ArduPilot Training Courses

ArduPilot Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live ArduPilot-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe ArduPilot te gebruiken om een onbemande drone te ontwerpen en te ontwikkelen. ArduPilot-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

ArduPilot Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
ArduPilot is een open source, onbevoegde voertuig Autopilot Software Suite voor het besturen van drones. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars en technische personen die een drone willen ontwerpen en ontwikkelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Een geschikte ontwikkelingsomgeving creëren. Kies en gebruik de juiste tools voor het programmeren van een drone. Begrijp en configureer de firmware, middleware en API stack. Test en debug hun code met behulp van drone simulatie software.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Deze training is gebaseerd op de open source autopilot software: ArduPilot. Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming ArduPilot Courses

Weekend ArduPilot cursus, Avond ArduPilot training, Avond ArduPilot opleiding ArduPilot boot camp, ArduPilot instructeur geleid, Weekend ArduPilot training, Avond ArduPilot cursus, ArduPilot coaching, ArduPilot instructeur, ArduPilot trainer, ArduPilot training cursus, ArduPilot lessen, ArduPilot on-site, ArduPilot privé cursus, ArduPilot een op een training, ArduPilot op locatie, Weekend ArduPilot opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions