jBPM Training Courses

jBPM Training Courses

Lokale getrainde live jBPM-trainingen in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

jBPM Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Terwijl BPM wordt gebruikt voor het modelleren van herhaalbare processen op basis van duidelijk gedefinieerde workflows, is Case Management een techniek om niet-herhaalbare processen te vertegenwoordigen In tegenstelling tot BPM, dat zich richt op proces- en procesoptimalisatie, richt Case Management zich op gegevens: het vastleggen, presenteren en wijzigen van gegevensinvoer en -uitvoer om managers te helpen bij het nemen van betere beslissingen on the fly JBPM v7 brengt deze twee disciplines samen in één softwarepakket In deze training met instructeurs leren deelnemers hoe ze Cases in JBPM v7 kunnen maken en beheren door zich bezig te houden met live, praktische, handson-oefeningen en discussies Aan het einde van deze training zullen de deelnemers een goed begrip hebben van wanneer Case Management moet worden gebruikt om processen te optimaliseren, en zullen ze worden uitgerust met de nodige praktijk om een ​​Case Management-systeem op basis van JBPM in hun eigen organisatie in te stellen, te configureren en te beheren Publiek ontwikkelaars Procesontwerpers Proces analist Personen die verantwoordelijk zijn voor of geïnteresseerd zijn in procesoptimalisatie binnen hun organisatie Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze cursus is gericht op ondernemingsarchitecten, bedrijfs- en systeemanalisten, technische managers en ontwikkelaars die bedrijfsregels op hun oplossingen willen toepassen.

Deze cursus bevat veel eenvoudige hands-on oefeningen waarbij de deelnemers werkregels maken. Raadpleeg onze andere cursussen als u alleen een overzicht van Drools nodig hebt.

Deze cursus wordt meestal geleverd op de nieuwste stabiele versie van Drools en jBPM, maar in geval van een op maat gemaakte cursus, kan deze worden aangepast aan een specifieke versie.
35 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor procesontwikkelaars en softwareontwikkelaars die willen weten hoe ze met jBPM processen moeten beheren, manipuleren en ontwikkelen Het behandelt componenten van jBPM en elementen van BPMN 2 geïmplementeerd in JBPM, inclusief het beheren van signalen en gebeurtenissen, het programmeren van gateways, het injecteren van procesgegevens en het uitvoeren van parallelle activiteiten NobleProg probeert deze cursus uit te voeren met de nieuwste versie van de Open Source-versie van jBPM, maar er kan een oudere versie of bètaversie worden aangevraagd .
28 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor managers, bedrijfsanalisten, procesontwerpers, ontwikkelaars en materiedeskundigen die een proces met jBPM willen kunnen ontwerpen, valideren en simuleren. Het omvat ook schrijfeenheidtests voor de processen.

De cursus gebruikt meestal de nieuwste stabiele versie van het community-jBPM-project. Eerdere versies van jBPM kunnen ook worden gebruikt (goedkeuring voorafgaand aan boeking vereist)
Weekend jBPM cursus, Avond jBPM training, Avond jBPM opleiding jBPM boot camp, jBPM instructeur geleid, Weekend jBPM training, Avond jBPM cursus, jBPM coaching, jBPM instructeur, jBPM trainer, jBPM training cursus, jBPM lessen, jBPM on-site, jBPM privé cursus, jBPM een op een training, jBPM op locatie, Weekend jBPM opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!