Data Management Training Courses

Data Management Training Courses

Lokale instructeur geleid live Data Management opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Data Management Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to implement queues on the data structure. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn about the algorithms that are commonly used in the data structure.
 • Understand the applications of queue data structure.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at sysadmins and developers who wish to set up, deploy, and manage Oracle GoldenGate for data transformation. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Oracle GoldenGate.
 • Understand Oracle databases replication using the Oracle GoldenGate tool.
 • Understand the Oracle GoldenGate architecture.
 • Configure and perform a database replication and migration.
 • Optimize Oracle GoldenGate performance and troubleshoot issues.
35 hours
Audience
 • Programmers
 • Beginner IT professionals
Format of the course
 •     Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at repository managers, SysAdmins, and developers who wish to install, configure, and monitor the DSpace platform to manage their content assets. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up DSpace to manage and preserve various types of digital content.
 • Manage the DSpace platform to store, preserve, and share document libraries online.
 • Configure DSpace user interface, metadata, and database to suit organizational needs.
 • Use analytics services to monitor user traffic and metrics and generate useful statistics for the organization.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at system administrators, database administrators, data architects, and developers who wish to install, configure, and manage MarkLogic Server to optimize their database systems. By the end of this training, participants will be able to implement, develop, manage, and secure their enterprise data and database systems using MarkLogic Server.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at system administrators, database administrators, data architects, and developers who wish to install, configure, and manage MarkLogic Data Hub to organize and manage their data from various silos. By the end of this training, participants will be able to customize, secure, track, and manage their enterprise data using MarkLogic Data Hub capabilities and tools.
21 hours
Pentaho Data Integration is een opensource data-integratietool voor het definiëren van banen en datatransformaties Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe gebruik te maken van de krachtige ETL-mogelijkheden en rijke GUI van Pentaho Data Integration om een ​​hele big data lifecycle te beheren, waarbij de waarde van data voor de organisatie wordt gemaximaliseerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Basisdatatransformaties met stappen en hops maken, voorvertonen en uitvoeren Configureer en beveilig de Pentaho Enterprise Repository Gebruik verschillende gegevensbronnen en genereer een enkele, uniforme versie van de waarheid in een analyticsready-indeling Geef resultaten aan derde-deeltoepassingen voor verdere verwerking Publiek Data-analist ETL-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) is een business intelligence-pakket dat gegevensintegratie, rapportage, dashboards en laadmogelijkheden biedt Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe je de functies van Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) kunt maximaliseren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Pentaho Open Source BI Suite Community-editie (CE) installeren en configureren Begrijp de basisprincipes van Pentaho CE-tools en hun functies Maak rapporten met Pentaho CE Integreer gegevens van derden in Pentaho CE Werk met big data en analyses in Pentaho CE Publiek programmeurs BI-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
KNIME Analytics Platform is een toonaangevende open source-optie voor datagestuurde innovatie, waarmee u het potentieel in uw gegevens kunt ontdekken, nieuwe inzichten kunt vinden of nieuwe toekomstvoorspellingen kunt voorspellen. Met meer dan 1000 modules, honderden kant-en-klare voorbeelden, een uitgebreid scala aan geïntegreerde tools en de breedste keuze aan geavanceerde beschikbare algoritmen, is KNIME Analytics Platform de perfecte toolbox voor elke KNIME en bedrijfsanalist. Deze cursus voor KNIME Analytics Platform is een ideale gelegenheid voor beginners, gevorderde gebruikers en KNIME experts om kennis te maken met KNIME , om te leren hoe het effectiever te gebruiken en om duidelijke, uitgebreide rapporten te maken op basis van KNIME workflows
14 hours
Sensor Fusion is de combinatie en integratie van gegevens van meerdere sensoren om een ​​meer accurate, betrouwbare en contextuele weergave van gegevens te bieden Sensor Fusion-implementaties vereisen algoritmen voor het filteren en integreren van verschillende gegevensbronnen Publiek Deze cursus is bedoeld voor ingenieurs, programmeurs en architecten die zich bezighouden met implementaties door meerdere sensoren .
21 hours
Talend Open Studio voor ESB is een open-source, realtime applicatie-integratie tool voor bemiddeling en routing van diensten. Het vereenvoudigt de integratie van enterprise-class systemen, diensten en applicaties. Door serviceapplicaties en legacy-systemen mogelijk te maken, kunnen Service-Oriented Architectures (SOA) worden gemaakt. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Talend Open Studio voor ESB kunnen gebruiken om services en hun interacties te creëren, verbinden, bemiddelen en beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers dat kunnen
 • ESB-technologieën integreren, verbeteren en leveren als afzonderlijke pakketten in verschillende implementatieomgevingen.
 • De meest gebruikte componenten van Talend Open Studio begrijpen en gebruiken.
 • Integreer elke applicatie, database, API of webservices.
 • Naadloze integratie van heterogene systemen en applicaties.
 • Sluit bestaande Java -codebibliotheken in om projecten uit te breiden.
 • Gebruik communitycomponenten en code om projecten uit te breiden.
 • Integreer snel systemen, applicaties en gegevensbronnen in een Eclipse-omgeving met slepen en neerzetten.
 • Verminder ontwikkelingstijd en onderhoudskosten door geoptimaliseerde, herbruikbare code te genereren.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Talend Open Studio voor Big Data is een open source ETL-tool voor het verwerken van grote gegevens. Het omvat een ontwikkelingsomgeving om te interageren met Big Data bronnen en doelen, en werk te doen zonder te moeten schrijven code. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op technische personen die Open Studio voor Big Data willen implementeren om het proces van lezen en crunching door Big Data te vereenvoudigen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Talend Open Studio voor Big Data. Verbinden met Big Data systemen zoals Cloudera, HortonWorks, MapR, Amazon EMR en Apache. Begrijp en installeer Open Studio's big data componenten en verbinders. Configureer parameters om automatisch MapReduce-code te genereren. Gebruik Open Studio's drag-and-drop interface om Hadoop werkzaamheden uit te voeren. Prototype big data pipelines. Automatische big data integratieprojecten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Talend Administration Center (TAC) is de gecentraliseerde bestuursapplicatie van de Talend software suite. Het wordt geïmplementeerd door Talend oplossingen als een web-applicatie en integreert andere Talend tools om informatieprocessen efficiënt te beheren. Talend Het Administration Center stelt gebruikers in staat om hun zakelijke systemen te beheren en data sets om te zetten in inzichten die nuttig zijn voor het bedrijf. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op systeemadministratoren, data wetenschappers en zakelijke analisten die Talend Administration Center willen instellen om de rol en taken van de organisatie te implementeren en te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Talend Administration Center. Het begrijpen en implementeren van Talend management fundamenten. Het bouwen, implementeren en uitvoeren van zakelijke projecten of taken in Talend. Het bewaken van de beveiliging van dataset en het ontwikkelen van zakelijke routines op basis van het TAC-kader. Krijg een breder inzicht in big data toepassingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Talend Cloud is een open-source platform die end-to-end data integratie en managementoplossingen biedt. Talend Cloud is gespecialiseerd in big data, gegevenskwaliteit, master data management en applicatieintegratie voor bedrijven. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensadministratoren en ontwikkelaars die gegevensintegratieprocessen willen beheren, monitoren en beheren met behulp van Talend clouddiensten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Navigeren op de Talend Management Console om gebruikers en rollen op de platform te beheren. Beoordelen van gegevens om relevante datasets te vinden en te begrijpen. Maak een pijpleiding om gegevens te verwerken en te monitoren in rust of in actie. Voorbereid gegevens voor analyse om inzichten te genereren die relevant zijn voor het bedrijf.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
35 hours
Beschrijving: Er is behoefte aan adequate training over de Data Protection Act 1998 "the Act" en de implicaties daarvan voor zowel organisaties als individuen Er zijn belangrijke verschillen tussen de wet en zijn voorganger, de Data Protection Act 1984 In het bijzonder bevat de wet belangrijke nieuwe verplichtingen met betrekking tot handmatige records en grensoverschrijdende datastromen, een nieuw notificatiesysteem en gewijzigde principes Het is belangrijk om de wet in de Europese context te begrijpen Degenen die ervaring hebben met gegevensbeschermingskwesties, alsook met degenen die nieuw zijn in dit onderwerp, moeten worden opgeleid zodat hun organisaties erop kunnen vertrouwen dat de wettelijke naleving voortdurend wordt aangepakt Het is noodzakelijk om kwesties te identificeren die tijdig om advies omtrent gegevensbescherming vragen, zodat de reputatie en geloofwaardigheid van de organisatie worden verbeterd door middel van relevant beleid en procedures voor gegevensbescherming Doelen: Het doel van de syllabus is het bevorderen van een goed begrip van hoe de principes voor gegevensbescherming werken, in plaats van zich alleen te concentreren op de mechanica van regulering De syllabus plaatst de wet in de context van mensenrechten en bevordert goede werkwijzen binnen organisaties Bij het behalen van het certificaat zullen houders van een award: een waardering van de bredere context van de wet een goed begrip van de manier waarop de wet en de privacy en elektronische Communicatie (EG-richtlijn) Verordeningen 2003 werk een breed begrip van de manier waarop gerelateerde wetgeving betrekking heeft op de wet een goed begrip van wat er moet gebeuren om naleving te bereiken een erkende kwalificatie in gegevensbescherming Cursus synopsis: De syllabus bestaat uit drie hoofdonderdelen, elk met vele subsecties! Context dit zal ingaan op de oorsprong van en de redenen voor de wet samen met aandacht voor privacy in het algemeen Wet - Gegevensbeschermingswet Hiermee worden de belangrijkste concepten en elementen van de wet en ondergeschikte wetgeving behandeld Toepassing hiervan zal nagaan hoe naleving wordt bereikt en hoe de wet in de praktijk werkt .
35 hours
This is an Instructor led course, and is the non-certification version of the "CDP - Certificate in Data Protection" course Those experienced in data protection issues, as well as those new to the subject, need to be trained so that their organisations are confident that legal compliance is continually addressed. It is necessary to identify issues requiring expert data protection advice in good time in order that organisational reputation and credibility are enhanced through relevant data protection policies and procedures. Objectives: The aim of the syllabus is to promote an understanding of how the data protection principles work rather than simply focusing on the mechanics of regulation. The syllabus places the Act in the context of human rights and promotes good practice within organisations. On completion, you will have:
 • an appreciation of the broader context of the Act.
 • an understanding of the way in which the Act and the Privacy and Electronic Communications (EC Directive) Regulations 2003 work
 • a broad understanding of the way associated legislation relates to the Act
 • an understanding of what has to be done to achieve compliance
Course Synopsis: The syllabus comprises three main parts, each sub-sections.
 • Context - this will address the origins of and reasons for the Act together with consideration of privacy in general.
 • Law – Data Protection Act - this will address the main concepts and elements of the Act and subordinate legislation.
 • Application - this will consider how compliance is achieved and how the Act works in practice.
21 hours
Cryptografie is een softwaretechnologie voor het beschermen van gegevens. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die de basisprincipes van cryptografie willen leren en deze kennis willen toepassen om hun softwareapplicaties en -systemen te beveiligen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Genereer gedeelde geheime sleutels om veilig te communiceren tussen twee partijen
 • Begrijp en gebruik talloze beveiligingsprotocollen
 • Analyseer beveiligingslekken in bestaande systemen
 • Neem passende maatregelen wanneer een ongewenste partij toegang heeft tot privégegevens
 • Bestudeer praktijkgevallen met ongewenste gegevenstoegang en implementeer passende antwoorden.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
This course is for anyone who needs to understand data protection and GDPR in particular. At the end of the course candidates should be able to:
 • Hold a recognised qualification in data protection.
 • Gain an understanding of the key changes that the GDPR and the Data Protection Act (2018) bring to data protection.
 • Gain an understanding of the new rights available to data subjects and the implications of those rights with the GDPR and Data Protection Act (2018).
 • Gain an understanding of individual and organisational responsibilities under the GDPR and the Data Protection Act (2018), particularly the need for effectiveness record keeping.
 • Gain an understanding of the increased obligations faced by data controllers and data processors as a result of the GDPR coming into force and the Data Protection Act (2018) being enacted.
 • Be better placed to support their organisation in processing customer data in compliance with the GDPR and the Data Protection Act (2018).
35 hours
Who is it for:
 • Anyone who has some existing responsibility for data protection within their organisation.
 • It’s also useful for those who want to broaden their basic understanding in this area and fully understand the practical applications of data protection laws.
 • Whilst this certificate is written to the UK Data Protection Act, many other jurisdictions have enacted broadly similar data protection laws, so international candidates may also find this useful.
What will I learn: Candidates will be able to:
 • Gain an understanding of the key changes and the associated implications that the GDPR and the UK Data Protection Act 2018 introduce to data protection.
 • Gain an understanding of individual and organisational responsibilities under the GDPR and the UK Data Protection Act, particularly the need for effective record keeping.
 • Be able to apply the new rights available to data subjects and understand the implications of those rights.
 • Be able to demonstrate an understanding of the designation, position and role / tasks of a data protection officer.
 • Be able to prepare organisations to manage and handle personal data in compliance with the GDPR and the UK Data Protection Act.
7 hours
Deze onedaagse cursus is bedoeld voor mensen die op 25 mei 2018 een kort overzicht van de algemene gegevensbeschermingsverordening van de GDPR willen Dit is ideaal voor managers, afdelingshoofden en werknemers die de basisprincipes van de GDPR moeten begrijpen .
21 hours
Dit is meer diepgaand en zou voor diegenen zijn die veel met de GDPR werken en die in het GDPR-team kunnen worden aangesteld Dit zou ideaal zijn voor IT, human resources en marketingmedewerkers en zij zullen uitgebreid met de GDPR omgaan .
14 hours
Deze cursus wordt voornamelijk ontwikkeld met de nadruk op auditeurs en andere administratieve rollen die verplicht om ervoor te zorgen dat hun controlesystemen en IT-omgeving voldoen aan de overheersende wetten en De regels. De cursus begint met het geven van begrip van de sleutelbegrippen GDPR en hoe het is Het zal de werkzaamheden van de auditors beïnvloeden. De deelnemers zullen ook gegevensonderwerpen rechten onderzoeken, gegevensbeheerders en verwerkers verplichtingen, en uitvoering en naleving begrippen in de context van de verordening. De opleiding zal ook het auditprogramma van ISACA omvatten dat de controleurs in staat stellen de beheers- en responsmechanismen te beoordelen GDPR en te ondersteunen processen die kunnen helpen bij het beheren van het risico geassocieerd met niet-naleving.
35 hours
De PECB Certified Data Protection Officer training cursus stelt u in staat om de nodige kennis en vaardigheden te verwerven, en de competentie te ontwikkelen om de rol van de gegevensbeschermingsfunctionaris in een GDPR compliance programma implementatie te vervullen. Waarom zou je meedoen? Aangezien gegevensbescherming steeds waardevoler wordt, groeit ook de behoefte aan organisaties om deze gegevens te beschermen. Naast de schending van de fundamentele rechten en vrijheden van personen kan het niet naleven van de gegevensbeschermingsvoorschriften leiden tot gevaarlijke situaties die de geloofwaardigheid, reputatie en financiële status van een organisatie kunnen schaden. Dit is waar uw vaardigheden als gegevensbeschermingsfunctionaris plaatsvinden.  De PECB Certified Data Protection Officer training cursus zal u helpen de kennis en vaardigheden te verwerven om te dienen als een Data Protection Officer (DPO) om organisaties te helpen voldoen aan de vereisten van de Algemene Data Protection Verordening (GDPR). Op basis van praktische oefeningen zult u in staat zijn de rol van de DPO te beheersen en bevoegd te worden om te informeren, te adviseren en de naleving van de GDPR te monitoren en samen te werken met de toezichthoudende autoriteit. Na het deelnemen aan de trainingskurs, kunt u zitten voor het examen, en als u met succes het examen doorbrengt, kunt u aanvragen voor de “PECB Certified Data Protection Officer” credential. Het internationaal erkende “PECB Certified Data Protection Officer” certificaat zal bewijzen dat u de professionele vaardigheden en praktische kennis hebt om de beheerder en de verwerker te adviseren over hoe hun verplichtingen met betrekking tot de GDPR naleving te voldoen. Wie moet aanwezig zijn?
  Managers of consultants die een organisatie willen voorbereiden en ondersteunen bij het plannen, implementeren en handhaven van een nalevingsprogramma op basis van de DPO's en personen die verantwoordelijk zijn voor het handhaven van de naleving van de GDPR vereisten Lid van informatiebeveiliging, incidentenbeheer en business continuity teams Technische en naleving deskundigen die willen voorbereiden op de rol van een gegevensbeschermingsfunctionaris   Expertadviseurs betrokken bij de beveiliging van persoonsgegevens
Leren doelen
  Begrijp de concepten van de GDPR en interpreteer de vereisten ervan Begrijp de inhoud en de correlatie tussen de Algemene Verordening Data Protection en andere regelgevingskader en toepasselijke normen, zoals ISO/IEC 27701 en ISO/IEC 29134 Het verwerven van de bevoegdheid om de rol en dagelijkse taken van de gegevensbeschermingsfunctionaris in een organisatie uit te voeren Ontwikkel de mogelijkheid om te informeren, te adviseren en de naleving te monitoren en samen te werken met de toezichthoudende autoriteit.
Educatieve benadering
  Deze opleiding is gebaseerd op zowel de theorie als de beste praktijken die worden gebruikt bij het uitoefenen van de rol van de DPO. Lectures worden geïllustreerd met praktische oefeningen gebaseerd op een case-studie die rolspel en discussies omvat. De deelnemers worden aangemoedigd om te communiceren en deel te nemen aan discussies en oefeningen. Praktijk oefeningen en quizzen zijn vergelijkbaar met de certificering examen.
Algemene informatie
  De deelnemers worden geleverd met het opleidingsmateriaal dat meer dan 450 pagina's van verklarende informatie en praktische voorbeelden bevat. Een Attendance Record met een waarde van 31 CPD (Continuing Professional Development) credits zal worden uitgegeven aan de deelnemers die de training hebben deelgenomen.
 
21 hours
Pimcore is een open-source PIM/MDM (Product Information Management / Master Data Management) platform voor het centraliseren en harmoniseren van productgegevens in een enkel systeem. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die Pimcore willen gebruiken om product, klant, leverancier, enz. te beheren. gegevens over meerdere domeinen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het consolideren van complexe mastergegevens over heterogene systemen. Configureer complexe multi-domain gegevensmodellen uit meerdere bronnen en formaten. Modellen, opslaan en beheren van de hiërarchie en structuur van gegevens binnen een organisatie. Reinig, match, verifieer en standaardiseren van de mastergegevens. Integreren van PIM-gegevens met Digital Asset Management (DAM), Content Management (CMS) en User Experience / Customer Experience Design (UX / CX).
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Master Data Management (MDM) verwijst naar de tools en processen die worden gebruikt door bedrijfs- en IT-teams om de uniformiteit, nauwkeurigheid, beheersing en verantwoordelijkheid van een onderneming's data assets te waarborgen. EBX5 (TIBCO EBX) is een MDM-tool voor het modelen van mastergegevens en het uitvoeren van governance. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die willen gebruiken EBX5 (TIBCO EBX) om een Master Data Management oplossing binnen hun organisatie mogelijk te maken. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Interpreteren van de eisen en architectuur van een MDM-oplossing. Het beheer en integratie van mastergegevens mogelijk maken. Integratie en overdracht van gegevens over meerdere systemen. Importeer gegevens in EBX5 met behulp van match en merge logica. Ontwerpen, creëren en documenteren een datamodel dat de bedrijfsvereisten van hun organisatie aanpast. Integreer EBX5 met derde partijdiensten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Data-architectuur is de normalisatie van gegevensbeheerssystemen en structuren op een ondernemingsgebied. Data-architectuur creëert het ontwerp voor het beheren van gegevensbronnen om organisatorische strategieën en behoeften te voldoen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op computeringenieurs, data-analyseurs en projectmanagers die organisatorische data-systemen willen ontwerpen, beheren en evalueren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwerpen van datasystemen die passen aan de behoeften van een organisatie. Beoordelen van gegevensactiva om een effectief gegevensverwerkingssysteem te creëren. Het implementeren van risico-verminderingsmethoden om een solide bedrijfsgegevensarchitectuur te bouwen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende Data Management cursussen

Weekend Data Management cursus, Avond Data Management training, Avond Data Management opleiding Data Management boot camp, Data Management instructeur geleid, Weekend Data Management training, Avond Data Management cursus, Data Management coaching, Data Management instructeur, Data Management trainer, Data Management training cursus, Data Management lessen, Data Management on-site, Data Management privé cursus, Data Management een op een training, Data Management op locatie, Weekend Data Management opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions