BPM Training Courses

BPM Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live BPM-trainingen (Business Process Management) demonstreren door handson praktijk hoe BPM in een organisatie moet worden begrepen, gepland en geïmplementeerd Onze BPM-cursussen omvatten theorie, casestudy discussies en praktische toepassing van de concepten die zijn geleerd in een live lab-omgeving, allemaal gericht op het helpen van deelnemers om de operationele efficiëntie van hun organisaties te vergroten BPM-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

BPM Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren .
21 hours
Overview
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Overview
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
21 hours
Overview
Deze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheer van bedrijfskenniselementen (regels, processen) zoals systeembeheerders, systeemintegrators, beheerders van toepassingsservers, enz. We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk als dit wordt overeengekomen voor de boeking.
21 hours
Overview
Het coderen van interfaces waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen krijgen wat ze willen, is moeilijk. Deze cursus begeleidt u bij het creëren van een effectieve gebruikersinterface met de nieuwste technologieën en bibliotheken.

Het introduceert een idee van codeerlogica in regelmotoren (meestal Nools en PHP-regels) om het eenvoudiger te maken om te wijzigen en te testen. Daarna laten de cursussen een manier zien om de logica aan de voorkant van de website te integreren met behulp van JavaScript. Op deze manier gecodeerde logica kan opnieuw worden gebruikt op de backend.
28 hours
Overview
Infinispan is een gedistribueerde cache en sleutelvalue NoSQL data store-software ontwikkeld door Red Hat .
14 hours
Overview
JBoss-toepassingsserver (JBoss AS) is een opensource Java-applicatieserver die is ontwikkeld door JBoss, een divisie van Red Hat Inc .
14 hours
Overview
Terwijl BPM wordt gebruikt voor het modelleren van herhaalbare processen op basis van duidelijk gedefinieerde workflows, is Case Management een techniek om niet-herhaalbare processen te vertegenwoordigen In tegenstelling tot BPM, dat zich richt op proces- en procesoptimalisatie, richt Case Management zich op gegevens: het vastleggen, presenteren en wijzigen van gegevensinvoer en -uitvoer om managers te helpen bij het nemen van betere beslissingen on the fly JBPM v7 brengt deze twee disciplines samen in één softwarepakket In deze training met instructeurs leren deelnemers hoe ze Cases in JBPM v7 kunnen maken en beheren door zich bezig te houden met live, praktische, handson-oefeningen en discussies Aan het einde van deze training zullen de deelnemers een goed begrip hebben van wanneer Case Management moet worden gebruikt om processen te optimaliseren, en zullen ze worden uitgerust met de nodige praktijk om een ​​Case Management-systeem op basis van JBPM in hun eigen organisatie in te stellen, te configureren en te beheren Publiek ontwikkelaars Procesontwerpers Proces analist Personen die verantwoordelijk zijn voor of geïnteresseerd zijn in procesoptimalisatie binnen hun organisatie Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Deze cursus leert over het ontwerpen en uitvoeren van beslissingen in regels met de standaard OMG DMN (beslissingsmodel en notatie).
21 hours
Overview
IBM ODM (ook bekend als WebSphere Operational Decision Manager) is een Business Rule Management System (BRMS) Het bestaat uit een centrale repository en een automatiseringsengine die ruimte biedt voor het maken, beheren, testen en beheren van bedrijfsregels en evenementen Regels en gebeurtenissen worden opgeslagen in de centrale repository, waar ze toegankelijk zijn voor individuen en software, zonder dat ze software opnieuw hoeven te bouwen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze bedrijfsregels kunnen maken, beheren en uitvoeren, en hoe een instantie van IBM ODM Decision Management in een liveomgeving kan worden geïmplementeerd en beheerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Beheer ODM-componenten, waaronder IBM Decision Center en IBM Decision Server Beheer en voer bedrijfsregels en evenementen uit Beperk de testcyclus door andere softwaretoepassingen in staat te stellen wijzigingen in regels te detecteren en op te pikken Combineer besluitvormings- en wijzigingsdetectietools om aanpassingen, audits, tracering en testen te vergemakkelijken Aparte bedrijfsregels van bedrijfsapplicaties voor meer flexibiliteit Bouw eenvoudig zakelijke klantregelapplicaties Gebruik Event Designer om zakelijke evenementprojecten te bouwen Implementeer en test zakelijke evenemententoepassingen Bouw een aangepast dashboard voor het monitoren van zakelijke evenementen Samenwerking tussen architecten, ontwikkelaars en beheerders mogelijk maken voor het ontwikkelen en onderhouden van beslissingsservices Schakel bedrijfsanalisten, beleidsmanagers en regelauteurs in om de beslissingslogica van een toepassing te ontwikkelen en te onderhouden Publiek ontwikkelaars Project managers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Deze cursus is gericht op enterprise architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels met bijna natuurlijke taal schrijven, waardoor de kloof tussen bedrijf en IT kleiner wordt.
14 hours
Overview
Slimme contracten worden gebruikt om de regels voor het automatisch initiëren en verwerken van transacties op de Blockchain te coderen en in te kapselen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze IBM Operational Decision Manager (ODM) met Hyperledger Composer kunnen gebruiken om de bedrijfslogica van een slim contract met bedrijfsregels te implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik ODM's rule engine samen met Blockchain om regels uit de codebase van een Blockchain-applicatie te "ontkrachten" Een systeem opzetten om specialisten zoals accountants, auditors, advocaten en analisten in staat te stellen de ruilregels voor zichzelf te definiëren Gebruik Decision Center als platform om samen regels te beheren Gebruik ODM's rule engine om regels bij te werken, te testen en te implementeren zonder de code van het slimme contract aan te raken Implementeer de IBM ODM Rule Execution Server Integreer IBM ODM met Hyperledger Composer op Hyperledger Fabric Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
OpenRules is an open source Business Rules and Decision Management System that allows subject matter experts and software developers to create, test, execute, and maintain enterprise-class decision making applications.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to configure their own decision management system using a set of packaged components together with available off-the-shelf software.

By the end of this training, participants will be able to:

- Apply a standard methodology and toolset to create an enterprise-level Business Rules Repository.
- Integrate OpenRules with readily available software such as Excel, Google Docs and Eclipse.
- Create cooperative workflows that are accessible to both Business and Technical Analysts
- Create a decision making application that business people can own and manage themselves

Audience

- Business Analysts

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about OpenRules, please visit: http://openrules.com/
21 hours
Overview
Deze cursus gebruikt een praktische benadering van het lesgeven op OptaPlanner. Het biedt deelnemers de tools die nodig zijn om de basisfuncties van deze tool uit te voeren.
21 hours
Overview
Process mining, of Automated Business Process Discovery (ABPD), is een techniek die algoritmen toepast op gebeurtenislogboeken voor het analyseren van bedrijfsprocessen Process mining gaat verder dan dataopslag en data-analyse; het overbrugt gegevens met processen en biedt inzicht in de trends en patronen die van invloed zijn op de procesefficiëntie Formaat van de cursus De cursus begint met een overzicht van de meest gebruikte technieken voor process mining We bespreken de verschillende algoritmen voor procesdetectie en hulpmiddelen die worden gebruikt voor het ontdekken en modelleren van processen op basis van onbewerkte gebeurtenisgegevens Reallife case studies worden onderzocht en datasets worden geanalyseerd met behulp van het ProM opensource framework Publiek Data science professionals Iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen en toepassen van procesmodellering en datamining .
21 hours
Overview
RPA Express is een van de tools in de automatiseringstoolkit van WorkFusion RPA (Robotic Process Automation) wordt in het algemeen gedefinieerd als de automatiseringstechniek waarbij eenvoudige, vooraf gecodeerde fragmenten, vergelijkbaar met macro's in Excel / VBA, worden gebruikt om een ​​repetitieve taak uit te voeren die normaal door een mens in een bedrijfsapplicatie wordt uitgevoerd Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de belangrijkste procesvariabelen te identificeren en aan elkaar te verbinden bij het maken van een bedrijfsstroom met behulp van RPA Express Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer RPA Express Identificeer de stappen en acties die moeten worden vastgelegd door RPA Express Gebruik RPA Express om een ​​bedrijfsstroom in kaart te brengen Maak bots om gebeurtenissen vast te leggen en te herhalen op een website, desktop of terminal Plan een procesautomatiseringsstrategie Publiek Operations Managers Bedrijfsanalisten Procesanalisten Automatiseringsontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Rule Learner is the principal component of the OpenRules Business Rules Management System. It is used to generate business rules based on existing data.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use Rule Learner to generate rules by combining machine learning and business rules technologies and techniques.

By the end of this training, participants will be able to:

- Extract patterns and classification from large data sets
- Combine different software components and techniques to generate business rules
- Store, manage and optimize business rules in a rules repository

Audience

- Developers
- Data scientists
- System architects

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Rules Learner, please visit: http://openrules.com/rulelearner.htm
14 hours
Overview
Skope-rules is a Python machine learning module built on top of scikit-learn.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use Python skope-rules to automatically generate rules based on existing data sets.

By the end of this training, participants will be able to:

- Use skope-rules to extract rules from available data.
- Apply skope-rules to carry out classification, particularly useful in supervised anomaly detection, or imbalanced classification.
- Generate rules for classifying new incoming data.
- Fit rules to address real-world problems in fraud detection, predictive maintenance, intrusion detection, insurance application approvals, etc.

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about skope-rules, please visit: https://github.com/scikit-learn-contrib/skope-rules
7 hours
Overview
Signavio Process Manager is een applicatie voor het modelleren en simuleren van bedrijfsprocessen Dankzij de samenwerkingsmogelijkheden kunnen belanghebbenden processmodellen en diagrammen delen en becommentariëren In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze bedrijfsprocessen kunnen beheren met Signavio Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik dragenddrop om consistente, leesbare modellen te maken die de bewerkingen van een organisatie in kaart brengen Collaboratief documenteren, optimaliseren en bedrijfsprocessen simuleren Gebruik Signavio om ervoor te zorgen dat het proces wordt nageleefd Gebruik Signavio om de bedrijfsprestaties te optimaliseren Publiek Procesontwerpers Proces analist Personen die verantwoordelijk zijn voor of geïnteresseerd zijn in procesoptimalisatie binnen hun organisatie Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars te introduceren. Deze cursus behandelt niet drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
21 hours
Overview
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 6 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Overview
De cursus behandelt hoe: Selecteer, organiseer en implementeer een business reengineering-project Bereik concurrentievoordeel door in te spelen op technologie en het gebruik van UML-tools Maximaliseer de klanttevredenheid door procesontwerp af te stemmen op de behoeften van de klant Identificeer typische symptomen van bedrijfsprocesdisfunctie Werkstroom en structuur opnieuw ontwerpen binnen het bedrijf Zorg voor de beste werkwijze door zakelijke patronen toe te passen .
21 hours
Overview
Deze BPM-training leert u hoe u een breed scala aan zakelijke workflows kunt automatiseren en beheren. We zullen de automatiseringsstappen onderzoeken in een typisch proces waarin werkitems worden doorgegeven van de ene deelnemer aan de andere voor actie, volgens een reeks bedrijfsregels. U krijgt richtlijnen voor de eerste hand over best practices voor geautomatiseerde monitoring en tips en trucs voor efficiënte governance-procedures.

Als de cursus is voltooid, kunt u:

- Begrijp de belangrijkste termen en concepten in BPM
- Gebruik belangrijke methodologieën en technieken voor het implementeren van BPM
- Definieer de verschillende technologieën die BPM ondersteunen
- Leer onderscheid te maken tussen proces- en regelsvereisten
- Breng geschreven businesscases in procesgebieden en regelsets in kaart
- Begrijp variaties in strategieën tussen regelsgerichte en procesgerichte benaderingen
- Ontwikkel business intelligence uit procesbeschrijving & regelsets
14 hours
Overview
Doelstelling:

Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten. Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren.
28 hours
Overview
Business Process Model en Notation (BPMN), Decision Model and Notation (DMN) en Case Management Model en Notation (CMMN) zijn drie Object Management Group (OMG) -standaarden voor processen, beslissingen en casusmodellering Deze cursus biedt een inleiding tot alle onderdelen en informeert wanneer wanneer we die gebruiken.
35 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die geen ervaring hebben met waarschijnlijkheid en statistiek .
28 hours
Overview
Business Process Model en Notation (BPMN) en Decision Model en Notation (DMN) zijn twee OMG-normen (Object Management Group) voor procesmodellering en besluitvorming Deze training biedt een inleiding tot deze normen en hoe deze moeten worden gebruikt .
35 hours
Overview
Publiek

Deze cursus bereidt de deelnemers voor om bedrijfsprocessen met BPMN uit te voeren. Het heeft betrekking op grafische weergave en veelgebruikte kenmerken van de BPMN 2-elementen.

Technologie

Deze cursus is niet platformspecifiek, alleen elementen en attributen die vallen onder de OMG-specificatie vallen hieronder. Standaard wordt jBPM gebruikt, maar elk ander hulpmiddel kan worden gebruikt zolang het hulpprogramma BPMN 2.0 ondersteunt.

Klasse-indeling

Deelnemers volgen een voorbeeld van gebruikscasussen gevolgd door hands-on oefeningen zodat ze hun proces kunnen uitvoeren.
7 hours
Overview
Bonita BPM is een opensource-bedrijfsprocesbeheer- en workflowsuite die bestaat uit drie belangrijke componenten: Bonita Studio, Bonita BPM Engine en Bonita Portal Bonita wordt vaak gebruikt in projecten die complexe workflows vereisen zoals Supply Chain Management, eOverheid, Human Resources en Contractbeheer Publiek Managers, bedrijfsanalisten en procesontwerpers die een proces met Bonita BPM willen ontwerpen, valideren en simuleren Formaat van de cursus De nadruk ligt op handson oefenen Concepten worden aangeleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .

Aankomende BPM cursussen

Weekend BPM cursus, Avond BPM training, Avond BPM opleiding BPM boot camp, BPM instructeur geleid, Weekend BPM training, Avond BPM cursus, BPM coaching, BPM instructeur, BPM trainer, BPM training cursus, BPM lessen, BPM on-site, BPM privé cursus, BPM een op een training, BPM op locatie, Weekend BPM opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!