Business Rules Training Courses

Business Rules Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Business Rules-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe bedrijfsregels kunnen worden gebruikt om de bedrijfsstructuur te bevestigen of om zakelijk gedrag te beheersen. Business Rules-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Business Rules Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die geen ervaring hebben met waarschijnlijkheid en statistiek .
21 hours
IBM ODM (ook bekend als WebSphere Operational Decision Manager) is een Business Rule Management System (BRMS) Het bestaat uit een centrale repository en een automatiseringsengine die ruimte biedt voor het maken, beheren, testen en beheren van bedrijfsregels en evenementen Regels en gebeurtenissen worden opgeslagen in de centrale repository, waar ze toegankelijk zijn voor individuen en software, zonder dat ze software opnieuw hoeven te bouwen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze bedrijfsregels kunnen maken, beheren en uitvoeren, en hoe een instantie van IBM ODM Decision Management in een liveomgeving kan worden geïmplementeerd en beheerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Beheer ODM-componenten, waaronder IBM Decision Center en IBM Decision Server Beheer en voer bedrijfsregels en evenementen uit Beperk de testcyclus door andere softwaretoepassingen in staat te stellen wijzigingen in regels te detecteren en op te pikken Combineer besluitvormings- en wijzigingsdetectietools om aanpassingen, audits, tracering en testen te vergemakkelijken Aparte bedrijfsregels van bedrijfsapplicaties voor meer flexibiliteit Bouw eenvoudig zakelijke klantregelapplicaties Gebruik Event Designer om zakelijke evenementprojecten te bouwen Implementeer en test zakelijke evenemententoepassingen Bouw een aangepast dashboard voor het monitoren van zakelijke evenementen Samenwerking tussen architecten, ontwikkelaars en beheerders mogelijk maken voor het ontwikkelen en onderhouden van beslissingsservices Schakel bedrijfsanalisten, beleidsmanagers en regelauteurs in om de beslissingslogica van een toepassing te ontwikkelen en te onderhouden Publiek ontwikkelaars Project managers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Slimme contracten worden gebruikt om de regels voor het automatisch initiëren en verwerken van transacties op de Blockchain te coderen en in te kapselen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze IBM Operational Decision Manager (ODM) met Hyperledger Composer kunnen gebruiken om de bedrijfslogica van een slim contract met bedrijfsregels te implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik ODM's rule engine samen met Blockchain om regels uit de codebase van een Blockchain-applicatie te "ontkrachten" Een systeem opzetten om specialisten zoals accountants, auditors, advocaten en analisten in staat te stellen de ruilregels voor zichzelf te definiëren Gebruik Decision Center als platform om samen regels te beheren Gebruik ODM's rule engine om regels bij te werken, te testen en te implementeren zonder de code van het slimme contract aan te raken Implementeer de IBM ODM Rule Execution Server Integreer IBM ODM met Hyperledger Composer op Hyperledger Fabric Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels schrijven met behulp van bijna natuurlijke taal, waardoor de kloof tussen business en IT wordt verkleind.
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars voor te stellen. Deze cursus behandelt geen drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 voor te stellen aan Business verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels. Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica. Analisten kunnen na deze cursus tests en logica schrijven die vervolgens door ontwikkelaars verder kunnen worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.
21 hours
Deze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheren van bedrijfskennisactiva (regels, proces), zoals systeembeheerders, systeemintegrators, toepassingsserverbeheerders, enz ... We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk indien overeengekomen vóór boeking.
14 hours
j BPM is een Business Process Management Suite ( BPM S) geschreven in Java . Drools is een Business Rules Management Suite (BRMS). Integratie van beide verbetert de bedrijfslogica, wat resulteert in een optimale specificatie. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars en bedrijfsanalisten die j BPM in een applicatie willen installeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Wissel domeinmodellen en diagrammen uit tussen verschillende tools
 • Maak een brug naar een kloof tussen het proces tussen ontwerp en de procesimplementatie
 • Standaardiseer een bedrijfsprocesmodel en notatie
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Deze cursus gebruikt een praktische benadering van het lesgeven in OptaPlanner . Het biedt deelnemers de tools die nodig zijn om de basisfuncties van deze tool uit te voeren.
28 hours
Infinispan is een gedistribueerde cache en sleutelvalue NoSQL data store-software ontwikkeld door Red Hat .
14 hours
JBoss-toepassingsserver (JBoss AS) is een opensource Java-applicatieserver die is ontwikkeld door JBoss, een divisie van Red Hat Inc .
21 hours
Het is moeilijk om interfaces te coderen waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen krijgen wat ze willen. In deze cursus wordt uitgelegd hoe u een effectieve gebruikersinterface maakt met de nieuwste technologieën en bibliotheken. Het introduceert het idee van Nools in Rule Engines (meestal Nools en PHP Rules) om het aanpassen en testen te vergemakkelijken. Daarna laten de cursussen een manier zien om de logica aan de voorkant van de website te integreren met behulp van Java Script. Op deze manier gecodeerde logica kan worden hergebruikt op de backend.
28 hours
BPM N ( Business Process Model en Notation) en DMN (Besluit Model en Notation) zijn twee
Object Management Group ( OMG ) standaarden voor procesmodellering en besluitvorming. Deze training biedt een inleiding tot deze normen en hoe ze moeten worden gebruikt.
28 hours
Business Process Model and Notation ( BPM N), Decision Model and Notation ( DMN ) en Case Management Model and Notation ( CMMN ) zijn drie Object Management Group ( OMG ) -standaarden voor processen, beslissingen en case-modellering. Deze cursus biedt een inleiding tot allemaal en geeft aan wanneer we welke moeten gebruiken.
14 hours
Deze cursus leert hoe beslissingen in regels kunnen worden ontworpen en uitgevoerd met de OMG DMN norm (Decision Model and Notation).
14 hours
OpenRules is an open source Business Rules and Decision Management System that allows subject matter experts and software developers to create, test, execute, and maintain enterprise-class decision making applications. In this instructor-led, live training, participants will learn how to configure their own decision management system using a set of packaged components together with available off-the-shelf software. By the end of this training, participants will be able to:
 • Apply a standard methodology and toolset to create an enterprise-level Business Rules Repository. 
 • Integrate OpenRules with readily available software such as Excel, Google Docs and Eclipse.
 • Create cooperative workflows that are accessible to both Business and Technical Analysts
 • Create a decision making application that business people can own and manage themselves
Audience
 • Business Analysts
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
 • To learn more about OpenRules, please visit: https://openrules.com/
14 hours
Rule Learner is de belangrijkste component van het OpenRules Business Rules Management systeem. Het wordt gebruikt om zakelijke regels te genereren op basis van bestaande gegevens. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe om Rule Learner te gebruiken om regels te genereren door machine learning en zakelijke regels technologieën en technieken te combineren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Extractpatronen en classificatie uit grote data sets Combineer verschillende softwarecomponenten en technieken om zakelijke regels te genereren Het opslaan, beheren en optimaliseren van zakelijke regels in een regels repository
Het publiek
  Ontwikkelaars Data wetenschappers Systemarchitecten
Format van de cursus
  Deel lezingen, deel discussie, oefeningen en zware praktijken in een live-lab-omgeving.
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Rules Learner, bezoek dan: http://openrules.com/rulelearner.htm
14 hours
Deze cursus laat de student kennis maken met de taal Python . Na afronding van deze les kan de student niet-triviale Python programma's schrijven die betrekking hebben op een breed scala van onderwerpdomeinen. Onderwerpen zijn onder meer taalcomponenten, werken met een professionele IDE, control flow constructs, strings, I / O, collecties, klassen, modules en reguliere expressies. De cursus wordt aangevuld met veel praktische labs, oplossingen en codevoorbeelden. Na het voltooien van de cursus zullen studenten in staat zijn om kennis en begrip van Python Security Principles aan te tonen.
14 hours
Skope-rules is een Python machine learning module gebouwd op de top van scikit-learn. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe te gebruiken Python scope-regels om automatisch regels te genereren op basis van bestaande data sets. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik scope-regels om regels uit de beschikbare gegevens te extraheren. Gebruik de scope-regels om classificatie uit te voeren, vooral nuttig bij toezicht op anomalie detectie, of onbalansde classificatie. Genereren van regels voor het classificeren van nieuwe inkomende gegevens. Fit regels om problemen in de echte wereld aan te pakken in fraude detectie, voorspelling onderhoud, intrusie detectie, verzekering aanvraag goedkeuring, enz.
Format van de cursus
  Deel lezingen, deel discussie, oefeningen en zware praktijken in een live-lab-omgeving.
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over skope-regels, bezoek dan: https://github.com/scikit-learn-contrib/skope-rules
21 hours
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten, technische managers en ontwikkelaars die bedrijfsregels op hun oplossingen willen toepassen. Deze cursus bevat veel eenvoudige hands-on oefeningen waarbij de deelnemers werkregels maken. Raadpleeg onze andere cursussen als u alleen een overzicht van Drools . Deze cursus wordt meestal gegeven op de nieuwste stabiele versie van Drools en j BPM , maar kan in het geval van een op maat gemaakte cursus worden aangepast aan een specifieke versie.

Last Updated:

Upcoming Business Rules Courses

Weekend Business Rules cursus, Avond Business Rules training, Avond Business Rules opleiding Business Rules boot camp, Business Rules instructeur geleid, Weekend Business Rules training, Avond Business Rules cursus, Business Rules coaching, Business Rules instructeur, Business Rules trainer, Business Rules training cursus, Business Rules lessen, Business Rules on-site, Business Rules privé cursus, Business Rules een op een training, Business Rules op locatie, Weekend Business Rules opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions