Automotive Training Courses

Automotive Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Automotive-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes en geavanceerde onderwerpen van Automotive-technologieën. Automotive-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Automotive Subcategories

Automotive Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
De AUTOSAR RTE (AUTomotive Open System Architecture Run-Time Environment) is een softwarelaag die fungeert als een interface tussen de verschillende softwarecomponenten van de elektronische regeleenheden van een voertuig en de onderliggende hardware. Het biedt een gestandaardiseerd communicatiemechanisme, waardoor een efficiënte en naadloze interactie tussen deze componenten mogelijk wordt.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op softwareontwikkelaars op geavanceerd niveau die een diepere kennis en begrip van AUTOSAR RTE-systemen willen opdoen en de vaardigheden willen beheersen die nodig zijn om complexe AUTOSAR RTE-systemen in hun organisatie te ontwikkelen en te implementeren. Het behandelt geavanceerde onderwerpen zoals RTE-ontwerppatronen, configuratie-, generatie-, test- en foutopsporingstechnieken en verschillende AUTOSAR RTE-componenten.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Analyseer RTE-vereisten en ontwerp efficiënte RTE-oplossingen voor complexe automobieltoepassingen. Ontwikkel en integreer AUTOSAR RTE-componenten, zoals softwarecomponenten, communicatie-interfaces en service-interfaces. Optimaliseer RTE-prestaties door RTE-parameters te configureren, aangepaste RTE-extensies te implementeren en best practices toe te passen. Los veelvoorkomende RTE-problemen op en implementeer effectieve foutopsporingstechnieken. Maak gebruik van geavanceerde RTE-functies, zoals multicore-ondersteuning, beveiligingsmechanismen en gedistribueerde systemen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
AUTOSAR (Automotive Open System Architecture) is een autosoftware-architectuur die gebruik maakt van een op componenten gebaseerd software-ontwerpmodel om voertuigsystemen en auto-onderdelen te ontwerpen. Deze door een instructeur geleide, live training (online of op locatie) is bedoeld voor automobielingenieurs die AUTOSAR willen gebruiken om automotorcontrollers te ontwerpen. Aan het einde van deze opleiding zijn de deelnemers in staat om:
  De architectuur en methodologie van AUTOSAR begrijpen. Leren hoe motorcontrollers met AUTOSAR worden ontworpen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefening. Hands-on uitvoering in een live-lab omgeving.
Opties voor aanpassing van de cursus
  Om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen, neem contact met ons op om dit te regelen.
14 hours
Een tweedaagse cursus over alle ontwerpprincipes met codevoorbeelden in combinatie met recente industriële technologie; erg handig voor softwareontwikkelaars in de automobielsector
14 hours
Dit is een gespecialiseerde HMI Development-cursus die is ontworpen voor automobielprofessionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een geavanceerd infotainmentsysteem voor de automobielindustrie.
14 hours
Deze cursus omvat AI (emphasizing Machine Learning en Deep Learning) in Automotive Industrie. Het helpt om te bepalen welke technologie (potentieel) kan worden gebruikt in meerdere situaties in een auto: van eenvoudige automatisering, beeldrecognitie tot autonome besluitvorming.
28 hours
Doel: deze training is bedoeld voor software-ingenieurs die met MBD-technologie werken, de training zal betrekking hebben op modelleringstechnieken voor Automotive systemen, Automotive normen, auto-code genereren en het bouwen van modelharnassen en verificatie Publiek: software-ontwikkelaar voor automotive-leverancier
14 hours
Simulink is een grafische programmeeromgeving voor het modelleren, simuleren en analyseren van dynamische systemen met meerdere domeinen.
21 hours
IATF 16949, or International Automotive Task Force 16949, is one of the most widely used automotive QMS (Quality Management System) standards in the industry. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at professionals in the automotive industry who wish to create and manage a QMS in adherence to IATF 16949 standards. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the IATF 16949 requirements.
 • Create a Quality Management System that helps ensure customer satisfaction in the end product or service.
 • Achieve the best practice in the design, development, manufacturing, installation, and servicing of automotive products.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • This course is designed to provide practical knowledge that can be applied to solving real-world problems and not as a preparatory course for certification.
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
ISO 26262 definieert de eisen voor functionele veiligheid in de automobielsector. deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of afstandsbediening) is gericht op Automotive professionals die willen de ISO 26262 standaard te implementeren binnen hun organisatie. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • begrijpen functionele veiligheid als het gaat om Automotive hardware en softwareontwikkeling.
 • begrijpen de wettelijke verantwoordelijkheden en compliance-eisen van ISO 26262.
 • implementeren van de veiligheidsprocessen voorgeschreven in ISO 26262.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Automotive verwijst naar de beveiliging van auto-elektronische systemen, communicatienetwerken, controlalgoritmen, software, gebruikers en onderliggende gegevens tegen kwaadaardige aanvallen, schade, ongeoorloofde toegang of manipulatie. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die verbonden voertuigen willen beschermen tegen cyber-aanvallen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Cybersecurity in auto-systemen. Kies de meest geschikte technologieën, tools en benaderingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Tijdens de workshop zul je de vaardigheden verwerven die nodig zijn om het procesbeoordelingsmodel Automotive SPICE®, de structuur en de classificatie te begrijpen. U zult de basisstructuur van de interpretatieve richtsnoeren voor de beoordeling volgens de normen kennen. Ontdek hoe het proces van beoordeling uit het oogpunt van de manageróin projectóin en belanghebbenden.  
14 hours
Automotive Grad Linux (AGL) is een openbronnen samenwerkingsproject die doel heeft om een kader en operatiesysteem voor automobiele diensten en toepassingen te bouwen. AGL neemt een gedeelte platform en codebase om innovatie en snelle ontwikkeling van nieuwe producten in de automobiele industrie te bevorderen.Deze instructeur, levende opleiding (online of op plaats) is gericht op ontwikkelers die de AGL platform willen installeren, oprichten en uitvoeren om automobiele projecten en toepassingen te ontwikkelen.Ten einde van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om automobiele diensten en toepassingen te maken, te ontwikkelen en te passen met het AGL open platform en ontwikkelingskader.Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
7 hours
ISO 26262 is een internationale standaard voor de functionele veiligheid van elektrische/elektronische systemen in de automotive sector. Deel 6 richt zich op de software-aspecten van systeemontwerp en implementatie. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op automotive professionals die de ISO 26262 standaard binnen hun organisatie willen implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Voldoende en consistente softwarebeveiligingsvereisten vast te stellen. Analyseer softwarearchitectuur voor veiligheid, met inbegrip van vrijheid van onafhankelijkheid (FFI) analyse. Bouw processen die documentatie-tools gebruiken om de kwaliteit van de software te verbeteren. Plannen en uitvoeren van een integratieteststrategie voor software en systemen. Implementeren en testen van software-eenheden voor beveiligingsapplicaties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
VDA (Verband der Automobilindustrie) 6.3 is een procesgebaseerde audit standaard voor het evalueren van productontwikkeling en productieprocessen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op kwaliteit en productie professionals die willen implementeren VDA 6.3 normen in hun organisatie. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de vereisten en processen van de Duitse automotive auditmethodologie. Leer hoe je interne audits en evaluaties kunt plannen, uitvoeren en rapporteren op basis van de VDA 6.3 vereisten. Voldoen aan de eisen voor de Duitse auditnormen voor de automotive industrie. Gebruik de VDA 6.3 questionnaire en audit scoring. Kennis van de belangrijkste processen voor effectieve, efficiënte en VDA 6.3 compliant productontwikkeling.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Een tweedaagse cursus over alle principes met betrekking tot AUTomotiveOpen System Architecture RunTime Environment, de meest bekende industriële standaard voor softwareontwikkeling voor auto's; de cursus bevat zowel basisonderwerpen als geavanceerde onderwerpen die erg handig zijn voor professionals in de automobielsector
7 hours
AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) is een software-architectuur voor auto's voor het bouwen van voertuigapplicaties. Het biedt systeemfuncties, interfaces, stuurprogramma's en richtlijnen die de scheiding van software en hardware mogelijk maken en leiden tot kostenefficiëntie en herbruikbaarheid. De AUTOSAR-architectuur biedt een diagnosesysteem, waarvan DEM (Diagnostic Event Manager) een van de modules is. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers DEM te configureren terwijl ze door het maken en aanpassen van een voorbeeldapplicatie AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) stappen.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  14 hours
  Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) is een wereldwijd ontwikkelingspartnerschap van voertuigproducenten, leveranciers, dienstverleners en bedrijven uit de automotive elektronica, semiconductor en software-industrie. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op de meeste motoren die Autosar willen gebruiken om auto-componenten te ontwerpen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en installeer Autosar Maak een workflow. Navigeren in de Autosar omgeving. Efficiënt werken.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Autosar, bezoek dan: https://www.autosar.org/about/
  Wij verstrekken geen software-licenties voor deze training. 

  Last Updated:

  Upcoming Automotive Courses

  Weekend Automotive cursus, Avond Automotive training, Avond Automotive opleiding Automotive boot camp, Automotive instructeur geleid, Weekend Automotive training, Avond Automotive cursus, Automotive coaching, Automotive instructeur, Automotive trainer, Automotive training cursus, Automotive lessen, Automotive on-site, Automotive privé cursus, Automotive een op een training, Automotive op locatie, Weekend Automotive opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions