Master Data Management (MDM) Training Courses

Master Data Management (MDM) Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Master Data Management (MDM)-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktische oefentools en processen die door zakelijke en IT-teams worden gebruikt om de uniformiteit, nauwkeurigheid, rentmeesterschap en verantwoording van de gegevensactiva van een onderneming te waarborgen. Master Data Management (MDM)-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Master Data Management (MDM) Subcategories

Master Data Management (MDM) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Pimcore is een open-source PIM/MDM (Product Information Management / Master Data Management) platform voor het centraliseren en harmoniseren van productgegevens in een enkel systeem. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die Pimcore willen gebruiken om product, klant, leverancier, enz. te beheren. gegevens over meerdere domeinen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het consolideren van complexe mastergegevens over heterogene systemen. Configureer complexe multi-domain gegevensmodellen uit meerdere bronnen en formaten. Modellen, opslaan en beheren van de hiërarchie en structuur van gegevens binnen een organisatie. Reinig, match, verifieer en standaardiseren van de mastergegevens. Integreren van PIM-gegevens met Digital Asset Management (DAM), Content Management (CMS) en User Experience / Customer Experience Design (UX / CX).
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Master Data Management (MDM) verwijst naar de tools en processen die worden gebruikt door bedrijfs- en IT-teams om de uniformiteit, nauwkeurigheid, beheersing en verantwoordelijkheid van een onderneming's data assets te waarborgen. EBX5 (TIBCO EBX) is een MDM-tool voor het modelen van mastergegevens en het uitvoeren van governance. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die willen gebruiken EBX5 (TIBCO EBX) om een Master Data Management oplossing binnen hun organisatie mogelijk te maken. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Interpreteren van de eisen en architectuur van een MDM-oplossing. Het beheer en integratie van mastergegevens mogelijk maken. Integratie en overdracht van gegevens over meerdere systemen. Importeer gegevens in EBX5 met behulp van match en merge logica. Ontwerpen, creëren en documenteren een datamodel dat de bedrijfsvereisten van hun organisatie aanpast. Integreer EBX5 met derde partijdiensten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Master Data Management (MDM) Courses

Weekend Master Data Management (MDM) cursus, Avond Master Data Management (MDM) training, Avond Master Data Management (MDM) opleiding Master Data Management (MDM) boot camp, Master Data Management (MDM) instructeur geleid, Weekend Master Data Management (MDM) training, Avond Master Data Management (MDM) cursus, Master Data Management (MDM) coaching, Master Data Management (MDM) instructeur, Master Data Management (MDM) trainer, Master Data Management (MDM) training cursus, Master Data Management (MDM) lessen, Master Data Management (MDM) on-site, Master Data Management (MDM) privé cursus, Master Data Management (MDM) een op een training, Master Data Management (MDM) op locatie, Weekend Master Data Management (MDM) opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions