iOS Training Courses

iOS Training Courses

Lokale, geörganiseerde live iOS-trainingscursussen demonstreren door handson de basisprincipes van iOS te oefenen iOS-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

iOS Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
iosprogiOS Programming (iPhone/iPad) for Programmers35 uurAlle vaardigheden en kennis die u nodig hebt om uw eerste iPhone / iPad-toepassing te maken met behulp van de nieuwste iOS SDK en hulpprogramma's .
451Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova21 uurThe objective of cross-platform frameworks is to allow you to write applications once and have it run on multiple platforms. Want to build an iPhone app that will also run on Android? Have a customer turn round and want their Android app to run on Windows Phone? No problem.

On this three-day PhoneGap/Apache Cordova course you will look at two different yet complimentary technologies for cross-platform mobile development. (Apache Cordova is the new name for PhoneGap. Adobe acquired PhoneGap from the original developers and gifted it to the Apache Software Foundation.)

Upon completion of this PhoneGap/Apache Cordova course, you will be able to build fully-functioning mobile Web applications using the framework, manage source code and handle platform tweaks, create “native like” experiences from a web application -- and much more!
ios8xcode6devsiPhone and iPad Development in Swift for iOS 8 and Xcode 635 uurDeze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties kunnen ontwikkelen voor iPhone en iPad met iOS8. De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties kunt ontwikkelen met de nieuwe Swift-programmeertaal van Apple met behulp van de Xcode6 IDE. Tijdens de cursus zal een volledig functionele Tetris-stijl-blokgame vanaf het begin met Swift worden ontwikkeld. De cursus wordt afgesloten met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie vanuit het niets in Swift. De cursus veronderstelt enige programmeerervaring.

Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware, zoals een MacBook of een Mac Mini. Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden. Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad, moeten worden geregistreerd als iOS-ontwikkelaars bij Apple en hun apparaat hebben geregistreerd voor ontwikkeling. Apple rekent $ 99 per jaar aan om zich te registreren als een iOS-ontwikkelaar.
ios_swift3iOS (iPhone and iPad Development) in Swift for iOS 11 and Xcode 9 - Swift 435 uurDeze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 11 kunnen ontwikkelen Xcode 9, Swift 4 en iOS 11 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 9 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware, zoals een MacBook of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren .
swiftxcodeiPhone and iPad Development using Swift 3 and Xcode 8 for iOS 1035 uurWie zou moeten bijwonen? Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 10 kunnen ontwikkelen Xcode8, Swift3 en iOS 10 hebben aanzienlijke veranderingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 8 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware, zoals een MacBook of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren .
createreactnativeappCreate React Native App: Simplifying the Creation and Deployment of Your React Native Application7 uurCreate React Native App is een tool die het maken van een React Native-project vereenvoudigt Het is geïnspireerd op het ontwerp van Create React App en is het resultaat van een samenwerking tussen Facebook en Expo Create React Native App stelt u in staat om een ​​iOS-app te ontwikkelen met behulp van Linux of Windows, zonder Xcode of Android Studio te hoeven gebruiken Dit wordt bereikt met de Expo-app, die CRNA-projecten laadt en uitvoert die zijn geschreven in pure JavaScript zonder native code te compileren In deze training leren deelnemers de Create React Native App te gebruiken door middel van discussie en handsfree oefenen Aan het einde van de cursus zijn de deelnemers uitgerust om hun eigen React Native-toepassing te maken en in te zetten met de app Create React Native Voor een inleidende cursus over React Native, zie: React Native: Ontwikkel snel native iOS- en Android-apps met Javascript Publiek Webapplicatie-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijke discussie, zware hands-on praktijk .
rxswiftReactive Programming for iOS with RxSwift7 uurReactive Extensions (of Rx) is een multiplatform suite van bibliotheken ontworpen voor het ontwikkelen van asynchrone en op gebeurtenissen gebaseerde applicaties met behulp van waarneembare sequenties en LINQstyle-query-operators RxSwift is een functionele bibliotheek bedoeld om de moeilijkheid te vereenvoudigen die is gekoppeld aan Swift asynchrone en gelijktijdige codering voor iOS-apps Deze instructieve, live training introduceert deelnemers aan reactieve technieken aangeboden door RxSwift voor het beheer van het overbrengen en combineren van asynchrone gegevensstromen, het hanteren van eenvoudige waarneembare sequenties en de architectuur en ontwikkeling van responsieve, flexibele en in de industrie schaalbare iOS-applicaties Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de basisbegrippen achter reactief programmeren in Swift 3 Verschillende items, zoals arrays en gebeurtenissen, omzetten in observeerbare sequenties Pas verschillende filters toe op waarneembare sequenties, transformeer en combineer waarneembare sequenties Schrijf eenheidstests tegen Rx-code Gebruik effectief blinde gegevens van elementen van de gebruikersinterface Publiek Ervaren Swift- en iOS-app-ontwikkelaars die reactief programmeren in Swift willen leren met RxSwift Ontwikkelaars hebben ervaring met een van Rx's verschillende andere platformpoorten die geïnteresseerd zijn in het leren van reactieve uitbreidingen voor Swift Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
mliosMachine Learning on iOS14 uurTijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze de iOS Machine Learning (ML) -technologiestack kunnen gebruiken wanneer ze tijdens het maken en inzetten van een mobiele iOS-app stappen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een mobiele app geschikt voor beeldverwerking, tekstanalyse en spraakherkenning Toegang krijgen tot gekraaide ML-modellen voor integratie in iOS-apps Maak een aangepast ML-model Voeg Siri Voice-ondersteuning toe aan iOS-apps Begrijp en gebruik frameworks zoals coreML, Vision, CoreGraphics en GamePlayKit Gebruik talen en hulpmiddelen zoals Python, Keras, Caffee, Tensorflow, scikit learn, libsvm, Anaconda en Spyder Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
swift_4iOS (iPhone and iPad Development - Apple) in Swift for iOS 12 and Xcode 10 - Swift 4.1 Training Course35 uurDeze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 11 kunnen ontwikkelen Xcode 9, Swift 4 en iOS 11 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 9 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Apple-hardware, zoals een MacBook Pro of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die vereist is om software Xcode te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren Delegate moet in staat zijn om alle basisbeginselen van Swift na dit en natuurlijk te begrijpen en zou in staat moeten zijn om elke vorm van toepassing in iOS te maken en in meer complexe applicaties op iOS te graven .
kotliniosandroidKotlin for iOS and Android Development35 uurKotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Kotlin-programmering bij het maken van Android-apps met Kotlin Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de grondbeginselen van programmeren in Kotlin Codeer hun eigen Kotlin-applicatie Bouw, test, implementeer en los problemen op met Android- en iOS-apps met Kotlin Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .

Aankomende iOS cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Create React Native App: Simplifying the Creation and Deployment of Your React Native Application - Spaces Zuidasvr, 2019-03-15 09:301155EUR / 1955EUR
Create React Native App: Simplifying the Creation and Deployment of Your React Native Application - Amsterdamwo, 2019-03-20 09:301155EUR / 1755EUR
Create React Native App: Simplifying the Creation and Deployment of Your React Native Application - Regus Amsterdam Sloterdijk Teleport Towersma, 2019-03-25 09:301155EUR / 1930EUR
Create React Native App: Simplifying the Creation and Deployment of Your React Native Application - Rotterdam Brainparkma, 2019-03-25 09:301155EUR / 2035EUR
Create React Native App: Simplifying the Creation and Deployment of Your React Native Application - Evoluon Eindhovendi, 2019-03-26 09:301155EUR / 1955EUR
Weekend iOS cursus, Avond iOS training, Avond iOS opleiding iOS boot camp, iOS instructeur geleid, Weekend iOS training, Avond iOS cursus, iOS coaching, iOS instructeur, iOS trainer, iOS training cursus, iOS lessen, iOS on-site, iOS privé cursus, iOS een op een training, iOS op locatie, Weekend iOS opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!