Cisco Training Courses

Cisco Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Cisco-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson oefenen de fundamenten en geavanceerde onderwerpen van Cisco-netwerken uit Cisco-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Cisco Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
casapixoCisco ASA/Pix Operation28 uurEen praktische cursus van 4 dagen, bedoeld om afgevaardigden vertrouwd te maken met de Cisco ASA Firewall CLI en ASDM. In de cursus worden de belangrijkste opdrachten beschreven die worden gebruikt voor het configureren en beveiligen van netwerken met behulp van de ASA Firewall met v8 van het besturingssysteem en versie 6 van de ASDM.

Gedelegeerden zullen de ASA configureren met behulp van de consolepoort, TFTP-server, telnet en SSH met behulp van lokale en RADIUS-authenticatie. Het apparaat zal worden geconfigureerd om Syslog en SNMP te gebruiken.

ASA-firewalls worden ook geconfigureerd om toegangslijsten, netwerkadresomzetting en VPN's te gebruiken met behulp van IPSec-protocollen. De cursus behandelt de theorie van publieke / private sleutels, gedeelde geheime sleutels en het gebruik ervan bij het vormen van site-naar-site-VPN's tussen ASA-firewalls met IKE en IPSec. Studenten zullen de eenheden configureren om site-naar-site VPN's te maken, RPN-VPN's met behulp van de Cisco Secure VPN Client en Web VPN's. De cursus behandelt de theorie van failover en gedelegeerden zullen Active / Standby failover configureren op de ASA.

Bevoorrechte opdrachten en protocollen van de protocolanalysator worden, waar nodig, gebruikt voor het debuggen van protocollen en zorgen voor een goede werking van de ASA Firewall. Studenten voeren ook handelingen voor wachtwoordherstel uit.

Deze cursus omvat het interfacen van de ASA met andere netwerkapparatuur, zoals routers en switches, zoals te verwachten was in een netwerkomgeving.

Publiek:

Cursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij ASA-firewallconfiguratie en netwerkbeveiliging

Natuurlijk is ongeveer 50% praktisch
sipvoipSIP protocol in VoIP21 uurDe cursus bestaat uit twee complementaire delen - een theoretische en een praktische De eerste is een eendaagse introductie over motivatie, filosofie, grondbeginselen en werkingsregels van het SIP-protocol en manieren waarop het wordt gebruikt om telecomdiensten met focus op IP-telefonie en VoIP te implementeren Het tweede tweedaagse deel stelt deelnemers in staat om praktische aspecten van servicewerkzaamheden te leren in een kader van handonlaboratoriumoefeningen, met gedetailleerd inzicht in de configuratie van componenten van SIP-telefoniearchitectuur, SIP-signalering in zowel de berichtenreeksgrafiek als de interne berichtstructuurniveaus, en helpt bij het begrijpen van typische problemen en probleemoplossing, waaronder aspecten van beveiliging en telecomfraude De trainers zullen hun ervaringen delen in de lancering, de werking en het beheer van SIP-telefonie, waaronder ook virtualisatie en cloud-gebaseerde oplossingen Praktisch gedeelte wordt gepresenteerd met behulp van zowel SIP-telefoons als softphones en IP-telefonieservers (Asterisk en Freeswitch) Deelnemers kunnen profiteren van het feit dat trainers rijke technische en zakelijke ervaring hebben met IP-telefonie en hun eigen problemen en vragen kunnen indienen Ze zullen bij de afronding worden opgenomen als een aanvulling op de training om aan de huidige dringende behoeften van klanten te voldoen Training is gericht aan deelnemers met basiskennis en ervaring in telecomdiensten - met name in VoIP en IP-netwerken .

Aankomende Cisco cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Cisco ASA/Pix Operation - Evoluon Eindhovenma, 2019-01-07 09:30N/A / 7220EUR
Cisco ASA/Pix Operation - Amsterdamma, 2019-01-07 09:30N/A / 6420EUR
Cisco ASA/Pix Operation - Regus Amsterdam Sloterdijk Teleport Towersdi, 2019-01-08 09:30N/A / 7120EUR
Cisco ASA/Pix Operation - Den Haag Centraal Stationdi, 2019-01-08 09:30N/A / 7820EUR
Cisco ASA/Pix Operation - Nijmegen City Centredi, 2019-01-08 09:30N/A / 7020EUR
Weekend Cisco cursus, Avond Cisco training, Avond Cisco opleiding Cisco boot camp, Cisco instructeur geleid, Weekend Cisco training, Avond Cisco cursus, Cisco coaching, Cisco instructeur, Cisco trainer, Cisco training cursus, Cisco lessen, Cisco on-site, Cisco privé cursus, Cisco een op een training, Cisco op locatie, Weekend Cisco opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Linux LPI LPIC-1 Exam 101 PreparationEvoluon Eindhovenwo, 2018-12-19 09:302287EUR / 3687EUR
MATLAB Fundamentals + MATLAB for FinanceRotterdam Brainparkma, 2018-12-31 09:306750EUR / 10350EUR
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!