BPMN Training Courses

BPMN Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live BPMN-trainingen (Business Process Model and Notation) demonstreren door middel van discussie en praktische oefening hoe BPMN-software en -praktijken binnen een organisatie kunnen worden begrepen, gepland en geïmplementeerd. NobleProg levert een bijdrage aan het OMG BPMN-certificeringsprogramma (OCEB 2). BPMN-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Business Process Model and Notation Subcategories

BPMN Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
This course has been created for business analysts who want to use BPMN 2.0 extensively in their projects. It focuses on practical aspects of all BPMN 2.0 specification as well as implementations of common patterns. It is a series of short lectures followed by exercises: the delegates will have a problem described in English, and will have to create a proper diagram for each problem. After that, the diagrams will be discussed and assessed by the group and the trainer. This course doesn't cover execution part of BPMN, it focuses on analysis and process design aspects of BPMN 2.0.
35 hours
Het is een cursus die zich midden in de administratie en informatietechnologie positioneert, met hulpmiddelen en technieken voor het ontwerpen, implementeren, besturen en analyseren van operationele Business - meestal zijn dit individuen, organisaties en softwareapplicaties.
Deze cursus bevat praktische opdrachten, deelnemers maken kennis met onderwerpen tijdens theorielessen en deze worden vergezeld door praktische oefeningen. Wat ga je leren?
1. De basis van BPM
2. BPM implementatiestrategieën
3. Procesmodellering, analyse en ontwerp
4. Go vernance en bedrijfsstrategieën
5. Een proces modelleren met BPM N
6. Business
14 hours
Doelstelling: Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten. Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren.
14 hours
Publiek: Afgevaardigden die interesse hebben in procesmodellering zullen profiteren van het volgen van deze training voor notatie van bedrijfsprocesmodellering, waaronder:
 • Business en procesanalisten
 • Procesontwerpers en -uitvoerders
 • Project- en programmamanagers
 • Iedereen die betrokken is bij bedrijfsverandering en transformatie.
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die verantwoordelijk is voor modelleringsprocessen in BPM N 2.0. Het richt zich op praktische aspecten van alle BPM N 2.0-specificaties en implementaties van gemeenschappelijke patronen. Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de deelnemers hebben een probleem dat in het Engels wordt beschreven en moeten voor elk probleem een goed diagram maken. Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer. Deze cursus richt zich op het begrijpen van de BPM N-diagrammen, maar behandelt ook het basisgedeelte van het uitvoeringsgedeelte van BPM N.
28 hours
Business Process Model and Notation ( BPM N), Decision Model and Notation ( DMN ) en Case Management Model and Notation ( CMMN ) zijn drie Object Management Group ( OMG ) -standaarden voor processen, beslissingen en case-modellering. Deze cursus biedt een inleiding tot allemaal en geeft aan wanneer we welke moeten gebruiken.
28 hours
BPM N ( Business Process Model en Notation) en DMN (Besluit Model en Notation) zijn twee
Object Management Group ( OMG ) standaarden voor procesmodellering en besluitvorming. Deze training biedt een inleiding tot deze normen en hoe ze moeten worden gebruikt.
28 hours
Publiek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, System Analysts, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen .
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die BPMN 2.0 uitgebreid willen gebruiken in hun projecten.Het richt zich op praktische aspecten van alle BPMN 2.0 specificatie, evenals implementaties van gemeenschappelijke patronen. Deze cursus omvat niet de uitvoering van het onderdeel van BPMN, het richt zich op analyse en procesontwerp aspecten van BPMN 2.0. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen met behulp van Camunda Modeler. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
7 hours
Bonita BPM is een open-source bedrijfsprocesbeheer- en workflowpakket dat bestaat uit drie belangrijke componenten: Bonita Studio, Bonita BPM Engine en Bonita Portal. Bonita wordt vaak gebruikt in projecten die complexe workflows vereisen, zoals Supply Chain Management , e- Go vernment, Human Resources en Contractmanagement.
  Indeling van de cursus
  • De nadruk ligt op praktische oefening.
  • Concepten worden aangeleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
  28 hours
  Deze cursus is gemaakt voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van het proces met Activiteit.
  14 hours
  ProcessMaker is een Open Source BPM-softwareapplicatie. Het is een lichtgewicht, volledig webgebaseerd hulpmiddel geschreven in PHP, dat kan concurreren met dure bedrijfsoplossingen. Deze cursus presenteert u hoe u procesbeheer implementeert met behulp van ProcessMaker, waarbij u zich richt op het maken van een procesdefinitie, het definiëren van rollen, groepen en gebruikers en het starten van een proces vanuit een externe applicatie.
  35 hours
  Publiek Deze cursus bereidt de deelnemers voor op het uitvoeren van bedrijfsprocessen met BPM N. Het behandelt grafische weergave evenals veelgebruikte attributen van de BPM N 2-elementen. Technologie Deze cursus is niet platformspecifiek, alleen elementen en attributen die onder de OMG specificatie vallen. Standaard wordt j BPM , maar elk ander gereedschap kan worden gebruikt zolang het gereedschap BPM N 2.0 ondersteunt. Klasse-indeling Deelnemers volgen een voorbeeld van use cases gevolgd door hands-on oefeningen, zodat ze hun proces kunnen uitvoeren.
  14 hours
  Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren .
  21 hours
  Process mining, or Automated Business Process Discovery (ABPD), is a technique that applies algorithms to event logs for the purpose of analyzing business processes. Process mining goes beyond data storage and data analysis; it bridges data with processes and provides insights into the trends and patterns that affect process efficiency.  Format of the Course
  • The course starts with an overview of the most commonly used techniques for process mining. We discuss the various process discovery algorithms and tools used for discovering and modeling processes based on raw event data. Real-life case studies are examined and data sets are analyzed using the ProM open-source framework.
  28 hours
  This course has been created for managers, business analysts, process designers, developers and subject matter experts who want to be able to design, validate and simulate a process with jBPM. It also includes writing unit tests for the processes. The course usually uses the newest stable version of community jBPM project. Previous versions of jBPM also may be used (approval before booking required)
  14 hours
  Cursusdoelgroep: Managers die BPMN-diagrammen, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, systeemanalisten en iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen willen begrijpen met behulp van gestandaardiseerde, uniforme modelleringsnotatie. Cursusdoelen:
  • Produceer hoogwaardige processchema's
  • Model in de BPMN-procesnotatie
  • Capture as-is procesinformatie
  • Implementeer geoptimaliseerde processtromen voor mensenintensieve processen
  • Vereenvoudig complexe procesdefinities en verbreek ze tot beter hanteerbare stukken
  14 hours
  Hoewel SOA niet specifiek is voor BPM-software, zijn er een aantal natuurlijke synergieën tussen BPM en SOA. Het meest voor de hand liggende hiervan is wellicht de scheiding van bedrijfsprocesbeheer als een onafhankelijke functie, waardoor processen onafhankelijk van een enkele toepassing kunnen worden ontworpen en als gedeelde bedrijfslogica kunnen worden gebruikt.
  14 hours
  De cursus is gericht op het aanleren van de praktische kennis van BPMN-modellering en het aanleren van basisvaardigheden. De ideale student is iemand die de processen analyseert en documenteert als een model. Dit is een IT-systeem voor zakelijke gebruikers of een bedrijfsanalist die samenwerkt met zakenmensen binnen een bepaalde organisatorische functie. De training wordt gegeven door een gemodereerde discussie (40%) en computerworkshop (60%). Een onderdeel van het laboratorium is het vertalen van bedrijfssituaties beschreven BPMN-diagram De cursus is een zeer intensieve praktische cursus in strikte zin, de training houdt op geen enkele manier rekening met de theoretische overwegingen van BPMN.
  14 hours
  De cursus is gericht op het onderwijzen van de praktische kennis en het leren van BPM N-modelleringsvaardigheden op het intermediaire en gevorderde niveau. De ideale deelnemer is een training voor bedrijfsanalisten, wat betekent dat de persoon gebruikersvereisten voor het systeem ontdekt, identificeert, verzamelt en analyseert. - De geavanceerde ontwikkelaars van computerapplicaties en systeemarchitecten die geïnteresseerd zijn in het creëren van bedrijfsprocessen, systeem- en aangepaste stuurprogramma's. De cursus behandelt geen problemen met uitvoerbaar BPM N-niveau. Training wordt gegeven in vrijwel de dominante techniek in de vorm van een computer (~ 90%), waarbij we enerzijds echte zakelijke situaties vertalen voor BPD, anderzijds klaar om diagrammen te interpreteren die hun praktische bruikbaarheid beoordelen. De cursus is een zeer intensieve praktische cursus in strikte zin, de training heeft op geen enkele manier te maken gehad met theoretische overwegingen van BPM N.
  14 hours
  Deze cursus bereidt u voor op OMG Certified Expert in BPM (OCEB) Technische Intermediate Exam. [ 2 ]
  7 hours
  Deze cursus bereidt u voor op OMG Certified Expert in BPM (OCEB) Technische Advanced Exam. [ 2 ]

  Last Updated:

  Upcoming BPMN (Business Process Model and Notation) Courses

  Weekend BPMN (Business Process Model and Notation) cursus, Avond Business Process Model and Notation training, Avond Business Process Model and Notation opleiding BPMN boot camp, BPMN (Business Process Model and Notation) instructeur geleid, Weekend Business Process Model and Notation (BPMN) training, Avond Business Process Model and Notation cursus, BPMN coaching, Business Process Model and Notation instructeur, BPMN trainer, Business Process Model and Notation (BPMN) training cursus, BPMN lessen, BPMN on-site, BPMN privé cursus, Business Process Model and Notation (BPMN) een op een training, Business Process Model and Notation op locatie, Weekend BPMN opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions