BPMN Training Courses

BPMN Training Courses

Lokale, instructieve live BPMN-trainingen (Business Process Model en Notation) demonstreren door middel van discussie en handson praktijk hoe BPMN-software en -praktijken binnen een organisatie moeten worden begrepen, gepland en geïmplementeerd NobleProg levert een bijdrage aan het OMG BPMN certificatieprogramma (OCEB 2) BPMN-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

BPMN Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
bpmandprocesscontrolBPM and Process Control28 uurPubliek: Managers die beslissingen willen nemen met betrekking tot BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, System Analysts, iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen .
bpmncompComprehensive BPMN 2 - From Analysis to Execution35 uurPubliek

Deze cursus bereidt de deelnemers voor om bedrijfsprocessen met BPMN uit te voeren. Het heeft betrekking op grafische weergave en veelgebruikte kenmerken van de BPMN 2-elementen.

Technologie

Deze cursus is niet platformspecifiek, alleen elementen en attributen die vallen onder de OMG-specificatie vallen hieronder. Standaard wordt jBPM gebruikt, maar elk ander hulpmiddel kan worden gebruikt zolang het hulpprogramma BPMN 2.0 ondersteunt.

Klasse-indeling

Deelnemers volgen een voorbeeld van gebruikscasussen gevolgd door hands-on oefeningen zodat ze hun proces kunnen uitvoeren.
bpmndmnBPMN and DMN28 uurBusiness Process Model en Notation (BPMN) en Decision Model en Notation (DMN) zijn twee OMG-normen (Object Management Group) voor procesmodellering en besluitvorming Deze training biedt een inleiding tot deze normen en hoe deze moeten worden gebruikt .
bonitabpmBonita BPM for Designers7 uurBonita BPM is een opensource-bedrijfsprocesbeheer- en workflowsuite die bestaat uit drie belangrijke componenten: Bonita Studio, Bonita BPM Engine en Bonita Portal Bonita wordt vaak gebruikt in projecten die complexe workflows vereisen zoals Supply Chain Management, eOverheid, Human Resources en Contractbeheer Publiek Managers, bedrijfsanalisten en procesontwerpers die een proces met Bonita BPM willen ontwerpen, valideren en simuleren Formaat van de cursus De nadruk ligt op handson oefenen Concepten worden aangeleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .
processminingProcess Mining21 uurProcess mining, of Automated Business Process Discovery (ABPD), is een techniek die algoritmen toepast op gebeurtenislogboeken voor het analyseren van bedrijfsprocessen Process mining gaat verder dan dataopslag en data-analyse; het overbrugt gegevens met processen en biedt inzicht in de trends en patronen die van invloed zijn op de procesefficiëntie Formaat van de cursus De cursus begint met een overzicht van de meest gebruikte technieken voor process mining We bespreken de verschillende algoritmen voor procesdetectie en hulpmiddelen die worden gebruikt voor het ontdekken en modelleren van processen op basis van onbewerkte gebeurtenisgegevens Reallife case studies worden onderzocht en datasets worden geanalyseerd met behulp van het ProM opensource framework Publiek Data science professionals Iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen en toepassen van procesmodellering en datamining .
bpmndmncmmnBPMN, DMN, and CMNN - OMG standards for process improvement28 uurBusiness Process Model en Notation (BPMN), Decision Model and Notation (DMN) en Case Management Model en Notation (CMMN) zijn drie Object Management Group (OMG) -standaarden voor processen, beslissingen en casusmodellering Deze cursus biedt een inleiding tot alle onderdelen en informeert wanneer wanneer we die gebruiken.
ubpmbpmn2Understanding Business Process Modeling with BPMN 2.014 uurDeze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren .
bpmn2Business Process Modelling in BPMN 2.021 uurDeze cursus is gemaakt voor iedereen die verantwoordelijk is voor het modelleren van processen in BPMN 20 Het richt zich op praktische aspecten van alle BPMN 20-specificaties en op implementaties van algemene patronen Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de afgevaardigden krijgen een probleem dat in het Engels is beschreven en zullen voor elk probleem een ​​goed schema moeten maken Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer Deze cursus richt zich op het begrijpen van de BPMN-diagrammen, maar omvat ook het basisgedeelte van het uitvoeringsgedeelte van BPMN .
bpmBusiness Process Management35 uurHet is een cursus die zich positioneert temidden van administratie en informatietechnologie, met tools en technieken voor het ontwerpen, implementeren, controleren en analyseren van operationele bedrijfsprocessen - meestal zijn dit individuen, organisaties en softwaretoepassingen.
Deze cursus bevat praktische opdrachten, deelnemers maken kennis met onderwerpen tijdens theorielessen en deze zullen vergezeld gaan van praktische oefeningen.

Wat ga je leren?
1. De basisprincipes van BPM
2. BPM-implementatiestrategieën
3. Procesmodellering, analyse en ontwerp
4. Governance en bedrijfsstrategieën
5. Modelleren van een proces met BPMN
6. Bedrijfsregels
bpmn2funwsBPMN 2.0 Fundamentals and Workshop14 uurPubliek:

Afgevaardigden die interesse hebben in procesmodellering, zullen baat hebben bij het bijwonen van deze modelleringsnotering voor bedrijfsprocessen, waaronder:

- Bedrijfs- en procesanalisten
- Procesontwerpers en uitvoerders
- Project- en programmabeheerders
- Iedereen die betrokken is bij bedrijfsverandering en transformatie.
bpmnumlBusiness Process Modeling using BPMN and UML14 uurDoelstelling:

Deze training is bedoeld om businessanalisten te helpen bij het efficiënt modelleren van hun bedrijfsprocessen met behulp van BPMN en voor middelen die worden behandeld door hun activiteiten. Door middel van een agile bedrijfsraamwerk leren bedrijfsanalisten tijdens deze cursus de juiste BPMN-notaties en bedrijfsuitbreidingen van UML te gebruiken om te voldoen aan hun 'bedrijfsvereisten' en op samenhangende wijze onderliggende ontwerpactiviteiten te stimuleren.
activitidevActiviti for Process Developers28 uurDeze cursus is gemaakt voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van het proces met Activiteit.
manbppmManaging Business Processes with ProcessMaker14 uurProcessMaker is een Open Source BPM-softwareapplicatie. Het is een lichtgewicht, volledig webgebaseerd hulpmiddel geschreven in PHP, dat kan concurreren met dure bedrijfsoplossingen.

Deze cursus presenteert u hoe u procesbeheer implementeert met behulp van ProcessMaker, waarbij u zich richt op het maken van een procesdefinitie, het definiëren van rollen, groepen en gebruikers en het starten van een proces vanuit een externe applicatie.
bpmnaBPMN for Analysts14 uurDe cursus is gericht op het aanleren van praktische kennis en het leren van BPMN-modelvaardigheden op intermediair en gevorderd niveau.

De ideale deelnemer is een training voor bedrijfsanalisten, wat betekent dat de persoon gebruikersvereisten voor het systeem ontdekt, identificeert, verzamelt en analyseert. - De geavanceerde ontwikkelaars van computertoepassingen en systeemarchitecten die geïnteresseerd zijn in het vooruitzicht van het maken van bedrijfsprocessen, systeem- en aangepaste stuurprogramma's.

De cursus heeft geen betrekking op het uitvoerbare BPMN-niveau.

Training wordt uitgevoerd in de meest dominante techniek in de vorm van een computer (~ 90%), waarbij we in de eerste plaats echte zakelijke situaties voor BPD vertalen, aan de andere kant om diagrammen te interpreteren die hun praktische bruikbaarheid beoordelen.

De cursus is een zeer intensieve praktische cursus in strikte zin, de training heeft op geen enkele manier te maken gehad met theoretische overwegingen van BPMN.
bpaumlbpmnBusiness Process Analysis with UML and BPMN14 uurCursusdoelgroep:

Managers die BPMN-diagrammen, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, systeemanalisten en iedereen die betrokken is bij het analyseren en plannen van bedrijfsprocessen willen begrijpen met behulp van gestandaardiseerde, uniforme modelleringsnotatie.

Cursusdoelen:

- Produceer hoogwaardige processchema's
- Model in de BPMN-procesnotatie
- Capture as-is procesinformatie
- Implementeer geoptimaliseerde processtromen voor mensenintensieve processen
- Vereenvoudig complexe procesdefinities en verbreek ze tot beter hanteerbare stukken
bpmnbuBPMN for Business Users14 uurDe cursus is gericht op het aanleren van de praktische kennis van BPMN-modellering en het aanleren van basisvaardigheden.

De ideale student is iemand die de processen analyseert en documenteert als een model. Dit is een IT-systeem voor zakelijke gebruikers of een bedrijfsanalist die samenwerkt met zakenmensen binnen een bepaalde organisatorische functie.

De training wordt gegeven door een gemodereerde discussie (40%) en computerworkshop (60%). Een onderdeel van het laboratorium is het vertalen van bedrijfssituaties beschreven BPMN-diagram

De cursus is een zeer intensieve praktische cursus in strikte zin, de training houdt op geen enkele manier rekening met de theoretische overwegingen van BPMN.
bpmn2baBPMN 2.0 for Business Analysts21 uurDeze cursus is gemaakt voor bedrijfsanalisten die BPMN 20 uitgebreid in hun projecten willen gebruiken Het richt zich op praktische aspecten van alle BPMN 20-specificaties en op implementaties van algemene patronen Het is een reeks korte lezingen gevolgd door oefeningen: de afgevaardigden krijgen een probleem dat in het Engels is beschreven en zullen voor elk probleem een ​​goed schema moeten maken Daarna worden de diagrammen besproken en beoordeeld door de groep en de trainer Deze cursus behandelt het uitvoeringsgedeelte van BPMN niet, maar richt zich op analyse- en procesontwerpaspecten van BPMN 20 .
soabpmnEnabling SOA with BPM and BPMN14 uurHoewel SOA niet specifiek is voor BPM-software, zijn er een aantal natuurlijke synergieën tussen BPM en SOA. Het meest voor de hand liggende hiervan is wellicht de scheiding van bedrijfsprocesbeheer als een onafhankelijke functie, waardoor processen onafhankelijk van een enkele toepassing kunnen worden ontworpen en als gedeelde bedrijfslogica kunnen worden gebruikt.
oceb2t300OCEB Certified Expert in BPM - Technical Advanced Exam Preparation7 uurDeze cursus bereidt je voor op OMG Certified Expert in BPM (OCEB) Technical Advanced Exam.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
oceb2t200OCEB Certified Expert in BPM - Technical Intermediate Exam Preparation14 uurDeze cursus bereidt je voor op OMG Certified Expert in BPM (OCEB) technisch middelbaar examen.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
ocebb300OCEB 2 Certified Expert in BPM - Business Advanced Exam Preparation14 uurDeze cursus bereidt je voor op het examen OCEB Business Advanced
oceb2b200OCEB2 OMG Certified Expert in BPM - Business Intermediate Exam Preparation21 uurDeze cursus bereidt je voor op de OMG Certified Expert in BPM 2 (OCEB v2) halveringsexamens voor bedrijven
oceb2f100OCEB2 OMG Certified Expert in BPM - Fundamental Exam Preparation28 uurOCEB2 Content Developer

NobleProg heeft de officiële status van OMG OCEB 2 Content Developer , wat betekent dat onze cursusomschrijvingen en trainingsmateriaal zijn ontwikkeld door dezelfde experts die vragen hebben voorbereid voor OCEB 2-examens.

Deze cursus bereidt je voor op de OMG Certified Expert in BPM (OCEB v2) Fundamenteel Onderzoek.

Na deze cursus kunt u oefenen met het gebruik van onze testengine op meer dan 200 voorbeeldvragen.

.
jbpmpdjBPM for Process Designers28 uurDeze cursus is gemaakt voor managers, bedrijfsanalisten, procesontwerpers, ontwikkelaars en materiedeskundigen die een proces met jBPM willen kunnen ontwerpen, valideren en simuleren. Het omvat ook schrijfeenheidtests voor de processen.

De cursus gebruikt meestal de nieuwste stabiele versie van het community-jBPM-project. Eerdere versies van jBPM kunnen ook worden gebruikt (goedkeuring voorafgaand aan boeking vereist)

Aankomende BPMN cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Activiti for Process Developers - Amsterdamma, 2018-12-31 09:306000EUR / 7800EUR
Activiti for Process Developers - Utrecht Centraal Stationma, 2019-01-07 09:306000EUR / 9500EUR
Activiti for Process Developers - Golden Tulip Leidendi, 2019-01-08 09:306000EUR / 8400EUR
Activiti for Process Developers - Maastricht City Centrema, 2019-01-14 09:306000EUR / 9360EUR
Activiti for Process Developers - Zwolle Business Parkdi, 2019-01-15 09:306000EUR / 8000EUR
Weekend BPMN cursus, Avond BPMN training, Avond BPMN opleiding BPMN boot camp, BPMN instructeur geleid, Weekend BPMN training, Avond BPMN cursus, BPMN coaching, BPMN instructeur, BPMN trainer, BPMN training cursus, BPMN lessen, BPMN on-site, BPMN privé cursus, BPMN een op een training, BPMN op locatie, Weekend BPMN opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Linux LPI LPIC-1 Exam 101 PreparationEvoluon Eindhovenwo, 2018-12-19 09:302287EUR / 3687EUR
MATLAB Fundamentals + MATLAB for FinanceRotterdam Brainparkma, 2018-12-31 09:306750EUR / 10350EUR
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!