Software-Defined Networking (SDN) Training Courses

Software-Defined Networking (SDN) Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Software-Defined Networking (SDN) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on praktijk hoe controllers, applicaties en netwerkapparaten onder een SDN kunnen worden geïnstalleerd, geconfigureerd en beheerd. Software-Defined Networking (SDN)-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Software-Defined Networking (SDN) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Het doel van deze cursus is dubbel - het verwerven van solide kennis over OpenStack architectuur en het verwerven van diepgaande probleemoplossingsvaardigheden. In het architectuur gedeelte leert u hoe u de hardware voor de publieke en private wolk kunt ontwerpen, een hoge beschikbaarheidscontroleplan voorbereidt, de juiste grootte van de smaken kiest en cloudbronnen veilig overbelast, onder andere. Het verkrijgen van kennis over de internalen van Neutron (Networking Service) is een ander essentieel onderdeel in OpenStack architectuur. Vervolgens zal de deelnemer worden geïntroduceerd in methoden van probleemoplossing in OpenStack clusters, van algemene tips, via netwerkproblemenoplossing tot caveats van de belangrijkste OpenStack diensten. Ongeveer 75% van de cursus bestaat uit hands-on workshops in de echte OpenStack trainingsklimaat.
28 hours
De cursus is een uitgebreide training op OpenStack. Het begint met de inleiding tot het systeem, dan door middel van hands-on workshops het geeft praktische kennis over het beheren van private clouds gebaseerd op OpenStack, eindelijk probleemoplossing en geavanceerde, architectonische thema's zijn aanwezig. Het doel van deze cursus is om het OpenStack ecosysteem te leren kennen en een sterke achtergrond te geven voor verdere uitbreiding en verfijning van de OpenStack wolken. De cursus omvat alle onderwerpen die nodig zijn om het Certificate OpenStack Administrator examen te voltooien. 75% van de cursus is gebaseerd op hands-on workshop in de echte OpenStack training omgeving.
35 hours
De cursus is een uitgebreide training op OpenStack, uitgebreide versie van de OpenStack Bootcamp cursus omvat extra excercises, probleemoplossing en proefonderzoek taken. Het begint met de introductie naar het systeem, vervolgens door middel van hands-on workshops het geeft praktische kennis over het beheren van private clouds gebaseerd op OpenStack, uiteindelijk probleemoplossing en geavanceerde, architectonische thema's zijn aanwezig. Het doel van deze cursus is om het OpenStack ecosysteem te leren kennen en een sterke achtergrond te geven voor verdere uitbreiding en verfijning van de OpenStack wolken. De cursus omvat alle onderwerpen die nodig zijn om het Certificate OpenStack Administrator examen te voltooien. 75% van de cursus is gebaseerd op hands-on workshop in de echte OpenStack training omgeving. Na de cursus krijgen de deelnemers alle materialen en opleidingsomgeving voor zelfstudie en functie / probleemoplossingsexcercises.
21 hours
De cursus is een diepgaande training over OpenStack netwerken. Het begint met de inleiding tot OpenStack en zijn architectuur, en verduidelijkt vervolgens kernprojecten OpenStack als identiteitsservice (Keystone), beeldservice (Glance), rekenservice (Nova), blokopslag (Cinder) om de omgeving te beschrijven van de netwerken in OpenStack en richten zich vooral op Networking project (Neutron). De virtuele netwerkinfrastructuur wordt beschreven en is gebaseerd op het Open Virtual Network-project, Open vSwitch en OpenFlow. Het doel van de cursus is om de basisbewerkingen en architectuur van OpenStack te begrijpen en om deelnemers vertrouwd te maken met verschillende netwerktechnologieën achter OpenStack, waarbij informatie over OVN en onderliggende stromen, bronnen en hulpmiddelen wordt uitgebreid.AanpassingsmogelijkhedenDe training kan worden afgenomen tot 2 dagen, gericht op voor de klant relevante kernaspecten. De training kan ook worden uitgebreid met betrekking tot onderwerpen op het gebied van beheer, ontwerp, netwerken en/of probleemoplossing met betrekking tot OpenStack implementaties. Het is mogelijk om andere onderliggende SDN-oplossingen te beschrijven, zoals Linux Bridge of OvS.
14 hours
Linux is een essentieel besturingssysteem voor SDN (software-defined networking) tools. Het instellen van diensten voor netwerken zorgt voor functies zoals geautomatiseerde netwerkonderhoud, configuratie en testen van servers en meer. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op netwerkingenieurs die Linux willen gebruiken voor netwerktechniek. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer Linux diensten voor netwerken. Vervang de switches met Linux switches. Gebruik Linux bevelen om processen te beheren. Configureer een SDN voor het automatiseren van netwerkonderhoud.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
ONAP (Open Networking Automation Platform) is an open source platform for orchestrating and automating physical and virtual network elements. ONAP originated from OpenECOMP and Open-Orchestrator (Open-O) and is managed by The Linux Foundation.  In this instructor-led, live training (online or onsite), participants will learn how to use ONAP to automate networking services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem.
 • Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions.
 • Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services.
 • Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach.
 • Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • This training is based on the latest version of ONAP
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
 • To learn more about ONAP, please visit: https://www.onap.org/
21 hours
Open Network Automation Platform is een open-source software-oplossing die netwerkcomponenten automatisert voor verschillende big data-diensten. ONAP bestaat uit subsystemen, zoals ontwerp en run-time frameworks, die virtualisatie mogelijkheden voor de telecommunicatie-industrie openen. Met ONAP's-functies kunnen gebruikers efficiënt verschillende technologische rijpheidsniveaus bereiken terwijl systeemverbeteringen worden geïmplementeerd. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op telecom ingenieurs, ontwikkelaars en IT-personeel die ONAP willen gebruiken en telecommunicatie netwerkfuncties te optimaliseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer Open Network Automation Platform en installeer de nodige kaders. Begrijp de componenten en concepten die fundamentele zijn voor de ONAP omgeving. Bouw en automatiseren van fysieke en virtuele telecommunicatie netwerkfuncties. Het beheer en optimaliseren van de levenscycli van systemen en operaties uitgevoerd door ONAP. Vermijd de functies van ONAP en overwinnen de uitdagingen voor telecommunicatie-applicaties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Software-Defined Networking (SDN) is een op software gebaseerde benadering van netwerken die programmatische methoden gebruikt om netwerkbronnen in een gecentraliseerd systeem te beheren, te controleren en te optimaliseren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op systeemadministratoren, netwerkingenieurs en ontwikkelaars die controlers, toepassingen en netwerkapparaten willen installeren, configureren en beheren onder een SDN. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Een virtueel netwerk opzetten. Het maken van toepassingen. Gebruik beheerders om een door software gedefinieerd netwerk te bedienen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
De cursus biedt praktische kennis over OpenStack en privé cloud beveiliging. Het begint met de introductie naar het systeem, dan krijgen de deelnemers praktische kennis over beveiliging in private clouds en beveiliging OpenStack installatie.

Last Updated:

Upcoming Software-Defined Networking (SDN) Courses

Weekend Software-Defined Networking (SDN) cursus, Avond Software-Defined Networking (SDN) training, Avond Software-Defined Networking (SDN) opleiding Software-Defined Networking (SDN) boot camp, Software-Defined Networking (SDN) instructeur geleid, Weekend Software-Defined Networking (SDN) training, Avond Software-Defined Networking (SDN) cursus, Software-Defined Networking (SDN) coaching, Software-Defined Networking (SDN) instructeur, Software-Defined Networking (SDN) trainer, Software-Defined Networking (SDN) training cursus, Software-Defined Networking (SDN) lessen, Software-Defined Networking (SDN) on-site, Software-Defined Networking (SDN) privé cursus, Software-Defined Networking (SDN) een op een training, Software-Defined Networking (SDN) op locatie, Weekend Software-Defined Networking (SDN) opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions