Automotive Training Courses

Automotive Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live trainingen in Automotive demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes en geavanceerde onderwerpen van Automotive-technologieën. Automotive training is beschikbaar als "onsite live training" of "remote live training". Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Automotive subcategorieën

Automotive Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
rteaspIntroduction to AUTOSAR RTE for Automotive Software Professionals14 uurEen tweedaagse cursus die alle principes omvat met betrekking tot AUTOMotiveOpen System Architecture RunTime Environment, de bekendste industriële standaard voor de ontwikkeling van automobiel software; de cursus bevat zowel basisthema's als geavanceerde onderwerpen, wat zeer nuttig is voor autobedrijven .
ecadpapEmbedded C Application Design Principles for Automotive Professionals 14 uurEen tweedaagse cursus die alle ontwerpprincipes behandelt met codevoorbeelden in combinatie met recente industuriale technologie; erg handig voor ontwikkelaars van automotive software .
HMIAUTOHMI Development for Automotive Infotainment Systems 14 uurDit is een gespecialiseerde HMI Development-cursus die is ontworpen voor automobielprofessionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een geavanceerd infotainmentsysteem voor de automobielindustrie.
aiautoArtificial Intelligence in Automotive14 uurDeze cursus behandelt KI (nadruk op machinaal leren en diep leren) in de automobielindustrie Het helpt bij het bepalen welke technologie (mogelijk) in meerdere situaties in een auto kan worden gebruikt: van eenvoudige automatisering, beeldherkenning tot autonome besluitvorming .
smlkSimulink® for Automotive System Design28 uurDoelstelling: Deze training is bedoeld voor software-ingenieurs die werken met MBD-technologie, de training zal betrekking hebben op modelleringstechnieken voor automotive-systemen, automotive-standaarden, autocodegeneratie en modeltestboomconstructie en -verificatie Doelgroep: softwareontwikkelaar voor autoleverancier .
simulinkadvSimulink® for Automotive System Design Advanced Level14 uurSimulink is een grafische programmeeromgeving voor het modelleren, simuleren en analyseren van dynamische multidomein-systemen .
autosardemAUTOSAR DEM7 uurAUTOSAR (AUTOMotiveOpen System ARchitecture) is een automotive softwarearchitectuur voor het bouwen van voertuigtoepassingen Het biedt systeemfuncties, interfaces, stuurprogramma's en richtlijnen die de scheiding van software en hardware mogelijk maken en leiden tot kostenefficiëntie en herbruikbaarheid De AUTOSAR-architectuur biedt een diagnosesysteem, waarvan DEM (Diagnostic Event Manager) een van de modules is Tijdens deze live training met instructeur leren de deelnemers DEM te configureren tijdens het maken en aanpassen van een voorbeeld AUTOSTAR-applicatie Publiek Ontwikkelaars en ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

Aankomende Automotive cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
AUTOSAR DEM - Apeldoorndi, 2019-03-12 09:301155EUR / 2055EUR
AUTOSAR DEM - Tilburg Centraal Stationwo, 2019-03-13 09:301155EUR / 2236EUR
AUTOSAR DEM - De Fabriek Leeuwardenma, 2019-03-18 09:301155EUR / 1625EUR
AUTOSAR DEM - Amsterdamma, 2019-03-18 09:301155EUR / 1755EUR
AUTOSAR DEM - Den Haag Centraal Stationdo, 2019-03-21 09:301155EUR / 2105EUR
Weekend Automotive cursus, Avond Automotive training, Avond Automotive opleiding Automotive boot camp, Automotive instructeur geleid, Weekend Automotive training, Avond Automotive cursus, Automotive coaching, Automotive instructeur, Automotive trainer, Automotive training cursus, Automotive lessen, Automotive on-site, Automotive privé cursus, Automotive een op een training, Automotive op locatie, Weekend Automotive opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!