BPM Training Courses

BPM Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live BPM-trainingen (Business Process Management) demonstreren door handson praktijk hoe BPM in een organisatie moet worden begrepen, gepland en geïmplementeerd Onze BPM-cursussen omvatten theorie, casestudy discussies en praktische toepassing van de concepten die zijn geleerd in een live lab-omgeving, allemaal gericht op het helpen van deelnemers om de operationele efficiëntie van hun organisaties te vergroten BPM-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Business Process Management subcategorieën

BPM Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor bedrijfsanalisten die BPMN 20 uitgebreid in hun projecten willen gebruiken Het richt zich op praktische aspecten van alle BPMN 20-specificaties en op implementaties van algemene patronen Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de afgevaardigden krijgen een probleem dat in het Engels is beschreven en zullen voor elk probleem een ​​goed schema moeten maken Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer Deze cursus behandelt het uitvoeringsgedeelte van BPMN niet, maar richt zich op analyse- en procesontwerpaspecten van BPMN 20 .
14 hours
Overview
Publiek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, systeemanalisten, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen Cursusdoelen: Hoe de productiviteit en effectiviteit te verhogen Hoe de compliance en het bestuur van bedrijfsprocessen te verbeteren Hoe u een bedrijfsproces wendbaarder kunt maken en het voor verandering kunt gebruiken Hoe het vermogen om best practices in een veranderende organisatie te schalen te vergroten Hoe de communicatie, samenwerking en coördinatie tussen teams te verbeteren Hoe de zichtbaarheid van de procespijplijn te verbeteren Hoe operationele voorspellingen accurater kunnen maken Hoe de procesdoorvoer te vergroten Hoe de kosten van de input te minimaliseren door de procesactoren door het proces te leiden en kwalitatief hoogstaand, duur personeel te verminderen Hoe u nieuwe aanwervingen sneller kunt laten verlopen, door nieuwe mensen aan te trekken volgens de documentatie van uw bedrijfsproces .
7 hours
Overview
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels schrijven met behulp van bijna natuurlijke taal, waardoor de kloof tussen business en IT wordt verkleind.
28 hours
Overview
OCEB2 Content Developer

NobleProg heeft de officiële OMG OCEB 2 Content Developer- status, wat betekent dat onze cursuscontouren en trainingsmateriaal zijn ontwikkeld door dezelfde experts die vragen hebben voorbereid voor OCEB 2-examens.

Deze cursus bereidt je voor op het OMG Certified Expert in BPM (OCEB v2) Fundamenteel onderzoek.

Na deze cursus kunt u oefenen met behulp van onze testmotor op meer dan 200 voorbeeldvragen.
21 hours
Overview
Deze cursus geeft u een breed overzicht van alle belangrijke BPEL-initiatieven in de huidige markt.

U krijgt inzicht in de mogelijkheden van deze opwindende technologie.

Tegen het einde van de cursus zou je in staat moeten zijn om:

- Begrijp de belangrijkste concepten van de BPEL 1.1-specificatie
- De syntaxis en semantiek van BPEL leren kennen
- De relatie tussen BPEL en WSDL begrijpen
- Ervaring opdoen met BPEL door een complexe applicatie te bouwen
- Begrijpen welke BPEL-constructies het meest geschikt zijn
- Leer de best practices voor ontwikkeling met BizTalk of Oracle JDeveloper
21 hours
Overview
De cursus behandelt hoe: Selecteer, organiseer en implementeer een business reengineering-project Bereik concurrentievoordeel door in te spelen op technologie en het gebruik van UML-tools Maximaliseer de klanttevredenheid door procesontwerp af te stemmen op de behoeften van de klant Identificeer typische symptomen van bedrijfsprocesdisfunctie Werkstroom en structuur opnieuw ontwerpen binnen het bedrijf Zorg voor de beste werkwijze door zakelijke patronen toe te passen .
35 hours
Overview
Het is een cursus die zich midden in de administratie en informatietechnologie positioneert, met hulpmiddelen en technieken voor het ontwerpen, implementeren, besturen en analyseren van operationele Business - meestal zijn dit individuen, organisaties en softwareapplicaties.
Deze cursus bevat praktische opdrachten, deelnemers maken kennis met onderwerpen tijdens theorielessen en deze worden vergezeld door praktische oefeningen.

Wat ga je leren?
1. De basis van BPM
2. BPM implementatiestrategieën
3. Procesmodellering, analyse en ontwerp
4. Go vernance en bedrijfsstrategieën
5. Een proces modelleren met BPM N
6. Business
21 hours
Overview
Deze BPM training leert u hoe u een breed scala aan zakelijke workflows kunt automatiseren en beheren. We zullen de automatiseringsstappen onderzoeken binnen een typisch proces waarin werkitems worden doorgegeven van de ene deelnemer naar de andere voor actie, volgens een reeks bedrijfsregels. U krijgt uit de eerste hand advies over best practices voor geautomatiseerde monitoring, evenals tips en trucs voor efficiënte governancepraktijken.

Na afloop van de cursus kun je:

- Begrijp de belangrijkste termen en concepten in BPM
- Gebruik belangrijke methoden en technieken voor het implementeren van BPM
- Definieer de verschillende technologieën die BPM ondersteunen
- Leer onderscheid te maken tussen proces- en regelvereisten
- Koppel geschreven businesscases in procesgebieden en regelsets
- Begrijp variaties in strategieën tussen regelsgerichte en procesgerichte benaderingen
- Ontwikkel business intelligence op basis van procesbeschrijving en regelsets
21 hours
Overview
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars voor te stellen. Deze cursus behandelt geen drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
21 hours
Overview
Deze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheren van bedrijfskennisactiva (regels, proces), zoals systeembeheerders, systeemintegrators, toepassingsserverbeheerders, enz ... We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk indien overeengekomen vóór boeking.
21 hours
Overview
Deze cursus gebruikt een praktische benadering van het lesgeven in OptaPlanner . Het biedt deelnemers de tools die nodig zijn om de basisfuncties van deze tool uit te voeren.
14 hours
Overview
Deze cursus leert hoe beslissingen in regels kunnen worden ontworpen en uitgevoerd met de OMG DMN norm (Decision Model and Notation).
21 hours
Overview
Het is moeilijk om interfaces te coderen waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen krijgen wat ze willen. In deze cursus wordt uitgelegd hoe u een effectieve gebruikersinterface maakt met de nieuwste technologieën en bibliotheken.

Het introduceert het idee van Nools in Rule Engines (meestal Nools en PHP Rules) om het aanpassen en testen te vergemakkelijken. Daarna laten de cursussen een manier zien om de logica aan de voorkant van de website te integreren met behulp van Java Script. Op deze manier gecodeerde logica kan worden hergebruikt op de backend.
14 hours
Overview
Doelstelling:

Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten. Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren.
14 hours
Overview
Publiek:

Afgevaardigden die interesse hebben in procesmodellering zullen profiteren van het volgen van deze training voor notatie van bedrijfsprocesmodellering, waaronder:

- Business en procesanalisten
- Procesontwerpers en -uitvoerders
- Project- en programmamanagers
- Iedereen die betrokken is bij bedrijfsverandering en transformatie.
21 hours
Overview
Deze cursus richt zich op holistische, gestructureerde oplossingen voor het vinden van knelpunten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Het is een praktische workshop waar deelnemers voorbeelden krijgen en later soortgelijke oefeningen moeten oplossen tijdens teamoefeningen.

- De bedrijfservaring gebruiken in procesbeheer in andere banken / sectoren om de presentatie te illustreren
- De deelnemers kennis laten maken met de verschillende procesmethodologieën (Lean, SIX Sigma) maar niet vol theorie over die methodologieën (het doel van deze training is niet om de Lean of Six Sigma-certificeringen te behalen, maar om een ​​bewustzijn te krijgen van verschillende methodologieën om te zien hoe we kunnen gebruik een deel ervan in onze dagelijkse activiteiten)
- De presentatie moet voornamelijk zijn gericht op zakelijke aangelegenheden (en niet pure IT-processen)
21 hours
Overview
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 voor te stellen aan Business verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels.

Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica. Analisten kunnen na deze cursus tests en logica schrijven die vervolgens door ontwikkelaars verder kunnen worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.
21 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die verantwoordelijk is voor modelleringsprocessen in BPM N 2.0.

Het richt zich op praktische aspecten van alle BPM N 2.0-specificaties en implementaties van gemeenschappelijke patronen.

Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de deelnemers hebben een probleem dat in het Engels wordt beschreven en moeten voor elk probleem een goed diagram maken. Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer.

Deze cursus richt zich op het begrijpen van de BPM N-diagrammen, maar behandelt ook het basisgedeelte van het uitvoeringsgedeelte van BPM N.
35 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die geen ervaring hebben met waarschijnlijkheid en statistiek .
28 hours
Overview
Business Process Model and Notation ( BPM N), Decision Model and Notation ( DMN ) en Case Management Model and Notation ( CMMN ) zijn drie Object Management Group ( OMG ) -standaarden voor processen, beslissingen en case-modellering. Deze cursus biedt een inleiding tot allemaal en geeft aan wanneer we welke moeten gebruiken.
21 hours
Overview
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Overview
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
28 hours
Overview
BPM N ( Business Process Model en Notation) en DMN (Besluit Model en Notation) zijn twee
Object Management Group ( OMG ) standaarden voor procesmodellering en besluitvorming. Deze training biedt een inleiding tot deze normen en hoe ze moeten worden gebruikt.
14 hours
Overview
JBoss-toepassingsserver (JBoss AS) is een opensource Java-applicatieserver die is ontwikkeld door JBoss, een divisie van Red Hat Inc .
14 hours
Overview
Terwijl BPM wordt gebruikt om herhaalbare processen te modelleren op basis van duidelijk gedefinieerde workflows, is Case Management een techniek om niet-herhaalbare processen weer te geven. In tegenstelling tot BPM , die zich richt op proces- en procesoptimalisatie, richt Case Management zich op gegevens: het vastleggen, presenteren en wijzigen van gegevensinvoer en -uitvoer om managers te helpen bij het nemen van betere beslissingen. J BPM v7 brengt deze twee disciplines samen in één softwarepakket.

In deze door een instructeur geleide training leren deelnemers hoe ze cases in J BPM v7 kunnen maken en beheren door live, praktische, praktische oefeningen en discussies aan te gaan.

Aan het einde van deze training hebben de deelnemers een goed begrip van wanneer zij Case Management moeten gebruiken om processen te optimaliseren, en zullen zij worden uitgerust met de nodige praktijk om een Case Management systeem op basis van J BPM in te richten, te configureren en te beheren. organisatie.

Publiek

- ontwikkelaars
- Procesontwerpers
- Proces analist
- Personen die verantwoordelijk zijn voor of geïnteresseerd zijn in procesoptimalisatie binnen hun organisatie

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Signavio Process Manager is een applicatie voor het modelleren en simuleren van bedrijfsprocessen Dankzij de samenwerkingsmogelijkheden kunnen belanghebbenden processmodellen en diagrammen delen en becommentariëren In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze bedrijfsprocessen kunnen beheren met Signavio Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik dragenddrop om consistente, leesbare modellen te maken die de bewerkingen van een organisatie in kaart brengen Collaboratief documenteren, optimaliseren en bedrijfsprocessen simuleren Gebruik Signavio om ervoor te zorgen dat het proces wordt nageleefd Gebruik Signavio om de bedrijfsprestaties te optimaliseren Publiek Procesontwerpers Proces analist Personen die verantwoordelijk zijn voor of geïnteresseerd zijn in procesoptimalisatie binnen hun organisatie Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Publiek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, System Analysts, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen .
28 hours
Overview
Infinispan is een gedistribueerde cache en sleutelvalue NoSQL data store-software ontwikkeld door Red Hat .
21 hours
Overview
IBM ODM (ook bekend als WebSphere Operational Decision Manager) is een Business Rule Management System (BRMS) Het bestaat uit een centrale repository en een automatiseringsengine die ruimte biedt voor het maken, beheren, testen en beheren van bedrijfsregels en evenementen Regels en gebeurtenissen worden opgeslagen in de centrale repository, waar ze toegankelijk zijn voor individuen en software, zonder dat ze software opnieuw hoeven te bouwen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze bedrijfsregels kunnen maken, beheren en uitvoeren, en hoe een instantie van IBM ODM Decision Management in een liveomgeving kan worden geïmplementeerd en beheerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Beheer ODM-componenten, waaronder IBM Decision Center en IBM Decision Server Beheer en voer bedrijfsregels en evenementen uit Beperk de testcyclus door andere softwaretoepassingen in staat te stellen wijzigingen in regels te detecteren en op te pikken Combineer besluitvormings- en wijzigingsdetectietools om aanpassingen, audits, tracering en testen te vergemakkelijken Aparte bedrijfsregels van bedrijfsapplicaties voor meer flexibiliteit Bouw eenvoudig zakelijke klantregelapplicaties Gebruik Event Designer om zakelijke evenementprojecten te bouwen Implementeer en test zakelijke evenemententoepassingen Bouw een aangepast dashboard voor het monitoren van zakelijke evenementen Samenwerking tussen architecten, ontwikkelaars en beheerders mogelijk maken voor het ontwikkelen en onderhouden van beslissingsservices Schakel bedrijfsanalisten, beleidsmanagers en regelauteurs in om de beslissingslogica van een toepassing te ontwikkelen en te onderhouden Publiek ontwikkelaars Project managers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
Weekend BPM (Business Process Management) cursus, Avond Business Process Management training, Avond Business Process Management opleiding BPM boot camp, BPM (Business Process Management) instructeur geleid, Weekend Business Process Management (BPM) training, Avond Business Process Management cursus, BPM coaching, Business Process Management instructeur, BPM trainer, Business Process Management (BPM) training cursus, BPM lessen, BPM on-site, BPM privé cursus, Business Process Management (BPM) een op een training, Business Process Management op locatie, Weekend BPM opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions