Excel Training Courses

Excel Training Courses

Lokale, instructieve live Excel-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen om Excel te gebruiken voor financiële berekeningen, data-analyse en meer Excel-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Excel Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
excelafdAnalysing Financial Data in Excel14 uurPubliek Financiële of marktanalisten, managers, accountants Cursus Doelstellingen Faciliteer en automatiseer allerlei financiële analyses met Microsoft Excel .
excelstatsdaExcel For Statistical Data Analysis14 uurPubliek Analisten, onderzoekers, wetenschappers, afgestudeerden en studenten en iedereen die geïnteresseerd is in het leren hoe statistische analyse in Microsoft Excel te vergemakkelijken Cursus Doelstellingen Deze cursus helpt je vertrouwdheid met Excel en statistieken te verbeteren en verhoogt daardoor de effectiviteit en efficiëntie van je werk of onderzoek In deze cursus wordt beschreven hoe u de Analysis ToolPack in Microsoft Excel, statistische functies en hoe statistische statistische procedures uitvoert Het zal uitleggen wat Excel beperking is en hoe deze te verhelpen .
ExcelAdvExcel Advanced21 uurThe course participants will be able to efficiently use primarily data analysis tools such as scenarios and pivot tables, use the features to perform calculations on dates and text-processing functions, and create and adapt to the needs of macros to automate work with spreadsheets.
vbaexcelVisual Basic for Applications (VBA) in Excel - Introduction to programming28 uurHet is een inleiding tot procedurele programmering in VBA. Met training kun je een stevige basis leggen voor verder leren en VBA-omgevingen.

Na de cursus kun je:

- Noteer en bewerk de macro zoals vereist,
- Schrijf procedures met behulp van gegevens van het blad,
- Maak je eigen functies
- Omgaan met de gebeurtenis (opening werkblad cel update, enz.) Door middel van de handler,
- Formulier maken
vbaexceladvVisual Basic for Applications (VBA) in Excel - Advanced14 uurDe cursus onthult de geheimen van effectief schrijven van geavanceerde applicaties in VBA-applicatie MsExcel.

Na de cursus kun je:

- Schrijf een geavanceerde objectgeoriënteerde applicatie
- Converteer tekstbestanden
- Gebruik van externe gegevensbronnen
- Gebruik externe bibliotheken
excelvbagExcel and VBA Guru21 uurDe cursusonderwerpen behandelen maximale automatisering. De student leert hoe effectief VBA kan worden gebruikt, hoe celnamen moeten worden gekopieerd, wat nuttige eigenschappen zijn van objecten die alleen beschikbaar zijn in Excel VBA-code en hoe je je eigen controlebibliotheek kunt maken. Ten slotte leren deelnemers hoe ze een complete applicatie kunnen maken en hoe ze deze kunnen beveiligen.
3090Word and Excel Basics21 uurCourse participants will learn how to create a aesthetic professional-looking documents in a word processor Microsoft Word. The course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to organize and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets in Excel.
excelfinFinancial analysis in Excel14 uurTijdens de training, zullen de kwesties van financiële analyse worden gepresenteerd met behulp van de geavanceerde functies van Excel.

Deze cursus is bedoeld voor financiële analisten, accountants en al diegenen die hun vaardighedenspreadsheet willen uitbreiden met kwesties van financiële analyse.
vbaaccessexcelVBA For Access & Excel21 uurHet doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen een grondige kennis te nemen van de fundamenten en het gebruik van VBA voor Access & Excel .
excelbasExcel Basics14 uurDe cursusdeelnemers zullen in staat zijn op een efficiënte manier verschillende berekeningen op een transparante manier uit te voeren om hun resultaten te organiseren en presenteren, gebruik meerdere mechanismen om het maken van spreadsheets in Excel te vergemakkelijken en te versnellen .
excelintroExcel Introduction 7 uurGebruikers kennis laten maken met de belangrijkste functies van Microsoft Office Excel (2007, 2010, 2013 of 2016) De cursus is voornamelijk 'hands on', dus de aanwezigen zullen oefenen met het maken en wijzigen van actuele spreadsheets Publiek: Iedereen die vertrouwd en productief wil worden in het gebruik van Microsoft Excel (2007, 2010, 2013 of 2016) .
exceladvreportingExcel for Advanced Financial Reporting7 uurIn deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Excel kunnen gebruiken om het rapportageproces voor financiële overzichten te optimaliseren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Optimaliseer het proces voor het maken van rapporten Gegevens voorbereiden voor draaitabellen en op formules gebaseerde rapporten Gegevens importeren uit verschillende gegevensbronnen met Open Database Connectivity (ODBC) en Online Analytic Processing (OLAP) Gebruik tabellen en draaitabellen om financiële rapporten en analyses te maken Automatiseer de processen die zijn betrokken bij rapportage Bouw validatiestructuren op in spreadsheetrapporten Master Excel snelkoppelingen voor het formatteren van financiële rapporten Implementeer Excel-sjablonen om de productiviteit te verbeteren Minder fouten, vereenvoudig rapportageprocessen en verbeter de kwaliteit van rapporten Publiek Ervaren Excel-gebruiker Professionele accountants Financiële professionals Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Deze cursus kan worden gegeven met verschillende versies van Excel (Excel 2007, Excel 2010, etc) Neem contact met ons op om een ​​specifieke versie aan te vragen .
pythonexcelPython for Excel14 uurPython is een programmeertaal op hoog niveau die bekend staat om zijn duidelijke syntaxis en codele leesbaarheid Excel is een spreadsheet-toepassing die is ontwikkeld door Microsoft en die op grote schaal wordt gebruikt in vele industrieën Het toevoegen van Python aan Excel maakt het een krachtige tool voor data-analyse In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze de mogelijkheden van Python en Excel kunnen combineren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer pakketten voor het integreren van Python en Excel Lees, schrijf en manipuleer Excel-bestanden met Python Roep Python-functies op vanuit Excel Publiek ontwikkelaars programmeurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .

Aankomende Excel cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Excel For Statistical Data Analysis - Utrecht Centraal Stationdo, 2019-01-03 09:302310EUR / 4160EUR
Excel For Statistical Data Analysis - Groningen Martinidi, 2019-01-08 09:302310EUR / 3230EUR
Excel For Statistical Data Analysis - Amsterdamdo, 2019-01-10 09:302310EUR / 3310EUR
Excel For Statistical Data Analysis - Spaces Zuidasdo, 2019-01-17 09:302310EUR / 3710EUR
Excel For Statistical Data Analysis - Nieuwegeinma, 2019-01-21 09:302310EUR / 3640EUR
Weekend Excel cursus, Avond Excel training, Avond Excel opleiding Excel boot camp, Excel instructeur geleid, Weekend Excel training, Avond Excel cursus, Excel coaching, Excel instructeur, Excel trainer, Excel training cursus, Excel lessen, Excel on-site, Excel privé cursus, Excel een op een training, Excel op locatie, Weekend Excel opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Linux LPI LPIC-1 Exam 101 PreparationEvoluon Eindhovenwo, 2018-12-19 09:302287EUR / 3687EUR
MATLAB Fundamentals + MATLAB for FinanceRotterdam Brainparkma, 2018-12-31 09:306750EUR / 10350EUR
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!