jBPM Training Courses

jBPM Training Courses

Lokale getrainde live jBPM-trainingen in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

jBPM Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Terwijl BPM wordt gebruikt om herhaalbare processen te modelleren op basis van duidelijk gedefinieerde workflows, is Case Management een techniek om niet-herhaalbare processen weer te geven. In tegenstelling tot BPM , die zich richt op proces- en procesoptimalisatie, richt Case Management zich op gegevens: het vastleggen, presenteren en wijzigen van gegevensinvoer en -uitvoer om managers te helpen bij het nemen van betere beslissingen. J BPM v7 brengt deze twee disciplines samen in één softwarepakket.

In deze door een instructeur geleide training leren deelnemers hoe ze cases in J BPM v7 kunnen maken en beheren door live, praktische, praktische oefeningen en discussies aan te gaan.

Aan het einde van deze training hebben de deelnemers een goed begrip van wanneer zij Case Management moeten gebruiken om processen te optimaliseren, en zullen zij worden uitgerust met de nodige praktijk om een Case Management systeem op basis van J BPM in te richten, te configureren en te beheren. organisatie.

Publiek

- ontwikkelaars
- Procesontwerpers
- Proces analist
- Personen die verantwoordelijk zijn voor of geïnteresseerd zijn in procesoptimalisatie binnen hun organisatie

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
j BPM is een Business Process Management Suite ( BPM S) geschreven in Java . Drools is een Business Rules Management Suite (BRMS). Integratie van beide verbetert de bedrijfslogica, wat resulteert in een optimale specificatie.

Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars en bedrijfsanalisten die j BPM in een applicatie willen installeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Wissel domeinmodellen en diagrammen uit tussen verschillende tools
- Maak een brug naar een kloof tussen het proces tussen ontwerp en de procesimplementatie
- Standaardiseer een bedrijfsprocesmodel en notatie

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten, technische managers en ontwikkelaars die bedrijfsregels op hun oplossingen willen toepassen.

Deze cursus bevat veel eenvoudige hands-on oefeningen waarbij de deelnemers werkregels maken. Raadpleeg onze andere cursussen als u alleen een overzicht van Drools .

Deze cursus wordt meestal gegeven op de nieuwste stabiele versie van Drools en j BPM , maar kan in het geval van een op maat gemaakte cursus worden aangepast aan een specifieke versie.
28 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor managers, bedrijfsanalisten, procesontwerpers, ontwikkelaars en materiedeskundigen die een proces willen kunnen ontwerpen, valideren en simuleren met j BPM . Het bevat ook schrijfeenheidtests voor de processen.

De cursus maakt meestal gebruik van de nieuwste stabiele versie van community j BPM project. Eerdere versies van j BPM ook worden gebruikt (goedkeuring vóór boeking vereist)
35 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor procesontwikkelaars en softwareontwikkelaars die willen weten hoe ze met jBPM processen moeten beheren, manipuleren en ontwikkelen Het behandelt componenten van jBPM en elementen van BPMN 2 geïmplementeerd in JBPM, inclusief het beheren van signalen en gebeurtenissen, het programmeren van gateways, het injecteren van procesgegevens en het uitvoeren van parallelle activiteiten NobleProg probeert deze cursus uit te voeren met de nieuwste versie van de Open Source-versie van jBPM, maar er kan een oudere versie of bètaversie worden aangevraagd .
Weekend jBPM cursus, Avond jBPM training, Avond jBPM opleiding jBPM boot camp, jBPM instructeur geleid, Weekend jBPM training, Avond jBPM cursus, jBPM coaching, jBPM instructeur, jBPM trainer, jBPM training cursus, jBPM lessen, jBPM on-site, jBPM privé cursus, jBPM een op een training, jBPM op locatie, Weekend jBPM opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions