Cisco Training Courses

Cisco Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Cisco-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson oefenen de fundamenten en geavanceerde onderwerpen van Cisco-netwerken uit Cisco-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Cisco Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Een 5-daagse praktische netwerk cursus ontworpen om studenten te vertellen met Cisco IOS (versie 12). De cursus beschrijft de sleutelbevelen die worden gebruikt om Cisco routers en switches te configureren en te beveiligen, en de CCNA-sylabus omvat - inclusief draadloos en draadloos LAN-toegang. Studenten zullen netwerken met elkaar verbinden door statische routes, afstand-vector en link-state gebaseerde dynamische routingprotocollen te implementeren. De apparaten worden geconfigureerd om verkeer over LAN/VLAN/WAN-grenzen te roteren door datagrammes te encapsuleren over seriële gegevensverbindingen met behulp van verschillende WAN-protocollen, zoals HDLC, Frame Relay, ISDN en PPP (met CHAP-authenticatie). VLAN-encapsulatie/tagging is via IEEE802.1Q/P. Standard en Extended Access Control Lists worden geconfigureerd en toegepast op routerinterfaces om verkeer te filteren op basis van IP-adres en/of verkeertype. Studenten zullen statische en dynamische NAT configureren om te roteren tussen particuliere en publieke netwerken en de theorie van Virtual Private Networks (VPN's) te dekken. Studenten zullen de configuraties van de router en IOS-beelden kopiëren naar/uit een TFTP-server. Privilegeerde bestellingen worden gebruikt om TCP/IP-protocollen te debuggen om te zorgen voor de juiste werking van de routers. Studenten zullen ook wachtwoorden herstel operaties uitvoeren. De cursus is voornamelijk gericht op IP v4, maar geeft een overzicht van IP v6 adres en omvat de migratie van een IP v4 naar een IP v6 netwerk. Andere protocollen en technologieën (VPN's / Wireless) kunnen worden gedemonstreerd als de tijd toelaat. De cursus kan worden aangepast aan de nauwkeurige eisen van de klant. Het publiek: Deze cursus is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een basisbegrip van internetworking met Cisco apparaten en omvat het CCNA-schema. De cursus is ongeveer 50% praktisch.
28 hours
Een 4-daagse instructeur geleide praktische cursus ontworpen om delegaten te leren kennen met de Cisco ASA Firewall CLI en ASDM. De cursus beschrijft de sleutelbevelen die worden gebruikt om netwerken te configureren en te beveiligen met behulp van de ASA Firewall met v8 van het besturingssysteem en versie 6 van de ASDM. Delegaten configureren de ASA met behulp van de console port, TFTP server, telnet en SSH met behulp van lokale en RADIUS authenticatie. Het apparaat wordt geconfigureerd om Syslog en SNMP te gebruiken. ASA Firewalls worden ook geconfigureerd om Access-lijsten, Network Address Translation en VPN's te gebruiken met IPSec-protocollen. De cursus zal de theorie van Public/Private Keys, gedeelde geheime sleutels en hun gebruik in het vormen van Site naar site VPN's tussen ASA Firewalls met behulp van IKE en IPSec dekken. Studenten zullen de eenheden configureren om site te creëren naar site VPN's, remote access VPN's met behulp van de Cisco Secure VPN Client en Web VPN's. De cursus zal de theorie van failover en delegaten zullen Active/Standby failover configureren op de ASA. Privilege bevelen en protocole-analyse sporen zullen, indien nodig, worden gebruikt om de protocollen te debuggen en ervoor te zorgen dat de ASA Firewall correct werkt. Studenten zullen ook wachtwoorden herstel operaties uitvoeren. Deze cursus zal betrekking hebben op het interferentie van de ASA met andere netwerkapparatuur, zoals routers en schakelaars, zoals verwacht in een netwerkomgeving. Het publiek: De cursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij ASA firewall configuratie en netwerkbeveiliging De cursus is ongeveer 50% praktisch.
21 hours
De cursus bestaat uit twee complementaire delen - een theoretische en een praktische. De eerste is een eendaagse introductie over motivatie, filosofie, basisprincipes en werkingsregels van het SIP-protocol en manieren waarop het wordt gebruikt om telecomdiensten te implementeren met focus op IP-telefonie en VoIP . Het tweede tweedaagse deel stelt deelnemers in staat om praktische aspecten van servicebewerking te leren in een kader van praktische laboratoriumoefeningen die gedetailleerd inzicht geven in de configuratie van componenten van SIP-telefoniearchitectuur, SIP-signalering op zowel berichtvolgordekaart en interne berichtstructuurniveaus, en helpt bij het begrijpen van typische problemen en het oplossen van problemen, waaronder beveiligings- en telecomfraude-aspecten. De trainers zullen hun ervaring delen met het lanceren, bedienen en beheren van SIP-telefonie die ook virtualisatie- en cloud-gebaseerde oplossingen omvat. Praktisch gedeelte wordt gepresenteerd met zowel SIP-hardphones als softphones en IP-telefonieservers (Asterisk en Freeswitch). Deelnemers kunnen profiteren van het feit dat trainers een rijke technische en zakelijke ervaring hebben in IP-telefonie en hun eigen problemen en vragen stellen. Ze zullen tijdens de afronding in de agenda worden opgenomen als aanvulling op de training om aan de huidige dringende behoeften van klanten te voldoen. Training is bedoeld voor deelnemers met basiskennis en ervaring in telecomdiensten - met name in VoIP en IP-netwerken.
21 hours
SD-WAN is een softwaregedefinieerde benadering voor het beheer van een WAN (Wide Area Network). Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op technici die Cisco SD-WAN-producten willen gebruiken om een softwaregedefinieerd netwerk op te zetten en te bedienen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer een Cisco SD-WAN.
  • Maak beleid om netwerkverkeer te beheren.
  • Begrijp en implementeer overlay-routing.
  • Vereenvoudig het beheer van het netwerk dat wordt gebruikt voor openbare cloud-applicaties.
Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Aankomende Cisco cursussen

Weekend Cisco cursus, Avond Cisco training, Avond Cisco opleiding Cisco boot camp, Cisco instructeur geleid, Weekend Cisco training, Avond Cisco cursus, Cisco coaching, Cisco instructeur, Cisco trainer, Cisco training cursus, Cisco lessen, Cisco on-site, Cisco privé cursus, Cisco een op een training, Cisco op locatie, Weekend Cisco opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions