iOS Training Courses

iOS Training Courses

Local instructor-led live iOS training courses in Nederland.

iOS Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Leren doelen
  Wat zijn eenheidstests en hoe ze te schrijven Hoe de tests te vereenvoudigen en ook Clean tests te hebben Wanneer en hoe om Test Doubles te gebruiken Wat is TDD en hoe het te oefenen Hoe alles in je app te testen, inclusief de uitzichten Maak de kwaliteit van je code iets beters dan een kwestie van geloof!
Het format:
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Het doel van cross-platform frameworks is om u in staat te stellen om toepassingen op één keer te schrijven en het te hebben op meerdere platforms. Wil je een iPhone-app bouwen die ook op Android loopt? Heeft een klant rond en wil dat hun Android app op Windows Phone loopt? Geen probleem. Op deze drie dagen PhoneGap/Apache Cordova cursus zal je kijken naar twee verschillende maar complimentaire technologieën voor cross-platform mobiele ontwikkeling. (Apache Cordova is de nieuwe naam voor PhoneGap. Adobe heeft PhoneGap van de oorspronkelijke ontwikkelaars verworven en het aan de Apache Software Foundation gegeven.) Na voltooiing van deze PhoneGap/Apache Cordova cursus, zult u in staat zijn om volledig functionerende mobiele Web-toepassingen te bouwen met behulp van het kader, broncode te beheren en platform tweaks te beheren, te creëren “ native like” ervaringen van een web-toepassing - en nog veel meer!
14 hours
Met geavanceerde ontwikkelingspraktijken en software, zoals Alamofire en RxSwift, kunnen gebruikers zeer complexe toepassingen bouwen en geavanceerde ontwikkelingstechnieken implementeren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op iOS ontwikkelaars die iOS bedrijfsarchitectuur, ontwerppatronen en reactieve programmering met Swfit willen beheersen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Creëer krachtiger, zelfgerichte en eenvoudige code. Eenvoudig API-beheer met Alamofire. Implementeren van reactieve programmering in iOS met RxSwift. Begrijp verschillende iOS architectuurpatronen en ontwerpen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
35 hours
Deze 5-daagse cursus is voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 8 kunnen ontwikkelen. De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties kunt ontwikkelen met behulp van de nieuwe Swift programmeertaal van Apple met behulp van de Xcode6 IDE. Tijdens de cursus zal een volledig functioneel Tetris-stijl blokspel helemaal opnieuw worden ontwikkeld met behulp van Swift . De cursus eindigt met het ontwikkelen van een nieuwe applicatie vanuit het niets in Swift . De cursus gaat uit van enige programmeerervaring. Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware zoals een MacBook of een Mac Mini. Afgevaardigden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden. De afgevaardigden willen maken van de toepassingen die zijn ontwikkeld in de loop op een iPhone of iPad draaien nodig om te worden geregistreerd iOS ontwikkelaars met Apple en hun apparaat voor de ontwikkeling hebben geregistreerd. Apple rekent $ 99 per jaar om te registreren als een iOS ontwikkelaar.
35 hours
Alle vaardigheden en kennis die u nodig hebt om uw eerste iPhone / iPad-toepassing te maken met behulp van de nieuwste iOS SDK en hulpprogramma's .
35 hours
Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 11 kunnen ontwikkelen. Xcode 9, Swift 4 en iOS 11 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven. De cursus is praktisch en laat zien hoe applicaties vanuit het niets kunnen worden ontwikkeld met behulp van de Swift programmeertaal en de Xcode 9 IDE. Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met behulp van Swift . Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware zoals een MacBook of een Mac Mini. Afgevaardigden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden. Afgevaardigden die de tijdens de cursus ontwikkelde applicaties op een iPhone of iPad willen gebruiken met een USB-kabel, moeten hun apparaat registreren met Xcode.
35 hours
Kotlin is een moderne, functionele en objectgerichte programmeringsspraak gebaseerd op Java. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren Kotlin programmeren als ze stappen door het creëren van een Android en iOS app gebruik Kotlin. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van programmering in Kotlin Kode hun eigen Kotlin aanvraag Build, test, deploy, and troubleshoot Android and iOS apps using Kotlin
Het publiek
  Ontwikkelaars
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze de iOS Machine Learning (ML) -technologiestack kunnen gebruiken wanneer ze tijdens het maken en inzetten van een mobiele iOS-app stappen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een mobiele app geschikt voor beeldverwerking, tekstanalyse en spraakherkenning Toegang krijgen tot gekraaide ML-modellen voor integratie in iOS-apps Maak een aangepast ML-model Voeg Siri Voice-ondersteuning toe aan iOS-apps Begrijp en gebruik frameworks zoals coreML, Vision, CoreGraphics en GamePlayKit Gebruik talen en hulpmiddelen zoals Python, Keras, Caffee, Tensorflow, scikit learn, libsvm, Anaconda en Spyder Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
reactieve extensies (of RX)   is   een multi-platform suite van bibliotheken ontworpen voor het ontwikkelen van asynchrone en Event-gebaseerde applicaties met behulp van waarneembare sequenties en LINQ-stijl query operators. RxSwift is een functionele bibliotheek bedoeld om de moeilijkheidsgraad in verband met SWIFT asynchrone en gelijktijdige codering voor iOS apps te verlichten. Dit   instructeur-geleid,   Live   training   introduceert   deelnemers aan reactieve technieken aangeboden door RxSwift voor het beheer van de overdracht en de combinatie van asynchrone datastromen, de behandeling van eenvoudige waarneembare sequenties, en   de architectuur en de ontwikkeling van responsieve, flexibele en industrie schaalbare iOS-toepassingen. door   het   einde   van   deze   opleiding,   deelnemers   zal     kunnen  :
 • begrijpen de basisbegrippen achter reactief programmeren in SWIFT 3.
 • beurt verschillende items zoals arrays en gebeurtenissen in waarneembare sequenties.
 • past diverse filters aan waarneembare opeenvolgingen toe, zet en combineert waarneembare opeenvolgingen om.
 • Schrijf unit tests tegen RX-code.
 • effectief gebruik maken van blinde gegevens uit de gebruikersinterface Elements.
formaat   van   de   cursus
 • deel   lezing,   deel   discussie,   oefeningen   en   zware   hands-on   praktijk
7 hours
SceneKit is een 3D grafisch kader voor het ontwikkelen van 3D-animaties en effecten in iOS toepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op iOS ontwikkelaars die SceneKit willen gebruiken om 3D-interfaces, effecten en animaties te ontwikkelen om de gebruikersimmersie te verbeteren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkel 3D-applicaties met behulp van SceneKit en Swift. Voeg animaties, deeltjeseffecten en fysieke simulaties toe. Creëer een 3D-applicatie van scratch zonder gebruik te maken van een externe ontwikkelingsoftware, zoals Unity.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
35 hours
Wie zou moeten deelnemen? Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 10 kunnen ontwikkelen. Xcode8, Swift 3 en iOS 10 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven. De cursus is praktisch en laat zien hoe applicaties vanuit het niets kunnen worden ontwikkeld met behulp van de Swift programmeertaal en de Xcode 8 IDE. Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met behulp van Swift . Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware zoals een MacBook of een Mac Mini. Afgevaardigden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden. Afgevaardigden die de tijdens de cursus ontwikkelde applicaties op een iPhone of iPad willen gebruiken met een USB-kabel, moeten hun apparaat registreren met Xcode.
35 hours
Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 11 kunnen ontwikkelen Xcode 9, Swift 4 en iOS 11 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 9 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Apple-hardware, zoals een MacBook Pro of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die vereist is om software Xcode te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren Delegate moet in staat zijn om alle basisbeginselen van Swift na dit en natuurlijk te begrijpen en zou in staat moeten zijn om elke vorm van toepassing in iOS te maken en in meer complexe applicaties op iOS te graven .
21 hours
TensorFlow Lite is een open source deep learning framework voor mobiele apparaten en ingebouwde systemen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die TensorFlow Lite willen gebruiken om iOS mobiele toepassingen met diepe leercapaciteiten te ontwikkelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer TensorFlow Lite. Begrijp de beginselen achter TensorFlow en machine learning op mobiele apparaten. Het is de bedoeling dat [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] Voer een iOS applicatie die in staat is om een object te detecteren en te classificeren die is gevangen door de camera van het apparaat.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming iOS Courses

Weekend iOS cursus, Avond iOS training, Avond iOS opleiding iOS boot camp, iOS instructeur geleid, Weekend iOS training, Avond iOS cursus, iOS coaching, iOS instructeur, iOS trainer, iOS training cursus, iOS lessen, iOS on-site, iOS privé cursus, iOS een op een training, iOS op locatie, Weekend iOS opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions