jBPM Training Courses

jBPM Training Courses

Lokale getrainde live jBPM-trainingen in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

jBPM Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten, technische managers en ontwikkelaars die bedrijfsregels op hun oplossingen willen toepassen.

Deze cursus bevat veel eenvoudige hands-on oefeningen waarbij de deelnemers werkregels maken. Raadpleeg onze andere cursussen als u alleen een overzicht van Drools .

Deze cursus wordt meestal gegeven op de nieuwste stabiele versie van Drools en j BPM , maar kan in het geval van een op maat gemaakte cursus worden aangepast aan een specifieke versie.
35 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor procesontwikkelaars en softwareontwikkelaars die willen weten hoe ze met jBPM processen moeten beheren, manipuleren en ontwikkelen Het behandelt componenten van jBPM en elementen van BPMN 2 geïmplementeerd in JBPM, inclusief het beheren van signalen en gebeurtenissen, het programmeren van gateways, het injecteren van procesgegevens en het uitvoeren van parallelle activiteiten NobleProg probeert deze cursus uit te voeren met de nieuwste versie van de Open Source-versie van jBPM, maar er kan een oudere versie of bètaversie worden aangevraagd .
28 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor managers, bedrijfsanalisten, procesontwerpers, ontwikkelaars en materiedeskundigen die een proces willen kunnen ontwerpen, valideren en simuleren met j BPM . Het bevat ook schrijfeenheidtests voor de processen.

De cursus maakt meestal gebruik van de nieuwste stabiele versie van community j BPM project. Eerdere versies van j BPM ook worden gebruikt (goedkeuring vóór boeking vereist)
Weekend jBPM cursus, Avond jBPM training, Avond jBPM opleiding jBPM boot camp, jBPM instructeur geleid, Weekend jBPM training, Avond jBPM cursus, jBPM coaching, jBPM instructeur, jBPM trainer, jBPM training cursus, jBPM lessen, jBPM on-site, jBPM privé cursus, jBPM een op een training, jBPM op locatie, Weekend jBPM opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!