Microsoft Office Training Courses

Microsoft Office Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Microsoft Office-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson oefenen de basisprincipes en toepassingen van Microsoft Office uit Microsoft Office-trainingen zijn beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Microsoft Office subcategorieën

Microsoft Office Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
excelafdAnalysing Financial Data in Excel14 uurPubliek Financiële of marktanalisten, managers, accountants Cursus Doelstellingen Faciliteer en automatiseer allerlei financiële analyses met Microsoft Excel .
3164Visual Basic for Applications (VBA) for Analysts21 uurThe course is designed for users of Excel for creating analyzes and reports.
mssharepSharePoint Owner and Administrator7 uurDeze 1-daagse training is bedoeld voor mensen die SharePoint gebruiken als hoofdgebruikers die optreden als SharePoint-site-eigenaar en / of Site Collection-beheerders Cursus Doelstellingen: Configureer sitenavigatie Bekijk siteactiviteitsrapporten Lijsten en bibliotheken aanpassen Werk met sitekolommen en sitecontenttypen Check out / in, inhoudgoedkeuring en versiebeheer configureren Maak en wijzig pagina's en pagina's van webonderdelen .
msshareuSharePoint User 7 uurDeze 1-daagse training is bedoeld voor mensen die SharePoint als gebruikers gebruiken en wil een aantal van de geavanceerde functies van de tool begrijpen Deelnemers moeten deze cursus volgen als ze functies als: teamsamenwerking, documentbeheer en sociale functies van Microsoft SharePoint 2013 Deze cursus is ontworpen voor SharePoint-site-eigenaren en gebruikers Cursus Doelstellingen: Beheer websites en siteverzamelingen Voeg gebruikers en groepen toe en beheer de beveiliging van sites, lijsten, mappen en items Webonderdelen toevoegen en configureren Configureer site-opties inclusief thema, titel, beschrijving en pictogram .
exceladvreportingExcel for Advanced Financial Reporting7 uurIn deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Excel kunnen gebruiken om het rapportageproces voor financiële overzichten te optimaliseren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Optimaliseer het proces voor het maken van rapporten Gegevens voorbereiden voor draaitabellen en op formules gebaseerde rapporten Gegevens importeren uit verschillende gegevensbronnen met Open Database Connectivity (ODBC) en Online Analytic Processing (OLAP) Gebruik tabellen en draaitabellen om financiële rapporten en analyses te maken Automatiseer de processen die zijn betrokken bij rapportage Bouw validatiestructuren op in spreadsheetrapporten Master Excel snelkoppelingen voor het formatteren van financiële rapporten Implementeer Excel-sjablonen om de productiviteit te verbeteren Minder fouten, vereenvoudig rapportageprocessen en verbeter de kwaliteit van rapporten Publiek Ervaren Excel-gebruiker Professionele accountants Financiële professionals Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Deze cursus kan worden gegeven met verschillende versies van Excel (Excel 2007, Excel 2010, etc) Neem contact met ons op om een ​​specifieke versie aan te vragen .
excelbasExcel Basics14 uurDe cursusdeelnemers zullen in staat zijn op een efficiënte manier verschillende berekeningen op een transparante manier uit te voeren om hun resultaten te organiseren en presenteren, gebruik meerdere mechanismen om het maken van spreadsheets in Excel te vergemakkelijken en te versnellen .
danagrData and Analytics - from the ground up 42 uurData-analyse is een cruciale tool in het bedrijfsleven van vandaag We zullen ons volledig richten op het ontwikkelen van vaardigheden voor praktische handen voor data-analyse Het doel is om afgevaardigden te helpen om op bewijs gebaseerde antwoorden op vragen te geven: Wat is er gebeurd? verwerken en analyseren van gegevens het produceren van informatieve gegevensvisualisaties Wat zal er gebeuren? toekomstige prestaties voorspellen prognoses evalueren Wat zou er moeten gebeuren? gegevens omzetten in op feiten gebaseerde zakelijke beslissingen het optimaliseren van processen De cursus zelf kan worden gegeven als een 6 daagse cursus in de klas of op afstand gedurende een periode van weken indien gewenst We kunnen met u samenwerken om de cursus te leveren die het beste aansluit op uw behoeften .
accbasAccess Basics14 uurMicrosoft Access is a pseudo-relational database engine from Microsoft.
advppAdvanced Slide Design in PowerPoint7 uurDeze cursus is bedoeld voor iedereen die efficiënter wil werken in PowerPoint bij het maken van dia's en om de basisprincipes van het presenteren ervan te leren .
advprsntDelivering Impressive Presentation Decks - Social Skills Workshop14 uurDoelstelling: Verbetering van het vermogen om aantrekkelijke presentaties voor te bereiden met behulp van PowerPoint en andere hulpmiddelen geadresseerden: Verkoopvertegenwoordigers, consultants, onderzoeks- en onderwijzend personeel, managers, leraren, bedrijfsmedewerkers, KMO's en openbare instellingen, waarvoor de uitdaging is om voor een groep mensen te staan, zeg maar, interesse opwekken .
pptfinanceCreating Slide Decks for the Financial World7 uurDeze cursus geeft je de kennis over hoe je financiële informatie (cijfers) in PowerPoint presenteert en niet alleen de presentatievaardigheden zelf Je zult in staat zijn om financiële informatie op een meer professionele manier te presenteren .
advppstAdvanced PowerPoint for sales teams7 uurDe cursus is gewijd aan verkoopteams Het richt zich op het gebruik van de functies van PowerPoint die helpen bij het verkoopproces, dat wil zeggen hoe u gegevens effectief kunt weergeven, hoe u dia's niet overcluttert en waar u op moet focussen in een verkoopdek .
advmsppAdvanced MS PowerPoint7 uurDeze cursus heeft tot doel de PowerPoint-vaardigheden van de cursisten te verbeteren door praktische oefeningen ondersteund door relevante theorie. Het is ontworpen voor iedereen, voornamelijk presentatieontwerpers, maar ook sprekers voor conferenties en presentatoren voor teamvergaderingen.
vbaaccessexcelVBA For Access & Excel21 uurHet doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen een grondige kennis te nemen van de fundamenten en het gebruik van VBA voor Access & Excel .
3306Excel and VBA Programming for Audit and Finance Professionals28 uurPlease answer the following questions:

- Is your daily work in Excel is a never-ending string of commands copy-paste?
- Are you wasting time on repetition of similar operations to prepare the data for analysis?
- Do you know all the keyboard shortcuts in Excel, but you are not satisfied with the results?
- Rather than deal with data analysis and preparation of wasting time?
- Do you have to manually verify the correctness of such data obtained from different systems?
- Do you have to stay at work after hours or Excel to take books home because not doing during the day?
- Is Your job is to prepare reports based on a large data set?
- Do you feel that working in Excel, you come to a roundabout way of results?

If you can answer YES to one of the questions then it's time stop this nightmare. This training is for you.

Find out how you can speed up your daily operations and get most out of MS Excel.

WARNING

After the training, your life will change dramatically. Activities, which occupied the whole day will take just a few moments. Are you ready for this?
excelfinFinancial analysis in Excel14 uurTijdens de training, zullen de kwesties van financiële analyse worden gepresenteerd met behulp van de geavanceerde functies van Excel.

Deze cursus is bedoeld voor financiële analisten, accountants en al diegenen die hun vaardighedenspreadsheet willen uitbreiden met kwesties van financiële analyse.
excelstatsdaExcel For Statistical Data Analysis14 uurPubliek Analisten, onderzoekers, wetenschappers, afgestudeerden en studenten en iedereen die geïnteresseerd is in het leren hoe statistische analyse in Microsoft Excel te vergemakkelijken Cursus Doelstellingen Deze cursus helpt je vertrouwdheid met Excel en statistieken te verbeteren en verhoogt daardoor de effectiviteit en efficiëntie van je werk of onderzoek In deze cursus wordt beschreven hoe u de Analysis ToolPack in Microsoft Excel, statistische functies en hoe statistische statistische procedures uitvoert Het zal uitleggen wat Excel beperking is en hoe deze te verhelpen .
exceldataanalExcel Data Analysis14 uur
3094Effective working with spreadsheet in Excel14 uurTraining for those working with a Microsoft Excel spreadsheet that would like to improve their work.
3090Word and Excel Basics21 uurCourse participants will learn how to create a aesthetic professional-looking documents in a word processor Microsoft Word. The course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to organize and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets in Excel.
3089Visual Basic for Applications (VBA) in Excel (intermediate level)14 uurCourse is intended for those familiar the basics of VBA who want to develop their knowledge and greater use of language capabilities.
3082Microsoft Access - download the data14 uurThe course is designed for persons with pre-information databases using SQL queries or queries.
excelvbagExcel and VBA Guru21 uurDe cursusonderwerpen behandelen maximale automatisering. De student leert hoe effectief VBA kan worden gebruikt, hoe celnamen moeten worden gekopieerd, wat nuttige eigenschappen zijn van objecten die alleen beschikbaar zijn in Excel VBA-code en hoe je je eigen controlebibliotheek kunt maken. Ten slotte leren deelnemers hoe ze een complete applicatie kunnen maken en hoe ze deze kunnen beveiligen.
3053Word Advanced14 uurCourse participants will learn how to automate the work to create complex documents, retrieve data from the database and prepare forms.
3052MS Word Basic14 uurCourse participants will learn how to create a clean, professional-looking documents (including official correspondence of all kinds - official and official), as well as make full use of the basic mechanisms enabling the transparent flow of information in both the shorter and longer documents.
vbaexceladvVisual Basic for Applications (VBA) in Excel - Advanced14 uurDe cursus onthult de geheimen van effectief schrijven van geavanceerde applicaties in VBA-applicatie MsExcel.

Na de cursus kun je:

- Schrijf een geavanceerde objectgeoriënteerde applicatie
- Converteer tekstbestanden
- Gebruik van externe gegevensbronnen
- Gebruik externe bibliotheken
vbaexcelVisual Basic for Applications (VBA) in Excel - Introduction to programming21 uurHet is een inleiding tot procedurele programmering in VBA. Met training kun je een stevige basis leggen voor verder leren en VBA-omgevingen.

Na de cursus kun je:

- Noteer en bewerk de macro zoals vereist,
- Schrijf procedures met behulp van gegevens van het blad,
- Maak je eigen functies
- Omgaan met de gebeurtenis (opening werkblad cel update, enz.) Door middel van de handler,
- Formulier maken
ExcelAdvExcel Advanced21 uurThe course participants will be able to efficiently use primarily data analysis tools such as scenarios and pivot tables, use the features to perform calculations on dates and text-processing functions, and create and adapt to the needs of macros to automate work with spreadsheets.
3029Excel Advanced with VBA21 uurParticipants will be able to excel themselves, in the most optimal way to create, consolidate and manage data. A number of tools designed to streamline the work often significantly reduces the time to activities carried out so far and can help you design an application that could perform new tasks.
3024Working with spreadsheet in Microsoft Excel14 uurThe course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to arrange and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets, as well as protect the calculations and their results against unauthorized persons

Aankomende Microsoft Office cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Effective working with spreadsheet in Excel - Regus Amsterdam Sloterdijk Teleport Towersdi, 2019-04-23 09:302310EUR / 3660EUR
Effective working with spreadsheet in Excel - Golden Tulip Leidenwo, 2019-04-24 09:302310EUR / 3610EUR
Effective working with spreadsheet in Excel - Nieuwegeinwo, 2019-05-15 09:302310EUR / 3640EUR
Effective working with spreadsheet in Excel - Golden Tulip Leidenwo, 2019-07-10 09:302310EUR / 3610EUR
Effective working with spreadsheet in Excel - Regus Amsterdam Sloterdijk Teleport Towersma, 2019-07-15 09:302310EUR / 3660EUR
Weekend Microsoft Office cursus, Avond Microsoft Office training, Avond Microsoft Office opleiding Microsoft Office boot camp, Microsoft Office instructeur geleid, Weekend Microsoft Office training, Avond Microsoft Office cursus, Microsoft Office coaching, Microsoft Office instructeur, Microsoft Office trainer, Microsoft Office training cursus, Microsoft Office lessen, Microsoft Office on-site, Microsoft Office privé cursus, Microsoft Office een op een training, Microsoft Office op locatie, Weekend Microsoft Office opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!