Robotics Training Courses

Robotics Training Courses

De lokale, instructeur-geleide levende robotica trainingscursussen demonstreren door interactieve hands-on praktijk de grondbeginselen en de geavanceerde concepten van robotica.

Robotica training is beschikbaar als "on-site live training" of "Remote live training". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klanten terrein in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, Remote Desktop.

NobleProg--uw lokale trainings provider

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Robotics subcategorieën

Robotics Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
ArduPilot is an open source, unmanned vehicle Autopilot Software Suite for controlling drones.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers and technical persons who wish to design and develop an unmanned drone.

By the end of this training, participants will be able to:

- Setup a suitable development environment.
- Select and apply the right tools for programming a drone.
- Understand and configure the firmware, middleware and API stack.
- Test and debug their code using drone simulation software.

Format of the course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- This training is based on the open source autopilot software: ArduPilot.
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
De Azure Bot Service combineert de kracht van het Microsoft Bot Framework en Azure functies om een snelle ontwikkeling van intelligente bots mogelijk te maken.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze eenvoudig een intelligente bot kunnen maken met behulp van Microsoft Azure

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Leer de basisprincipes van intelligente bots
- Leer hoe u intelligente bots maakt met behulp van cloud-applicaties
- Leer hoe u het Microsoft Bot Framework, de Bot Builder SDK en de Azure Bot-service kunt gebruiken
- Leer hoe je bots ontwerpt met botpatronen
- Ontwikkel hun eerste intelligente bot met behulp van Microsoft Azure

Publiek

- ontwikkelaars
- hobbyisten
- ingenieurs
- IT-professionals

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Overview
In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een robot kunnen bouwen met behulp van Arduino hardware en de taal Arduino (C / C++ ).

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Bouw en gebruik een robotsysteem dat zowel software- als hardwarecomponenten omvat
- Begrijp de belangrijkste concepten die worden gebruikt in robottechnologieën
- Monteer motoren, sensoren en microcontrollers in een werkende robot
- Ontwerp de mechanische structuur van een robot

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs
- hobbyisten

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Hardwarekits worden vóór de training door de instructeur gespecificeerd, maar bevatten grofweg de volgende componenten:

- Arduino bord
- Motorregelaar
- Afstandssensor
- Bluetooth slave
- Prototyping bord en kabels
- USB-kabel
- Voertuig kit

- Deelnemers moeten hun eigen hardware kopen.
- Als je deze training wilt aanpassen, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
14 hours
Overview
Een bot of chatbot is als een computerassistent die wordt gebruikt om gebruikersinteracties op verschillende berichtenplatforms te automatiseren en dingen sneller gedaan te krijgen zonder dat gebruikers met een ander mens hoeven te praten In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze aan de slag kunnen met het ontwikkelen van een bot terwijl ze door het maken van voorbeeld-chatbots stappen met behulp van botontwikkelingstools en -kaders Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de verschillende toepassingen en toepassingen van bots Begrijp het complete proces bij het ontwikkelen van bots Ontdek de verschillende tools en platforms die worden gebruikt bij het bouwen van bots Bouw een voorbeeldchatbot voor Facebook Messenger Bouw een voorbeeldchatbot met Microsoft Bot Framework Publiek Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen bot Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Mechatronica (ook bekend als mechatronische engineering) is een combinatie van mechanica, elektronica en informatica.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die meer willen weten over de toepasbaarheid van kunstmatige intelligentie op mechatronische systemen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Krijg een overzicht van kunstmatige intelligentie, machine learning en computationele intelligentie.
- Begrijp de concepten van neurale netwerken en verschillende leermethoden.
- Kies kunstmatige intelligentiebenaderingen effectief voor echte problemen.
- Implementeer AI-toepassingen in mechatronische engineering.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
Deze cursus introduceert methoden voor machinaal leren in robotica-toepassingen.

Het is een breed overzicht van bestaande methoden, motivaties en belangrijkste ideeën in de context van patroonherkenning.

Na een korte theoretische achtergrond, zullen deelnemers eenvoudige oefeningen uitvoeren met behulp van open source (meestal R) of andere populaire software.
21 hours
Overview
Deze op klassen gebaseerde trainingssessie zal NLP-technieken verkennen in combinatie met de toepassing van AI en Robotics in het bedrijfsleven Afgevaardigden zullen computergebaseerde voorbeelden en casestudyoplossende oefeningen uitvoeren met behulp van Python .
14 hours
Overview
Deze klassikale trainingssessie gaat over Robotics en Robotic Process Automation (RPA) . Afgevaardigden zullen computergebaseerde voorbeelden uitvoeren en oefeningen voor case study oplossen.
21 hours
Overview
ROS staat voor Robot Besturingssysteem Het is een open source framework dat wordt gebruikt om te helpen bij de ontwikkeling van geavanceerde robots Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers ROS te gebruiken voor hun robotprojecten door middel van visualisatie- en simulatietools voor robotica Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de basisprincipes van ROS Leer hoe u een basisrobotsproject kunt maken met ROS Leer hoe u verschillende hulpmiddelen voor robotica kunt gebruiken, inclusief simulatie- en visualisatietools Publiek hobbyisten Robotenthousiastelingen Ingenieurs en technici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
ROS -Industrial ( ROS -I) is een open-sourceproject dat voortbouwt op ROS . Het breidt de mogelijkheden van ROS tot productieautomatisering en robotica.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze zich kunnen ontwikkelen met ROS Industrial.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer ROS -Industrial
- Implementeer bewegings- en padplanning op ROS -I met tools zoals MoveIt! en Descartes
- Maak eenvoudige ROS -I-applicaties
- Bouw, test, implementeer en los problemen op met een nieuwe robot met ROS -I

Publiek

- programmeurs
- ontwikkelaars
- ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
84 hours
Overview
Een slimme robot is een kunstmatige intelligentie (AI) -systeem dat kan leren van zijn omgeving en zijn ervaring en voortbouwt op zijn mogelijkheden op basis van die kennis Smart Robots kunnen samenwerken met mensen, naast hen werken en van hun gedrag leren Bovendien hebben ze niet alleen de mogelijkheid om handmatig te werken, maar ook om cognitieve taken uit te voeren Naast fysieke robots kunnen Smart Robots ook puur op software gebaseerd zijn, en zich op een computer bevinden als een softwaretoepassing zonder bewegende delen of fysieke interactie met de wereld In deze live training met instructeur leren deelnemers de verschillende technologieën, frameworks en technieken voor het programmeren van verschillende soorten mechanische Smart Robots, en passen deze vervolgens toe om hun eigen Smart Robot-projecten te voltooien De cursus is verdeeld in 4 secties, elk bestaande uit drie dagen van lezingen, discussies en handson robotontwikkeling in een live-labomgeving Elke sectie zal worden afgesloten met een praktisch handson-project om deelnemers in staat te stellen hun opgedane kennis te oefenen en te demonstreren De doelhardware voor deze cursus zal in 3D worden gesimuleerd met behulp van simulatiesoftware Het opensource raamwerk ROS (Robot Operating System), C ++ en Python zullen worden gebruikt voor het programmeren van de robots Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de belangrijkste concepten die worden gebruikt in robottechnologieën Begrijp en beheer de interactie tussen software en hardware in een robotsysteem Begrijp en implementeer de softwarecomponenten die Smart Robots ondersteunen Bouw en bedien een gesimuleerde mechanische slimme robot die via stem de mens kan zien, waarnemen, verwerken, begrijpen, navigeren en interactie met de mens kan hebben Breid het vermogen van een slimme robot uit om complexe taken uit te voeren via Deep Learning Test en troubleshoot een slimme robot in realistische scenario's Publiek ontwikkelaars ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​deel van deze cursus aan te passen (programmeertaal, robotmodel, etc), neemt u contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
Intelligente procesautomatisering of IPA verwijst naar het gebruik van Artificial Intelligence (AI) , robotica en integratie met services van derden om de kracht van RPA uit te breiden.

Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die een RPA-systeem met intelligentere mogelijkheden willen opzetten of uitbreiden.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer UiPath IPA.
- Schakel robots in om andere robots te beheren.
- Pas computer vision toe om schermobjecten nauwkeurig te lokaliseren.
- Schakel robots in die taalpatronen kunnen detecteren en sentimentanalyse op ongestructureerde inhoud kunnen uitvoeren.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over UiPath IPA naar: https: // www. UiPath .com / rpa / intelligent-proces-automatisering

Aankomende Robotics cursussen

Weekend Robotics cursus, Avond Robotics training, Avond Robotics opleiding Robotics boot camp, Robotics instructeur geleid, Weekend Robotics training, Avond Robotics cursus, Robotics coaching, Robotics instructeur, Robotics trainer, Robotics training cursus, Robotics lessen, Robotics on-site, Robotics privé cursus, Robotics een op een training, Robotics op locatie, Weekend Robotics opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions