VoIP Training Courses

VoIP Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live VoIP-trainingen (Voice over Internet Protocol) demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on de basisprincipes van VoIP en hoe een VoIP-systeem moet worden opgezet. VoIP-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

VoIP Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
De driedaagse praktische cursus behandelt de berichten en oproepstromen van het Session Initiation Protocol (SIP) en het gebruik ervan in spraaknetwerken. Deze cursus is een combinatie van theorie en praktijk (waar nodig met behulp van protocolanalysesporen voor uitleg en probleemoplossing) met praktische VoIP geconfigureerd met IP-telefoons, softphones, Cisco routers met spraakfunctionaliteit en SIP IP PBX, s (bijv. Trixbox). Publiek: Netwerkplanners, ontwerpers en ingenieurs die SIP nodig hebben. De cursus is ongeveer 40% praktisch.
21 hours
De cursus bestaat uit twee complementaire delen - een theoretische en een praktische. De eerste is een eendaagse introductie over motivatie, filosofie, basisprincipes en werkingsregels van het SIP-protocol en manieren waarop het wordt gebruikt om telecomdiensten te implementeren met focus op IP-telefonie en VoIP . Het tweede tweedaagse deel stelt deelnemers in staat om praktische aspecten van servicebewerking te leren in een kader van praktische laboratoriumoefeningen die gedetailleerd inzicht geven in de configuratie van componenten van SIP-telefoniearchitectuur, SIP-signalering op zowel berichtvolgordekaart en interne berichtstructuurniveaus, en helpt bij het begrijpen van typische problemen en het oplossen van problemen, waaronder beveiligings- en telecomfraude-aspecten. De trainers zullen hun ervaring delen met het lanceren, bedienen en beheren van SIP-telefonie die ook virtualisatie- en cloud-gebaseerde oplossingen omvat. Praktisch gedeelte wordt gepresenteerd met zowel SIP-hardphones als softphones en IP-telefonieservers (Asterisk en Freeswitch). Deelnemers kunnen profiteren van het feit dat trainers een rijke technische en zakelijke ervaring hebben in IP-telefonie en hun eigen problemen en vragen stellen. Ze zullen tijdens de afronding in de agenda worden opgenomen als aanvulling op de training om aan de huidige dringende behoeften van klanten te voldoen. Training is bedoeld voor deelnemers met basiskennis en ervaring in telecomdiensten - met name in VoIP en IP-netwerken.
35 hours
VoIP (Voice over Internet Protocol) is een technologie waarmee gebruikers via een internetverbinding kunnen bellen via een gewone telefoonlijn. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een VoIP systeem kunnen opzetten met Cisco CallManager Express . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp fundamentele VoIP concepten
 • Leer hoe u VoIP apparatuur kunt gebruiken
 • CISCO-routers configureren voor VoIP
 • VoIP en CallManager Express in hun netwerk implementeren
 • CME-functies configureren voor SIP, SCCP en softphones
 • Werk met geavanceerde configuratie-instellingen en functies van CME
Publiek
 • managers
 • Systeembeheerders
 • Software- en ondersteuningssysteemontwikkelaars
 • Technici
 • Netwerk ingenieurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
De driedaagse praktische cursus behandelt de basisprincipes van de verschillende spraakprotocollen die worden gebruikt om spraak (en video) over een pakketgeschakeld netwerk te transporteren. Deze cursus is een combinatie van theorie en praktijk (waar nodig Wireshark voor uitleg en probleemoplossing) met praktische VoIP geconfigureerd met IP-telefoons, softphones en Cisco routers met spraakfunctionaliteit. Dit is voornamelijk een 'generieke' VoIP cursus - maar gebruikt Cisco apparatuur om een IP-backbone en spraakgateways te bieden. We kunnen ook Cisco specifieke spraakcursussen bieden. De cursus behandelt ook het opzetten van oproepen tussen circuitgeschakelde en pakketgeschakelde netwerken. De cursus is ongeveer 40% praktisch.

Last Updated:

Upcoming VoIP Courses

Weekend VoIP cursus, Avond VoIP training, Avond VoIP opleiding VoIP boot camp, VoIP instructeur geleid, Weekend VoIP training, Avond VoIP cursus, VoIP coaching, VoIP instructeur, VoIP trainer, VoIP training cursus, VoIP lessen, VoIP on-site, VoIP privé cursus, VoIP een op een training, VoIP op locatie, Weekend VoIP opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions