Automotive Training Courses

Automotive Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live trainingen in Automotive demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes en geavanceerde onderwerpen van Automotive-technologieën. Automotive training is beschikbaar als "onsite live training" of "remote live training". Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Automotive subcategorieën

Automotive Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Een tweedaagse cursus over alle principes met betrekking tot AUTomotiveOpen System Architecture RunTime Environment, de meest bekende industriële standaard voor softwareontwikkeling voor auto's; de cursus bevat zowel basisonderwerpen als geavanceerde onderwerpen die erg handig zijn voor professionals in de automobielsector
14 hours
Overview
Een tweedaagse cursus over alle ontwerpprincipes met codevoorbeelden in combinatie met recente industriële technologie; erg handig voor softwareontwikkelaars in de automobielsector
14 hours
Overview
Dit is een gespecialiseerde HMI Development-cursus die is ontworpen voor automobielprofessionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een geavanceerd infotainmentsysteem voor de automobielindustrie.
14 hours
Overview
Deze cursus behandelt AI (met nadruk op Machine Learning en Deep Learning ) in de Automotive industrie. Het helpt om te bepalen welke technologie (mogelijk) kan worden gebruikt in meerdere situaties in een auto: van eenvoudige automatisering, beeldherkenning tot autonome besluitvorming.
28 hours
Overview
Doel: deze training is bedoeld voor software-ingenieurs die met MBD-technologie werken, de training zal betrekking hebben op modelleringstechnieken voor Automotive systemen, Automotive normen, auto-code genereren en het bouwen van modelharnassen en verificatie Publiek: software-ontwikkelaar voor automotive-leverancier
14 hours
Overview
Simulink is een grafische programmeeromgeving voor het modelleren, simuleren en analyseren van dynamische systemen met meerdere domeinen.
7 hours
Overview
AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) is een software-architectuur voor auto's voor het bouwen van voertuigapplicaties. Het biedt systeemfuncties, interfaces, stuurprogramma's en richtlijnen die de scheiding van software en hardware mogelijk maken en leiden tot kostenefficiëntie en herbruikbaarheid. De AUTOSAR-architectuur biedt een diagnosesysteem, waarvan DEM (Diagnostic Event Manager) een van de modules is.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers DEM te configureren terwijl ze door het maken en aanpassen van een voorbeeldapplicatie AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) stappen.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at mostly engneers who wish to use Autosar to design automotive components.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Autosar.
- Set up a workflow.
- Navigate smoothly in the Autosar environment.
- Work efficiently.
21 hours
Overview
IATF 16949, of International Automotive Task Force 16949, is een van de meest gebruikte Automotive QMS (Quality Management systeem) normen in de industrie.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op professionals in de auto-industrie die willen creëren en beheren van een QMS in de naleving van IATF 16949 normen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- begrijpen de IATF 16949 eisen.
- creëren van een kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgt voor klanttevredenheid in het eindproduct of dienst.
- behaalt beste praktijken in het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de installatie, en het onderhouden van automobielproducten.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- deze cursus is ontworpen om praktische kennis die kan worden toegepast op het oplossen van Real-World problemen en niet als een voorbereidende cursus voor certificering te bieden.
- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
28 hours
Overview
ISO 26262 definieert de eisen voor functionele veiligheid in de automobielsector.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of afstandsbediening) is gericht op Automotive professionals die willen de ISO 26262 standaard te implementeren binnen hun organisatie.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- begrijpen functionele veiligheid als het gaat om Automotive hardware en softwareontwikkeling.
- begrijpen de wettelijke verantwoordelijkheden en compliance-eisen van ISO 26262.
- implementeren van de veiligheidsprocessen voorgeschreven in ISO 26262.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at engineers who wish to safeguard connected vehicles from cyber attacks.

By the end of this training, participants will be able to:

- Implement cybersecurity in automotive systems.
- Choose the most suitable technologies, tools, and approaches.
Weekend Automotive cursus, Avond Automotive training, Avond Automotive opleiding Automotive boot camp, Automotive instructeur geleid, Weekend Automotive training, Avond Automotive cursus, Automotive coaching, Automotive instructeur, Automotive trainer, Automotive training cursus, Automotive lessen, Automotive on-site, Automotive privé cursus, Automotive een op een training, Automotive op locatie, Weekend Automotive opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions