Excel Training Courses

Excel Training Courses

Lokale, instructieve live Excel-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen om Excel te gebruiken voor financiële berekeningen, data-analyse en meer Excel-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Microsoft Excel Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
The course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to arrange and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets, as well as protect the calculations and their results against unauthorized persons
14 hours
Overview
De cursusdeelnemers zullen in staat zijn op een efficiënte manier verschillende berekeningen op een transparante manier uit te voeren om hun resultaten te organiseren en presenteren, gebruik meerdere mechanismen om het maken van spreadsheets in Excel te vergemakkelijken en te versnellen .
21 hours
Overview
Het is een inleiding tot procedurele programmering in VBA. Met training kun je een stevige basis leggen voor verder leren en VBA-omgevingen.

Na de cursus kun je:

- Noteer en bewerk de macro zoals vereist,
- Schrijf procedures met behulp van gegevens van het blad,
- Maak je eigen functies
- Omgaan met de gebeurtenis (opening werkblad cel update, enz.) Door middel van de handler,
- Formulier maken
21 hours
Overview
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen de basisprincipes en gebruiken van VBA voor Access & Excel beheersen.
14 hours
Overview
Python is een programmeertaal op hoog niveau die bekend staat om zijn duidelijke syntaxis en leesbaarheid van code. Excel is een spreadsheet-applicatie ontwikkeld door Microsoft die op grote schaal wordt gebruikt in vele industrieën. Door Python aan Excel voegen, is het een krachtig hulpmiddel voor gegevensanalyse.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze de mogelijkheden van Python en Excel kunnen combineren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer pakketten voor het integreren van Python en Excel
- Lees, schrijf en manipuleer Excel bestanden met Python
- Roep Python functies aan vanuit Excel

Publiek

- ontwikkelaars
- programmeurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
De cursusonderwerpen behandelen maximale automatisering. De student leert hoe VBA effectief te gebruiken, hoe te gebruiken celnamen die moeten worden gekopieerd, die nuttige eigenschappen zijn van objecten die alleen beschikbaar zijn in Excel VBA code en hoe u uw eigen besturingsbibliotheek kunt maken. Ten slotte leren deelnemers hoe ze een complete applicatie kunnen maken en beveiligen.
14 hours
Overview
Publiek

Analisten, onderzoekers, wetenschappers, afgestudeerden en studenten en iedereen die geïnteresseerd is in het leren van statistische analyse in Microsoft Excel .

Cursus Doelstellingen

Deze cursus helpt u uw bekendheid met Excel en statistieken te verbeteren en als resultaat de effectiviteit en efficiëntie van uw werk of onderzoek te vergroten.

Deze cursus beschrijft hoe u het Analysis ToolPack in Microsoft Excel , statistische functies en hoe u statistische basisprocedures kunt uitvoeren. Het zal uitleggen wat Excel beperking is en hoe deze te overwinnen.
14 hours
Overview
Tijdens de training zullen de problemen van financiële analyse worden gepresenteerd met behulp van de geavanceerde functies van Excel .

Deze cursus is bedoeld voor financiële analisten, accountants en al diegenen die hun vaardigheden spreadsheet willen uitbreiden met kwesties van financiële analyse.
14 hours
Overview
14 hours
Overview
Publiek

Financiële of marktanalisten, managers, accountants

Cursus Doelstellingen

Faciliteer en automatiseer allerlei financiële analyses met Microsoft Excel
21 hours
Overview
Participants will be able to excel themselves, in the most optimal way to create, consolidate and manage data. A number of tools designed to streamline the work often significantly reduces the time to activities carried out so far and can help you design an application that could perform new tasks.
7 hours
Overview
In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Excel kunnen gebruiken om het rapportageproces voor financiële overzichten te optimaliseren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Optimaliseer het proces voor het maken van rapporten Gegevens voorbereiden voor draaitabellen en op formules gebaseerde rapporten Gegevens importeren uit verschillende gegevensbronnen met Open Database Connectivity (ODBC) en Online Analytic Processing (OLAP) Gebruik tabellen en draaitabellen om financiële rapporten en analyses te maken Automatiseer de processen die zijn betrokken bij rapportage Bouw validatiestructuren op in spreadsheetrapporten Master Excel snelkoppelingen voor het formatteren van financiële rapporten Implementeer Excel-sjablonen om de productiviteit te verbeteren Minder fouten, vereenvoudig rapportageprocessen en verbeter de kwaliteit van rapporten Publiek Ervaren Excel-gebruiker Professionele accountants Financiële professionals Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Deze cursus kan worden gegeven met verschillende versies van Excel (Excel 2007, Excel 2010, etc) Neem contact met ons op om een ​​specifieke versie aan te vragen .
14 hours
Overview
De cursisten zullen in staat zijn om op efficiënte wijze hoofdzakelijk data-analysehulpmiddelen zoals scenario's en draaitabellen te gebruiken, de functies gebruiken om berekeningen op datums en tekstverwerkingsfuncties uit te voeren en macro's maken en aanpassen om het werk met spreadsheets te automatiseren.
28 hours
Overview
Please answer the following questions:

- Is your daily work in Excel is a never-ending string of commands copy-paste?
- Are you wasting time on repetition of similar operations to prepare the data for analysis?
- Do you know all the keyboard shortcuts in Excel, but you are not satisfied with the results?
- Rather than deal with data analysis and preparation of wasting time?
- Do you have to manually verify the correctness of such data obtained from different systems?
- Do you have to stay at work after hours or Excel to take books home because not doing during the day?
- Is Your job is to prepare reports based on a large data set?
- Do you feel that working in Excel, you come to a roundabout way of results?

If you can answer YES to one of the questions then it's time stop this nightmare. This training is for you.

Find out how you can speed up your daily operations and get most out of MS Excel.

WARNING

After the training, your life will change dramatically. Activities, which occupied the whole day will take just a few moments. Are you ready for this?
21 hours
Overview
The course is designed for users of Excel for creating analyzes and reports.
14 hours
Overview
Training for those working with a Microsoft Excel spreadsheet that would like to improve their work.
21 hours
Overview
Cursisten zullen leren hoe ze esthetische, professioneel ogende documenten kunnen maken in een tekstverwerker Microsoft Word . De cursisten kunnen op efficiënte wijze een verscheidenheid aan berekeningen uitvoeren om hun resultaten te organiseren en presenteren, meerdere mechanismen gebruiken om het maken van spreadsheets in Excel te vergemakkelijken en te versnellen.
14 hours
Overview
Course is intended for those familiar the basics of VBA who want to develop their knowledge and greater use of language capabilities.
14 hours
Overview
De cursus onthult de geheimen van effectief schrijven van geavanceerde applicaties in VBA applicatie MS Excel .

Na de cursus kunt u:

- Schrijf een geavanceerde objectgeoriënteerde applicatie
- Converteer tekstbestanden
- Gebruik van externe gegevensbronnen
- Gebruik externe bibliotheken
Weekend Excel cursus, Avond Excel training, Avond Microsoft Excel opleiding Microsoft Excel boot camp, MS Excel instructeur geleid, Weekend MS Excel training, Avond Microsoft Excel cursus, Microsoft Excel coaching, Excel instructeur, Excel trainer, Microsoft Excel training cursus, Microsoft Excel lessen, Microsoft Excel on-site, Microsoft Excel privé cursus, MS Excel een op een training, Microsoft Excel op locatie, Weekend Microsoft Excel opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!