BPMS Training Courses

BPMS Training Courses

Lokale live trainingen met BPMS-trainingen in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

BPMS subcategorieën

BPMS Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
bpmanaBPM for Managers and Analysts Overview14 uurPubliek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, systeemanalisten, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen Cursusdoelen: Hoe de productiviteit en effectiviteit te verhogen Hoe de compliance en het bestuur van bedrijfsprocessen te verbeteren Hoe u een bedrijfsproces wendbaarder kunt maken en het voor verandering kunt gebruiken Hoe het vermogen om best practices in een veranderende organisatie te schalen te vergroten Hoe de communicatie, samenwerking en coördinatie tussen teams te verbeteren Hoe de zichtbaarheid van de procespijplijn te verbeteren Hoe operationele voorspellingen accurater kunnen maken Hoe de procesdoorvoer te vergroten Hoe de kosten van de input te minimaliseren door de procesactoren door het proces te leiden en kwalitatief hoogstaand, duur personeel te verminderen Hoe u nieuwe aanwervingen sneller kunt laten verlopen, door nieuwe mensen aan te trekken volgens de documentatie van uw bedrijfsproces .
bpmBusiness Process Management35 uurHet is een cursus die zich positioneert temidden van administratie en informatietechnologie, met tools en technieken voor het ontwerpen, implementeren, controleren en analyseren van operationele bedrijfsprocessen - meestal zijn dit individuen, organisaties en softwaretoepassingen.
Deze cursus bevat praktische opdrachten, deelnemers maken kennis met onderwerpen tijdens theorielessen en deze zullen vergezeld gaan van praktische oefeningen.

Wat ga je leren?
1. De basisprincipes van BPM
2. BPM-implementatiestrategieën
3. Procesmodellering, analyse en ontwerp
4. Governance en bedrijfsstrategieën
5. Modelleren van een proces met BPMN
6. Bedrijfsregels
bpmessBPM Essentials21 uurDeze BPM-training leert u hoe u een breed scala aan zakelijke workflows kunt automatiseren en beheren. We zullen de automatiseringsstappen onderzoeken in een typisch proces waarin werkitems worden doorgegeven van de ene deelnemer aan de andere voor actie, volgens een reeks bedrijfsregels. U krijgt richtlijnen voor de eerste hand over best practices voor geautomatiseerde monitoring en tips en trucs voor efficiënte governance-procedures.

Als de cursus is voltooid, kunt u:

- Begrijp de belangrijkste termen en concepten in BPM
- Gebruik belangrijke methodologieën en technieken voor het implementeren van BPM
- Definieer de verschillende technologieën die BPM ondersteunen
- Leer onderscheid te maken tussen proces- en regelsvereisten
- Breng geschreven businesscases in procesgebieden en regelsets in kaart
- Begrijp variaties in strategieën tussen regelsgerichte en procesgerichte benaderingen
- Ontwikkel business intelligence uit procesbeschrijving & regelsets
bpmn2funwsBPMN 2.0 Fundamentals and Workshop14 uurPubliek:

Afgevaardigden die interesse hebben in procesmodellering, zullen baat hebben bij het bijwonen van deze modelleringsnotering voor bedrijfsprocessen, waaronder:

- Bedrijfs- en procesanalisten
- Procesontwerpers en uitvoerders
- Project- en programmabeheerders
- Iedereen die betrokken is bij bedrijfsverandering en transformatie.
bpmn2Business Process Modelling in BPMN 2.021 uurDeze cursus is gemaakt voor iedereen die verantwoordelijk is voor het modelleren van processen in BPMN 20 Het richt zich op praktische aspecten van alle BPMN 20-specificaties en op implementaties van algemene patronen Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de afgevaardigden krijgen een probleem dat in het Engels is beschreven en zullen voor elk probleem een ​​goed schema moeten maken Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer Deze cursus richt zich op het begrijpen van de BPMN-diagrammen, maar omvat ook het basisgedeelte van het uitvoeringsgedeelte van BPMN .
ubpmbpmn2Understanding Business Process Modeling with BPMN 2.014 uurDeze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren .
bonitabpmBonita BPM for Designers7 uurBonita BPM is een opensource-bedrijfsprocesbeheer- en workflowsuite die bestaat uit drie belangrijke componenten: Bonita Studio, Bonita BPM Engine en Bonita Portal Bonita wordt vaak gebruikt in projecten die complexe workflows vereisen zoals Supply Chain Management, eOverheid, Human Resources en Contractbeheer Publiek Managers, bedrijfsanalisten en procesontwerpers die een proces met Bonita BPM willen ontwerpen, valideren en simuleren Formaat van de cursus De nadruk ligt op handson oefenen Concepten worden aangeleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .
activitydesignersActiviti for Business Process Designers21 uurActiviti is een open source workflow-engine en Business Process Management (BPM) -platform voor zakenmensen, ontwikkelaars en systeembeheerders.
activitidevActiviti for Process Developers28 uurDeze cursus is gemaakt voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van het proces met Activiteit.
manbppmManaging Business Processes with ProcessMaker14 uurProcessMaker is een Open Source BPM-softwareapplicatie. Het is een lichtgewicht, volledig webgebaseerd hulpmiddel geschreven in PHP, dat kan concurreren met dure bedrijfsoplossingen.

Deze cursus presenteert u hoe u procesbeheer implementeert met behulp van ProcessMaker, waarbij u zich richt op het maken van een procesdefinitie, het definiëren van rollen, groepen en gebruikers en het starten van een proces vanuit een externe applicatie.
jbpmpdjBPM for Process Designers28 uurDeze cursus is gemaakt voor managers, bedrijfsanalisten, procesontwerpers, ontwikkelaars en materiedeskundigen die een proces met jBPM willen kunnen ontwerpen, valideren en simuleren. Het omvat ook schrijfeenheidtests voor de processen.

De cursus gebruikt meestal de nieuwste stabiele versie van het community-jBPM-project. Eerdere versies van jBPM kunnen ook worden gebruikt (goedkeuring voorafgaand aan boeking vereist)

Aankomende BPMS cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Activiti for Business Process Designers - Nieuwegeindi, 2019-03-19 09:304500EUR / 6395EUR
Activiti for Business Process Designers - Zwolle Business Parkwo, 2019-03-20 09:304500EUR / 6050EUR
Activiti for Business Process Designers - Maastricht City Centrewo, 2019-03-20 09:304500EUR / 7070EUR
Activiti for Business Process Designers - Groningen Martinima, 2019-03-25 09:304500EUR / 5780EUR
Activiti for Business Process Designers - Spaces Zuidasma, 2019-03-25 09:304500EUR / 6500EUR
Weekend BPMS cursus, Avond BPMS training, Avond BPMS opleiding BPMS boot camp, BPMS instructeur geleid, Weekend BPMS training, Avond BPMS cursus, BPMS coaching, BPMS instructeur, BPMS trainer, BPMS training cursus, BPMS lessen, BPMS on-site, BPMS privé cursus, BPMS een op een training, BPMS op locatie, Weekend BPMS opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!