Networking Training Courses

Networking Training Courses

Lokaal, instructief live Networking-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van netwerken Netwerktraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Networking Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at systems administrators who wish to learn how to use Zscaler to secure network connections for applications and cloud services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn and understand the architecture security on Zscaler.
 • Understand the value and baseline features of Zscaler advanced configurations.
 • Use Zscaler to secure network connections for applications and cloud services.
21 hours
Het Certified Kubernetes Administrator (CKA) programma is gemaakt door The Linux Foundation en de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Kubernetes is nu een toonaangevende platform gebruikt voor containers orchestratie. NobleProg heeft geleverd Docker & Kubernetes training sinds 2015. Met meer dan 360 succesvol voltooide opleidingsprojecten, zijn we een van de bekendste opleidingsondernemingen wereldwijd op het gebied van containerisatie. Sinds 2019 helpen we ook onze klanten hun prestaties in de k8s-omgeving te bevestigen door hen voor te bereiden en aan te moedigen om CKA en CKAD-examen te passeren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op System Administrators, Kubernetes Gebruiker wil hun kennis bevestigen door de CKA-examen te passeren. Aan de andere kant is de training ook gericht op het verkrijgen van praktische ervaring in Kubernetes Administration, dus we raden u aan deel te nemen aan het, zelfs als u niet't van plan is om CKA examen te nemen. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over CKA-certificatie, bezoek dan: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
21 hours
Het Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) programma is ontwikkeld door The Linux Foundation en de Cloud Native Computing Foundation (CNCF), de gastheer van Kubernetes. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op Ontwikkelaars die hun vaardigheden willen bevestigen in het ontwerpen, bouwen, configureren en blootstellen cloud native toepassingen voor Kubernetes. Aan de andere kant is de training ook gericht op het verkrijgen van praktische ervaring in Kubernetes applicatieontwikkeling, dus we raden u aan deel te nemen aan het, zelfs als u niet van plan bent om de CKAD-examen te nemen. NobleProg heeft geleverd Docker & Kubernetes training sinds 2015. Met meer dan 360 succesvol voltooide opleidingsprojecten, zijn we een van de bekendste opleidingsmaatschappijen wereldwijd op het gebied van containering. Sinds 2019 helpen we ook onze klanten hun prestaties in de k8s-omgeving te bevestigen door hen voor te bereiden en aan te moedigen om CKA en CKAD-examen te passeren. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over CKAD, bezoek dan: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
14 hours
Project Calico is een netwerkoplossing voor containers en virtuele machines. Oorspronkelijk gemaakt voor OpenStack om datatransmissie over het netwerk te vereenvoudigen, ondersteunt het vandaag Kubernetes , OpenShift , Docker EE, OpenStack , bare metal services en anderen. Calico maakt gebruik van IP-routing in plaats van schakelen, virtuele netwerken, overlay-netwerken en andere gecompliceerde oplossingen om efficiënt en veilig netwerken mogelijk te maken. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die Kubernetes clusters willen netwerken met behulp van een vereenvoudigde op IP-routering gebaseerde aanpak. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Calico installeren en configureren.
 • Gebruik Calico om een netwerkoplossing voor containers te maken voor Kubernetes clusters.
 • Begrijp hoe Calico verschilt van traditionele overlay-netwerken.
 • Begrijp hoe Calico internetrouteringsprotocollen combineert met op consensus gebaseerde datastores.
 • Gebruik Calico om een veilig netwerkbeleid voor Kubernetes .
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Project Calico naar: https://www.projectcalico.org/
28 hours
Machine learning is een branche van Artificial Intelligence waarin computers de mogelijkheid hebben om te leren zonder uitdrukkelijk te worden geprogrammeerd. Deep learning is een onderveld van machine learning dat methoden gebruikt die gebaseerd zijn op leergegevens representaties en structuren zoals neurale netwerken. Python is een hoog niveau programmeertaal beroemd om zijn duidelijke syntax en code leesbaarheid. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe te implementeren diepe leren modellen voor telecom gebruik Python als ze stappen door het creëren van een diepe leren credit risk model. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamentele begrippen van diep leren. Leer de toepassingen en toepassingen van diep leren in telecom. Gebruik Python, Keras en TensorFlow om diep leren modellen voor telecom te creëren. Bouw je eigen diep leren klant voorspelling model met behulp van Python.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Het doel van deze cursus is dubbel - het verwerven van solide kennis over OpenStack architectuur en het verwerven van diepgaande probleemoplossingsvaardigheden. In het architectuur gedeelte leert u hoe u de hardware voor de publieke en private wolk kunt ontwerpen, een hoge beschikbaarheidscontroleplan voorbereidt, de juiste grootte van de smaken kiest en cloudbronnen veilig overbelast, onder andere. Het verkrijgen van kennis over de internalen van Neutron (Networking Service) is een ander essentieel onderdeel in OpenStack architectuur. Vervolgens zal de deelnemer worden geïntroduceerd in methoden van probleemoplossing in OpenStack clusters, van algemene tips, via netwerkproblemenoplossing tot caveats van de belangrijkste OpenStack diensten. Ongeveer 75% van de cursus bestaat uit hands-on workshops in de echte OpenStack trainingsklimaat.
28 hours
De cursus is een uitgebreide training op OpenStack. Het begint met de inleiding tot het systeem, dan door middel van hands-on workshops het geeft praktische kennis over het beheren van private clouds gebaseerd op OpenStack, eindelijk probleemoplossing en geavanceerde, architectonische thema's zijn aanwezig. Het doel van deze cursus is om het OpenStack ecosysteem te leren kennen en een sterke achtergrond te geven voor verdere uitbreiding en verfijning van de OpenStack wolken. De cursus omvat alle onderwerpen die nodig zijn om het Certificate OpenStack Administrator examen te voltooien. 75% van de cursus is gebaseerd op hands-on workshop in de echte OpenStack training omgeving.
35 hours
De cursus is een uitgebreide training op OpenStack, uitgebreide versie van de OpenStack Bootcamp cursus omvat extra excercises, probleemoplossing en proefonderzoek taken. Het begint met de introductie naar het systeem, vervolgens door middel van hands-on workshops het geeft praktische kennis over het beheren van private clouds gebaseerd op OpenStack, uiteindelijk probleemoplossing en geavanceerde, architectonische thema's zijn aanwezig. Het doel van deze cursus is om het OpenStack ecosysteem te leren kennen en een sterke achtergrond te geven voor verdere uitbreiding en verfijning van de OpenStack wolken. De cursus omvat alle onderwerpen die nodig zijn om het Certificate OpenStack Administrator examen te voltooien. 75% van de cursus is gebaseerd op hands-on workshop in de echte OpenStack training omgeving. Na de cursus krijgen de deelnemers alle materialen en opleidingsomgeving voor zelfstudie en functie / probleemoplossingsexcercises.
14 hours
De cursus biedt praktische kennis over OpenStack en privé cloud beveiliging. Het begint met de introductie naar het systeem, dan krijgen de deelnemers praktische kennis over beveiliging in private clouds en beveiliging OpenStack installatie.
28 hours
Deze 4-daagse cursus omvat een combinatie van op expository gebaseerd (waar nodig met behulp van protocolanalysesporen) en praktische experimenten om de werking van TCP / IP-netwerken te testen en te verifiëren. De belangrijkste aspecten van de TCP / IP-protocolstack worden behandeld, inclusief subnetting, supernetting en het uitvoeren van dynamische routeringsprotocollen. TCP en UDP zullen worden vergeleken en gecontrasteerd, waarbij de end-to-end betrouwbaarheid en congestievermijdende mogelijkheden van de TCP / IP-stack worden behandeld. Sommige protocollen van de applicatielaag (HTTP, TLS, DNS, DHCP enz.) Zullen tijdens de cursus worden onderzocht. Netwerkbeveiliging in de vorm van TLS wordt zowel theoretisch als praktisch behandeld. De praktische oefeningen zijn bedoeld om de theorie te vergroten en zowel het begrip van de onderliggende protocollen te verbeteren als ook de probleemoplossende vaardigheden van de deelnemers. Publiek: Geschikt voor iedereen die op zoek is naar kennis van TCP / IP. Cursus is ongeveer 50% praktisch.
14 hours
Een theoretische cursus van 2 dagen (met enkele praktische demonstraties) over de basisprincipes van Internet Protocol v6 - inclusief adressering, protocolindelingen, ICMP v6, detectieprocessen en IP v6-routering. Publiek: Netwerkplanners, ontwerpers en ingenieurs die kennis van IP v6 nodig hebben. Die vereisen een uitgebreid overzicht van IP v6 en het migratieproces vanuit een IP v4-omgeving.
14 hours
Deze tweedaagse cursus onderzoekt de theorie en technologie van IPSec VPN's. VPN's worden ingesteld met behulp van Cisco IOS Routers en ASA Firewalls met behulp van de webinterface. De werking van de protocollen wordt onderzocht met behulp van debug-opdrachten en sporen van protocolanalyses van relevante onderhandelingen. Publiek: Geschikt voor netwerkplanners, ingenieurs of iedereen die geïnteresseerd is in IPSec VPN's Cursus is ongeveer 40% praktisch
35 hours
Een 5-daagse praktische netwerk cursus ontworpen om studenten te vertellen met Cisco IOS (versie 12). De cursus beschrijft de sleutelbevelen die worden gebruikt om Cisco routers en switches te configureren en te beveiligen, en de CCNA-sylabus omvat - inclusief draadloos en draadloos LAN-toegang. Studenten zullen netwerken met elkaar verbinden door statische routes, afstand-vector en link-state gebaseerde dynamische routingprotocollen te implementeren. De apparaten worden geconfigureerd om verkeer over LAN/VLAN/WAN-grenzen te roteren door datagrammes te encapsuleren over seriële gegevensverbindingen met behulp van verschillende WAN-protocollen, zoals HDLC, Frame Relay, ISDN en PPP (met CHAP-authenticatie). VLAN-encapsulatie/tagging is via IEEE802.1Q/P. Standard en Extended Access Control Lists worden geconfigureerd en toegepast op routerinterfaces om verkeer te filteren op basis van IP-adres en/of verkeertype. Studenten zullen statische en dynamische NAT configureren om te roteren tussen particuliere en publieke netwerken en de theorie van Virtual Private Networks (VPN's) te dekken. Studenten zullen de configuraties van de router en IOS-beelden kopiëren naar/uit een TFTP-server. Privilegeerde bestellingen worden gebruikt om TCP/IP-protocollen te debuggen om te zorgen voor de juiste werking van de routers. Studenten zullen ook wachtwoorden herstel operaties uitvoeren. De cursus is voornamelijk gericht op IP v4, maar geeft een overzicht van IP v6 adres en omvat de migratie van een IP v4 naar een IP v6 netwerk. Andere protocollen en technologieën (VPN's / Wireless) kunnen worden gedemonstreerd als de tijd toelaat. De cursus kan worden aangepast aan de nauwkeurige eisen van de klant. Het publiek: Deze cursus is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een basisbegrip van internetworking met Cisco apparaten en omvat het CCNA-schema. De cursus is ongeveer 50% praktisch.
28 hours
Een 4-daagse instructeur geleide praktische cursus ontworpen om delegaten te leren kennen met de Cisco ASA Firewall CLI en ASDM. De cursus beschrijft de sleutelbevelen die worden gebruikt om netwerken te configureren en te beveiligen met behulp van de ASA Firewall met v8 van het besturingssysteem en versie 6 van de ASDM. Delegaten configureren de ASA met behulp van de console port, TFTP server, telnet en SSH met behulp van lokale en RADIUS authenticatie. Het apparaat wordt geconfigureerd om Syslog en SNMP te gebruiken. ASA Firewalls worden ook geconfigureerd om Access-lijsten, Network Address Translation en VPN's te gebruiken met IPSec-protocollen. De cursus zal de theorie van Public/Private Keys, gedeelde geheime sleutels en hun gebruik in het vormen van Site naar site VPN's tussen ASA Firewalls met behulp van IKE en IPSec dekken. Studenten zullen de eenheden configureren om site te creëren naar site VPN's, remote access VPN's met behulp van de Cisco Secure VPN Client en Web VPN's. De cursus zal de theorie van failover en delegaten zullen Active/Standby failover configureren op de ASA. Privilege bevelen en protocole-analyse sporen zullen, indien nodig, worden gebruikt om de protocollen te debuggen en ervoor te zorgen dat de ASA Firewall correct werkt. Studenten zullen ook wachtwoorden herstel operaties uitvoeren. Deze cursus zal betrekking hebben op het interferentie van de ASA met andere netwerkapparatuur, zoals routers en schakelaars, zoals verwacht in een netwerkomgeving. Het publiek: De cursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij ASA firewall configuratie en netwerkbeveiliging De cursus is ongeveer 50% praktisch.
14 hours
DNS (Domain Name System) is de "Telefoonboek" van het Internet, die een directory van computernamen en hun IP-adressen. BIND is de meest voorkomende Linux implementatie van DNS. Wanneer u een website opent of een e-mailbericht verzendt en ontvangt, wordt de geadresseerde van een DNS-server op een rustige plek geadresseerd. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren de kritieke kenmerken van DNS tijdens het uitvoeren van oefeningen in de Setup en configuratie van een binden DNS-server op Linux. De cursus begint met een opfrissing op de belangrijkste netwerken principes, dan graaft in hands-on praktijk met Setup en configuratie. Gestaag, de discussie en praktijken te verplaatsen naar meer complexe onderwerpen zoals veiligheid, beschikbaarheid, debuggen en het oplossen van problemen.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel discussie, zware hands-on praktijk en uitvoering, af en toe een quiz om de voortgang te meten
7 hours
Shadowsocks is een opensource, secure socks5 proxy In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een internetverbinding kunnen beveiligen via een Shadowsocks-proxy Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Shadowsocks op een aantal van de ondersteunde platforms, waaronder Windows, Linux, Mac, Android, iOS en OpenWRT Implementeer Shadosocks met pakketbeheersystemen, zoals pip, aur, freshports en anderen Run Shadowsocks op mobiele apparaten en draadloze netwerken Begrijp hoe Shadowsocks berichten versleutelt en zorgt voor integriteit en authenticiteit Optimaliseer een Shadowsocks-server Publiek Netwerkingenieurs Systeembeheerders Computertechnici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Deze 4-daagse cursussen zijn bedoeld voor professionals in Telecom en technologie
moeten MetroEthernet-diensten over de hele wereld onderhouden. De cursus introduceert alle
geldende normen, handleidingen voor probleemoplossing, leveranciersopties en zich ontwikkelende technologieën in
Metro Ethernet-domein.
35 hours
VoIP (Voice over Internet Protocol) is een technologie waarmee gebruikers via een internetverbinding kunnen bellen via een gewone telefoonlijn. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een VoIP systeem kunnen opzetten met Cisco CallManager Express . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp fundamentele VoIP concepten
 • Leer hoe u VoIP apparatuur kunt gebruiken
 • CISCO-routers configureren voor VoIP
 • VoIP en CallManager Express in hun netwerk implementeren
 • CME-functies configureren voor SIP, SCCP en softphones
 • Werk met geavanceerde configuratie-instellingen en functies van CME
Publiek
 • managers
 • Systeembeheerders
 • Software- en ondersteuningssysteemontwikkelaars
 • Technici
 • Netwerk ingenieurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Tinc VPN is een open source peer-to-peer virtual private network (VPN) daemon die compatibel is met de meeste besturingssystemen. Tinc VPN maakt gebruik van tunneling en codering om een veilig privénetwerk tussen hosts op te bouwen. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de basisprincipes van het werken met Tinc VPN. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Tinc VPN installeren, configureren, uitvoeren, testen en problemen oplossen op elk besturingssysteem
 • Implementeer een Tinc Mesh VPN
 • Gebruik Tinc VPN voor gecentraliseerde cloud-interconnectie
Publiek
 • ontwikkelaars
 • Netwerk ingenieurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Networking is het onderhoud, het beheer en het ontwerp van computernetwerken die draadloze netwerkdiensten ondersteunen. Het integreren Python in de netwerkomgeving maakt het gebruik van sleutelbibliotheken en modules mogelijk voor snelle en eenvoudige automatisering. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op netwerkingenieurs die willen onderhouden, beheren en ontwerpen computernetwerken met Python. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Optimaliseren en leveren Paramiko, Netmiko, Napalm, Telnet en pyntc voor netwerkautomatisatie met Python. Master multi-threading en multiprocessing in netwerkautomatisering. Gebruik GNS3 en Python voor netwerkprogrammering.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
SAN (Storage Area Network) is een geconsolideerde gegevensopslag om de toegang tot opslagsystemen en apparaten te verbeteren. NAS (Network-Attched Storage) is een netwerkopslagapparaat voor het opslaan en verkrijgen van gegevens. Samen met SAN en NAS kunnen gebruikers opslagsystemen, datacenters en cloudomgevingen configureren voor convergentie van opslaginfrastructuur. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op netwerkingenieurs die de opslaginfrastructuur willen convergen met SAN en NAS. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak configuraties van SAN en NAS opslag op een opslagssysteem. Verbinden met opslagssystemen en apparaten van een klant. Vergelijk SAN en NAS oplossingen voor gecentraliseerde opslag.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Networking Fundamentals verwijst naar de fundamentele concepten die nodig zijn om netwerken te begrijpen, evenals de praktische vaardigheden om netwerken in een laboratoriumomgeving te implementeren. Linux zal in deze cursus worden gebruikt omdat het de nodige tools en functies biedt om de verschillende aspecten van een netwerk op te stellen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op iedereen die een netwerk en verschillende soorten servers onder Linux wil begrijpen en implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp hoe het netwerk werkt onder Linux. Stel een LAN-monster op. Begrijp de verschillende protocollen die op het internet worden gebruikt en implementeren elk onder Linux. Veilig een netwerk en verschillende soorten servers, zoals een web-server.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
This is a compressed one day version of Fundamentals of Networking and the Internet
21 hours
De cursus bestaat uit twee complementaire delen - een theoretische en een praktische. De eerste is een eendaagse introductie over motivatie, filosofie, basisprincipes en werkingsregels van het SIP-protocol en manieren waarop het wordt gebruikt om telecomdiensten te implementeren met focus op IP-telefonie en VoIP . Het tweede tweedaagse deel stelt deelnemers in staat om praktische aspecten van servicebewerking te leren in een kader van praktische laboratoriumoefeningen die gedetailleerd inzicht geven in de configuratie van componenten van SIP-telefoniearchitectuur, SIP-signalering op zowel berichtvolgordekaart en interne berichtstructuurniveaus, en helpt bij het begrijpen van typische problemen en het oplossen van problemen, waaronder beveiligings- en telecomfraude-aspecten. De trainers zullen hun ervaring delen met het lanceren, bedienen en beheren van SIP-telefonie die ook virtualisatie- en cloud-gebaseerde oplossingen omvat. Praktisch gedeelte wordt gepresenteerd met zowel SIP-hardphones als softphones en IP-telefonieservers (Asterisk en Freeswitch). Deelnemers kunnen profiteren van het feit dat trainers een rijke technische en zakelijke ervaring hebben in IP-telefonie en hun eigen problemen en vragen stellen. Ze zullen tijdens de afronding in de agenda worden opgenomen als aanvulling op de training om aan de huidige dringende behoeften van klanten te voldoen. Training is bedoeld voor deelnemers met basiskennis en ervaring in telecomdiensten - met name in VoIP en IP-netwerken.
21 hours
SD-WAN is een softwaregedefinieerde benadering voor het beheer van een WAN (Wide Area Network). Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op technici die Cisco SD-WAN-producten willen gebruiken om een softwaregedefinieerd netwerk op te zetten en te bedienen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer een Cisco SD-WAN.
 • Maak beleid om netwerkverkeer te beheren.
 • Begrijp en implementeer overlay-routing.
 • Vereenvoudig het beheer van het netwerk dat wordt gebruikt voor openbare cloud-applicaties.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Tijdens de cursus leren deelnemers:
 • Wat is denial of service-aanvallen, Flooding, Sniffing, MIM?
 • Hoe te breken van het netwerk naar de server?
 • Hoe pakketten op het netwerk te bekijken (ook op schakelaars)?
 • Bekijk je een combinatie van de wereld?
 • Hoe het netwerk te controleren?
 • Hoe een firewall configureren?
 • Hoe gecodeerde verbindingen te gebruiken?
 • Hoe tunnels maken?
 • Hoe pakketten te loggen?
 • Hoe poorten te scannen?
 • Hoe het aantal onnodige services op de server te verminderen?
14 hours
Aangezien alle applicaties tegenwoordig sterk afhankelijk zijn van communicatie en netwerken, is er geen applicatiebeveiliging zonder netwerkbeveiliging. Deze cursus richt zich op netwerkbeveiliging vanuit een softwarebeveiligingsoogpunt en bespreekt veelvoorkomende netwerkaanvallen en verdedigingen op verschillende OSI-lagen, met de nadruk op problemen met de applicatielaag, het behandelen van onderwerpen zoals sessiebeheer of denial of service. Aangezien cryptografie een kritisch aspect van netwerkbeveiliging is, worden ook de belangrijkste cryptografische algoritmen in symmetrische cryptografie, hashing, asymmetrische cryptografie en sleutelovereenkomst besproken. In plaats van een diepgaande wiskundige en theoretische achtergrond te presenteren, worden deze elementen besproken vanuit een louter praktisch, technisch perspectief, met typische use-case voorbeelden en praktische overwegingen met betrekking tot het gebruik van crypto, zoals openbare sleutelinfrastructuren. Beveiligingsprotocollen op veel gebieden van veilige communicatie worden geïntroduceerd, met een diepgaande discussie over de meest gebruikte protocolfamilies zoals IPSEC en SSL / TLS. Ten slotte worden typische crypto-kwetsbaarheden besproken - beide gerelateerd aan bepaalde crypto-algoritmen en cryptografische protocollen, zoals BEAST, CRIME, TIME, BREACH, FREAK, Logjam, Padding oracle, Lucky Thirteen, POODLE en dergelijke, evenals de RSA-timingaanval. In elk geval worden de praktische overwegingen en mogelijke consequenties voor elk probleem opnieuw beschreven, zonder diep in te gaan op wiskundige details. Deelnemers aan deze cursus zullen
 • Begrijp basisconcepten van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering
 • Meer informatie over netwerkaanvallen en verdedigingen op verschillende OSI-lagen
 • Heb een praktisch begrip van cryptografie
 • Begrijp essentiële beveiligingsprotocollen
 • Begrijp een aantal recente aanvallen op cryptosystemen
 • Ontvang informatie over enkele recent gerelateerde kwetsbaarheden
 • Ontvang bronnen en meer informatie over veilige coderingsmethoden
Publiek Ontwikkelaars, professionals
14 hours
BeyondCorp is een open source Zero Trust beveiligingskader waarmee werknemers veilig kunnen werken vanaf elke locatie zonder de noodzaak van een traditionele VPN. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hands-on hoe ze een Zero Security-systeem kunnen instellen bij het opzetten en implementeren van BeyondCorop in een live-labomgeving. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Beoordeel het bestaande beveiligingsmodel van hun organisatie.
 • Verschuif toegangscontroles van de perimeter naar individuele apparaten en gebruikers.
 • Implementeer applicaties met een gebruikers- en apparaatgerichte authenticatie- en autorisatieworkflow.
 • Een Zero Trust-netwerk begrijpen, plannen en implementeren binnen hun organisatie.
Publiek
 • Netwerk ingenieurs
 • Professionele cyberbeveiliging
 • Systeemarchitecten
 • IT-managers
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Aankomende Networking cursussen

Weekend Networking cursus, Avond Networking training, Avond Networking opleiding Networking boot camp, Networking instructeur geleid, Weekend Networking training, Avond Networking cursus, Networking coaching, Networking instructeur, Networking trainer, Networking training cursus, Networking lessen, Networking on-site, Networking privé cursus, Networking een op een training, Networking op locatie, Weekend Networking opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions