Automotive Training Courses

Automotive Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live trainingen in Automotive demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes en geavanceerde onderwerpen van Automotive-technologieën. Automotive training is beschikbaar als "onsite live training" of "remote live training". Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Automotive subcategorieën

Automotive Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at automotive engineers who wish to use AUTOSAR to design automotive motor controllers. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand AUTOSAR architecture and methodology.
 • Learn how to design motor controllers using AUTOSAR.
14 hours
Een tweedaagse cursus over alle ontwerpprincipes met codevoorbeelden in combinatie met recente industriële technologie; erg handig voor softwareontwikkelaars in de automobielsector
14 hours
Dit is een gespecialiseerde HMI Development-cursus die is ontworpen voor automobielprofessionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een geavanceerd infotainmentsysteem voor de automobielindustrie.
14 hours
Deze cursus omvat AI (emphasizing Machine Learning en Deep Learning) in Automotive Industrie. Het helpt om te bepalen welke technologie (potentieel) kan worden gebruikt in meerdere situaties in een auto: van eenvoudige automatisering, beeldrecognitie tot autonome besluitvorming.
28 hours
Doel: deze training is bedoeld voor software-ingenieurs die met MBD-technologie werken, de training zal betrekking hebben op modelleringstechnieken voor Automotive systemen, Automotive normen, auto-code genereren en het bouwen van modelharnassen en verificatie Publiek: software-ontwikkelaar voor automotive-leverancier
14 hours
Simulink is een grafische programmeeromgeving voor het modelleren, simuleren en analyseren van dynamische systemen met meerdere domeinen.
21 hours
IATF 16949, of International Automotive Task Force 16949, is een van de meest gebruikte Automotive QMS (Quality Management systeem) normen in de industrie.   deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op professionals in de auto-industrie die willen creëren en beheren van een QMS in de naleving van IATF 16949 normen. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • begrijpen de IATF 16949 eisen.
 • creëren van een kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgt voor klanttevredenheid in het eindproduct of dienst.
 • behaalt beste praktijken in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de installatie, en het onderhouden van automobielproducten.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • deze cursus is ontworpen om praktische kennis die kan worden toegepast op het oplossen van Real-World problemen en niet als een voorbereidende cursus voor certificering te bieden.
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
28 hours
ISO 26262 definieert de eisen voor functionele veiligheid in de automobielsector. deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of afstandsbediening) is gericht op Automotive professionals die willen de ISO 26262 standaard te implementeren binnen hun organisatie. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • begrijpen functionele veiligheid als het gaat om Automotive hardware en softwareontwikkeling.
 • begrijpen de wettelijke verantwoordelijkheden en compliance-eisen van ISO 26262.
 • implementeren van de veiligheidsprocessen voorgeschreven in ISO 26262.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Automotive verwijst naar de beveiliging van auto-elektronische systemen, communicatienetwerken, controlalgoritmen, software, gebruikers en onderliggende gegevens tegen kwaadaardige aanvallen, schade, ongeoorloofde toegang of manipulatie. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die verbonden voertuigen willen beschermen tegen cyber-aanvallen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Cybersecurity in auto-systemen. Kies de meest geschikte technologieën, tools en benaderingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Tijdens de workshop zul je de vaardigheden verwerven die nodig zijn om het procesbeoordelingsmodel Automotive SPICE®, de structuur en de classificatie te begrijpen. U zult de basisstructuur van de interpretatieve richtsnoeren voor de beoordeling volgens de normen kennen. Ontdek hoe het proces van beoordeling uit het oogpunt van de manageróin projectóin en belanghebbenden.  
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, and deploy the AGL platform to develop automotive projects and applications. By the end of this training, participants will be able to create, develop, and customize automotive services and applications using the AGL open platform and development framework.
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at automotive professionals who wish to implement the ISO 26262 standard within their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Establish complete and consistent software safety requirements.
 • Analyze software architectures for safety, including freedom from independence (FFI) analysis.
 • Build processes that use documentation tools to improve software quality.
 • Plan and execute an integration test strategy for software and systems.
 • Implement and test software units for safety applications.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at quality and manufacturing professionals who wish to implement VDA 6.3 standards in their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the requirements and processes of the German automotive audit methodology.
 • Learn how to plan, conduct, and report internal audits and evaluation based on the VDA 6.3 requirements.
 • Meet the requirements for German automotive industry audit standards.
 • Apply the VDA 6.3 questionnaire and audit scoring.
 • Know the key processes for effective, efficient, and VDA 6.3 compliant product development.
14 hours
Een tweedaagse cursus over alle principes met betrekking tot AUTomotiveOpen System Architecture RunTime Environment, de meest bekende industriële standaard voor softwareontwikkeling voor auto's; de cursus bevat zowel basisonderwerpen als geavanceerde onderwerpen die erg handig zijn voor professionals in de automobielsector
7 hours
AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) is een software-architectuur voor auto's voor het bouwen van voertuigapplicaties. Het biedt systeemfuncties, interfaces, stuurprogramma's en richtlijnen die de scheiding van software en hardware mogelijk maken en leiden tot kostenefficiëntie en herbruikbaarheid. De AUTOSAR-architectuur biedt een diagnosesysteem, waarvan DEM (Diagnostic Event Manager) een van de modules is. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers DEM te configureren terwijl ze door het maken en aanpassen van een voorbeeldapplicatie AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) stappen.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  14 hours
  Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) is een wereldwijd ontwikkelingspartnerschap van voertuigproducenten, leveranciers, dienstverleners en bedrijven uit de automotive elektronica, semiconductor en software-industrie. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op de meeste motoren die Autosar willen gebruiken om auto-componenten te ontwerpen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en installeer Autosar Maak een workflow. Navigeren in de Autosar omgeving. Efficiënt werken.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Autosar, bezoek dan: https://www.autosar.org/about/
  Wij verstrekken geen software-licenties voor deze training. 

  Last Updated:

  Aankomende Automotive cursussen

  Weekend Automotive cursus, Avond Automotive training, Avond Automotive opleiding Automotive boot camp, Automotive instructeur geleid, Weekend Automotive training, Avond Automotive cursus, Automotive coaching, Automotive instructeur, Automotive trainer, Automotive training cursus, Automotive lessen, Automotive on-site, Automotive privé cursus, Automotive een op een training, Automotive op locatie, Weekend Automotive opleiding

  Cursussen met korting

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions