Drools Training Courses

Drools Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Drools-trainingscursussen behandelen door middel van interactieve discussie en praktische oefening de basis- tot geavanceerde concepten van Drools. Drools-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Drools Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels schrijven met behulp van bijna natuurlijke taal, waardoor de kloof tussen business en IT wordt verkleind.
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars voor te stellen. Deze cursus behandelt geen drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
21 hours
Deze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheren van bedrijfskennisactiva (regels, proces), zoals systeembeheerders, systeemintegrators, toepassingsserverbeheerders, enz ... We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk indien overeengekomen vóór boeking.
21 hours
Deze cursus gebruikt een praktische benadering van het lesgeven in OptaPlanner . Het biedt deelnemers de tools die nodig zijn om de basisfuncties van deze tool uit te voeren.
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 voor te stellen aan Business verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels. Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica. Analisten kunnen na deze cursus tests en logica schrijven die vervolgens door ontwikkelaars verder kunnen worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
14 hours
j BPM is een Business Process Management Suite ( BPM S) geschreven in Java . Drools is een Business Rules Management Suite (BRMS). Integratie van beide verbetert de bedrijfslogica, wat resulteert in een optimale specificatie. Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars en bedrijfsanalisten die j BPM in een applicatie willen installeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Wissel domeinmodellen en diagrammen uit tussen verschillende tools
  • Maak een brug naar een kloof tussen het proces tussen ontwerp en de procesimplementatie
  • Standaardiseer een bedrijfsprocesmodel en notatie
Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten, technische managers en ontwikkelaars die bedrijfsregels op hun oplossingen willen toepassen. Deze cursus bevat veel eenvoudige hands-on oefeningen waarbij de deelnemers werkregels maken. Raadpleeg onze andere cursussen als u alleen een overzicht van Drools . Deze cursus wordt meestal gegeven op de nieuwste stabiele versie van Drools en j BPM , maar kan in het geval van een op maat gemaakte cursus worden aangepast aan een specifieke versie.

Last Updated:

Upcoming Drools Courses

Weekend Drools cursus, Avond Drools training, Avond Drools opleiding Drools boot camp, Drools instructeur geleid, Weekend Drools training, Avond Drools cursus, Drools coaching, Drools instructeur, Drools trainer, Drools training cursus, Drools lessen, Drools on-site, Drools privé cursus, Drools een op een training, Drools op locatie, Weekend Drools opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions