Cisco Training Courses

Cisco Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Cisco-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on de basisprincipes en geavanceerde onderwerpen van Cisco-netwerken. Cisco-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Cisco Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at intermediate-level network administrators who wish to learn how to implement, configure, and optimize ISE for effective network security. By the end of this training, participants will be able to:
 • Deploy Cisco ISE in various network environments, considering best practices, hardware, and software requirements.
 • Implement network profiling to identify and classify connected devices.
 • Manage authorization and access control.
 • Configure posture policies, remediation actions, and compliance modules.
35 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at advanced-level network professionals who wish to gain a deeper understanding of Cisco Enterprise Network and pass the CCNP certification exam. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the architecture and components of Cisco enterprise networks.
 • Implement and troubleshoot advanced routing technologies and secure enterprise LAN and WAN networks.
 • Configure and manage Cisco SD-WAN solutions for enterprise networks.
 • Design enterprise networks with an emphasis on scalability, security, and availability.
 • Take the CCNP Certification Exam with confidence.
35 hours
Een 5-daagse praktische netwerk cursus ontworpen om studenten te vertellen met Cisco IOS (versie 12). De cursus beschrijft de sleutelbevelen die worden gebruikt om Cisco routers en switches te configureren en te beveiligen, en de CCNA-sylabus omvat - inclusief draadloos en draadloos LAN-toegang. Studenten zullen netwerken met elkaar verbinden door statische routes, afstand-vector en link-state gebaseerde dynamische routingprotocollen te implementeren. De apparaten worden geconfigureerd om verkeer over LAN/VLAN/WAN-grenzen te roteren door datagrammes te encapsuleren over seriële gegevensverbindingen met behulp van verschillende WAN-protocollen, zoals HDLC, Frame Relay, ISDN en PPP (met CHAP-authenticatie). VLAN-encapsulatie/tagging is via IEEE802.1Q/P. Standard en Extended Access Control Lists worden geconfigureerd en toegepast op routerinterfaces om verkeer te filteren op basis van IP-adres en/of verkeertype. Studenten zullen statische en dynamische NAT configureren om te roteren tussen particuliere en publieke netwerken en de theorie van Virtual Private Networks (VPN's) te dekken. Studenten zullen de configuraties van de router en IOS-beelden kopiëren naar/uit een TFTP-server. Privilegeerde bestellingen worden gebruikt om TCP/IP-protocollen te debuggen om te zorgen voor de juiste werking van de routers. Studenten zullen ook wachtwoorden herstel operaties uitvoeren. De cursus is voornamelijk gericht op IP v4, maar geeft een overzicht van IP v6 adres en omvat de migratie van een IP v4 naar een IP v6 netwerk. Andere protocollen en technologieën (VPN's / Wireless) kunnen worden gedemonstreerd als de tijd toelaat. De cursus kan worden aangepast aan de nauwkeurige eisen van de klant. Het publiek: Deze cursus is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een basisbegrip van internetworking met Cisco apparaten en omvat het CCNA-schema. De cursus is ongeveer 50% praktisch.
28 hours
Een 4-daagse praktische cursus onder leiding van een instructeur, ontworpen om deelnemers vertrouwd te maken met de Cisco ASA Firewall CLI en ASDM. De cursus beschrijft de belangrijkste commando's die worden gebruikt om netwerken te configureren en te beveiligen met behulp van de ASA Firewall met v8 van het besturingssysteem en versie 6 van de ASDM.Afgevaardigden zullen de ASA configureren met behulp van de consolepoort, TFTP-server, telnet en SSH met behulp van lokale en RADIUS-authenticatie. Het apparaat wordt geconfigureerd om Syslog en SNMP te gebruiken.ASA-firewalls zullen ook worden geconfigureerd om toegangslijsten, netwerkadresvertaling en VPN's te gebruiken met behulp van IPSec-protocollen. De cursus behandelt de theorie van openbare/privésleutels, gedeelde geheime sleutels en hun gebruik bij het vormen van site-to-site VPN's tussen ASA-firewalls met behulp van IKE en IPSec. Studenten zullen de units configureren om site-to-site VPN's, VPN's voor toegang op afstand te creëren met behulp van de Cisco Secure VPN Client en Web VPN's. De cursus behandelt de theorie van failover en deelnemers zullen Active/Standby failover configureren op de ASA.Geprivilegieerde commando's en traceringen van protocolanalyzers worden, waar nodig, gebruikt om protocollen te debuggen en de juiste werking van de ASA Firewall te waarborgen. Studenten zullen ook wachtwoordhersteloperaties uitvoeren.Deze cursus omvat het koppelen van de ASA aan andere netwerkapparatuur, zoals routers en switches, zoals te verwachten is in een netwerkomgeving.Publiek:De cursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij ASA-firewallconfiguratie en netwerkbeveiligingCursus is ongeveer 50% praktisch
21 hours
De cursus bestaat uit twee complementaire delen - een theoretische en een praktische. De eerste is een eendaagse introductie over motivatie, filosofie, basisprincipes en werkingsregels van het SIP-protocol en manieren waarop het wordt gebruikt om telecomdiensten te implementeren met focus op IP-telefonie en VoIP . Het tweede tweedaagse deel stelt deelnemers in staat om praktische aspecten van servicebewerking te leren in een kader van praktische laboratoriumoefeningen die gedetailleerd inzicht geven in de configuratie van componenten van SIP-telefoniearchitectuur, SIP-signalering op zowel berichtvolgordekaart en interne berichtstructuurniveaus, en helpt bij het begrijpen van typische problemen en het oplossen van problemen, waaronder beveiligings- en telecomfraude-aspecten. De trainers zullen hun ervaring delen met het lanceren, bedienen en beheren van SIP-telefonie die ook virtualisatie- en cloud-gebaseerde oplossingen omvat. Praktisch gedeelte wordt gepresenteerd met zowel SIP-hardphones als softphones en IP-telefonieservers (Asterisk en Freeswitch). Deelnemers kunnen profiteren van het feit dat trainers een rijke technische en zakelijke ervaring hebben in IP-telefonie en hun eigen problemen en vragen stellen. Ze zullen tijdens de afronding in de agenda worden opgenomen als aanvulling op de training om aan de huidige dringende behoeften van klanten te voldoen. Training is bedoeld voor deelnemers met basiskennis en ervaring in telecomdiensten - met name in VoIP en IP-netwerken.
21 hours
SD-WAN is een softwaregedefinieerde benadering voor het beheer van een WAN (Wide Area Network). Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op technici die Cisco SD-WAN-producten willen gebruiken om een softwaregedefinieerd netwerk op te zetten en te bedienen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer een Cisco SD-WAN.
 • Maak beleid om netwerkverkeer te beheren.
 • Begrijp en implementeer overlay-routing.
 • Vereenvoudig het beheer van het netwerk dat wordt gebruikt voor openbare cloud-applicaties.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming Cisco Courses

Weekend Cisco cursus, Avond Cisco training, Avond Cisco opleiding Cisco boot camp, Cisco instructeur geleid, Weekend Cisco training, Avond Cisco cursus, Cisco coaching, Cisco instructeur, Cisco trainer, Cisco training cursus, Cisco lessen, Cisco on-site, Cisco privé cursus, Cisco een op een training, Cisco op locatie, Weekend Cisco opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions