meer dan 200 voorbeeldvragen.
21 hours
RPA Express is een van de tools in de automatiseringstoolkit van WorkFusion RPA (Robotic Process Automation) wordt in het algemeen gedefinieerd als de automatiseringstechniek waarbij eenvoudige, vooraf gecodeerde fragmenten, vergelijkbaar met macro's in Excel / VBA, worden gebruikt om een ​​repetitieve taak uit te voeren die normaal door een mens in een bedrijfsapplicatie wordt uitgevoerd Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de belangrijkste procesvariabelen te identificeren en aan elkaar te verbinden bij het maken van een bedrijfsstroom met behulp van RPA Express Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer RPA Express Identificeer de stappen en acties die moeten worden vastgelegd door RPA Express Gebruik RPA Express om een ​​bedrijfsstroom in kaart te brengen Maak bots om gebeurtenissen vast te leggen en te herhalen op een website, desktop of terminal Plan een procesautomatiseringsstrategie Publiek Operations Managers Bedrijfsanalisten Procesanalisten Automatiseringsontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Signavio Process Manager is een applicatie voor het modelen en simuleren van zakelijke processen. De samenwerkingscapaciteiten stellen belanghebbenden in staat om te delen en commentaar te maken over processmodellen en diagrammen. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe om zakelijke processen te beheren met behulp van Signavio. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik drag-and-drop om consistente, leesbare modellen te maken die de activiteiten van een organisatie op kaart brengen. Samen documenteren, optimaliseren en simuleren zakelijke processen Gebruik Signavio om de naleving van de processen te waarborgen Signavio gebruiken om bedrijfsprestaties te optimaliseren
Het publiek
  Processontwerpers Process analist Personen die verantwoordelijk zijn voor of geïnteresseerd zijn in procesoptimalisatie binnen hun organisatie
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die verantwoordelijk is voor modelleringsprocessen in BPM N 2.0. Het richt zich op praktische aspecten van alle BPM N 2.0-specificaties en implementaties van gemeenschappelijke patronen. Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de deelnemers hebben een probleem dat in het Engels wordt beschreven en moeten voor elk probleem een goed diagram maken. Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer. Deze cursus richt zich op het begrijpen van de BPM N-diagrammen, maar behandelt ook het basisgedeelte van het uitvoeringsgedeelte van BPM N.
14 hours
Publiek: Afgevaardigden die interesse hebben in procesmodellering zullen profiteren van het volgen van deze training voor notatie van bedrijfsprocesmodellering, waaronder:
 • Business en procesanalisten
 • Procesontwerpers en -uitvoerders
 • Project- en programmamanagers
 • Iedereen die betrokken is bij bedrijfsverandering en transformatie.
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die BPMN 2.0 uitgebreid willen gebruiken in hun projecten.Het richt zich op praktische aspecten van alle BPMN 2.0 specificatie, evenals implementaties van gemeenschappelijke patronen. Deze cursus omvat niet de uitvoering van het onderdeel van BPMN, het richt zich op analyse en procesontwerp aspecten van BPMN 2.0. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen met behulp van Camunda Modeler. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
28 hours
BPM N ( Business Process Model en Notation) en DMN (Besluit Model en Notation) zijn twee
Object Management Group ( OMG ) standaarden voor procesmodellering en besluitvorming. Deze training biedt een inleiding tot deze normen en hoe ze moeten worden gebruikt.
28 hours
Business Process Model and Notation ( BPM N), Decision Model and Notation ( DMN ) en Case Management Model and Notation ( CMMN ) zijn drie Object Management Group ( OMG ) -standaarden voor processen, beslissingen en case-modellering. Deze cursus biedt een inleiding tot allemaal en geeft aan wanneer we welke moeten gebruiken.
14 hours
Doelstelling: Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten. Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren.
35 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die geen ervaring hebben met waarschijnlijkheid en statistiek .
21 hours
IBM ODM (ook bekend als WebSphere Operational Decision Manager) is een Business Rule Management System (BRMS) Het bestaat uit een centrale repository en een automatiseringsengine die ruimte biedt voor het maken, beheren, testen en beheren van bedrijfsregels en evenementen Regels en gebeurtenissen worden opgeslagen in de centrale repository, waar ze toegankelijk zijn voor individuen en software, zonder dat ze software opnieuw hoeven te bouwen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze bedrijfsregels kunnen maken, beheren en uitvoeren, en hoe een instantie van IBM ODM Decision Management in een liveomgeving kan worden geïmplementeerd en beheerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Beheer ODM-componenten, waaronder IBM Decision Center en IBM Decision Server Beheer en voer bedrijfsregels en evenementen uit Beperk de testcyclus door andere softwaretoepassingen in staat te stellen wijzigingen in regels te detecteren en op te pikken Combineer besluitvormings- en wijzigingsdetectietools om aanpassingen, audits, tracering en testen te vergemakkelijken Aparte bedrijfsregels van bedrijfsapplicaties voor meer flexibiliteit Bouw eenvoudig zakelijke klantregelapplicaties Gebruik Event Designer om zakelijke evenementprojecten te bouwen Implementeer en test zakelijke evenemententoepassingen Bouw een aangepast dashboard voor het monitoren van zakelijke evenementen Samenwerking tussen architecten, ontwikkelaars en beheerders mogelijk maken voor het ontwikkelen en onderhouden van beslissingsservices Schakel bedrijfsanalisten, beleidsmanagers en regelauteurs in om de beslissingslogica van een toepassing te ontwikkelen en te onderhouden Publiek ontwikkelaars Project managers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Slimme contracten worden gebruikt om de regels voor het automatisch initiëren en verwerken van transacties op de Blockchain te coderen en in te kapselen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze IBM Operational Decision Manager (ODM) met Hyperledger Composer kunnen gebruiken om de bedrijfslogica van een slim contract met bedrijfsregels te implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik ODM's rule engine samen met Blockchain om regels uit de codebase van een Blockchain-applicatie te "ontkrachten" Een systeem opzetten om specialisten zoals accountants, auditors, advocaten en analisten in staat te stellen de ruilregels voor zichzelf te definiëren Gebruik Decision Center als platform om samen regels te beheren Gebruik ODM's rule engine om regels bij te werken, te testen en te implementeren zonder de code van het slimme contract aan te raken Implementeer de IBM ODM Rule Execution Server Integreer IBM ODM met Hyperledger Composer op Hyperledger Fabric Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels schrijven met behulp van bijna natuurlijke taal, waardoor de kloof tussen business en IT wordt verkleind.
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars voor te stellen. Deze cursus behandelt geen drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 voor te stellen aan Business verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels. Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica. Analisten kunnen na deze cursus tests en logica schrijven die vervolgens door ontwikkelaars verder kunnen worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.
21 hours
Deze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheren van bedrijfskennisactiva (regels, proces), zoals systeembeheerders, systeemintegrators, toepassingsserverbeheerders, enz ... We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk indien overeengekomen vóór boeking.
14 hours
j BPM is een Business Process Management Suite ( BPM S) geschreven in Java . Drools is een Business Rules Management Suite (BRMS). Integratie van beide verbetert de bedrijfslogica, wat resulteert in een optimale specificatie. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars en bedrijfsanalisten die j BPM in een applicatie willen installeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Wissel domeinmodellen en diagrammen uit tussen verschillende tools
 • Maak een brug naar een kloof tussen het proces tussen ontwerp en de procesimplementatie
 • Standaardiseer een bedrijfsprocesmodel en notatie
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Deze cursus gebruikt een praktische benadering van het lesgeven in OptaPlanner . Het biedt deelnemers de tools die nodig zijn om de basisfuncties van deze tool uit te voeren.

Last Updated:

Upcoming BPM (Business Process Management) Courses

Weekend BPM (Business Process Management) cursus, Avond Business Process Management training, Avond Business Process Management opleiding BPM boot camp, BPM (Business Process Management) instructeur geleid, Weekend Business Process Management (BPM) training, Avond Business Process Management cursus, BPM coaching, Business Process Management instructeur, BPM trainer, Business Process Management (BPM) training cursus, BPM lessen, BPM on-site, BPM privé cursus, Business Process Management (BPM) een op een training, Business Process Management op locatie, Weekend BPM opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions