Personal Development Training Courses

Personal Development Training Courses

Lokale instructeur geleid live Personal Development opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Personal Development subcategorieën

Personal Development Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Het publiek:
  Alle functies binnen een organisatie.
Overzicht : Dit is een instructeur geleid cursus, geleverd virtueel of face-to-face. Op basis van zijn inhoud op bewijs gebaseerde wetenschappelijke onderzoek zoals het werk van Professor Lisa Feldman Barrett, deze cursus verspreidt een aantal van de vastgestelde mythen rond menselijke betrokkenheid.  De cursus richt zich op de belangrijkste attributen van persoon tot persoon vaardigheden. De uitdrukking ‘people person’ wordt vaak verkeerd ontworpen als iets dat we hebben of niet. Sommige mensen zijn met name gekwalificeerd met een gemakkelijkheid rond hun collega's, maar net als technische of academische vaardigheden komen deze zelden zonder training en praktijk. In plaats van te denken over concepten zoals emotionele intelligentie, richt de cursus zich op het idee van neuroplasticiteit – het vermogen van de hersenen om te leren, aan te passen en uiteindelijk prestaties te verbeteren. De cursus geeft kandidaten een uitstekende basis om een aantal basistechnieken in hun eigen stijl te ontwikkelen. De cursus verklaart hoe we ons meer kunnen richten op de behoeften en perspectieven van anderen en om dit te doen, onze eigen capaciteit voor empathie te ontwikkelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp wat de principes van emotionele granulariteit zijn en hoe ze kunnen worden toegepast. Beschrijf de verschillende technieken van het ontwikkelen van empathie en gebruik hun eigen stijl. Gebruik deze technieken tijdens formele en informele uitwisselingen om de kansen op betrokkenheid te verbeteren en te verbeteren.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario gebaseerde presentaties, rolspel en demonstraties. Ontbreken scenario workshops en groep presentaties.
7 hours
Het publiek:
  Alle rollen binnen een organisatie die profiteren van de versterking van bijeenkomsten en groepsbelang. Managers die streven naar de efficiëntie van het project te verbeteren.
Overzicht : De kandidaten zullen worden uitgenodigd over het doel en het resultaat van de bijeenkomsten voordat ze vooruitgaan naar de planning en discipline. Weinige bedrijfsactiviteiten zijn in de tijd of energie zo verspillend als een slecht georganiseerde en beheerde bijeenkomst. Wanneer individuen of groepen samenkomen met zeer verschillende verwachtingen en agenda's, kan de ervaring meer onzekerheid, conflict en soms chaos creëren als het niet wordt georganiseerd en doeltreffend beheerd. De vaststelling van een aantal zeer fundamentele beginselen voor bijeenkomsten wordt beschouwd als een zakelijke activiteit. Net als bij elke vorm van bedrijfsmiddelenverdeling moeten alternatieven worden overwogen. De Covid19 pandemie introduceerde ons allemaal aan het concept van virtuele bijeenkomsten dat een andere dynamiek brengt aan de traditionele bijeenkomstenomgeving. De cursus bespreekt hoe je een aantal van deze nieuwe gewoontes kunt gebruiken en meer efficiëntie in bijeenkomsten kunt brengen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp hoe de structuur, doel en doelstelling van een effectieve bijeenkomst eruitziet. Verduidelijk hoe het formaat van een bijeenkomst kan worden gewijzigd om het onderwerp aan te passen. Gebruik deze technieken om het engagementniveau en de productiviteit van bijeenkomsten te verbeteren.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario gebaseerde presentaties, briefingen en analyses. Ontbreken scenario workshops en groepsvergaderingen presentaties.
7 hours
Het publiek:
  aspiratie van managers. Alle rollen binnen een organisatie die profiteren van assertiveness training. Managers die hun vaardigheden willen ontwikkelen.
Overzicht : De cursus moedigt de kandidaten aan om vanaf het begin aan de slag te gaan. Assertiveness kan vaak verkeerd worden voor confrontatie, maar het ontbreken van bewering is net zo waarschijnlijk tot conflict situaties door het toestaan van ambiguïteit om de agenda te leiden. Dit kan verwoestend en destructief zijn. De kandidaten worden geïntroduceerd in de basisinterventiestrategieën en vervolgens de mogelijkheid gegeven om hun eigen versie te ontwikkelen. Role play is een ideaal medium waarmee zowel de trainer als de kandidaat een open discussie over effectieve techniek kunnen faciliteren. De cursus beschrijft beweringsstrategieën die worden gebruikt door de nooddiensten, gezondheidswerkers en het leger. Het belang van het ontwikkelen en onderhouden van vertrouwen is een belangrijke thema door middel van training. De cursus kijkt ook naar hoe bewering stressniveaus in de werkomgeving kan verminderen en dus productiviteit kan verbeteren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp wat de principes van bewering in formele en informele instellingen zijn. Demonstreer de verschillende technieken om de behoeften en context van de situatie te voldoen. Deze technieken toepassen in de zakelijke en sociale omgeving.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario gebaseerde presentaties, briefingen en analyses. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
7 hours
Het publiek:
  Het aspireren van managers met rapportageverantwoordelijkheden. Alle rollen binnen een organisatie die profiteren van verbeterd teamvaardigheden. Individuen die hun managementvaardigheden willen ontwikkelen.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in zes een uur webinars om te worden ondernomen in een sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies om de kandidaten te passen’ tijdschema. Teamvaardigheden zijn specifieke set van competenties die zijn geïdentificeerd door uitgebreide onderzoek naar hoge prestaties in talrijke industrieën. Teamvaardigheden combineren de disciplines van sociale & situatiebewustzijn, besluitvorming, het beheren van werkbelasting en communicatie. In plaats van elke discipline te benaderen als een discreet onderwerp, verklaart deze cursus hoe prestaties kunnen worden geanalyseerd door de prism van teamvaardigheden. Aanvragers worden verwacht hun eigen ervaring bij te dragen en zal een uitgebreide kans worden gegeven om hun nieuwe kennis toe te passen aan een selectie van case studies. De cursus culmineert met de productie van de kandidaat’s van hun eigen competentie diagrammes die van toepassing zijn op hun eigen werkomgeving. De cursus is bijzonder waardevol voor de deelnemers wiens rol schriftelijke en mondelinge beoordelingen vereist. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp wat de basisvaardigheden zijn betrokken bij teamvaardigheden. Beschrijf en demonstreer de toepassing van de disciplines van teamvaardigheden. Geef deze technieken toe aan de kandidaten’ zakelijke en sociale omgeving.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario-gebaseerde presentaties, briefingen en incidentanalyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
 
7 hours
Het publiek:
  Alle rollen binnen een organisatie die profiteren van verbeterde presentatievaardigheden. Individuen die hun presentatievaardigheden willen ontwikkelen. Managers die belangrijke berichten moeten verzenden.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in drie tweehour webinars die in één sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies worden uitgevoerd om de kandidaten te passen’ tijdschema. Deze cursus neemt de discipline van presentatievaardigheden naar een geavanceerd niveau. Er zijn weinig zakelijke activiteiten die niet profiteren van verbeterde briefingvaardigheden. Als mens zijn we genetisch geprogrammeerd om verhalen te ontvangen en te leveren. We beginnen deze essentiële vaardigheid als jonge kinderen dan te vaak als volwassenen delegeren deze functie aan elektronische media. Hoewel het gebruik van nieuwe technologie het vervoer van belangrijke thema's en berichten kan vergemakkelijken, is het geen vervanging voor de fundamenten die een geweldige presentatie maken. De cursus neemt de kandidaten van de grond naar boven. We beginnen en beëindigen een geweldige presentatie met een indruk van onszelf en de boodschap die we met ons publiek willen verlaten. Met behulp van technieken die worden gebruikt door advocaten, lezers, en uit TED gesprekken, laat deze cursus kandidaten met aanzienlijk verbeterd vertrouwen in hun vermogen om uitstekende kwaliteit te leveren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp hoe een mooie presentatie eruit ziet. Beschrijf en demonstreer de toepassing van presentatievaardigheden. Gebruik deze technieken voor het ontwerpen en leveren van hun eigen presentaties.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario gebaseerde presentaties, briefingen en constructieve feedback. Ontbreken scenario workshops en individuele presentaties.
7 hours
Het publiek:
  Alle rollen binnen een organisatie die zouden profiteren van het verbeteren van focus en resilience. Managers met welzijn verantwoordelijkheid voor collega's.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in drie tweehour webinars die in één sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies worden uitgevoerd om de kandidaten te passen’ tijdschema. De cursus wordt geleid, gericht en ontworpen door trainers met uitgebreide ervaring in het gebruik van mindfulness technieken binnen hoge druk rollen in een verscheidenheid aan industrieën. Hoewel de fundamentele beginselen van bewustzijn ontstaan in de boeddhistische, zen- en Tibetaanse meditatie technieken, worden de voordelen van bewustzijn en meditatie aangevuld door een toenemend lichaam van academische onderzoek. De cursus stelt kandidaten in staat om een aantal van de oorsprong van de methode te ontdekken, maar snel begint in de praktische toepassing van zorgvuldigheid. Met behulp van praktische meditatie technieken worden kandidaten aangemoedigd om hun gedachten en de effecten van hun gevoelens te overwegen. Met de vooruitgang tussen formele en informele meditatie, laat de cursus zien hoe deze technieken in regelmatige routines kunnen worden gebracht om bespoke technieken te ontwikkelen om de effecten van stress en overwerk te compenseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp wat de principes van mindfulness zijn en hoe ze kunnen worden toegepast. Gebruik deze technieken in formele en informele meditatie als onderdeel van een dagelijkse routine. Bespreek de verschillende technieken en hoe ze kunnen worden gebruikt om personeelsvermogen te ontwikkelen, vooral in tijden van onzekerheid.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario gebaseerde presentaties, briefings en groepsbesprekingen. Ontbreken scenario workshops en groepsrelaksatie sessies.
7 hours
Het publiek:
  Alle rollen binnen een organisatie die profiteren van een verbeterde tijd-efficiëntie. Alle rollen met strikte deadlines. Projectmanagers en trainers.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in drie tweehour webinars die in één sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies worden uitgevoerd om de kandidaten te passen’ tijdschema. Deze cursus behandelt de tijd als een bron. Zeer vaak wordt het over de inefficiënties in ons bedrijfs- en maatschappelijk leven gegooid. Planning en realistische doelen zijn goede basis voor tijdbeheer, maar dat is slechts het begin van het leerproces. Gedurende de cursus worden kandidaten een reeks timelines en harde deadlines gedurende de cursus gegeven. Ze zullen de effecten van tijdtekorten en drukken waarnemen en er worden technieken getoond om deze negatieve effecten te verminderen. Technieken en tips uit een verscheidenheid aan tijdcritieke industrieën worden gedemonstreerd en gebruikt door de kandidaten. De cursus toont de natuurlijke neiging om de lengte van de tijd die nodig is om de meest mondane zakelijke taken uit te voeren te onderschatten en vervolgens verder te gaan om te tonen hoe je je eigen ‘head-clock’ kunt uitvoeren in de schatting dan timing activiteiten. Het verbeteren van het bewustzijn van de tijd en de verhoogde vaardigheid in het gebruik ervan als een zakelijke bron maakt de cursus tijd goed uitgegeven. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp hoe slecht mensen tijd kunnen schatten zonder training. Voer deze technieken toe in een aantal echte voorbeelden uit de bedrijfsomgeving. Discussie en kritiek verschillende benaderingen voor tijdbeheer in het bedrijfsleven.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario gebaseerde presentaties, briefings en groepspraktijken. Ontbreken scenario workshops en groepswedstrijden.
7 hours
Audiëntie:
  Beheerers en leerlingen in alle rollen. Leders met beperkte openbare sprekende ervaring. De werknemers die naar de leidingsrollen van algemene rollen streven.
Overzicht:Dit cursus betreft wat voor sommige is het moeilijkste aspect van hun beroepsleven. Hoewel sommige personen in de aandacht floreren, die ze in het punt van de massaaandacht geven, anderen zien de ervaring als vreesbaar. Het cursus gebruikt veel van de techniken die door professionele sprekers in de hele industrie, het militaire en elite sport gebruikt. De kandidaaten zullen echte levensvoorbeelden horen van hoe mensen hun inhibities hebben overgeboren om openbare sprekers te worden. De redenen achter sommige mensen’ inhibities zijn complexe en zeer persoonlijke; dit kurs bereikt zijn merkwaardige succes door de individuen te geven hun eigen stijl uit te spreken in plaats van het proberen van een set of standaard aanpak te leggen. Sommige van de wereld’ de meest betrokken en voldoende sprekers breken vele overeenkomsten van openbare spreken nog steeds hun doelstellingen te bereiken door hun eigen stijl en benadering waar te zijn. Het kurs is intensief, betrokken en leuk. Het zal kandidaat zichzelf uitdrukken en hun zelfvertrouwen verbeteren in een veilige leerkundige omgeving.Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers:
  Begrijpen hoe openbare praat als een krachtige zaken voordeel kan worden gebruikt. De technieken vanaf de cursus toepassen in korte, eenvoudige en krachtige vigneten. Bespreken en delen individuele techniken en tips. Geef constructieve feedback aan zichzelf en hun collega's performance.
Formaat van de Course:
  Instructeur leidt. Verschillende presentaties, informatie en groepoorrichtingen. Uitbreiding van scenario-workshops, individuele en groepprezentaties.
7 hours
Een eendaagse cursus over stressmanagement en preventie
7 hours
Deze 1-1 live training (online) is gericht op iedereen die meer structuur en productiviteit in zijn werk wil krijgen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Haal meer uit het leven. Beheers hun tijd. Krijg hun focus terug. Plan hun week effectief. Weet hoe je met stress om moet gaan.
Vorm van de cursus Deze training is een zeer intensieve training waarbij we jouw (werk)dag opnieuw vorm gaan geven. In deze training gaan we in op de situatie van de deelnemers, zodat elke training uniek is.Tijdens de training leer je productief denken wat moet resulteren in meer motivatie tijdens het werk.Na de training weet de deelnemer hoe hij meer uit zijn dag kan halen, hoe hij meer focus kan krijgen en vooral hoe hij om kan gaan met stress.
14 hours
Mindfulness is een krachtige tool voor het beter omgaan met uitdagingen in het leven, en het verbeteren van de geestelijke gezondheid en het algemene welzijn. Deze instructeur geleide, live workshop (online of on-site) is gericht op mensen die zorgvuldigheid willen toepassen om intense persoonlijke en professionele ontwikkeling en verbetering te bereiken. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de principes van mindfulness. Cultiveer positieve geestelijke gezondheid. Groeien in zelfbewustzijn, zelfdiscipline, sociale bewustzijn en sociale effectiviteit. Maak wijze beslissingen in tijden van stress of crisis. Leid een gelukkiger en gezonder leven.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at organizational teams who wish to apply mindfulness meditation to achieve personal and professional development and improvement. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the basics of meditation and mindfulness practice.
 • Reduce stress and increase clarity, calm, contentment, and compassion.
 • Focus mind and better connect with others.
 • Cultivate mindful awareness in the present moment.
 • Manage mental and physical pain.
 • Lead a healthier and happier life.

Last Updated:

Aankomende Personal Development cursussen

Weekend Personal Development cursus, Avond Personal Development training, Avond Personal Development opleiding Personal Development boot camp, Personal Development instructeur geleid, Weekend Personal Development training, Avond Personal Development cursus, Personal Development coaching, Personal Development instructeur, Personal Development trainer, Personal Development training cursus, Personal Development lessen, Personal Development on-site, Personal Development privé cursus, Personal Development een op een training, Personal Development op locatie, Weekend Personal Development opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions