Wireshark Training Courses

Wireshark Training Courses

Lokale, instructieve live Wireshark-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve bespreking en handson oefenen de basisprincipes van de Wireshark-protocolanalysator en hoe eenvoudige en geavanceerde probleemoplossing in kleine tot middelgrote netwerken uit te voeren Wireshark-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Wireshark Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Het doel van de cursus is om de deelnemer te voorzien van basiskennis van de Wireshark protocolanalysator. De cursus richt zich op diep begrip van de tool, als basis voor het gebruik van netwerkproblemen oplossen. De cursus begint met het vastleggen, vastleggen en weergeven van pakketten, statistische functies en de basisprincipes van het expertsysteem. Aan het einde van de cursus kan de deelnemer elementaire probleemoplossing uitvoeren in kleine tot middelgrote netwerken. De cursus is gebaseerd op theorie, klassenoefeningen en labs.
21 hours
Overview
Deze cursus is een voortzetting van de cursus "Basisnetwerkproblemen oplossen met Wireshark " en biedt de deelnemers geavanceerde mogelijkheden voor netwerkproblemen oplossen. De cursus biedt een diepgaande kennis van netwerkgedrag en problemen, samen met de mogelijkheden om beveiligings- en geavanceerde applicatieproblemen te isoleren en op te lossen. De cursus is gebaseerd op theorie, klassenoefeningen en labs.
21 hours
Overview
Het transport van basisbandaudio- en videostreams over IP-netwerken met behulp van multicast-signaleringsprotocollen wordt steeds meer gebruikt in uitzendnetwerken Deze driedaagse cursus / workshop behandelt de theorie en praktijk van het implementeren van deze protocollen binnen IP- en Ethernet-netwerken Het praktische element van de cursus zal Cisco L3-switches gebruiken en de multicast-streamers en -ontvangers zullen de cross-platform VLC-toepassing gebruiken Het is niet nodig om enige expertise in de Cisco-opdrachtregel te hebben, omdat de configuratie van de apparaten indien nodig kan worden geïnstrueerd De cursus is echter bedoeld om ten minste 50% praktische inhoud te hebben en kan worden aangepast of zelfs worden verlengd (om de protocollen in meer detail te onderzoeken) indien uitgevoerd als een enkele bedrijfsgebeurtenis .
21 hours
Overview
Netwerkpakketanalyse is een techniek die wordt gebruikt om in realtime de onbewerkte gegevens te bekijken die via een netwerkinterface zijn verzonden en ontvangen. Dit is handig voor het oplossen van netwerkconfiguratie en problemen met netwerkapplicaties. Wireshark is een gratis open source Wireshark wordt gebruikt voor het oplossen van dergelijke netwerkproblemen.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze Wireshark kunnen gebruiken om problemen met de functionaliteit van een netwerk op te lossen, evenals de prestaties van verschillende netwerkapplicaties. Deelnemers leren principes voor netwerkproblemen oplossen en oefenen technieken voor het vastleggen en analyseren van TCP / IP-aanvraag- en responsverkeer tussen verschillende clients en de servers.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Analyseer netwerkfunctionaliteit en prestaties in verschillende omgevingen onder verschillende omstandigheden
- Bepaal of instanties van verschillende servertoepassingen acceptabel presteren
- Identificeer de primaire bronnen van netwerkprestatieproblemen
- Identificeer en los de meest voorkomende oorzaken van prestatieproblemen in TCP / IP-communicatie op

Publiek

- Netwerk ingenieurs
- Netwerk- en computertechnici

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
Wireshark is een gratis open source Wireshark wordt gebruikt voor het oplossen van netwerkproblemen. Netwerkpakketanalyse is een techniek die wordt gebruikt om in realtime de onbewerkte gegevens te bekijken die via een netwerkinterface zijn verzonden en ontvangen. Dit is handig voor het oplossen van netwerkconfiguratie en problemen met netwerkapplicaties.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers geavanceerde technieken voor het oplossen van problemen met de functionaliteit en prestaties van een netwerk en de toepassingen ervan. Deze cursus is een uitbreiding van "Netwerkproblemen oplossen met Wireshark ", dat zich primair richt op veelgebruikte HTTP-toepassingen. In deze training houden we rekening met protocollen en verbindingsmedia zoals Wi-Fi, HTTPS, SMTP, bedrijfstoepassingen en meer.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Isoleer en los netwerkbeveiligingsproblemen op met behulp van de Wireshark CLI
- Problemen oplossen met toepassingen die protocollen gebruiken die verder gaan dan HTTP, inclusief HTTPS, FTP, mail, DNS, enz.
- Problemen met netwerkverbindingen oplossen in bedrijfstoepassingen zoals databases, RPC, enz.
- Los verbindingsproblemen op in mediatoepassingen zoals VoIP en streaming
- Gebruik forensisch netwerk om beveiligingsproblemen op te sporen en te detecteren

Publiek

- Netwerk ingenieurs
- Netwerk- en computertechnici

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
Weekend Wireshark cursus, Avond Wireshark training, Avond Wireshark opleiding Wireshark boot camp, Wireshark instructeur geleid, Weekend Wireshark training, Avond Wireshark cursus, Wireshark coaching, Wireshark instructeur, Wireshark trainer, Wireshark training cursus, Wireshark lessen, Wireshark on-site, Wireshark privé cursus, Wireshark een op een training, Wireshark op locatie, Weekend Wireshark opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions