Mobile Development Training Courses

Mobile Development Training Courses

Lokale, instructieve Live Mobile Development-trainingen demonstreren door middel van interactieve handson-oefeningen hoe mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld Mobiele ontwikkelingstraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Mobile Development Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Ionic is een webframework voor de ontwikkeling van hybride mobiele applicaties. Ionic 4 brengt nieuwe innovaties op het Ionic platform, zoals een gerefactureerde CLI, wijzigingen in navigatie, Angular en meer.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die een hybride mobiele applicatie met Ionic 4 willen maken.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Integreer native apparaatfuncties in een hybride mobiele applicatie.
- Gebruik Angular en Ionic 4 om een hybride mobiele applicatie te bouwen.
- Voer een hybride applicatie uit op een emulator voor mobiele apparaten.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Overview
Android is het mobiele besturingssysteem van Go ogle. Deze cursus demonstreert door praktische oefening de basisprincipes van Android .
14 hours
Overview
React is a JavaScript library used to create front-end web applications. Progressive Web Apps are web applications that function and appear like native applications on Android, Windows, and more. Transforming a React application integrates native features such as offline usability, push notifications, etc.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to transform a React application into a Progressive Web App.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the necessary development environment to start transforming a React application.
- Cache using Service Worker to make a React application work offline.
- Create and style a push notification.
- Install the progressive web app into a mobile device.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en objectgeoriënteerde programmeertaal op basis van Java .

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers Kotlin programmering terwijl ze de creatie van een Android app doorlopen op basis van een bestaande iOS app.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de fundamentele concepten van Kotlin programmering door gebruik te maken van Swift en iOS kennis.
- Bouw een Android UI met behulp van Kotlin .

Publiek

- iOS en Swift ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het verplaatsen van hun apps naar Android met behulp van Kotlin

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Overview
Een rondleiding door alle beschikbare technologieën voor mobiele ontwikkeling, zoals native ontwikkeling, hybride ontwikkeling en cross-native ontwikkeling. Een inleiding tot de onderwerpen die verband houden met de ontwikkeling van mobiele apps zoals NoSql-database, Cloud Computing , sociale netwerken en nog veel meer. Een must voor elke software-architect en senior ontwikkelaar die betrokken zijn bij de ontwikkeling van mobiele apps.

Publiek:

- Softwareontwikkelaars, software-architecten
14 hours
Overview
Meteor (aka Meteor JS) is een open-source Java Script-webframework geschreven in Node.js Het integreert met MongoDB en maakt een snelle prototyping van Android en iOS applicaties mogelijk.

Deze cursus introduceert de basisprincipes van Meteor en leidt deelnemers door het creëren van realtime webapplicaties voor zowel desktop- als mobiele platforms.

Publiek

- Front-end ontwikkelaars
- Iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Meteor

Formaat van de cursus

- Overzicht van de functies en mogelijkheden van Meteor samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een mobiele applicatie voor iOS en Android .
14 hours
Overview
Meteor is een JavaScript framework gebaseerd op Node.js. React is JavaScript bibliotheek voor frontend ontwikkeling. Met behulp van Meteor en Reactkunnen gebruikers webapplicaties bouwen en prototypen.

Deze instructeur geleide, live training (onsite of remote) is gericht op webontwikkelaars die Meteor en React willen gebruiken voor volledige stackontwikkeling.

Tegen het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- Bouw en prototype webapplicaties.
- Structureer gebruikersinterfaces van toepassingen op basis van herbruikbare componenten.
- Beheer gegevens tussen clients en servers met Meteor.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefening.
- Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

Opties voor het aanpassen van cursussen

- Om een training op maat aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om te regelen.
14 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze de iOS Machine Learning (ML) -technologiestack kunnen gebruiken wanneer ze tijdens het maken en inzetten van een mobiele iOS-app stappen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een mobiele app geschikt voor beeldverwerking, tekstanalyse en spraakherkenning Toegang krijgen tot gekraaide ML-modellen voor integratie in iOS-apps Maak een aangepast ML-model Voeg Siri Voice-ondersteuning toe aan iOS-apps Begrijp en gebruik frameworks zoals coreML, Vision, CoreGraphics en GamePlayKit Gebruik talen en hulpmiddelen zoals Python, Keras, Caffee, Tensorflow, scikit learn, libsvm, Anaconda en Spyder Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
IBM MobileFirst Platform (voorheen bekend als Worklight Foundation) is een pakket tools en services voor het bouwen van zakelijke mobiele en tablet-applicaties. De client-side API is beschikbaar voor native iOS (Objective-C), native Android ( Java ), J2ME, C# native Windows Phone ( C# ) en Java Script voor platformoverschrijdende hybride OF mobiele webapplicaties. MobileFirst Platform is beschikbaar op locatie of in de cloud.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze MobileFirst Platform kunnen instellen en gebruiken om hybride mobiele applicaties te ontwikkelen en beheren op basis van HTML 5, JS en CSS .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- MobileFirst installeren en configureren
- Hybride mobiele apps voor meerdere platforms ontwikkelen, testen en implementeren.
- Gebruik MobileFirst-beveiligingsmechanismen om apps te beveiligen.
- Update apps over-the-air binnen een organisatie, zonder de noodzaak voor app-winkels.
- Beheer en controleer mobiele apps.

Publiek

- ontwikkelaars

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.

Notitie

- Deze training is gebaseerd op Mobile Foundation 8.0. Neem contact met ons op om een andere versie of andere aanpassing van deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
NativeScript is een opensource-framework, ontworpen met JavaScript, XML en CSS voor de ontwikkeling en implementatie van crossplatform native, mobiele applicaties, namelijk op iOS en Android Door één JavaScript-codebase te gebruiken, kan NativeScript profiteren van native platform-API's en UI's om een ​​echte native-ervaring te bieden Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de essentiële UI-componenten en modules van NativeScript tijdens het maken en implementeren van een eenvoudige, native mobiele applicatie voor Android en iOS Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Implementeer een MVVM-architectuur (Model View View Model) Implementeer een eenvoudige workflow via een netwerkverzoek Gebruik native API's via JavaScript-code Krijg toegang tot native UI-stijlen via CSS Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Een Progressive Web App (PWA) is een webtoepassing die werkt als een native mobiele app. Een Progressive Web-app kan worden geïmplementeerd als een normale website en als een native app in een app store.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze hun eerste Progressive Web App kunnen ontwikkelen terwijl ze een reeks praktische oefeningen doorlopen die uitmonden in de creatie en implementatie van een functionele PWA.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Progressive Web Apps (PWA) zijn webapplicaties die werken als native applicaties op Android , Windows en meer. Accelerated Mobile Apps (AMP) zijn gecondenseerde webapplicaties die zijn gebouwd voor snel laden. Integratie van beide in een webapplicatie zorgt voor een snelle en boeiende mobiele ervaring.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die AMP en PWA willen integreren om een snelle en boeiende mobiele webapplicatie te creëren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Zet de nodige ontwikkelomgeving op om AMP en PWA te integreren in een webapplicatie
- Verklein HTML en CSS
- Cache met Service Worker voor offline gebruik
- Maak en stijl pushmeldingen

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
React Native is een open-source, platformoverschrijdend ontwikkelingskader voor het bouwen van mobiele apps. Ontwikkeld door Facebook , stelt het ontwikkelaars in staat om een native look-and-feel-ervaring te creëren voor hun apps op zowel Android als iOS . In tegenstelling tot andere platformonafhankelijke mobiele ontwikkelingstools zoals PhoneGap, genereert React Native volledig native applicatie-UI's. Geen HTML 5 UI's. React Native biedt een consistente ontwikkelaarservaring op basis van Java Script en de React (aka React .js of React JS) bibliotheek en maakt een echte snelle mobiele ontwikkeling mogelijk door te focussen op ontwikkelaarsefficiëntie op alle platforms - één keer leren, overal schrijven.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de principes en aanpak achter React Native bij het ontwikkelen van hun eigen mobiele applicatie voor Android en iOS .

Indeling van de cursus

- Overzicht van React Native-functies en -mogelijkheden, samen met stapsgewijze ontwikkeling van een mobiele applicatie.
7 hours
Overview
React Native Expo is een set tools, bibliotheken en diensten die fungeert als een abstractielaag bovenop React Native. Het vereenvoudigt het implementatieproces, zodat u met één klik of opdracht een build kunt genereren zonder dat u een ontwikkelaarsaccount bij verschillende app-winkels moet maken. React Native Expo kan worden omschreven als Rails voor React Native.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers React Native Expo te gebruiken door middel van discussie en praktische oefening. Aan het einde van de cursus zullen de deelnemers uitgerust zijn om hun eigen React Native-applicatie te maken en in te zetten met behulp van React Native Expo.

Zie voor een inleidende cursus over React Native: [React Native: ontwikkel snel native iOS en Android apps met Java script](https://hr.nobleprog.com/node/201604)

Formaat van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
React Native is een open-source, platformoverschrijdend ontwikkelingskader voor het bouwen van mobiele apps. Ontwikkeld door Facebook , stelt het ontwikkelaars in staat om een native look-and-feel-ervaring voor hun apps op Android en IoS te creëren. React Native voor web stelt de platform-agnostische componenten en API's van React Native beschikbaar voor ontwikkeling van web-apps.

React Native biedt een consistente ontwikkelaarservaring op basis van Java Script en de React (aka React .js of React JS) bibliotheek en maakt een echte snelle ontwikkeling mogelijk door te focussen op ontwikkelaarsefficiëntie op alle platforms - één keer leren, overal schrijven.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van React Native for Web.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer React Native ontwikkelaarstools
- Begrijp de basisprincipes van React Native voor web
- Bouw, test, implementeer en los problemen op met een applicatie die compatibel is met iOS , Android en het web met React Native for Web

Publiek

- Webontwikkelaars
- Ontwikkelaars van mobiele applicaties

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
Rx Java is een Java -bibliotheek voor het mogelijk gebeurtenissen gebaseerde applicaties (aka React ive Programming ).

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die Rx Java willen gebruiken om een mobiele Android -applicatie te ontwikkelen en te implementeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Zet een ontwikkelomgeving op met benodigde bibliotheken, pakketten en frameworks die nodig zijn voor het ontwikkelen van een reactieve applicatie.
- Begrijp hoe gegevens- en gebeurtenisstromen worden uitgezonden en verbruikt.
- Ontwerp toepassingen die echte (op evenementen gebaseerde) situaties op een elegante en bondige manier modelleren.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over Rx Java naar: https://github.com/ React iveX / Rx Java
7 hours
Overview
Kivy is een open-source, cross-platform grafische gebruikersinterfacebibliotheek geschreven in Python , waarmee multi-touch applicatie-ontwikkeling voor een brede selectie van apparaten mogelijk is.

In deze door een instructeur geleide, leren live trainingdeelnemers hoe ze Kivy op verschillende platforms kunnen installeren en implementeren, widgets kunnen aanpassen en manipuleren, evenementen kunnen plannen, activeren en erop kunnen reageren, afbeeldingen aanpassen met multi-aanraken, het formaat van het scherm wijzigen, apps verpakken voor Android , en meer.

Aan het einde van deze training zullen de deelnemers dat kunnen

- Relateer de Python code en de Kivy taal.
- Heb een goed begrip van hoe Kivy werkt en maakt gebruik van de belangrijkste elementen zoals widgets, evenementen, eigenschappen, afbeeldingen, enz.
- Naadloos Android apps ontwikkelen en implementeren op basis van verschillende zakelijke en ontwerpvereisten.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
reactieve extensies (of RX) is een multi-platform suite van bibliotheken ontworpen voor het ontwikkelen van asynchrone en Event-gebaseerde applicaties met behulp van waarneembare sequenties en LINQ-stijl query operators. RxSwift is een functionele bibliotheek bedoeld om de moeilijkheidsgraad in verband met SWIFT asynchrone en gelijktijdige codering voor iOS apps te verlichten.

Dit instructeur-geleid, Live training introduceert deelnemers aan reactieve technieken aangeboden door RxSwift voor het beheer van de overdracht en de combinatie van asynchrone datastromen, de behandeling van eenvoudige waarneembare sequenties, en de architectuur en de ontwikkeling van responsieve, flexibele en industrie schaalbare iOS-toepassingen.

door het einde van deze opleiding, deelnemers zal kunnen :

- begrijpen de basisbegrippen achter reactief programmeren in SWIFT 3.
- beurt verschillende items zoals arrays en gebeurtenissen in waarneembare sequenties.
- past diverse filters aan waarneembare opeenvolgingen toe, zet en combineert waarneembare opeenvolgingen om.
- Schrijf unit tests tegen RX-code.
- effectief gebruik maken van blinde gegevens uit de gebruikersinterface Elements.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware hands-on praktijk
7 hours
Overview
SceneKit is a 3D graphics framework for developing 3D animations and effects in iOS applications.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at iOS developers who wish to use SceneKit to develop 3D interfaces, effects, and animations to enhance user immersion.

By the end of this training, participants will be able to:

- Develop 3D applications using SceneKit and Swift.
- Add animations, particle effects, and physics simulations.
- Create a 3D application from scratch without having to use an external development software, such as Unity.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
35 hours
Overview
Wie zou moeten deelnemen?

Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 10 kunnen ontwikkelen. Xcode8, Swift 3 en iOS 10 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven.

De cursus is praktisch en laat zien hoe applicaties vanuit het niets kunnen worden ontwikkeld met behulp van de Swift programmeertaal en de Xcode 8 IDE.

Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met behulp van Swift .

Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware zoals een MacBook of een Mac Mini. Afgevaardigden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden. Afgevaardigden die de tijdens de cursus ontwikkelde applicaties op een iPhone of iPad willen gebruiken met een USB-kabel, moeten hun apparaat registreren met Xcode.
35 hours
Overview
Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 11 kunnen ontwikkelen Xcode 9, Swift 4 en iOS 11 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 9 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Apple-hardware, zoals een MacBook Pro of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die vereist is om software Xcode te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren Delegate moet in staat zijn om alle basisbeginselen van Swift na dit en natuurlijk te begrijpen en zou in staat moeten zijn om elke vorm van toepassing in iOS te maken en in meer complexe applicaties op iOS te graven .
21 hours
Overview
TensorFlow Lite is an open source deep learning framework for mobile devices and embedded systems.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TensorFlow Lite to develop mobile applications with deep learning capabilities.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure TensorFlow Lite.
- Understand the principles behind TensorFlow, machine learning and deep learning.
- Load TensorFlow Models onto an Android device.
- Enable deep learning and machine learning functionality such as computer vision and natural language recognition in a mobile application.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about TensorFlow, please visit: https://www.tensorflow.org/lite/
21 hours
Overview
TensorFlow Lite is an open source deep learning framework for mobile devices and embedded systems.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TensorFlow Lite to develop iOS mobile applications with deep learning capabilities.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure TensorFlow Lite.
- Understand the principles behind TensorFlow and machine learning on mobile devices.
- Load TensorFlow Models onto an iOS device.
- Run an iOS application capable of detecting and classifying an object captured through the device's camera.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Overview
Appcelerator Titanium is een open-source ontwikkelingsraamwerk waarmee native mobiele apps op iOS , Android en Windows Phone kunnen worden gemaakt vanuit een enkele Java Script-codebase.

Deze training introduceert de basisprincipes van Titanium en leidt deelnemers door het creëren van een mobiele Titanium-applicatie.

Publiek

- Web applicatie ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Grote nadruk op praktijkgericht oefenen.
- De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
7 hours
Overview
WeChat Marketing is een online marketingmethode die meegroeit met de populariteit van WeChat .

Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor ondernemers, marketingmanagers en verkoopvertegenwoordigers die digitale marketing willen doen op WeChat .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Bezorg een bericht aan meerdere ontvangers tegelijk op WeChat .
- Markt (voor vreemden) op WeChat gratis.
- Open WeChat Wallet en gebruik WeChat Pay.
- Adverteer met een officieel WeChat account.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Case studies.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
een WeChat mini game is een WeChat client based spel dat doet & #39; t moeten worden gedownload of geïnstalleerd. Gebruikers kunnen beginnen met de ervaring met een klik, en spelen met hun vrienden op WeChat.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelers die wensen te ontwikkelen WeChat mini games op de WeChat platform.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren van Cocos en IDE voor het maken van WeChat mini games.
- gebruik ingevuld en JavaScript om games te maken.
- implementeren applicaties die kunnen draaien op mobiele en desktops met WeChat.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
Een WeChat Mini-programma is een ingebouwde app in WeChat waarvoor geen download of installatie vereist is. Het raamwerk voor het maken van WeChat Mini-programma's is gemaakt door Tencent en omvat een eenvoudige opmaaktaal, krachtige API's, een geïntegreerde ontwikkelomgeving en een platform voor het beheren van applicaties.

Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die WeChat Mini-programma's op het WeChat platform willen ontwikkelen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer de Developer Tools voor het maken van WeChat Mini-programma's.
- Schrijf W XML en WXSS in plaats van traditionele HTML en CSS om programma's te maken.
- Implementeer applicaties die op mobiel kunnen worden uitgevoerd en desktops met Wechat.
- Creëer een omzet genererende mobiele applicatie gericht op klanten in China.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
WeChat Open Platform is een open applicatieplatform voor online en offline interactieve marketing op basis van WeChat . Het biedt een interface voor mobiele programma's van derden, zodat hun gebruikers hun inhoud kunnen delen met vrienden of in Moments op WeChat . De inhoud van derden wordt breder verspreid via WeChat Open Platform en vormt een populaire marketingaanpak voor online en offline interactie.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die zich willen ontwikkelen op het WeChat platform.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Schakel hun mobiele apps in ter ondersteuning van functies zoals delen met WeChat , toevoegen aan WeChat favorieten en betalen met WeChat Pay.
- Schakel hun websites in om het gebruik van WeChat accounts te ondersteunen om in te loggen.
- Bied een lichtgewicht service voor miljarden WeChat gebruikers via officiële accounts.
- Word een platform van derden om operationele services en branche-oplossingen te bieden voor officiële accounts.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
WeChat Work (also known as WeChat Enterprise) is an enterprise-grade office management platform for business. Enterprise users can use this app to seperate work from personal life.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at entrepreneurs and enterprise administrators who wish to use WeChat Work to manage office comminucation and collaboration efficiently.

By the end of this training, participants will be able to:

- Use the rich OA applications of WeChat Work efficiently.
- Manage enterprise files using the 100GB File Disk for free.
- Use Company Payment to send red packets to employees and receive/make payments from/to employees.
- Customize red packet cover with enterprise brands to promote brand culture.
- Set up corporate logos and promotional images on the mobile phone startup page to create a corporate culture.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Ionic is a mobile development framework for creating hybrid-mobile web applications. WordPress is a content management system written in PHP. Using Ionic 4, users can use the WordPress Rest API to create a backend application for a mobile web application.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at web developers who wish to use WordPress and Ionic 4 for full stack development.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create web applications with WordPress as a backend.
- Set up Ionic 4 with the WorPress Rest API.
- Run CRUD operations using Ionic 4.
- Secure a web application with JWT authentication.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Aankomende Mobile Development cursussen

Weekend Mobile Development cursus, Avond Mobile Development training, Avond Mobile Development opleiding Mobile Development boot camp, Mobile Development instructeur geleid, Weekend Mobile Development training, Avond Mobile Development cursus, Mobile Development coaching, Mobile Development instructeur, Mobile Development trainer, Mobile Development training cursus, Mobile Development lessen, Mobile Development on-site, Mobile Development privé cursus, Mobile Development een op een training, Mobile Development op locatie, Weekend Mobile Development opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions