VoIP Training Courses

VoIP Training Courses

Local, instructor-led live VoIP (Voice over Internet Protocol) training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals of VoIP and how to set up a VoIP system.

VoIP training is available as "onsite live training" or "remote live training". Nederland onsite live VoIP trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

VoIP Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
De praktische cursus van 3 dagen behandelt de berichten en gespreksstromen van het Session Initiation Protocol (SIP) en het gebruik ervan in spraaknetwerken. Deze cursus is een mengeling van theorie en praktijk (met behulp van protocol analyser sporen waar nodig voor uitleg en probleemoplossing) met praktische VoIP geconfigureerd met behulp van IP-telefoons, softphones, Cisco-routers met stemfunctionaliteit en SIP IP PBX, s (bijv. Trixbox).

Publiek:

Netwerkplanners, ontwerpers en engineers die begrip van SIP nodig hebben.

De cursus is ongeveer 40% praktisch.
21 hours
Overview
De cursus bestaat uit twee complementaire delen - een theoretische en een praktische De eerste is een eendaagse introductie over motivatie, filosofie, grondbeginselen en werkingsregels van het SIP-protocol en manieren waarop het wordt gebruikt om telecomdiensten met focus op IP-telefonie en VoIP te implementeren Het tweede tweedaagse deel stelt deelnemers in staat om praktische aspecten van servicewerkzaamheden te leren in een kader van handonlaboratoriumoefeningen, met gedetailleerd inzicht in de configuratie van componenten van SIP-telefoniearchitectuur, SIP-signalering in zowel de berichtenreeksgrafiek als de interne berichtstructuurniveaus, en helpt bij het begrijpen van typische problemen en probleemoplossing, waaronder aspecten van beveiliging en telecomfraude De trainers zullen hun ervaringen delen in de lancering, de werking en het beheer van SIP-telefonie, waaronder ook virtualisatie en cloud-gebaseerde oplossingen Praktisch gedeelte wordt gepresenteerd met behulp van zowel SIP-telefoons als softphones en IP-telefonieservers (Asterisk en Freeswitch) Deelnemers kunnen profiteren van het feit dat trainers rijke technische en zakelijke ervaring hebben met IP-telefonie en hun eigen problemen en vragen kunnen indienen Ze zullen bij de afronding worden opgenomen als een aanvulling op de training om aan de huidige dringende behoeften van klanten te voldoen Training is gericht aan deelnemers met basiskennis en ervaring in telecomdiensten - met name in VoIP en IP-netwerken .
35 hours
Overview
VoIP (Voice over Internet Protocol) is een technologie die het voor gebruikers mogelijk maakt om via een internetverbinding te bellen in plaats van via een gewone telefoonlijn Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een VoIP-systeem kunnen opzetten met behulp van Cisco CallManager Express Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp fundamentele VoIP-concepten Leer hoe u VoIP-apparatuur kunt gebruiken Configureer CISCO-routers voor VoIP Implementeer VoIP en CallManager Express in hun netwerk CME-functies configureren voor SIP, SCCP en softphones Werk met geavanceerde configuratie-instellingen en functies van CME Publiek managers Systeembeheerders Software- en ondersteuningssysteem-ontwikkelaars Technici Netwerkingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
De praktische cursus van 3 dagen behandelt de grondbeginselen van de verschillende spraakprotocollen die worden gebruikt om spraak (en video) over een pakketgeschakeld netwerk te dragen. Deze cursus is een combinatie van theorie en praktijk (waarbij Wireshark wordt gebruikt waar nodig voor uitleg en probleemoplossing) met praktische VoIP die is geconfigureerd met behulp van IP-telefoons, softphones en Cisco-routers met stemfunctie. Dit is voornamelijk een 'generieke' VoIP-cursus, maar gebruikt Cisco-apparatuur om een ​​IP-backbone en spraakgateways te bieden. We kunnen ook Cisco specifieke stemtrainingscursussen bieden. De cursus behandelt ook de oproepopbouw tussen circuitgeschakelde en pakketgeschakelde netwerken.

De cursus is ongeveer 40% praktisch.
Weekend VoIP cursus, Avond VoIP training, Avond VoIP opleiding VoIP boot camp, VoIP instructeur geleid, Weekend VoIP training, Avond VoIP cursus, VoIP coaching, VoIP instructeur, VoIP trainer, VoIP training cursus, VoIP lessen, VoIP on-site, VoIP privé cursus, VoIP een op een training, VoIP op locatie, Weekend VoIP opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!