Cisco Training Courses

Cisco Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Cisco-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson oefenen de fundamenten en geavanceerde onderwerpen van Cisco-netwerken uit Cisco-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Cisco Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
A 5 day practical networking course designed to familiarise students with Cisco IOS (version 12). The course details the key commands used to configure and secure Cisco routers and switches, and covers the CCNA syllabus - including wired and wireless LAN access.

Students will inter-connect networks by implementing static routes, distance-vector and link-state based dynamic routing protocols.

The devices will be configured to route traffic across LAN/VLAN//WAN boundaries, by encapsulating datagrams across serial data links using various WAN protocols, such as HDLC, Frame Relay, ISDN and PPP (with CHAP authentication). VLAN encapsulation/tagging will be via IEEE802.1Q/P.

Standard and Extended Access Control Lists will be configured and applied to router interfaces to filter traffic based on IP address and/or traffic type.

Students will configure static and dynamic NAT to route between private and public networks and cover the theory of Virtual Private Networks (VPN's)

Students will copy router configurations and IOS images to/from a TFTP Server. Privileged commands will be used to debug TCP/IP protocols to ensure proper operation of the routers. Students will also perform password recovery operations.

The course is primarily aimed at IP v4 but does give an overview of IP v6 addressing and covers migration from an IP v4 to an IP v6 network. Other protocols and technologies (VPN's / Wireless) may be demonstrated if time permits.

Course can be customised to precise requirements of customer.

Audience:

This course is suitable for anyone looking for a basic understanding of internetworking with Cisco devices and covers the CCNA syllabus.

Course is approximately 50% practical
28 hours
Overview
Een praktische cursus van 4 dagen, bedoeld om afgevaardigden vertrouwd te maken met de Cisco ASA Firewall CLI en ASDM. In de cursus worden de belangrijkste opdrachten beschreven die worden gebruikt voor het configureren en beveiligen van netwerken met behulp van de ASA Firewall met v8 van het besturingssysteem en versie 6 van de ASDM.

Gedelegeerden zullen de ASA configureren met behulp van de consolepoort, TFTP-server, telnet en SSH met behulp van lokale en RADIUS-authenticatie. Het apparaat zal worden geconfigureerd om Syslog en SNMP te gebruiken.

ASA-firewalls worden ook geconfigureerd om toegangslijsten, netwerkadresomzetting en VPN's te gebruiken met behulp van IPSec-protocollen. De cursus behandelt de theorie van publieke / private sleutels, gedeelde geheime sleutels en het gebruik ervan bij het vormen van site-naar-site-VPN's tussen ASA-firewalls met IKE en IPSec. Studenten zullen de eenheden configureren om site-naar-site VPN's te maken, RPN-VPN's met behulp van de Cisco Secure VPN Client en Web VPN's. De cursus behandelt de theorie van failover en gedelegeerden zullen Active / Standby failover configureren op de ASA.

Bevoorrechte opdrachten en protocollen van de protocolanalysator worden, waar nodig, gebruikt voor het debuggen van protocollen en zorgen voor een goede werking van de ASA Firewall. Studenten voeren ook handelingen voor wachtwoordherstel uit.

Deze cursus omvat het interfacen van de ASA met andere netwerkapparatuur, zoals routers en switches, zoals te verwachten was in een netwerkomgeving.

Publiek:

Cursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij ASA-firewallconfiguratie en netwerkbeveiliging

Natuurlijk is ongeveer 50% praktisch
21 hours
Overview
SD-WAN is een software-gedefinieerde aanpak voor het beheer van een WAN (Wide Area netwerk).

Deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen Cisco SD-WAN-producten te gebruiken voor het opzetten en exploiteren van een software gedefinieerd netwerk.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer een Cisco SD-WAN.
- Beleidsregels maken om het netwerkverkeer te beheren.
- Overlay-routering begrijpen en implementeren.
- Vereenvoudig het beheer van het netwerk dat wordt gebruikt voor openbare cloudtoepassingen.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en bespreking.
- Veel oefeningen en praktijk.
- Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

Cursus customization opties

- Voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
De cursus bestaat uit twee complementaire delen - een theoretische en een praktische De eerste is een eendaagse introductie over motivatie, filosofie, grondbeginselen en werkingsregels van het SIP-protocol en manieren waarop het wordt gebruikt om telecomdiensten met focus op IP-telefonie en VoIP te implementeren Het tweede tweedaagse deel stelt deelnemers in staat om praktische aspecten van servicewerkzaamheden te leren in een kader van handonlaboratoriumoefeningen, met gedetailleerd inzicht in de configuratie van componenten van SIP-telefoniearchitectuur, SIP-signalering in zowel de berichtenreeksgrafiek als de interne berichtstructuurniveaus, en helpt bij het begrijpen van typische problemen en probleemoplossing, waaronder aspecten van beveiliging en telecomfraude De trainers zullen hun ervaringen delen in de lancering, de werking en het beheer van SIP-telefonie, waaronder ook virtualisatie en cloud-gebaseerde oplossingen Praktisch gedeelte wordt gepresenteerd met behulp van zowel SIP-telefoons als softphones en IP-telefonieservers (Asterisk en Freeswitch) Deelnemers kunnen profiteren van het feit dat trainers rijke technische en zakelijke ervaring hebben met IP-telefonie en hun eigen problemen en vragen kunnen indienen Ze zullen bij de afronding worden opgenomen als een aanvulling op de training om aan de huidige dringende behoeften van klanten te voldoen Training is gericht aan deelnemers met basiskennis en ervaring in telecomdiensten - met name in VoIP en IP-netwerken .

Aankomende Cisco cursussen

Weekend Cisco cursus, Avond Cisco training, Avond Cisco opleiding Cisco boot camp, Cisco instructeur geleid, Weekend Cisco training, Avond Cisco cursus, Cisco coaching, Cisco instructeur, Cisco trainer, Cisco training cursus, Cisco lessen, Cisco on-site, Cisco privé cursus, Cisco een op een training, Cisco op locatie, Weekend Cisco opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!