Robotics Training Courses

Robotics Training Courses

De lokale, instructeur-geleide levende robotica trainingscursussen demonstreren door interactieve hands-on praktijk de grondbeginselen en de geavanceerde concepten van robotica.

Robotica training is beschikbaar als "on-site live training" of "Remote live training". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klanten terrein in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, Remote Desktop.

NobleProg--uw lokale trainings provider

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Robotics subcategorieën

Robotics Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Deze cursus introduceert methoden voor machinaal leren in robotica-toepassingen. Het is een breed overzicht van bestaande methoden, motivaties en belangrijkste ideeën in de context van patroonherkenning. Na een korte theoretische achtergrond, zullen deelnemers eenvoudige oefeningen uitvoeren met behulp van open source (meestal R) of andere populaire software.
28 hours
In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een robot kunnen bouwen met behulp van Arduino hardware en de taal Arduino (C / C++ ). Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Bouw en gebruik een robotsysteem dat zowel software- als hardwarecomponenten omvat
 • Begrijp de belangrijkste concepten die worden gebruikt in robottechnologieën
 • Monteer motoren, sensoren en microcontrollers in een werkende robot
 • Ontwerp de mechanische structuur van een robot
Publiek
 • ontwikkelaars
 • ingenieurs
 • hobbyisten
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Hardwarekits worden vóór de training door de instructeur gespecificeerd, maar bevatten grofweg de volgende componenten:
 • Arduino bord
 • Motorregelaar
 • Afstandssensor
 • Bluetooth slave
 • Prototyping bord en kabels
 • USB-kabel
 • Voertuig kit
 • Deelnemers moeten hun eigen hardware kopen.
 • Als je deze training wilt aanpassen, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
21 hours
Deze op klassen gebaseerde trainingssessie zal NLP-technieken verkennen in combinatie met de toepassing van AI en Robotics in het bedrijfsleven Afgevaardigden zullen computergebaseerde voorbeelden en casestudyoplossende oefeningen uitvoeren met behulp van Python .
14 hours
Deze klasgebaseerde trainingssessie zal onderzoeken Robotics en Robotic Process Automation (RPA). Delegaten zullen computergebaseerde voorbeelden en case study-solving oefeningen ondernemen.
14 hours
ROS -Industrial ( ROS -I) is een open-sourceproject dat voortbouwt op ROS . Het breidt de mogelijkheden van ROS tot productieautomatisering en robotica. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze zich kunnen ontwikkelen met ROS Industrial. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer ROS -Industrial
 • Implementeer bewegings- en padplanning op ROS -I met tools zoals MoveIt! en Descartes
 • Maak eenvoudige ROS -I-applicaties
 • Bouw, test, implementeer en los problemen op met een nieuwe robot met ROS -I
Publiek
 • programmeurs
 • ontwikkelaars
 • ingenieurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Intelligente procesautomatisering of IPA verwijst naar het gebruik van Artificial Intelligence (AI) , robotica en integratie met services van derden om de kracht van RPA uit te breiden. Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die een RPA-systeem met intelligentere mogelijkheden willen opzetten of uitbreiden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer UiPath IPA.
 • Schakel robots in om andere robots te beheren.
 • Pas computer vision toe om schermobjecten nauwkeurig te lokaliseren.
 • Schakel robots in die taalpatronen kunnen detecteren en sentimentanalyse op ongestructureerde inhoud kunnen uitvoeren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over UiPath IPA naar: https: // www. UiPath .com / rpa / intelligent-proces-automatisering
21 hours
Robotics is een gebied in kunstmatige intelligentie (AI) dat zich bezighoudt met het programmeren en ontwerpen van slimme en efficiënte machines. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen programmeren en robots maken door middel van basis AI-methoden. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Implementatiefilters (Kalman en deeltjes) om de robot in staat te stellen bewegende objecten in zijn omgeving te lokaliseren. Uitvoeren van zoekalgoritmen en bewegingsplanning. Implementatie PID controles om de beweging van een robot binnen een omgeving te reguleren. Implementeren van SLAM-algoritmen om een robot in staat te stellen een onbekende omgeving te mappen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
80 hours
Robotics en Artificial Intelligence (AI) zijn krachtige hulpmiddelen voor de ontwikkeling van veiligheidssystemen in kerninstallaties. In deze instructeur geleide, live training (online of on-site), leerden de deelnemers de verschillende technologieën, kaders en technieken voor het programmeren van verschillende soorten robots om te worden gebruikt op het gebied van nucleaire technologie en milieusystemen. De 4-weekse cursus vindt plaats 5 dagen per week. Elke dag is 4 uur lang en bestaat uit lezingen, discussies en hands-on robotontwikkeling in een levend laboratorium. Deelnemers voltooien verschillende real-world projecten die van toepassing zijn op hun werk om hun verworven kennis te beoefenen. De doelhardware voor deze cursus zal worden geïmplementeerd in 3D door middel van simulatie software. De code zal vervolgens worden geladen op fysieke hardware (Arduino of andere) voor de eindtest van de installatie. De ROS (Robot Operating System) open-source framework, C++ en Python zal worden gebruikt voor het programmeren van de robots. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de belangrijkste concepten die worden gebruikt in robotica. Begrijp en beheer de interactie tussen software en hardware in een robotsysteem. Begrijp en implementeer de softwarecomponenten die de robotica ondersteunen. Maak en exploiteer een geïmplementeerde mechanische robot die kan zien, voelen, verwerken, navigeren en met mensen door middel van stem interageren. Begrijp de nodige elementen van kunstmatige intelligentie (machine leren, diep leren, enz.) Het gaat om het bouwen van een slimme robot. Implementatiefilters (Kalman en Partikel) om de robot in staat te stellen bewegende objecten in zijn omgeving te lokaliseren. Uitvoeren van zoekalgoritmen en bewegingsplanning. Implementatie PID controles om de beweging van een robot binnen een omgeving te reguleren. Implementeren van SLAM-algoritmen om een robot in staat te stellen een onbekende omgeving te mappen. Test en probleemoplossing van een robot in realistische scenario's.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Over de hardware
  Hardware-kits worden bevestigd door de instructeur vóór de training. Kits zullen meer of minder de volgende componenten bevatten: Arduino De raad van bestuur Motorcontroller afstandssensor Bluetooth slaaf Prototyping bord en kabels USB kabel Voertuig kit
 • De deelnemers moeten hun eigen hardware voorzien.
 • Cursus aanpassingsopties
   Om elk deel van deze cursus aan te passen (programmeertaal, robotmodel, microcontroller, enz.) Neem dan contact met ons op om te regelen.
  120 hours
  Robotics en Artificial Intelligence (AI) zijn krachtige hulpmiddelen voor de ontwikkeling van veiligheidssystemen in kerninstallaties. In deze instructeur geleide, live training (online of on-site), leerden de deelnemers de verschillende technologieën, kaders en technieken voor het programmeren van verschillende soorten robots om te worden gebruikt op het gebied van nucleaire technologie en milieusystemen. De 6 weken cursus wordt gehouden 5 dagen per week. Elke dag is 4 uur lang en bestaat uit lezingen, discussies en hands-on robotontwikkeling in een levend laboratorium. Deelnemers voltooien verschillende real-world projecten die van toepassing zijn op hun werk om hun verworven kennis te beoefenen. De doelhardware voor deze cursus zal worden geïmplementeerd in 3D door middel van simulatie software. De ROS (Robot Operating System) open-source framework, C++ en Python zal worden gebruikt voor het programmeren van de robots. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Begrijp de belangrijkste concepten die worden gebruikt in robotica. Begrijp en beheer de interactie tussen software en hardware in een robotsysteem. Begrijp en implementeer de softwarecomponenten die de robotica ondersteunen. Maak en exploiteer een geïmplementeerde mechanische robot die kan zien, voelen, verwerken, navigeren en met mensen door middel van stem interageren. Begrijp de nodige elementen van kunstmatige intelligentie (machine leren, diep leren, enz.) Het gaat om het bouwen van een slimme robot. Implementatiefilters (Kalman en Partikel) om de robot in staat te stellen bewegende objecten in zijn omgeving te lokaliseren. Uitvoeren van zoekalgoritmen en bewegingsplanning. Implementatie PID controles om de beweging van een robot binnen een omgeving te reguleren. Implementeren van SLAM-algoritmen om een robot in staat te stellen een onbekende omgeving te mappen. Uitbreid de mogelijkheid van een robot om complexe taken uit te voeren door Deep Learning. Test en probleemoplossing van een robot in realistische scenario's.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om elk deel van deze cursus aan te passen (programmeertaal, robotmodel, enz.) Neem dan contact met ons op om te regelen.
  21 hours
  This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, configure, and manage AWS RoboMaker capabilities to create, simulate, and deploy applications for robots and autonomous vehicles and devices. By the end of this training, participants will be able to use AWS RoboMaker to build, simulate, deploy, manage, test, and monitor robot applications.
  84 hours
  Een slimme robot is een kunstmatige intelligentie (AI) -systeem dat kan leren van zijn omgeving en zijn ervaring en voortbouwt op zijn mogelijkheden op basis van die kennis Smart Robots kunnen samenwerken met mensen, naast hen werken en van hun gedrag leren Bovendien hebben ze niet alleen de mogelijkheid om handmatig te werken, maar ook om cognitieve taken uit te voeren Naast fysieke robots kunnen Smart Robots ook puur op software gebaseerd zijn, en zich op een computer bevinden als een softwaretoepassing zonder bewegende delen of fysieke interactie met de wereld In deze live training met instructeur leren deelnemers de verschillende technologieën, frameworks en technieken voor het programmeren van verschillende soorten mechanische Smart Robots, en passen deze vervolgens toe om hun eigen Smart Robot-projecten te voltooien De cursus is verdeeld in 4 secties, elk bestaande uit drie dagen van lezingen, discussies en handson robotontwikkeling in een live-labomgeving Elke sectie zal worden afgesloten met een praktisch handson-project om deelnemers in staat te stellen hun opgedane kennis te oefenen en te demonstreren De doelhardware voor deze cursus zal in 3D worden gesimuleerd met behulp van simulatiesoftware Het opensource raamwerk ROS (Robot Operating System), C ++ en Python zullen worden gebruikt voor het programmeren van de robots Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de belangrijkste concepten die worden gebruikt in robottechnologieën Begrijp en beheer de interactie tussen software en hardware in een robotsysteem Begrijp en implementeer de softwarecomponenten die Smart Robots ondersteunen Bouw en bedien een gesimuleerde mechanische slimme robot die via stem de mens kan zien, waarnemen, verwerken, begrijpen, navigeren en interactie met de mens kan hebben Breid het vermogen van een slimme robot uit om complexe taken uit te voeren via Deep Learning Test en troubleshoot een slimme robot in realistische scenario's Publiek ontwikkelaars ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​deel van deze cursus aan te passen (programmeertaal, robotmodel, etc), neemt u contact met ons op om dit te regelen .
  14 hours
  De Azure Bot Service combineert de kracht van het Microsoft Bot Framework en Azure functies om een snelle ontwikkeling van intelligente bots mogelijk te maken. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze eenvoudig een intelligente bot kunnen maken met behulp van Microsoft Azure Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Leer de basisprincipes van intelligente bots
  • Leer hoe u intelligente bots maakt met behulp van cloud-applicaties
  • Leer hoe u het Microsoft Bot Framework, de Bot Builder SDK en de Azure Bot-service kunt gebruiken
  • Leer hoe je bots ontwerpt met botpatronen
  • Ontwikkel hun eerste intelligente bot met behulp van Microsoft Azure
  Publiek
  • ontwikkelaars
  • hobbyisten
  • ingenieurs
  • IT-professionals
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  14 hours
  Een bot of chatbot is als een computerassistent die wordt gebruikt om gebruikersinteracties op verschillende berichtenplatforms te automatiseren en dingen sneller gedaan te krijgen zonder dat gebruikers met een ander mens hoeven te praten In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze aan de slag kunnen met het ontwikkelen van een bot terwijl ze door het maken van voorbeeld-chatbots stappen met behulp van botontwikkelingstools en -kaders Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de verschillende toepassingen en toepassingen van bots Begrijp het complete proces bij het ontwikkelen van bots Ontdek de verschillende tools en platforms die worden gebruikt bij het bouwen van bots Bouw een voorbeeldchatbot voor Facebook Messenger Bouw een voorbeeldchatbot met Microsoft Bot Framework Publiek Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen bot Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  21 hours
  Mechatronica (ook bekend als mechatronische engineering) is een combinatie van mechanica, elektronica en informatica. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die meer willen weten over de toepasbaarheid van kunstmatige intelligentie op mechatronische systemen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Krijg een overzicht van kunstmatige intelligentie, machine learning en computationele intelligentie.
  • Begrijp de concepten van neurale netwerken en verschillende leermethoden.
  • Kies kunstmatige intelligentiebenaderingen effectief voor echte problemen.
  • Implementeer AI-toepassingen in mechatronische engineering.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  21 hours
  ROS staat voor Robot Besturingssysteem Het is een open source framework dat wordt gebruikt om te helpen bij de ontwikkeling van geavanceerde robots Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers ROS te gebruiken voor hun robotprojecten door middel van visualisatie- en simulatietools voor robotica Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de basisprincipes van ROS Leer hoe u een basisrobotsproject kunt maken met ROS Leer hoe u verschillende hulpmiddelen voor robotica kunt gebruiken, inclusief simulatie- en visualisatietools Publiek hobbyisten Robotenthousiastelingen Ingenieurs en technici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  14 hours
  ArduPilot is een open source, onbevoegde voertuig Autopilot Software Suite voor het besturen van drones. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars en technische personen die een drone willen ontwerpen en ontwikkelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Een geschikte ontwikkelingsomgeving creëren. Kies en gebruik de juiste tools voor het programmeren van een drone. Begrijp en configureer de firmware, middleware en API stack. Test en debug hun code met behulp van drone simulatie software.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Deze training is gebaseerd op de open source autopilot software: ArduPilot. Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  Aerial Robotics is de technologie die zich bezighoudt met het ontwerpen en modellen van drones, ook bekend als Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) en quadrotors. Het oplost de uitdaging van autonome en intelligente vluchten voor verschillende industriële toepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs en ontwikkelaars die luchtvaartuigen willen ontwerpen, ontwikkelen en testen door het verkennen van verschillende concepten en hulpmiddelen van luchtrobotica. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Begrijp de basisprincipes van luchtrobotica. Modellen en ontwerpen van UAV's en quadrotors. Leer over de basisprincipes van vluchtcontrole en bewegingsplanning. Leer hoe je verschillende simulatie-tools kunt gebruiken voor luchtrobots.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  7 hours
  Drones (ook bekend als onbevoegde luchtvaartuigen of UAV's) zijn onbevoegde apparaten die onafhankelijk vliegen om verschillende taken in veel gebieden en industrieën te voltooien. De efficiëntie en technische capaciteiten van de drone-technologie maken het nuttig in veel praktische toepassingen, zoals reddingsmissieën en terreinmapping voor landbouw. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op iedereen die de basis van UAS wil begrijpen en drone technologie toepast in planning, operaties, management en analyse voor verschillende industrieën. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Krijg fundamentele kennis van UAV's en drones. Leer over drone classificaties en gebruik om geschikte UAV's te vinden die verschillende behoeften aanpakken. Beoordelen van leveringsopties en voorschriften voor de comfortabele werking van drones. Begrijp de risico's en ethiek van het gebruik van drone-technologie. Ontdek toekomstige toepassingen en capaciteiten van UAV's, inclusief integratie met andere technologieën.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  Drones, of onbevoegde luchtvaartuigen (UAVs), worden prominente hulpmiddelen voor het optimaliseren van landbouw- en landbouwmethoden. Drone-technologie biedt efficiënte oplossingen voor landbouwbehoeften, zoals verminderde tijd en kosten bij het verwerven van oogstgegevens en betere duurzaamheid. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op landbouwtechnici, onderzoekers en ingenieurs die luchtrobotiek willen toepassen bij het optimaliseren van gegevensverzameling en analyse voor landbouw. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Begrijp de drone-technologie en de daarmee verband houdende voorschriften. Ontwikkelen van drones om plantengegevens te verwerven, te verwerken en te analyseren om de landbouw- en landbouwmethoden te verbeteren.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

  Last Updated:

  Aankomende Robotics cursussen

  Weekend Robotics cursus, Avond Robotics training, Avond Robotics opleiding Robotics boot camp, Robotics instructeur geleid, Weekend Robotics training, Avond Robotics cursus, Robotics coaching, Robotics instructeur, Robotics trainer, Robotics training cursus, Robotics lessen, Robotics on-site, Robotics privé cursus, Robotics een op een training, Robotics op locatie, Weekend Robotics opleiding

  Cursussen met korting

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions