BPMS Training Courses

BPMS Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live BPMS-trainingscursussen in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

BPM Software (BPMS) Subcategories

BPMS (BPM Suite) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Het is een cursus die zich midden in de administratie en informatietechnologie positioneert, met hulpmiddelen en technieken voor het ontwerpen, implementeren, besturen en analyseren van operationele Business - meestal zijn dit individuen, organisaties en softwareapplicaties.
Deze cursus bevat praktische opdrachten, deelnemers maken kennis met onderwerpen tijdens theorielessen en deze worden vergezeld door praktische oefeningen. Wat ga je leren?
1. De basis van BPM
2. BPM implementatiestrategieën
3. Procesmodellering, analyse en ontwerp
4. Go vernance en bedrijfsstrategieën
5. Een proces modelleren met BPM N
6. Business
14 hours
Publiek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, systeemanalisten, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen Cursusdoelen: Hoe de productiviteit en effectiviteit te verhogen Hoe de compliance en het bestuur van bedrijfsprocessen te verbeteren Hoe u een bedrijfsproces wendbaarder kunt maken en het voor verandering kunt gebruiken Hoe het vermogen om best practices in een veranderende organisatie te schalen te vergroten Hoe de communicatie, samenwerking en coördinatie tussen teams te verbeteren Hoe de zichtbaarheid van de procespijplijn te verbeteren Hoe operationele voorspellingen accurater kunnen maken Hoe de procesdoorvoer te vergroten Hoe de kosten van de input te minimaliseren door de procesactoren door het proces te leiden en kwalitatief hoogstaand, duur personeel te verminderen Hoe u nieuwe aanwervingen sneller kunt laten verlopen, door nieuwe mensen aan te trekken volgens de documentatie van uw bedrijfsproces .
21 hours
Deze BPM training leert u hoe u een breed scala aan zakelijke workflows kunt automatiseren en beheren. We zullen de automatiseringsstappen onderzoeken binnen een typisch proces waarin werkitems worden doorgegeven van de ene deelnemer naar de andere voor actie, volgens een reeks bedrijfsregels. U krijgt uit de eerste hand advies over best practices voor geautomatiseerde monitoring, evenals tips en trucs voor efficiënte governancepraktijken. Na afloop van de cursus kun je:
 • Begrijp de belangrijkste termen en concepten in BPM
 • Gebruik belangrijke methoden en technieken voor het implementeren van BPM
 • Definieer de verschillende technologieën die BPM ondersteunen
 • Leer onderscheid te maken tussen proces- en regelvereisten
 • Koppel geschreven businesscases in procesgebieden en regelsets
 • Begrijp variaties in strategieën tussen regelsgerichte en procesgerichte benaderingen
 • Ontwikkel business intelligence op basis van procesbeschrijving en regelsets
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die verantwoordelijk is voor modelleringsprocessen in BPM N 2.0. Het richt zich op praktische aspecten van alle BPM N 2.0-specificaties en implementaties van gemeenschappelijke patronen. Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de deelnemers hebben een probleem dat in het Engels wordt beschreven en moeten voor elk probleem een goed diagram maken. Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer. Deze cursus richt zich op het begrijpen van de BPM N-diagrammen, maar behandelt ook het basisgedeelte van het uitvoeringsgedeelte van BPM N.
14 hours
Publiek: Afgevaardigden die interesse hebben in procesmodellering zullen profiteren van het volgen van deze training voor notatie van bedrijfsprocesmodellering, waaronder:
 • Business en procesanalisten
 • Procesontwerpers en -uitvoerders
 • Project- en programmamanagers
 • Iedereen die betrokken is bij bedrijfsverandering en transformatie.
7 hours
Bonita BPM is een open-source bedrijfsprocesbeheer- en workflowpakket dat bestaat uit drie belangrijke componenten: Bonita Studio, Bonita BPM Engine en Bonita Portal. Bonita wordt vaak gebruikt in projecten die complexe workflows vereisen, zoals Supply Chain Management , e- Go vernment, Human Resources en Contractmanagement.
  Indeling van de cursus
  • De nadruk ligt op praktische oefening.
  • Concepten worden aangeleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
  28 hours
  Deze cursus is gemaakt voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van het proces met Activiteit.
  21 hours
  Activiti is een opensource workflow motor en bedrijfsprocesbeheer (BPM) platform voor bedrijfsmensen, ontwikkelaars en systeemadvins.
  14 hours
  ProcessMaker is een Open Source BPM-softwareapplicatie. Het is een lichtgewicht, volledig webgebaseerd hulpmiddel geschreven in PHP, dat kan concurreren met dure bedrijfsoplossingen. Deze cursus presenteert u hoe u procesbeheer implementeert met behulp van ProcessMaker, waarbij u zich richt op het maken van een procesdefinitie, het definiëren van rollen, groepen en gebruikers en het starten van een proces vanuit een externe applicatie.
  14 hours
  Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren .
  28 hours
  Deze cursus is gemaakt voor managers, bedrijfsanalisten, procesontwerpers, ontwikkelaars en materiedeskundigen die een proces willen kunnen ontwerpen, valideren en simuleren met j BPM . Het bevat ook schrijfeenheidtests voor de processen. De cursus maakt meestal gebruik van de nieuwste stabiele versie van community j BPM project. Eerdere versies van j BPM ook worden gebruikt (goedkeuring vóór boeking vereist)

  Last Updated:

  Upcoming BPM Suite Courses

  Weekend BPMS (BPM Suite) cursus, Avond BPMS (BPM Software) training, Avond BPMS opleiding BPM Suite (BPMS) boot camp, BPM Software instructeur geleid, Weekend BPMS training, Avond BPMS cursus, BPMS (BPM Suite) coaching, BPM Software (BPMS) instructeur, BPM Software trainer, BPM Software (BPMS) training cursus, BPMS (BPM Suite) lessen, BPMS (BPM Suite) on-site, BPMS (BPM Suite) privé cursus, BPMS een op een training, BPMS op locatie, Weekend BPM Suite (BPMS) opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions