PowerPoint Training Courses

PowerPoint Training Courses

Lokale live-trainingen met PowerPoint-training in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

PowerPoint Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Deze cursus heeft tot doel de PowerPoint-vaardigheden van de cursisten te verbeteren door praktische oefeningen ondersteund door relevante theorie. Het is ontworpen voor iedereen, voornamelijk presentatieontwerpers, maar ook sprekers voor conferenties en presentatoren voor teamvergaderingen.
7 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die efficiënter wil werken in PowerPoint bij het maken van dia's en om de basisprincipes van het presenteren ervan te leren .
7 hours
Overview
De cursus is gewijd aan verkoopteams Het richt zich op het gebruik van de functies van PowerPoint die helpen bij het verkoopproces, dat wil zeggen hoe u gegevens effectief kunt weergeven, hoe u dia's niet overcluttert en waar u op moet focussen in een verkoopdek .
14 hours
Overview
Doelstelling: Verbetering van het vermogen om aantrekkelijke presentaties voor te bereiden met behulp van PowerPoint en andere hulpmiddelen geadresseerden: Verkoopvertegenwoordigers, consultants, onderzoeks- en onderwijzend personeel, managers, leraren, bedrijfsmedewerkers, KMO's en openbare instellingen, waarvoor de uitdaging is om voor een groep mensen te staan, zeg maar, interesse opwekken .
7 hours
Overview
Deze cursus geeft je de kennis over hoe je financiële informatie (cijfers) in PowerPoint presenteert en niet alleen de presentatievaardigheden zelf Je zult in staat zijn om financiële informatie op een meer professionele manier te presenteren .
Weekend PowerPoint cursus, Avond PowerPoint training, Avond PowerPoint opleiding PowerPoint boot camp, PowerPoint instructeur geleid, Weekend PowerPoint training, Avond PowerPoint cursus, PowerPoint coaching, PowerPoint instructeur, PowerPoint trainer, PowerPoint training cursus, PowerPoint lessen, PowerPoint on-site, PowerPoint privé cursus, PowerPoint een op een training, PowerPoint op locatie, Weekend PowerPoint opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!