Mobile Development Training Courses

Mobile Development Training Courses

Lokale, instructieve Live Mobile Development-trainingen demonstreren door middel van interactieve handson-oefeningen hoe mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld Mobiele ontwikkelingstraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Mobile Development Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Android is het mobiele besturingssysteem van Google Deze cursus demonstreert door handson de basisprincipes van Android te oefenen .
21 hours
Overview
React Native is een opensource, crossplatform ontwikkelingsraamwerk voor het bouwen van mobiele apps Het is ontwikkeld door Facebook en stelt ontwikkelaars in staat een native lookandfeel-ervaring te creëren voor hun apps op Android en IoS React Native for Web maakt de platformagnostische componenten en API's van React Native beschikbaar voor de ontwikkeling van webapps React Native biedt een consistente ontwikkelaarservaring op basis van JavaScript en de React (ook bekend als Reactjs of ReactJS) -bibliotheek en maakt een echte snelle ontwikkeling mogelijk door zich te concentreren op de efficiëntie van ontwikkelaars op alle platforms, eenmaal te leren, overal te schrijven In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van React Native for Web Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer de ontwikkelaarshulpprogramma's van Native Begrijp de basisprincipes van React Native for Web Bouw, test, implementeer en los problemen op met een toepassing die compatibel is met iOS, Android en internet met React Native for Web Publiek Web ontwikkelaars Ontwikkelaars van mobiele applicaties Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
Een rondleiding langs alle beschikbare technologieën voor mobiele ontwikkeling, als native ontwikkeling, hybride ontwikkeling en cross native ontwikkeling Een inleiding tot de onderwerpen die verband houden met de ontwikkeling van mobiele apps als NoSql-database, Cloud Computing, sociale netwerken en nog veel meer Een must voor elke software-architect en senior ontwikkelaar die betrokken is bij de ontwikkeling van mobiele apps Publiek: Softwareontwikkelaars, Software Architects .
14 hours
Overview
Meteor (ook bekend als MeteorJS) is een opensource JavaScript-webraamwerk geschreven in Nodejs Het integreert met MongoDB en maakt snelle prototyping van Android- en iOS-applicaties mogelijk Deze cursus introduceert de fundamenten van Meteor en wandelt deelnemers door het creëren van real-time webapplicaties voor zowel desktop- als mobiele platforms Publiek Frontend-ontwikkelaars Iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Meteor Formaat van de cursus Overzicht van de functies en mogelijkheden van Meteor, samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een mobiele applicatie voor iOS en Android .
14 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze de iOS Machine Learning (ML) -technologiestack kunnen gebruiken wanneer ze tijdens het maken en inzetten van een mobiele iOS-app stappen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een mobiele app geschikt voor beeldverwerking, tekstanalyse en spraakherkenning Toegang krijgen tot gekraaide ML-modellen voor integratie in iOS-apps Maak een aangepast ML-model Voeg Siri Voice-ondersteuning toe aan iOS-apps Begrijp en gebruik frameworks zoals coreML, Vision, CoreGraphics en GamePlayKit Gebruik talen en hulpmiddelen zoals Python, Keras, Caffee, Tensorflow, scikit learn, libsvm, Anaconda en Spyder Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
IBM MobileFirst Platform (previously known as Worklight Foundation) is a suite of tools and services for building enterprise mobile and tablet applications. Its client-side API is available for native iOS (Objective-C), native Android (Java), J2ME, C# native Windows Phone (C#), and JavaScript for cross-platform hybrid OR mobile-web applications. MobileFirst Platform is available on-premise or in the cloud.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and use MobileFirst Platform to develop and manage hybrid mobile applications based on HTML5, JS, and CSS.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure MobileFirst
- Develop, test, and deploy cross-platform hybrid mobile apps.
- Use MobileFirst security mechanisms to secure apps.
- Update apps over-the-air within an organization, bypassing the need for app stores.
- Administer and monitor mobile apps.

Audience

- Developers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- This training is based on Mobile Foundation 8.0. To request a different version or other customization to this course, please contact us to arrange.
7 hours
Overview
NativeScript is een opensource-framework, ontworpen met JavaScript, XML en CSS voor de ontwikkeling en implementatie van crossplatform native, mobiele applicaties, namelijk op iOS en Android Door één JavaScript-codebase te gebruiken, kan NativeScript profiteren van native platform-API's en UI's om een ​​echte native-ervaring te bieden Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de essentiële UI-componenten en modules van NativeScript tijdens het maken en implementeren van een eenvoudige, native mobiele applicatie voor Android en iOS Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Implementeer een MVVM-architectuur (Model View View Model) Implementeer een eenvoudige workflow via een netwerkverzoek Gebruik native API's via JavaScript-code Krijg toegang tot native UI-stijlen via CSS Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
een progressief web app (PWA) is een webtoepassing die als een inheemse mobiele app presteert. Een progressieve web app kan worden ingezet als een gewone website, alsmede een native app op een App Store.

in deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand), zullen de deelnemers leren hoe ze hun eerste progressieve web app te ontwikkelen als ze stap door een reeks van hands-on oefeningen culmineert in de creatie en inzet van een functionele PWA.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
reageren native is een open-source, cross-platform ontwikkeling kader voor het bouwen van mobiele apps. Ontwikkeld door Facebook, het stelt ontwikkel software in staat om een native look-en-feel ervaring voor hun apps op zowel Android en iOS te creëren. In tegenstelling tot andere cross-platform mobiele ontwikkeling tools zoals PhoneGap, reageren native genereert volledig native applicatie UIs. Geen HTML5 UIs. Reageren native biedt een consistente ontwikkelaar ervaring op basis van JavaScript en de reactie (aka react. js of ReactJS) bibliotheek en maakt echte snelle mobiele ontwikkeling door zich te concentreren op de efficiëntie van de ontwikkelaar over alle platforms--leer een keer, schrijf overal.

in dit instructeur-LED, live training, deelnemers leren de principes en aanpak achter te reageren native als ze op de ontwikkeling van hun eigen mobiele applicatie voor Android en iOS.

formaat van de cursus

- overzicht van reageren native functies en mogelijkheden samen met stap-voor-stap ontwikkeling van een mobiele applicatie.
7 hours
Overview
reageren native Expo is een set van tools, Bibliotheken en diensten die fungeert als een abstractie laag op de top van reageren native. Het vereenvoudigt het implementatieproces, dat u toestaat om een bouwstijl met één klik of bevel te produceren zonder het moeten een ontwikkelaars rekening op diverse app opslag tot stand brengen. Reageer native Expo kan worden beschreven als rails voor reageren native.

in deze instructeur-LED, live training, deelnemers leren gebruiken reageren native Expo door middel van discussie en hands-on praktijk. Tegen het einde van de cursus, zullen de deelnemers worden uitgerust voor het maken en implementeren van hun eigen reactie native applicatie met behulp van reageren native Expo.

voor een introductiecursus over reageren native, zie: reageren native: snel ontwikkelen Native iOS en Android apps met JavaScript

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
RxJava is a Java library for enabling event-based applications (a.k.a. Reactive Programming).

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at developers who wish to use RxJava to develop and deploy an Android mobile application.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up a development environment that includes needed libraries, packages and frameworks needed for developing a reactive application.
- Understand how data and event streams are emitted and consumed.
- Design applications that model real world (event based) situations in an elegant and concise way.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about RxJava, please visit: https://github.com/ReactiveX/RxJava
35 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Kotlin-programmering bij het maken van Android-apps met Kotlin Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de grondbeginselen van programmeren in Kotlin Codeer hun eigen Kotlin-applicatie Bouw, test, implementeer en los problemen op met Android- en iOS-apps met Kotlin Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
7 hours
Overview
reactieve extensies (of RX) is een multi-platform suite van bibliotheken ontworpen voor het ontwikkelen van asynchrone en Event-gebaseerde applicaties met behulp van waarneembare sequenties en LINQ-stijl query operators. RxSwift is een functionele bibliotheek bedoeld om de moeilijkheidsgraad in verband met SWIFT asynchrone en gelijktijdige codering voor iOS apps te verlichten.

Dit instructeur-geleid, Live training introduceert deelnemers aan reactieve technieken aangeboden door RxSwift voor het beheer van de overdracht en de combinatie van asynchrone datastromen, de behandeling van eenvoudige waarneembare sequenties, en de architectuur en de ontwikkeling van responsieve, flexibele en industrie schaalbare iOS-toepassingen.

door het einde van deze opleiding, deelnemers zal kunnen :

- begrijpen de basisbegrippen achter reactief programmeren in SWIFT 3.
- beurt verschillende items zoals arrays en gebeurtenissen in waarneembare sequenties.
- past diverse filters aan waarneembare opeenvolgingen toe, zet en combineert waarneembare opeenvolgingen om.
- Schrijf unit tests tegen RX-code.
- effectief gebruik maken van blinde gegevens uit de gebruikersinterface Elements.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware hands-on praktijk
35 hours
Overview
Wie zou moeten bijwonen? Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 10 kunnen ontwikkelen Xcode8, Swift3 en iOS 10 hebben aanzienlijke veranderingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 8 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware, zoals een MacBook of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren .
35 hours
Overview
Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 11 kunnen ontwikkelen Xcode 9, Swift 4 en iOS 11 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 9 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Apple-hardware, zoals een MacBook Pro of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die vereist is om software Xcode te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren Delegate moet in staat zijn om alle basisbeginselen van Swift na dit en natuurlijk te begrijpen en zou in staat moeten zijn om elke vorm van toepassing in iOS te maken en in meer complexe applicaties op iOS te graven .
7 hours
Overview
Appcelerator Titanium is een opensource-ontwikkelingsraamwerk dat het mogelijk maakt native native mobiele apps te maken op iOS, Android en Windows Phone vanuit één JavaScript-codebase Deze training introduceert de fundamenten van Titanium en leidt deelnemers door de creatie van een Titanium mobiele applicatie Publiek Webapplicatie-ontwikkelaars Formaat van de cursus Veel nadruk op handson oefenen De meeste concepten worden geleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .
7 hours
Overview
WeChat Marketing is an online marketing method that rises along with the popularity of WeChat.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at entrepreneurs, marketing managers and sales representatives who wish to do digital marketing on WeChat.

By the end of this training, participants will be able to:

- Deliver a message to over multiple recipients at once on WeChat.
- Market (to strangers) on WeChat free of charge.
- Open WeChat Wallet and use WeChat Pay.
- Advertise using a WeChat Official Account.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Case studies.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
een WeChat mini game is een WeChat client based spel dat doet & #39; t moeten worden gedownload of geïnstalleerd. Gebruikers kunnen beginnen met de ervaring met een klik, en spelen met hun vrienden op WeChat.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelers die wensen te ontwikkelen WeChat mini games op de WeChat platform.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren van Cocos en IDE voor het maken van WeChat mini games.
- gebruik ingevuld en JavaScript om games te maken.
- implementeren applicaties die kunnen draaien op mobiele en desktops met WeChat.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
een WeChat mini-programma is een embedded app binnen WeChat dat vereist geen download of installatie. Het kader voor het maken van WeChat mini-Programma's is gemaakt door Tencent en bevat een eenvoudige markup taal, krachtige Api's, een geïntegreerde ontwikkelomgeving, en een platform voor het beheer van applicaties.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelprogramma's die willen WeChat mini-Programma's te ontwikkelen op de WeChat platform.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren van de Developer Tools voor het maken van WeChat mini-Programma's.
- Schrijf WXML en WXSS in plaats van de traditionele HTML en CSS om Programma's te maken.
- implementeren applicaties die kunnen draaien op mobiele en desktops met Wechat.
- creëren van een inkomsten genereren mobiele applicatie gericht op klanten in China.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
WeChat Open Platform is an open application platform for online and offline interactive marketing based on WeChat. It provides an interface for third-party mobile programs, allowing their users to share their content with friends or in Moments on WeChat. The third-party content gains wider spread through WeChat Open Platform, forming a popular marketing approach for online and offline interaction.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at developers who wish to develop on the WeChat platform.

By the end of this training, participants will be able to:

- Enable their mobile apps to support features such as sharing to WeChat, adding to WeChat Favorites, and paying with WeChat Pay.
- Enable their websites to support using WeChat accounts to log in.
- Provide a lightweight service for billions of WeChat users through Official Accounts.
- Become a third-party platform to provide operational services and industry solutions for Official Accounts.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java In deze live training met instructeur leren deelnemers Kotlin-programmering bij het maken van een Android-app op basis van een bestaande iOS-app Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de fundamentele concepten van Kotlin-programmering door gebruik te maken van Swift- en iOS-kennis Stel een Android UI samen met Kotlin Publiek iOS- en Swift-ontwikkelaars zijn geïnteresseerd in het verplaatsen van hun apps naar Android met behulp van Kotlin Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
kivy is een open-source cross-platform grafische user interface bibliotheek geschreven in Python, die het mogelijk maakt multi-touch applicatie-ontwikkeling voor een brede selectie van apparaten.

in deze instructeur-LED, live training deelnemers zullen leren hoe te installeren en implementeren kivy op verschillende platforms, aanpassen en manipuleren widgets, schema, trigger en reageren op gebeurtenissen, wijzigen van afbeeldingen met multi-Touching, resize het scherm, pakket apps voor Android, en nog veel meer.

aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn om

-

- betrekking hebben op de python-code en de kivy taal.
- hebben een goed inzicht in hoe kivy werkt en maakt gebruik van haar belangrijkste elementen zoals, widgets, evenementen, eigenschappen, graphics, enz.
- ontwikkelen en implementeren Android apps naadloos op basis van verschillende bedrijfs-en ontwerpvereisten.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
21 hours
Overview
The objective of cross-platform frameworks is to allow you to write applications once and have it run on multiple platforms. Want to build an iPhone app that will also run on Android? Have a customer turn round and want their Android app to run on Windows Phone? No problem.

On this three-day PhoneGap/Apache Cordova course you will look at two different yet complimentary technologies for cross-platform mobile development. (Apache Cordova is the new name for PhoneGap. Adobe acquired PhoneGap from the original developers and gifted it to the Apache Software Foundation.)

Upon completion of this PhoneGap/Apache Cordova course, you will be able to build fully-functioning mobile Web applications using the framework, manage source code and handle platform tweaks, create “native like” experiences from a web application -- and much more!
7 hours
Overview
Maak reageren native app is een hulpmiddel dat de oprichting van een reageren native project vereenvoudigt. Het is geïnspireerd door het ontwerp van Create reageren app en is het resultaat van een samenwerking tussen Facebook en Expo.

Maak reageren native app u het ontwikkelen van een iOS-app met behulp van Linux of Windows, zonder gebruik te maken Xcode of Android Studio. Dit wordt bereikt met behulp van de Expo app, die laadt en loopt CRNA projecten geschreven in pure JavaScript zonder het compileren van een native code.

In deze instructeur-geleide, levende opleiding, leren de deelnemers gebruiken creëren reageren inheemse app door bespreking en hands-on praktijk. Tegen het einde van de cursus, zullen de deelnemers worden uitgerust om te creëren en implementeren van hun eigen reactie native applicatie met behulp van Create reageren native app.

Voor een introductiecursus over reageren native, zie: [reageren native: snel ontwikkelen Native IOS en Android apps met JavaScript](https://hr.nobleprog.com/node/201604)

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en bespreking.
- Veel oefeningen en praktijk.
- Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

Cursus customization opties

- Voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van Android-apps.

Tijdens deze cursus leert u de basisvaardigheden die nodig zijn om vanaf het begin Android-applicaties helemaal opnieuw te bouwen met behulp van interessante functies die aan het Android-platform zijn toegevoegd, zoals achtergrondverwerking, databasetoegang en locatiegebaseerde services.
28 hours
Overview
Doelen: Na afronding van deze training kan de afgevaardigde: Bouw een eigen Android-applicatie en upload deze naar de Android Market Ontwikkel voor simulatoren en echte apparaten Leer alle basisprincipes van Android Development .
56 hours
Overview
Android is een open source platform ontwikkeld door Google voor mobiele ontwikkeling.

Toepassingen voor het Android-platform zijn ontwikkeld in Java.

In deze cursus worden de belangrijkste onderwerpen van Android besproken.
28 hours
Overview
Android is een open source platform ontwikkeld door Google voor mobiele ontwikkeling Toepassingen voor het Android-platform zijn ontwikkeld in Java In deze cursus worden de belangrijkste onderwerpen van Android besproken Dit is het snelle programma dat de oorspronkelijke training oplost .
21 hours
Overview
Android HAL (Hardware Abstraction Layer) is one of the lower layers in the Android OS software stack (right above the Linux kernel). It is a hardware specific implementation that provides an interface between system services (e.g., camera software) and the hardware drivers for that service (e.g., camera driver).

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at developers who wish to write HAL interfaces to enable Android applications to talk to the underlying hardware.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development environment needed to start HAL development for Android.
- Implement a HAL interface to enable Android services to communication with hardware device drivers.
- Understand how a HAL module is loaded by an Android system.
- Develop, test and debug HAL code iteratively using an Android emulator.
- Load and deploy HAL modules onto a physical Android device for real-world testing.
- Understand and implement HAL's re-architectured HIDL on Android 8.0 devices.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om softwaretesters te voorzien van de vereiste kennis en vaardigheden om kwaliteitsborgingstests uit te voeren voor softwaretoepassingen die zijn ontwikkeld voor het Android-platform. Deze cursus geeft een overzicht van de Android-platformmogelijkheden en biedt u de meest recente procedures voor het uitvoeren van de tests.
Weekend Mobile Development cursus, Avond Mobile Development training, Avond Mobile Development opleiding Mobile Development boot camp, Mobile Development instructeur geleid, Weekend Mobile Development training, Avond Mobile Development cursus, Mobile Development coaching, Mobile Development instructeur, Mobile Development trainer, Mobile Development training cursus, Mobile Development lessen, Mobile Development on-site, Mobile Development privé cursus, Mobile Development een op een training, Mobile Development op locatie, Weekend Mobile Development opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!