Network Administration Training Courses

Network Administration Training Courses

Lokale live trainingen met training voor netwerkbeheer in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Network Administration subcategorieën

Network Administration Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
The Certified Kubernetes Administrator (CKA) program was created by The Linux Foundation and the Cloud Native Computing Foundation (CNCF).

Kubernetes is nowadys a leading platform used for containers orchestration.

NobleProg have been delivering Docker & Kubernetes training from 2015. With more than 360 successfully completed training projects, we became one of the best known training companyworldwide in field of containerization.

Since 2019 we are also helping our customers to confirm their performance in k8s environment by preparing them and encouraging to pass CKA and CKAD exams.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at System Administrators, Kubernetes User swho wish to confirm their knowledge by passing CKA exam.

On the other hand, training is focused also on gaining practical experience in Kubernetes Administration, so we recommend taking part in it, even if you don't intend to take CKA exam.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about CKA certification, please visit: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
7 hours
Overview
Varnish is een omgekeerde proxy voor content-zware dynamische websites. In tegenstelling tot Squid, dat oorspronkelijk een client-side cache was, of Apache en nginx, die webservers zijn, werd Varnish ontworpen als een HTTP-versneller. Vernis is uitsluitend gericht op HTTP, in tegenstelling tot andere proxyservers die FTP, SMTP en andere netwerkprotocollen ondersteunen. Varnish wordt onder andere gebruikt door Wiki pedia, The New York Times, Facebook en Twitter.

In deze cursus leren deelnemers over de functies en cachingbenadering van Varnish tijdens het oefenen in de installatie en configuratie van een Varnish-proxy op Linux . De cursus begint met een opfriscursus op belangrijke netwerkprincipes, gaat vervolgens in op installatie- en configuratie-onderwerpen en gaat gestaag door naar complexe implementaties. Aan het einde van de training zullen deelnemers begrijpen wanneer en waar het zinvol is om Varnish in te zetten en zullen ze de nodige oefening hebben om hun eigen Varnish proxy-oplossingen te implementeren.

Publiek

- Netwerk technici
- Netwerkontwerpers
- Systeembeheerders

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening en implementatie, af en toe een toets om de voortgang te meten
28 hours
Overview
De Nessus kwetsbaarheidsscanner is een zeer veelzijdig platform voor het detecteren en beheren van kwetsbaarheden. Ze kunnen zelfs zoveel meer doen dan detectie van kwetsbaarheden. Ze kunnen ook basiscontrole uitvoeren. In dat geval wordt uw systeemconfiguratie vergeleken met de beste hardingsnorm

In deze cursus onder leiding van een instructeur zullen we de componenten van de oplossing en de verschillende t-functionaliteiten introduceren, elke module in de applicatie wordt uitgelegd en de use case uiteengezet.

Aan het einde van de cursus kunnen deelnemers kwetsbaarheids (geverifieerde en niet-geverifieerde) scans uitvoeren op bijna alle op IP gebaseerde systemen en de resultaten van de scan analyseren om valse positieven te elimineren. De deelnemers leren risicogebaseerde prioritering van bevindingen uit te voeren en adviseren compenserende controles. Deze cursus helpt de deelnemers bij het bepalen van de beveiligingshouding van hun systemen met behulp van Nessus en bij het bepalen van de beste manier van handelen voor herstel.

Publiek:

- Infrastructuurbeheerders
- Systeembeheerders
- Systeem auditors
- System compliance officers
- kwetsbaarheidsmanagers
- cybersecurity managers

Formaat:

Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijk bespreking en praktische oefening
35 hours
Overview
Publiek:

Systeembeheerders en netwerkbeheerders, evenals iedereen die geïnteresseerd is in defensieve netwerkbeveiligingstechnologieën.
7 hours
Overview
Het LEDE-project ( Linux Embedded Development Environment) is een Linux besturingssysteem op basis van OpenWrt . Het is een complete vervanging voor de door de leverancier geleverde firmware van een breed scala aan draadloze routers en niet-netwerkapparaten.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze een op LEDE gebaseerde draadloze router kunnen opzetten.

Publiek

- Netwerkbeheerders en technici

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
NetNORAD is een door Facebook gebouwd systeem om netwerkproblemen op te lossen via end-to-end-detectie, onafhankelijk van apparaatpolling.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe NetNORAD en actieve padtests hen kunnen helpen hun methoden voor het oplossen van netwerkproblemen te verbeteren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp hoe NetNORAD werkt
- Leer de ontwerpprincipes achter NetNORAD
- Gebruik open-source NetNORAD-tools met hun eigen code om een foutdetectiesysteem te implementeren

Publiek

- Netwerk ingenieurs
- ontwikkelaars
- Systeemingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Overview
Netwerkpakketanalyse is een techniek die wordt gebruikt om in realtime de onbewerkte gegevens te bekijken die via een netwerkinterface zijn verzonden en ontvangen. Dit is handig voor het oplossen van netwerkconfiguratie en problemen met netwerkapplicaties. Wireshark is een gratis open source Wireshark wordt gebruikt voor het oplossen van dergelijke netwerkproblemen.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze Wireshark kunnen gebruiken om problemen met de functionaliteit van een netwerk op te lossen, evenals de prestaties van verschillende netwerkapplicaties. Deelnemers leren principes voor netwerkproblemen oplossen en oefenen technieken voor het vastleggen en analyseren van TCP / IP-aanvraag- en responsverkeer tussen verschillende clients en de servers.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Analyseer netwerkfunctionaliteit en prestaties in verschillende omgevingen onder verschillende omstandigheden
- Bepaal of instanties van verschillende servertoepassingen acceptabel presteren
- Identificeer de primaire bronnen van netwerkprestatieproblemen
- Identificeer en los de meest voorkomende oorzaken van prestatieproblemen in TCP / IP-communicatie op

Publiek

- Netwerk ingenieurs
- Netwerk- en computertechnici

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Nederland (online or onsite), participants will learn how to use ONAP to automate networking services.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem.
- Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions.
- Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services.
- Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach.
- Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices.
14 hours
Overview
G Suite is een suite van Go ogle Cloud-producten en software voor cloud computing, samenwerking en meer. Met G Suite kunnen systeembeheerders een bedrijfsprofiel maken en beheren, services kiezen, geavanceerde beveiligingsopties instellen, enz.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders die G Suite voor organisaties willen beheren en implementeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Pas Go ogle-beveiligingsmethoden toe met 2SV en SSO.
- Bewaak domein- en servicesgebruik via rapporten in de beheerdersconsole.
- Een G Suite-beheerdersconsole instellen en configureren.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
The Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) program has been developed by The Linux Foundation and the Cloud Native Computing Foundation (CNCF), the host of Kubernetes.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at Developers who wish to confirm their skills in design, build, configure, and expose cloud native applications for Kubernetes.

On the other hand, training is also focused on gaining practical experience in Kubernetes application development, so we recommend taking part in it, even if you don't intend to take CKAD exam.

NobleProg have been delivering Docker & Kubernetes training from 2015. With more than 360 successfully completed training projects, we became one of the best known training company worldwide in field of containerization. Since 2019 we are also helping our customers to confirm their performance in k8s environment by preparing them and encouraging to pass CKA and CKAD exams.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about CKAD, please visit: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
21 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at telecom engineers, developers, and IT personnel who wish to use ONAP and optimize telecommunication network functions.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install Open Network Automation Platform and configure the necessary frameworks.
- Understand the components and concepts foundational to the ONAP environment.
- Build and automate physical and virtual telecommunication network functions.
- Manage and optimize the life cycles of systems and operations executed through ONAP.
- Leverage the features of ONAP and overcome the challenges to telecommunication applications.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at programmers who wish to download, install, and set up Akraino Edge Stack blueprints to manage their edge systems.

By the end of this training, participants will be able to install, deploy, manage, and support end-to-end Akraino Edge Stack solutions to improve and organize their edge systems, services, and devices.
Weekend Network Administration cursus, Avond Network Administration training, Avond Network Administration opleiding Network Administration boot camp, Network Administration instructeur geleid, Weekend Network Administration training, Avond Network Administration cursus, Network Administration coaching, Network Administration instructeur, Network Administration trainer, Network Administration training cursus, Network Administration lessen, Network Administration on-site, Network Administration privé cursus, Network Administration een op een training, Network Administration op locatie, Weekend Network Administration opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions