Networking Training Courses

Networking Training Courses

Lokaal, instructief live Networking-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van netwerken Netwerktraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Networking Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
A 5 day practical networking course designed to familiarise students with Cisco IOS (version 12). The course details the key commands used to configure and secure Cisco routers and switches, and covers the CCNA syllabus - including wired and wireless LAN access.

Students will inter-connect networks by implementing static routes, distance-vector and link-state based dynamic routing protocols.

The devices will be configured to route traffic across LAN/VLAN//WAN boundaries, by encapsulating datagrams across serial data links using various WAN protocols, such as HDLC, Frame Relay, ISDN and PPP (with CHAP authentication). VLAN encapsulation/tagging will be via IEEE802.1Q/P.

Standard and Extended Access Control Lists will be configured and applied to router interfaces to filter traffic based on IP address and/or traffic type.

Students will configure static and dynamic NAT to route between private and public networks and cover the theory of Virtual Private Networks (VPN's)

Students will copy router configurations and IOS images to/from a TFTP Server. Privileged commands will be used to debug TCP/IP protocols to ensure proper operation of the routers. Students will also perform password recovery operations.

The course is primarily aimed at IP v4 but does give an overview of IP v6 addressing and covers migration from an IP v4 to an IP v6 network. Other protocols and technologies (VPN's / Wireless) may be demonstrated if time permits.

Course can be customised to precise requirements of customer.

Audience:

This course is suitable for anyone looking for a basic understanding of internetworking with Cisco devices and covers the CCNA syllabus.

Course is approximately 50% practical
28 hours
Overview
Deze 4 daagse cursus omvat een combinatie van op expositie gebaseerde (waar nodig gebruikmakend van protocolanalysatorsporen) en praktische experimenten om de werking van TCP / IP-netwerken te testen en te verifiëren. De belangrijkste aspecten van de TCP / IP-protocolstack worden behandeld, inclusief subnetting, supernetting en dynamische routingprotocollen. TCP en UDP worden vergeleken en vergeleken, wat de end-to-end betrouwbaarheid en congestion avoidance-mogelijkheden van de TCP / IP-stack omvat. Sommige toepassingslaagprotocollen (HTTP, TLS, DNS, DHCP, enz.) Zullen tijdens de cursus worden onderzocht. Netwerkbeveiliging in de vorm van TLS zal zowel vanuit een theoretisch als een praktisch standpunt worden behandeld. De praktische oefeningen zijn bedoeld om de theorie te vergroten en zowel het begrip van de onderliggende protocollen als de probleemoplossend vermogen van de deelnemers te verbeteren.

Publiek:

Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een goed begrip van TCP / IP.

Natuurlijk is ongeveer 50% praktisch.
14 hours
Overview
OpenVAS is een geavanceerd open source framework dat bestaat uit verschillende services en tools voor scannen en beheren van netwerkkwetsbaarheid In deze live training met instructeur leren deelnemers OpenVAS te gebruiken voor scannen op netwerkkwetsbaarheid Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer OpenVAS Leer de fundamentele kenmerken en componenten van OpenVAS Configureer en implementeer netwerkbeveiligingsscans met OpenVAS Bekijk en interpreteer de scanresultaten van OpenVAS Publiek Netwerkingenieurs Netwerkbeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
ProxySQL is een proxy voor MySQL, Percona server, en MariaDB.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen een proxy aanpak te gebruiken om een hoge beschikbaarheid voor MySQL gebaseerde databases te garanderen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren ProxySQL.
- kunnen duizenden gelijktijdige database-verbindingen over meerdere backend servers.
- implementeren meerdere proxy's verspreid over tal van database instances.
- optimaliseert de prestaties van een MySQL-Cluster, zonder dat de query-toepassingen worden gewijzigd.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over ProxySQL, u terecht op: https://proxysql.com/
14 hours
Overview
Samba is een Open Source / Free Software-pakket dat bestands- en afdrukservices levert aan alle soorten SMB / CIFS-clients, waaronder Linux en de talloze versies van Microsoft Windows-besturingssystemen Publiek Deze cursus is geschikt voor ontwikkelaars en technici die werken met reeds bestaande Samba-instanties of die Samba willen integreren in hun werkstroom Geen twee cursussen worden hetzelfde geleverd Elke cursus is afgestemd op uw specifieke vereisten .
7 hours
Overview
Shadowsocks is een opensource, secure socks5 proxy In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een internetverbinding kunnen beveiligen via een Shadowsocks-proxy Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Shadowsocks op een aantal van de ondersteunde platforms, waaronder Windows, Linux, Mac, Android, iOS en OpenWRT Implementeer Shadosocks met pakketbeheersystemen, zoals pip, aur, freshports en anderen Run Shadowsocks op mobiele apparaten en draadloze netwerken Begrijp hoe Shadowsocks berichten versleutelt en zorgt voor integriteit en authenticiteit Optimaliseer een Shadowsocks-server Publiek Netwerkingenieurs Systeembeheerders Computertechnici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
De praktische cursus van 3 dagen behandelt de berichten en gespreksstromen van het Session Initiation Protocol (SIP) en het gebruik ervan in spraaknetwerken. Deze cursus is een mengeling van theorie en praktijk (met behulp van protocol analyser sporen waar nodig voor uitleg en probleemoplossing) met praktische VoIP geconfigureerd met behulp van IP-telefoons, softphones, Cisco-routers met stemfunctionaliteit en SIP IP PBX, s (bijv. Trixbox).

Publiek:

Netwerkplanners, ontwerpers en engineers die begrip van SIP nodig hebben.

De cursus is ongeveer 40% praktisch.
21 hours
Overview
De cursus bestaat uit twee complementaire delen - een theoretische en een praktische De eerste is een eendaagse introductie over motivatie, filosofie, grondbeginselen en werkingsregels van het SIP-protocol en manieren waarop het wordt gebruikt om telecomdiensten met focus op IP-telefonie en VoIP te implementeren Het tweede tweedaagse deel stelt deelnemers in staat om praktische aspecten van servicewerkzaamheden te leren in een kader van handonlaboratoriumoefeningen, met gedetailleerd inzicht in de configuratie van componenten van SIP-telefoniearchitectuur, SIP-signalering in zowel de berichtenreeksgrafiek als de interne berichtstructuurniveaus, en helpt bij het begrijpen van typische problemen en probleemoplossing, waaronder aspecten van beveiliging en telecomfraude De trainers zullen hun ervaringen delen in de lancering, de werking en het beheer van SIP-telefonie, waaronder ook virtualisatie en cloud-gebaseerde oplossingen Praktisch gedeelte wordt gepresenteerd met behulp van zowel SIP-telefoons als softphones en IP-telefonieservers (Asterisk en Freeswitch) Deelnemers kunnen profiteren van het feit dat trainers rijke technische en zakelijke ervaring hebben met IP-telefonie en hun eigen problemen en vragen kunnen indienen Ze zullen bij de afronding worden opgenomen als een aanvulling op de training om aan de huidige dringende behoeften van klanten te voldoen Training is gericht aan deelnemers met basiskennis en ervaring in telecomdiensten - met name in VoIP en IP-netwerken .
14 hours
Overview
Tinc VPN is een open-source peertopeer VPN-daemon (virtueel particulier netwerk) die compatibel is met de meeste besturingssystemen Tinc VPN maakt gebruik van tunneling en encryptie om een ​​beveiligd privé-netwerk tussen hosts te bouwen In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van het werken met Tinc VPN Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeren, configureren, uitvoeren, testen en problemen oplossen met Tinc VPN op elk besturingssysteem Implementeer een Tinc Mesh VPN Gebruik Tinc VPN voor gecentraliseerde cloudinterconnectie Publiek ontwikkelaars Netwerkingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
Deze cursus is een voortzetting van de cursus 'Basisnetwerkproblemen oplossen met Wireshark' en biedt de deelnemers geavanceerde mogelijkheden voor het oplossen van netwerkproblemen De cursus biedt een diepgaande kennis van netwerkgedrag en problemen, samen met de mogelijkheden om beveiligingsproblemen en geavanceerde toepassingsproblemen te isoleren en op te lossen De cursus is gebaseerd op theorie, lesoefeningen en labs.
7 hours
Overview
Varnish is een omgekeerde proxy voor contentzware dynamische websites In tegenstelling tot Squid, dat oorspronkelijk een clientside-cache was, of Apache en nginx, wat webservers zijn, werd Varnish ontworpen als een HTTP-accelerator Varnish richt zich uitsluitend op HTTP, in tegenstelling tot andere proxyservers die FTP, SMTP en andere netwerkprotocollen ondersteunen Varnish wordt gebruikt door Wikipedia, The New York Times, Facebook en Twitter, naast andere hoogwaardige websites In deze cursus leren deelnemers over de functies van Varnish en de cachingaanpak tijdens het oefenen in de installatie en configuratie van een Varnish-proxy op Linux De cursus begint met een opfrissing van belangrijke netwerkprincipes, gaat vervolgens in op setup- en configuratie-onderwerpen en gaat gestaag verder in de richting van complexe implementaties Aan het einde van de training zullen deelnemers begrijpen wanneer en waar het zinvol is om Varnish te implementeren en zullen ze de nodige praktijk hebben om hun eigen Varnish-proxyoplossingen in te zetten Publiek Netwerktechnici Netwerk ontwerpers Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijke discussie, zware handsonoefening en implementatie, af en toe quitten om de voortgang te meten .
35 hours
Overview
VoIP (Voice over Internet Protocol) is een technologie die het voor gebruikers mogelijk maakt om via een internetverbinding te bellen in plaats van via een gewone telefoonlijn Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een VoIP-systeem kunnen opzetten met behulp van Cisco CallManager Express Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp fundamentele VoIP-concepten Leer hoe u VoIP-apparatuur kunt gebruiken Configureer CISCO-routers voor VoIP Implementeer VoIP en CallManager Express in hun netwerk CME-functies configureren voor SIP, SCCP en softphones Werk met geavanceerde configuratie-instellingen en functies van CME Publiek managers Systeembeheerders Software- en ondersteuningssysteem-ontwikkelaars Technici Netwerkingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
De praktische cursus van 3 dagen behandelt de grondbeginselen van de verschillende spraakprotocollen die worden gebruikt om spraak (en video) over een pakketgeschakeld netwerk te dragen. Deze cursus is een combinatie van theorie en praktijk (waarbij Wireshark wordt gebruikt waar nodig voor uitleg en probleemoplossing) met praktische VoIP die is geconfigureerd met behulp van IP-telefoons, softphones en Cisco-routers met stemfunctie. Dit is voornamelijk een 'generieke' VoIP-cursus, maar gebruikt Cisco-apparatuur om een ​​IP-backbone en spraakgateways te bieden. We kunnen ook Cisco specifieke stemtrainingscursussen bieden. De cursus behandelt ook de oproepopbouw tussen circuitgeschakelde en pakketgeschakelde netwerken.

De cursus is ongeveer 40% praktisch.
21 hours
Overview
Web en mobiele Forensics verwijst naar het herstel van het bewijsmateriaal van het web of een mobiel apparaat in onderzoek.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die gebruik willen maken van digitale forensische hulpmiddelen en technieken te detecteren, uittreksel, decoderen, analyseren, interpreteren en rapporteren van bewijsmateriaal hersteld van een website of mobiele apparaat.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- begrijpen en toepassen van verschillende forensische acquisitie technieken om web-en mobiele data te inspecteren.
- Selecteer de meest effectieve forensische tools voor web en mobiele data.
- begrijpen hoe de toegang tot en decoderen van verschillende soorten data structuren in webservers, databases en mobiele telefoons voor analyse.
- methodisch uittreksel, reconstrueert, en inspecteert gegevens als potentieel bewijsmateriaal van cybercrime.
- begrijpen de juridische implicaties van de omliggende digitale forensische analyse.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
35 hours
Overview
draadloze en telecomnetwerk beveiliging verwijst naar de praktijken die worden uitgevoerd om communicatie-apparaten, eindapparatuur, routing-apparatuur, servers en draadloze apparaten en netwerken tegen kwaadaardige aanvallen te beschermen.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die wensen om de meest geschikte instrumenten en technieken toe te passen om zowel Telecom als draadloze netwerken te beveiligen.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
Netwerkpakketanalyse is een techniek die wordt gebruikt om in realtime de onbewerkte gegevens te bekijken die zijn verzonden en ontvangen via een netwerkinterface Dit is handig voor het oplossen van problemen met netwerkconfiguratie en netwerktoepassingsproblemen Wireshark is een gratis open source pakketanalysator die wordt gebruikt voor het oplossen van dergelijke netwerkproblemen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Wireshark te gebruiken om problemen met de functionaliteit van een netwerk op te lossen, evenals de prestaties van verschillende netwerkapplicaties Deelnemers leren de principes voor het oplossen van netwerkproblemen en oefenen technieken voor het vastleggen en analyseren van TCP / IP-verzoek- en responsverkeer tussen verschillende clients en de servers Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Analyseer netwerkfunctionaliteit en prestaties in verschillende omgevingen onder verschillende omstandigheden Bepaal of instanties van verschillende servertoepassingen acceptabel presteren Identificeer de primaire bronnen van netwerkprestatieproblemen Identificeer en troubleshoot de meest voorkomende oorzaken van prestatieproblemen in TCP / IP-communicatie Publiek Netwerkingenieurs Netwerk- en computertechnici Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
ONAP (Open Networking Automation Platform) is an open source platform for orchestrating and automating physical and virtual network elements. ONAP originated from OpenECOMP and Open-Orchestrator (Open-O) and is managed by The Linux Foundation.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use ONAP to automate networking services.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem
- Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions
- Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services
- Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach
- Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices

Audience

- IT engineers
- Network engineers
- Developers

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- This training is based on the latest version of ONAP
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about ONAP, please visit: https://www.onap.org/
21 hours
Overview
Het doel van de cursus is om de deelnemer basiskennis te geven van de Wireshark-protocolanalysator De cursus is gericht op diepgaand begrip van de tool, als basis voor het gebruik voor het oplossen van netwerkproblemen De cursus begint met packet capture, capture and display filters, statistische kenmerken en de basis van het expertsysteem Aan het einde van de cursus kan de deelnemer basisproblemen oplossen in kleine tot middelgrote netwerken De cursus is gebaseerd op theorie, oefeningen in de klas en labs .
35 hours
Overview
de komst van het 5G mobiele draadloze netwerk heeft nieuwe veiligheidsuitdagingen met zich meegebracht.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen beveiligingsbeleid en technologieën te implementeren om 5G draadloze netwerken veilig te stellen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- begrijpen de 5G architectuur en de uitdagingen die het oplevert aan het testen.
- selecteren en gebruiken van de technologie, tools en applicaties beschikbaar voor 5G ontwikkeling en testen.
- implementeren 5G testen praktijken om storingen te voorkomen op een van de verschillende elementen van een 5G netwerk.
- voorspel problemen en optimaliseren van de prestaties van 5G.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
DNS (Domain Name System) is de "Telefoonboek" van het Internet, die een directory van computernamen en hun IP-adressen. BIND is de meest voorkomende Linux implementatie van DNS. Wanneer u een website opent of een e-mailbericht verzendt en ontvangt, wordt de geadresseerde van een DNS-server op een rustige plek geadresseerd.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren de kritieke kenmerken van DNS tijdens het uitvoeren van oefeningen in de Setup en configuratie van een binden DNS-server op Linux. De cursus begint met een opfrissing op de belangrijkste netwerken principes, dan graaft in hands-on praktijk met Setup en configuratie. Gestaag, de discussie en praktijken te verplaatsen naar meer complexe onderwerpen zoals veiligheid, beschikbaarheid, debuggen en het oplossen van problemen.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, zware hands-on praktijk en uitvoering, af en toe een quiz om de voortgang te meten
14 hours
Overview
BeyondCorp is an open source Zero Trust security framework that allows employees to work securely from any location without the need for a traditional VPN.

In this instructor-led, live training, participants will learn hands-on how to set up a Zero Security system as they set up and deploy BeyondCorop in a live-lab environment.

By the end of this training, participants will be able to:

- Assess their organization's existing security model.
- Shift access controls from the perimeter to individual devices and users.
- Deploy applications using a user and device-centric authentication and authorization workflow.
- Understand, plan and implement a Zero Trust network within their organization.

Audience

- Network engineers
- Cyber security professionals
- System architects
- IT managers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
project katoen is een netwerkoplossing voor containers, virtuele machines en native host-based workloads. Het ondersteunt Kubernetes, open Shift, docker EE, openstack, en kale Metal Services.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen netwerken Kubernetes clusters met behulp van een vereenvoudigde IP Routing gebaseerde aanpak.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren katoen.
- gebruik katoen om een container netwerkoplossing voor Kubernetes clusters te creëren.
- begrijpen hoe katoen verschilt van de traditionele overlay-netwerken.
- begrijpen hoe katoen Internet Routing protocollen combineert met op consensus gebaseerde data stores.
- gebruik van katoen om een veilig netwerkbeleid voor Kubernetes te bieden.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over project katoen te leren, u terecht op: https://www.projectcalico.org/
28 hours
Overview
Een praktische cursus van 4 dagen, bedoeld om afgevaardigden vertrouwd te maken met de Cisco ASA Firewall CLI en ASDM. In de cursus worden de belangrijkste opdrachten beschreven die worden gebruikt voor het configureren en beveiligen van netwerken met behulp van de ASA Firewall met v8 van het besturingssysteem en versie 6 van de ASDM.

Gedelegeerden zullen de ASA configureren met behulp van de consolepoort, TFTP-server, telnet en SSH met behulp van lokale en RADIUS-authenticatie. Het apparaat zal worden geconfigureerd om Syslog en SNMP te gebruiken.

ASA-firewalls worden ook geconfigureerd om toegangslijsten, netwerkadresomzetting en VPN's te gebruiken met behulp van IPSec-protocollen. De cursus behandelt de theorie van publieke / private sleutels, gedeelde geheime sleutels en het gebruik ervan bij het vormen van site-naar-site-VPN's tussen ASA-firewalls met IKE en IPSec. Studenten zullen de eenheden configureren om site-naar-site VPN's te maken, RPN-VPN's met behulp van de Cisco Secure VPN Client en Web VPN's. De cursus behandelt de theorie van failover en gedelegeerden zullen Active / Standby failover configureren op de ASA.

Bevoorrechte opdrachten en protocollen van de protocolanalysator worden, waar nodig, gebruikt voor het debuggen van protocollen en zorgen voor een goede werking van de ASA Firewall. Studenten voeren ook handelingen voor wachtwoordherstel uit.

Deze cursus omvat het interfacen van de ASA met andere netwerkapparatuur, zoals routers en switches, zoals te verwachten was in een netwerkomgeving.

Publiek:

Cursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij ASA-firewallconfiguratie en netwerkbeveiliging

Natuurlijk is ongeveer 50% praktisch
21 hours
Overview
SD-WAN is een software-gedefinieerde aanpak voor het beheer van een WAN (Wide Area netwerk).

Deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen Cisco SD-WAN-producten te gebruiken voor het opzetten en exploiteren van een software gedefinieerd netwerk.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer een Cisco SD-WAN.
- Beleidsregels maken om het netwerkverkeer te beheren.
- Overlay-routering begrijpen en implementeren.
- Vereenvoudig het beheer van het netwerk dat wordt gebruikt voor openbare cloudtoepassingen.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en bespreking.
- Veel oefeningen en praktijk.
- Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

Cursus customization opties

- Voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
Omdat alle applicaties tegenwoordig sterk afhankelijk zijn van communicatie en netwerken, is er geen applicatiebeveiliging zonder netwerkbeveiliging Deze cursus concentreert zich op netwerkbeveiliging met een oogpunt van softwarebeveiliging en bespreekt veel voorkomende netwerkaanvallen en verdedigingen op verschillende OSI-lagen, met de nadruk op problemen met applicatielagen, het aanpakken van onderwerpen als sessiebeheer of denial of service Omdat cryptografie een kritisch aspect is van netwerkbeveiliging, worden ook de belangrijkste cryptografische algoritmen in symmetrische cryptografie, hashing, asymmetrische cryptografie en sleutelovereenkomsten besproken In plaats van een diepgravende wiskundige en theoretische achtergrond te presenteren, worden deze elementen besproken vanuit een louter praktisch, technisch perspectief, met typische usecase-voorbeelden en praktische overwegingen met betrekking tot het gebruik van crypto, zoals openbare sleutelinfrastructuren Beveiligingsprotocollen op veel verschillende gebieden van beveiligde communicatie worden geïntroduceerd, met een diepgaande discussie over de meest gebruikte protocolfamilies zoals IPSEC en SSL / TLS Ten slotte worden typische crypto-kwetsbaarheden besproken - beide gerelateerd aan bepaalde crypto-algoritmen en cryptografische protocollen, zoals BEAST, CRIME, TIME, BREACH, FREAK, Logjam, Padding oracle, Lucky Thirteen, POODLE en dergelijke, evenals de RSA-timingaanval In elk geval worden de praktische overwegingen en mogelijke gevolgen voor elk probleem beschreven, ook zonder diepgaande wiskundige details in te gaan Deelnemers die deze cursus volgen, zullen Basisbegrippen van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering begrijpen Meer informatie over netwerkaanvallen en verdedigingen op verschillende OSI-lagen Heb een praktisch begrip van cryptografie Begrijp essentiële beveiligingsprotocollen Begrijp enkele recente aanvallen op cryptosystemen Krijg informatie over enkele recent gerelateerde kwetsbaarheden Download bronnen en lees meer over veilige codeermethoden Publiek Ontwikkelaars, professionals .
21 hours
Overview
De Data Communications-cursus presenteert de basistheorie van de werking van datacommunicatienetwerken, te beginnen met OSIRM, LAN's, WAN's, TCP / IP en elementaire netwerkbeveiliging en netwerktoepassingen De cursus biedt de student algemene kennis van de architectuur, hardwarecomponenten, softwareconfiguratie en structuur van datacommunicatienetwerken.
14 hours
Overview
HAProxy is a fast and lightweight open source load balancer and proxy server.
35 hours
Overview
Publiek: Systeembeheerders en netwerkbeheerders, evenals iedereen die geïnteresseerd is in defensieve netwerkbeveiligingstechnologieën .
14 hours
Overview
Deze tweedaagse cursus onderzoekt de theorie en technologie in verband met IPSec VPN's. VPN's worden opgezet met behulp van Cisco IOS Routers en ASA Firewalls met behulp van de webinterface. De werking van de protocollen wordt onderzocht met behulp van foutopsporingscommando's en protocolanalyser-sporen van relevante onderhandelingen.

Publiek:

Geschikt voor netwerkplanners, technici of iedereen die geïnteresseerd is in IPSec VPN's

Natuurlijk is ongeveer 40% praktisch
14 hours
Overview
Een theoretische cursus van twee dagen (met enkele praktische demonstraties) over de basisprincipes van Internet Protocol v6 - inclusief adressering, protocolformaten, ICMP v6, detectieprocessen en IP v6-routering.

Publiek:

Netwerkplanners, ontwerpers en engineers die kennis van IP v6 nodig hebben. Die vereisen een uitgebreid overzicht van IP v6 en het migratieproces vanuit een IP v4-omgeving.
Weekend Networking cursus, Avond Networking training, Avond Networking opleiding Networking boot camp, Networking instructeur geleid, Weekend Networking training, Avond Networking cursus, Networking coaching, Networking instructeur, Networking trainer, Networking training cursus, Networking lessen, Networking on-site, Networking privé cursus, Networking een op een training, Networking op locatie, Weekend Networking opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!