Management and Leadership Training Courses

Management and Leadership Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live management- en leiderschapstrainingen voor diegenen die hun vermogen om hun collega's te coachen en te leiden naar uitmuntendheid willen ontwikkelen Management- en leiderschapstraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg - 's Werelds lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Management and Leadership Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Leadership Organizational Change is ontworpen om leiders, managers en andere belangrijke personen binnen een organisatie te helpen de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om veranderingsinitiatieven binnen de organisatie effectief te leiden en te beheren.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op organisatieleiders die willen leren hoe ze verandering binnen organisaties kunnen stimuleren door effectieve veranderingsleiderschapsstrategieën te implementeren.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp het effect van veranderingsleiderschap op individuen, teams en organisaties. Planningspraktijken toepassen op inspanningen voor organisatieverandering. Stimuleer organisatieverandering effectief door veranderingsleiderschap.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Het publiek:
  Specialisten die op zoek zijn naar overgang naar Broader Management of Senior Roles. Nieuwe of aspirante managers. Gevestigde managers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen.
Overzicht : Deze instructeur geleide, live-on-site training is gericht op managers die hun capaciteit willen ontwikkelen om te trainen en hun collega's naar excellentie te leiden. De cursus geeft nieuwe en ontwikkelende managers het vertrouwen en de mogelijkheid om vastgestelde en goed opgeleide beginselen van managementtechniek te implementeren. De cursus is gebaseerd op vijf belangrijke pijlers van managementprestaties: het definiëren van roldoel, het benadrukken van krachten, het mogelijk maken van verandering, het beïnvloeden en versterken van collega's. Terwijl we geen specifieke management stijl of patroon bevorderen, wordt de cursus gedragswetenschap geleid; bewijsgebaseerde beginselen worden gepresenteerd in een praktisch en pragmatisch formaat. De cursus is zeer interactief en betrokken en vereist dat kandidaten vanaf het begin actief deelnemen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp hoe mensen worden gemotiveerd en leren. Adapteer hun bestaande vaardigheden om hun potentieel te maximaliseren. Ontwikkelen en implementeren van een effectieve managementtechniek.
Format van de cursus:
  Een zeer interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Scenario gebaseerde presentaties, briefings en feedback sessies.
14 hours
Het publiek:
  De oudste Management Risk en veiligheid managers Projectmanager
Overzicht : Deze instructeur geleide, live training is gericht op senior managers die hun capaciteit willen ontwikkelen om veiligheid en risico's te strategiseren en te beheren in complexe, high-tech industrieën. De cursus geeft risico- en veiligheidsmanagers het vertrouwen en de mogelijkheid om een vastgesteld en effectief proces van organisatorische cultuurbeoordeling te implementeren. De cursus introduceert het SI-9 product dat is ontwikkeld om een efficiënte en nauwkeurige methodologie te bieden om meerdere elementen van uw organisatie cultuur te meten. De periodieke meting van uw bedrijfscultuur verbetert niet alleen uw risico-visibiliteit, maar geeft ook bewijs van uw persoonlijke en bedrijfsduurzaamheid in risicobeheer. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Herken de tekenen en signalen van een kwetsbare bedrijfsrisicokultur. Begrijp de implicaties van persoonlijke en corporate aansprakelijkheid van risicobeheer en veiligheid. Aanpassen van hun risicobeheersingssystemen om resilier te worden. Ontwerp van een effectief cultuurmetingssysteem op basis van het SI-9-beoordelingssysteem. Ontwikkel en implementeren van een effectieve organisatorische culturele managementstrategie.
Format van de cursus:
  Een zeer interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hands-on ervaring van culturele metingsinstrumenten
7 hours
Het publiek:
  De juniormanagers. Geïsoleerde professionals die hun carrière willen versnellen Geïntroduceerde professionals die verschillende rollen overwegen.
Overzicht : Deze training is ontworpen als een toegangsniveau cursus om kandidaten te onderwijzen over welke ontwikkelingsmogelijkheden beschikbaar zijn in persoonlijke en professionele ontwikkeling. De cursus illustreert hoe succes wordt bereikt in een verscheidenheid aan high-performance industrieën en elite sporten. Veel van onze trainers hebben met succes opleidings- en ontwikkelingsprogramma's geïntroduceerd met behulp van de meest actuele opleidingstechnieken en methoden. Kandidaten zullen de betrokkenheidstechnieken ervaren die worden gebruikt in een verscheidenheid aan industrieën. Elke kandidaat wordt geleid door het ontwerpen van zijn eigen individuele Professional Development Plan. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Identificeer de basisbeginselen van Continuing Professional Development (CPD). Herken hun individuele krachten en potentiële ontwikkelingsgebieden. Ontwikkelen en voortdurend ontwikkelen van hun eigen CPD-programma.
Format van de cursus:
  Een zeer interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Coaching in de ontwikkeling van een persoonlijk CPD-plan.
7 hours
Het publiek:
  Alle niveaus van Management. Technische deskundigen. Nieuwe projectmanagers.
Overzicht : Change Management vaardigheden zijn steeds meer een kernvereiste geworden voor het effectieve beheer van projecten, begrotingen en personeel. Een belangrijke les onze trainers hebben gezien herhaald over tal van industrieën door de Covid-19 pandemie is niet te wachten op verandering om uw organisatie te overwinnen. Change Management beginselen moeten worden geïntegreerd in business resilience programma's. Het gebruik van het Cynefin-model van David Snowden als basis voor het ontwikkelen van zintuigen voordat de strategie wordt gemaakt, neemt de cursus de kandidaten weg van rigide en processen besluitvorming structuren die collectief en creatief denken kunnen voorkomen. Het bouwen van flexibiliteit in besluitvormingsstructuren verbetert niet alleen de resilience van het bedrijfsleven, maar bevordert efficiëntie van bestaande structuren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Herken de behoefte aan consistente planning met flexibiliteit. Begrijp de betekenis van contingente zakelijke processen. Aanpassen van hun risicobeheersingssystemen om resilier te worden. Ontwerp countermeasures tegen complacentie en tunnelvisie. Ontwikkelen en implementeren van een effectieve en consistente verandering managementstrategie.
Format van de cursus:
  Een zeer interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen, oefeningen en planning. Hand-on ervaring van verandering management templates.
14 hours
Het publiek:
  Aspiratie Project Managers Junior Managers Specialisten op het veld
Overzicht : Deze instructeur geleide, live training is gericht op senior managers die hun capaciteit willen ontwikkelen om veiligheid en risico's te strategiseren en te beheren in complexe, high-tech industrieën. De cursus geeft risico- en veiligheidsmanagers het vertrouwen en de mogelijkheid om een vastgesteld en effectief veiligheidscultuurbeoordelingsproces te implementeren. De cursus introduceert het SI-9 product dat is ontwikkeld om een efficiënte en nauwkeurige methodologie te bieden om meerdere elementen van uw organisatie cultuur te meten. De periodieke meting van uw bedrijfscultuur verbetert niet alleen uw risico-visibiliteit, maar geeft ook bewijs van uw persoonlijke en bedrijfsduurzaamheid in risicobeheer. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Herken de tekenen en signalen van een kwetsbare bedrijfsrisicokultur. Begrijp de implicaties van persoonlijke en corporate aansprakelijkheid van risicobeheer en veiligheid. Aanpassen van hun risicobeheersingssystemen om resilier te worden. Ontwerp van een effectief veiligheidscultuurmetingssysteem op basis van het SI-9-beoordelingssysteem. Ontwikkel en implementeren van een effectieve organisatorische culturele managementstrategie.
Format van de cursus:
  Een zeer interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hands-on ervaring van culturele metingsinstrumenten
14 hours
Het publiek:
  Deze cursus is voor leiders, of aspirant leiders, met directe verantwoordelijkheid voor leidende teams en het nemen van strategische beslissingen
Overzicht : De Strategische Leadership cursus biedt u de kennis en technieken om een duidelijke, strategische richting voor uw organisatie te bepalen. Het zal u helpen de verschillende benaderingen van leiderschap beter te begrijpen, naast verandering management en besluitvorming, waardoor u de mogelijkheid om strategische acties te plannen en implementeren. De cursus presentatoren hebben uitgebreide ervaring in het coaching senior leiders in de praktische toepassing van strategische leiderschap beginselen. De cursus maakt gebruik van hedendaagse real-life voorbeelden en maakt gebruik van de ervaringen van de kandidaten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Krijg inzichten in de verschillende benaderingen van strategie Heb een grotere waardering van de verschillende benaderingen van leiderschap en verandering management Begrijp hoe je een strategisch plan effectief kunt implementeren Beoordelen van de vooruitgang van een strategisch plan
Format van de cursus:
  Een zeer interactieve lezing en discussie. Scenario gebaseerd leren met uw groep. Mogelijkheden om uw eigen leiderschap uitdagingen te bespreken in een groepsinstelling
14 hours
Het publiek:
  Deze cursus is voor leiders, of aspirant leiders, met directe verantwoordelijkheid voor leidende teams en het nemen van strategische beslissingen
Overzicht : De Strategic Planning cursus biedt u de kennis en technieken om een duidelijke, strategische richting voor uw organisatie te bepalen. Het zal u helpen de verschillende benaderingen die beschikbaar zijn bij het analyseren, plannen en implementeren van strategische acties beter te begrijpen. De cursus bevordert geen unieke benadering van strategische planning, maar biedt de kandidaten een selectie van benaderingen. Deze agnosticale benadering van de strategische theorie zorgt voor contextualisatie van de behoeften van de kandidaten binnen hun specifieke professionele omgeving. Terwijl kandidaten worden verwacht om hun eigen ervaring te brengen en te delen, wordt uitgebreid gebruik gemaakt van hedendaagse real-life voorbeelden. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Krijg inzichten in de verschillende benaderingen van strategie Heb een grotere waardering van de verschillende methoden van strategische analyse en positionering Begrijp hoe je strategische implementatie effectief kunt aanpakken Beoordelen van de vooruitgang van een strategisch plan
Format van de cursus:
  Een zeer interactieve lezing en discussie. Scenario gebaseerd leren met uw groep. Mogelijkheden om na te denken over je eigen uitdagingen

Last Updated:

Upcoming Management and Leadership Courses

Weekend Management and Leadership cursus, Avond Management and Leadership training, Avond Management and Leadership opleiding Management and Leadership boot camp, Management and Leadership instructeur geleid, Weekend Management and Leadership training, Avond Management and Leadership cursus, Management and Leadership coaching, Management and Leadership instructeur, Management and Leadership trainer, Management and Leadership training cursus, Management and Leadership lessen, Management and Leadership on-site, Management and Leadership privé cursus, Management and Leadership een op een training, Management and Leadership op locatie, Weekend Management and Leadership opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions