Android Training Courses

Android Training Courses

Lokale Android-trainingscursussen met trainingen demonstreren via handson de basisprincipes van Android Android-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Android Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
androidtestAndroid Applications Testing21 uurDeze cursus is bedoeld om softwaretesters te voorzien van de vereiste kennis en vaardigheden om kwaliteitsborgingstests uit te voeren voor softwaretoepassingen die zijn ontwikkeld voor het Android-platform. Deze cursus geeft een overzicht van de Android-platformmogelijkheden en biedt u de meest recente procedures voor het uitvoeren van de tests.
androidfunAndroid Fundamentals56 uurAndroid is een open source platform ontwikkeld door Google voor mobiele ontwikkeling.

Toepassingen voor het Android-platform zijn ontwikkeld in Java.

In deze cursus worden de belangrijkste onderwerpen van Android besproken.
javafunandroidJava Fundamentals for Android14 uurToepassingen voor het Android-platform worden voornamelijk in Java ontwikkeld. Deze cursus is ontwikkeld voor softwareprogrammeurs met een sterke OOP-achtergrond (in PHP, Scala, C ++, C # of Objective C) die van plan zijn om Java-toepassingen voor het Android-platform te ontwikkelen. Deze cursus behandelt de programmeertaalgrammatica van Java en richt zich op die specifieke Java-mogelijkheden die het Android-platform meer dan andere gebruikt.
451Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova21 uurThe objective of cross-platform frameworks is to allow you to write applications once and have it run on multiple platforms. Want to build an iPhone app that will also run on Android? Have a customer turn round and want their Android app to run on Windows Phone? No problem.

On this three-day PhoneGap/Apache Cordova course you will look at two different yet complimentary technologies for cross-platform mobile development. (Apache Cordova is the new name for PhoneGap. Adobe acquired PhoneGap from the original developers and gifted it to the Apache Software Foundation.)

Upon completion of this PhoneGap/Apache Cordova course, you will be able to build fully-functioning mobile Web applications using the framework, manage source code and handle platform tweaks, create “native like” experiences from a web application -- and much more!
androiddevAndroid Development28 uurDoelen: Na afronding van deze training kan de afgevaardigde: Bouw een eigen Android-applicatie en upload deze naar de Android Market Ontwikkel voor simulatoren en echte apparaten Leer alle basisprincipes van Android Development .
androidappdevDevelop Android Applications21 uurDeze cursus is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van Android-apps.

Tijdens deze cursus leert u de basisvaardigheden die nodig zijn om vanaf het begin Android-applicaties helemaal opnieuw te bouwen met behulp van interessante functies die aan het Android-platform zijn toegevoegd, zoals achtergrondverwerking, databasetoegang en locatiegebaseerde services.
3245Android - The Basics28 uurAndroid is het mobiele besturingssysteem van Google Deze cursus demonstreert door handson de basisprincipes van Android te oefenen .
androidfunfastAndroid Fundamentals - Fast Track28 uurAndroid is een open source platform ontwikkeld door Google voor mobiele ontwikkeling Toepassingen voor het Android-platform zijn ontwikkeld in Java In deze cursus worden de belangrijkste onderwerpen van Android besproken Dit is het snelle programma dat de oorspronkelijke training oplost .
kivyKivy: Building Android Apps with Python7 uurKivy is een opensource crossplatform grafische gebruikersinterfacebibliotheek geschreven in Python, die multitouch applicatie-ontwikkeling mogelijk maakt voor een brede selectie van apparaten In deze geoefende, live training leren deelnemers hoe ze Kivy op verschillende platforms kunnen installeren en implementeren, widgets kunnen aanpassen en manipuleren, plannen, activeren en reageren op gebeurtenissen, afbeeldingen kunnen aanpassen met multitouching, het formaat van het scherm wijzigen, apps voor Android inpakken en meer Tegen het einde van deze training zullen deelnemers in staat zijn om Relateer de Python-code en de Kivy-taal Heb een goed begrip van hoe Kivy werkt en maakt gebruik van de belangrijkste elementen, zoals widgets, evenementen, eigenschappen, afbeeldingen, enz Naadloos ontwikkelen en implementeren van Android-apps op basis van verschillende bedrijfs- en ontwerpvereisten Publiek Programmeurs of ontwikkelaars met kennis van Python die multitouch-Android-apps willen ontwikkelen met behulp van het Kivy-framework Android-ontwikkelaars met kennis van Python Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
devfirstandroidappkotlinDeveloping Your First Android App with Kotlin35 uurKotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze de Kotlin voor Android-ontwikkeling kunnen gebruiken tijdens het maken van verschillende Android-apps Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de basis van objectoriented programmeren Begrijp de fundamentele concepten van Kotlin-programmering en Android-ontwikkeling Codeer hun eerste Android-apps met Kotlin Publiek Beginners in programmeren Java-ontwikkelaars zijn geïnteresseerd in Kotlin Android-ontwikkelaars zijn geïnteresseerd in Kotlin Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
kotliniosandroidKotlin for iOS and Android Development35 uurKotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Kotlin-programmering bij het maken van Android-apps met Kotlin Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de grondbeginselen van programmeren in Kotlin Codeer hun eigen Kotlin-applicatie Bouw, test, implementeer en los problemen op met Android- en iOS-apps met Kotlin Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .

Aankomende Android cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Android - The Basics - Zwolle Business Parkdi, 2019-03-12 09:304620EUR / 6620EUR
Android - The Basics - Groningen Martinidi, 2019-03-19 09:304620EUR / 6260EUR
Android - The Basics - Golden Tulip Leidenma, 2019-03-25 09:304620EUR / 7020EUR
Android - The Basics - Den Haag Centraal Stationma, 2019-03-25 09:304620EUR / 7820EUR
Android - The Basics - Spaces Zuidasma, 2019-04-01 09:304620EUR / 7220EUR
Weekend Android cursus, Avond Android training, Avond Android opleiding Android boot camp, Android instructeur geleid, Weekend Android training, Avond Android cursus, Android coaching, Android instructeur, Android trainer, Android training cursus, Android lessen, Android on-site, Android privé cursus, Android een op een training, Android op locatie, Weekend Android opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!