BPMN Training Courses

BPMN Training Courses

Lokale, instructieve live BPMN-trainingen (Business Process Model en Notation) demonstreren door middel van discussie en handson praktijk hoe BPMN-software en -praktijken binnen een organisatie moeten worden begrepen, gepland en geïmplementeerd NobleProg levert een bijdrage aan het OMG BPMN certificatieprogramma (OCEB 2) BPMN-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Business Process Model and Notation subcategorieën

BPMN Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor bedrijfsanalisten die BPMN 20 uitgebreid in hun projecten willen gebruiken Het richt zich op praktische aspecten van alle BPMN 20-specificaties en op implementaties van algemene patronen Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de afgevaardigden krijgen een probleem dat in het Engels is beschreven en zullen voor elk probleem een ​​goed schema moeten maken Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer Deze cursus behandelt het uitvoeringsgedeelte van BPMN niet, maar richt zich op analyse- en procesontwerpaspecten van BPMN 20 .
35 hours
Overview
Het is een cursus die zich midden in de administratie en informatietechnologie positioneert, met hulpmiddelen en technieken voor het ontwerpen, implementeren, besturen en analyseren van operationele Business - meestal zijn dit individuen, organisaties en softwareapplicaties.
Deze cursus bevat praktische opdrachten, deelnemers maken kennis met onderwerpen tijdens theorielessen en deze worden vergezeld door praktische oefeningen.

Wat ga je leren?
1. De basis van BPM
2. BPM implementatiestrategieën
3. Procesmodellering, analyse en ontwerp
4. Go vernance en bedrijfsstrategieën
5. Een proces modelleren met BPM N
6. Business
14 hours
Overview
Doelstelling:

Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten. Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren.
14 hours
Overview
Publiek:

Afgevaardigden die interesse hebben in procesmodellering zullen profiteren van het volgen van deze training voor notatie van bedrijfsprocesmodellering, waaronder:

- Business en procesanalisten
- Procesontwerpers en -uitvoerders
- Project- en programmamanagers
- Iedereen die betrokken is bij bedrijfsverandering en transformatie.
21 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die verantwoordelijk is voor modelleringsprocessen in BPM N 2.0.

Het richt zich op praktische aspecten van alle BPM N 2.0-specificaties en implementaties van gemeenschappelijke patronen.

Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de deelnemers hebben een probleem dat in het Engels wordt beschreven en moeten voor elk probleem een goed diagram maken. Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer.

Deze cursus richt zich op het begrijpen van de BPM N-diagrammen, maar behandelt ook het basisgedeelte van het uitvoeringsgedeelte van BPM N.
28 hours
Overview
Business Process Model and Notation ( BPM N), Decision Model and Notation ( DMN ) en Case Management Model and Notation ( CMMN ) zijn drie Object Management Group ( OMG ) -standaarden voor processen, beslissingen en case-modellering. Deze cursus biedt een inleiding tot allemaal en geeft aan wanneer we welke moeten gebruiken.
28 hours
Overview
BPM N ( Business Process Model en Notation) en DMN (Besluit Model en Notation) zijn twee
Object Management Group ( OMG ) standaarden voor procesmodellering en besluitvorming. Deze training biedt een inleiding tot deze normen en hoe ze moeten worden gebruikt.
28 hours
Overview
Publiek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, System Analysts, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen .
21 hours
Overview
This course has been created for people who want to use BPMN 2.0 extensively in their projects.It focuses on practical aspects of all BPMN 2.0 specification as well as implementations of common patterns.

This course doesn't cover execution part of BPMN, it focuses on analysis and process design aspects of BPMN 2.0.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice using Camunda Modeler.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.
7 hours
Overview
Bonita BPM is een open-source bedrijfsprocesbeheer- en workflowpakket dat bestaat uit drie belangrijke componenten: Bonita Studio, Bonita BPM Engine en Bonita Portal. Bonita wordt vaak gebruikt in projecten die complexe workflows vereisen, zoals Supply Chain Management , e- Go vernment, Human Resources en Contractmanagement.

Indeling van de cursus

- De nadruk ligt op praktische oefening.
- Concepten worden aangeleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
28 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van het proces met Activiteit.
14 hours
Overview
ProcessMaker is een Open Source BPM-softwareapplicatie. Het is een lichtgewicht, volledig webgebaseerd hulpmiddel geschreven in PHP, dat kan concurreren met dure bedrijfsoplossingen.

Deze cursus presenteert u hoe u procesbeheer implementeert met behulp van ProcessMaker, waarbij u zich richt op het maken van een procesdefinitie, het definiëren van rollen, groepen en gebruikers en het starten van een proces vanuit een externe applicatie.
35 hours
Overview
Publiek

Deze cursus bereidt de deelnemers voor op het uitvoeren van bedrijfsprocessen met BPM N. Het behandelt grafische weergave evenals veelgebruikte attributen van de BPM N 2-elementen.

Technologie

Deze cursus is niet platformspecifiek, alleen elementen en attributen die onder de OMG specificatie vallen. Standaard wordt j BPM , maar elk ander gereedschap kan worden gebruikt zolang het gereedschap BPM N 2.0 ondersteunt.

Klasse-indeling

Deelnemers volgen een voorbeeld van use cases gevolgd door hands-on oefeningen, zodat ze hun proces kunnen uitvoeren.
14 hours
Overview
Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren .
21 hours
Overview
Process mining, or Automated Business Process Discovery (ABPD), is a technique that applies algorithms to event logs for the purpose of analyzing business processes. Process mining goes beyond data storage and data analysis; it bridges data with processes and provides insights into the trends and patterns that affect process efficiency.

Format of the Course

- The course starts with an overview of the most commonly used techniques for process mining. We discuss the various process discovery algorithms and tools used for discovering and modeling processes based on raw event data. Real-life case studies are examined and data sets are analyzed using the ProM open-source framework.
28 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor managers, bedrijfsanalisten, procesontwerpers, ontwikkelaars en materiedeskundigen die een proces willen kunnen ontwerpen, valideren en simuleren met j BPM . Het bevat ook schrijfeenheidtests voor de processen.

De cursus maakt meestal gebruik van de nieuwste stabiele versie van community j BPM project. Eerdere versies van j BPM ook worden gebruikt (goedkeuring vóór boeking vereist)
14 hours
Overview
Cursusdoelgroep:

Managers die BPMN-diagrammen, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, systeemanalisten en iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen willen begrijpen met behulp van gestandaardiseerde, uniforme modelleringsnotatie.

Cursusdoelen:

- Produceer hoogwaardige processchema's
- Model in de BPMN-procesnotatie
- Capture as-is procesinformatie
- Implementeer geoptimaliseerde processtromen voor mensenintensieve processen
- Vereenvoudig complexe procesdefinities en verbreek ze tot beter hanteerbare stukken
14 hours
Overview
Hoewel SOA niet specifiek is voor BPM-software, zijn er een aantal natuurlijke synergieën tussen BPM en SOA. Het meest voor de hand liggende hiervan is wellicht de scheiding van bedrijfsprocesbeheer als een onafhankelijke functie, waardoor processen onafhankelijk van een enkele toepassing kunnen worden ontworpen en als gedeelde bedrijfslogica kunnen worden gebruikt.
14 hours
Overview
De cursus is gericht op het aanleren van de praktische kennis van BPMN-modellering en het aanleren van basisvaardigheden.

De ideale student is iemand die de processen analyseert en documenteert als een model. Dit is een IT-systeem voor zakelijke gebruikers of een bedrijfsanalist die samenwerkt met zakenmensen binnen een bepaalde organisatorische functie.

De training wordt gegeven door een gemodereerde discussie (40%) en computerworkshop (60%). Een onderdeel van het laboratorium is het vertalen van bedrijfssituaties beschreven BPMN-diagram

De cursus is een zeer intensieve praktische cursus in strikte zin, de training houdt op geen enkele manier rekening met de theoretische overwegingen van BPMN.
14 hours
Overview
De cursus is gericht op het onderwijzen van de praktische kennis en het leren van BPM N-modelleringsvaardigheden op het intermediaire en gevorderde niveau.

De ideale deelnemer is een training voor bedrijfsanalisten, wat betekent dat de persoon gebruikersvereisten voor het systeem ontdekt, identificeert, verzamelt en analyseert. - De geavanceerde ontwikkelaars van computerapplicaties en systeemarchitecten die geïnteresseerd zijn in het creëren van bedrijfsprocessen, systeem- en aangepaste stuurprogramma's.

De cursus behandelt geen problemen met uitvoerbaar BPM N-niveau.

Training wordt gegeven in vrijwel de dominante techniek in de vorm van een computer (~ 90%), waarbij we enerzijds echte zakelijke situaties vertalen voor BPD, anderzijds klaar om diagrammen te interpreteren die hun praktische bruikbaarheid beoordelen.

De cursus is een zeer intensieve praktische cursus in strikte zin, de training heeft op geen enkele manier te maken gehad met theoretische overwegingen van BPM N.
14 hours
Overview
Deze cursus bereidt je voor op het OCEB 2 Business Advanced-examen
14 hours
Overview
Deze cursus bereidt je voor op OMG Certified Expert in BPM ( OCEB ) technisch tussentijds examen.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
7 hours
Overview
Deze cursus bereidt je voor op OMG Certified Expert in BPM ( OCEB ) technisch geavanceerd examen.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
Weekend BPMN (Business Process Model and Notation) cursus, Avond Business Process Model and Notation training, Avond Business Process Model and Notation opleiding BPMN boot camp, BPMN (Business Process Model and Notation) instructeur geleid, Weekend Business Process Model and Notation (BPMN) training, Avond Business Process Model and Notation cursus, BPMN coaching, Business Process Model and Notation instructeur, BPMN trainer, Business Process Model and Notation (BPMN) training cursus, BPMN lessen, BPMN on-site, BPMN privé cursus, Business Process Model and Notation (BPMN) een op een training, Business Process Model and Notation op locatie, Weekend BPMN opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions