Android Training Courses

Android Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Android-trainingscursussen demonstreren door hands-on de basisprincipes van Android. Android-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Android Subcategories

Android Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Android is het mobiele besturingssysteem van Go ogle. Deze cursus demonstreert door praktische oefening de basisprincipes van Android .
21 hours
Het doel van cross-platform frameworks is om u in staat te stellen om toepassingen op één keer te schrijven en het te hebben op meerdere platforms. Wil je een iPhone-app bouwen die ook op Android loopt? Heeft een klant rond en wil dat hun Android app op Windows Phone loopt? Geen probleem. Op deze drie dagen PhoneGap/Apache Cordova cursus zal je kijken naar twee verschillende maar complimentaire technologieën voor cross-platform mobiele ontwikkeling. (Apache Cordova is de nieuwe naam voor PhoneGap. Adobe heeft PhoneGap van de oorspronkelijke ontwikkelaars verworven en het aan de Apache Software Foundation gegeven.) Na voltooiing van deze PhoneGap/Apache Cordova cursus, zult u in staat zijn om volledig functionerende mobiele Web-toepassingen te bouwen met behulp van het kader, broncode te beheren en platform tweaks te beheren, te creëren “ native like” ervaringen van een web-toepassing - en nog veel meer!
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van Android applicaties. Tijdens deze cursus leert u de fundamentele vaardigheden die nodig zijn voor het bouwen van Android applicaties vanaf nul met behulp van interessante functies die aan het Android platform zijn toegevoegd, zoals achtergrondverwerking, databasetoegang en locatiegebaseerde services.
28 hours
Doelen: Na afronding van deze training kan de afgevaardigde:
 • Bouw hun eigen Android applicatie en upload deze naar de Android Market.
 • Ontwikkel voor simulatoren en echte apparaten.
 • Leer alle basisprincipes van Android ontwikkeling.
56 hours
Android is een open source platform ontwikkeld door Google voor mobiele ontwikkeling. Toepassingen voor het Android-platform zijn ontwikkeld in Java. In deze cursus worden de belangrijkste onderwerpen van Android besproken.
28 hours
Android is an open source platform developed by Google for mobile development. Applications for the Android platform are developed in Java. This course overviews Android's fundamental topics. This is the fast track program that paces up the original training
21 hours
Android HAL (Hardware Abstraction Layer) is een van de onderste lagen in de softwarestack van Android OS (direct boven de Linux kernel). Het is een hardware-specifieke implementatie die een interface biedt tussen systeemservices (bijvoorbeeld camerasoftware) en de hardwarestuurprogramma's voor die service (bijvoorbeeld camerastuurprogramma). Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die HAL-interfaces willen schrijven om Android applicaties in staat te stellen met de onderliggende hardware te praten. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel de ontwikkelomgeving in die nodig is om de HAL-ontwikkeling voor Android te starten.
 • Implementeer een HAL-interface om Android services in staat te stellen te communiceren met hardware-apparaatstuurprogramma's.
 • Begrijp hoe een HAL-module wordt geladen door een Android systeem.
 • HAL-code iteratief ontwikkelen, testen en debuggen met een Android emulator.
 • Laad en implementeer HAL-modules op een fysiek Android apparaat voor real-world testen.
 • HAL's opnieuw ontworpen HIDL op Android 8.0-apparaten begrijpen en implementeren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Android systeemprogrammering verwijst naar ontwikkeling met zowel hardware als software. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die Android willen begrijpen, aanpassen en uitbreiden voor verschillende hardware en platforms. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel de ontwikkelomgeving in die nodig is om systeemontwikkeling voor Android te starten.
 • Begrijp hoe hardware-interfaces met systeemservices (applicaties)
 • Systeemcode iteratief ontwikkelen, testen en debuggen met een Android emulator.
 • Aangepaste Android laden en implementeren op verschillende ingebedde hardwaresystemen (met gesimuleerde / geëmuleerde).
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Deze cursus is bedoeld om softwaretesters te voorzien van de vereiste kennis en vaardigheden om kwaliteitsborgingstests uit te voeren voor softwaretoepassingen die zijn ontwikkeld voor het Android-platform. Deze cursus geeft een overzicht van de Android-platformmogelijkheden en biedt u de meest recente procedures voor het uitvoeren van de tests.
14 hours
Android TV is an Android platform developed by Google for smart TVs. Apps built for Android TV allow users to view and navigate the user interface on large screens. Android TV also features content discovery, voice support, and live content feeds that bring mobile apps experience to a TV device.
 
This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to design and build new Android TV apps. They can also extend their existing apps to run on TV devices for boosting app engagement and revenue. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Android TV apps.
 • Understand the requirements for qualifying an app as a TV app.
 • Create and test apps on an Android TV emulator for a first-hand user experience.
 • Make the TV app searchable and integrate it with Google Assistant to optimize the user experience.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Dagger 2 is een injectie kader voor Android toepassingen. Met Dagger kunnen gebruikers puur afhankelijkheidsinjectie implementeren zonder alle frameworks van derden in te voeren en tegelijkertijd de architectuurstructuur en de duurzaamheid te verbeteren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op software-architecten die Dagger 2 willen gebruiken voor afhankelijkheidsinjectie in Android toepassingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak een project met afhankelijkheidsinjectie met Dagger 2. Integreren Dagger 2 in een Android applicatie. Implementeren van afhankelijkheid injectie zonder gebruik te maken van derden frameworks.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Toepassingen voor het Android-platform worden voornamelijk in Java ontwikkeld. Deze cursus is ontwikkeld voor softwareprogrammeurs met een sterke OOP-achtergrond (in PHP, Scala, C ++, C # of Objective C) die van plan zijn om Java-toepassingen voor het Android-platform te ontwikkelen. Deze cursus behandelt de programmeertaalgrammatica van Java en richt zich op die specifieke Java-mogelijkheden die het Android-platform meer dan andere gebruikt.
7 hours
Kivy is een open-source cross-platform grafische gebruikersinterface bibliotheek geschreven in Python, waarmee multi-touch applicatie ontwikkeling voor een breed scala aan apparaten. In deze instructeur geleide, live training deelnemers zullen leren hoe te installeren en te deployeren Kivy op verschillende platforms, aan te passen en te manipuleren widgets, schema, trigger en reageren op gebeurtenissen, grafiek te wijzigen met multi-touching, het weergeven van het scherm, pakket apps voor Android, en meer. Aan het einde van deze training kunnen de deelnemers
  Verwijder de Python code en de Kivy taal. Heb een stevige begrip van hoe Kivy werkt en maakt gebruik van de belangrijkste elementen zoals widgets, gebeurtenissen, eigenschappen, graphics, enz. Simpel ontwikkelen en implementeren Android apps op basis van verschillende bedrijfs- en ontwerpvereisten.
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
35 hours
Kotlin is een moderne, functionele en objectgerichte programmeringsspraak gebaseerd op Java. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren Kotlin programmeren als ze stappen door het creëren van een Android en iOS app gebruik Kotlin. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van programmering in Kotlin Kode hun eigen Kotlin aanvraag Build, test, deploy, and troubleshoot Android and iOS apps using Kotlin
Het publiek
  Ontwikkelaars
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
RxJava is een Java bibliotheek voor eventgebaseerde toepassingen (bv. En dat is [verdachte] Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die RxJava willen gebruiken om een Android mobiele applicatie te ontwikkelen en te implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel een ontwikkelingsomgeving op die de nodige bibliotheken, pakketten en kaders bevat die nodig zijn om een reactieve toepassing te ontwikkelen. Begrijp hoe gegevens en evenementstromen worden uitgegeven en verbruikt. Ontwerp toepassingen die real-world (event-based) situaties in een elegante en concise manier modellen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Voor meer informatie over RxJava, bezoek dan https://github.com/ReactiveX/RxJava
21 hours
TensorFlow Lite is een open source deep learning framework voor mobiele apparaten en ingebouwde systemen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die willen gebruiken TensorFlow Lite om mobiele toepassingen met diepe leercapaciteiten te ontwikkelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer TensorFlow Lite. Begrijp de beginselen achter TensorFlow, machine learning en diep leren. Het is de bedoeling dat [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] [verdachte] Om diepe leren en machine leren functionaliteiten zoals computervisie en natuurlijke taalrecognitie in een mobiele applicatie mogelijk te maken.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over TensorFlow, bezoek dan: https://www.tensorflow.org/lite/
28 hours
Tizen is an open-source and standard-based platform developed by Samsung that helps users create feature-rich and secure applications for wearable, TV, mobile, and Internet of Things (IoT) devices. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, manage the Tizen platform to build various application types and profiles. By the end of this training, participants will be able to build, develop, deploy, and design .NET, web, and native applications using Tizen. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Wear OS (formerly known as Android Wear) is an open-source operating system developed by Google for smartwatches and wearables. Wear OS enables developers to design, build, and distribute feature-rich and interactive apps for wearables. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, and customize Wear OS development using Android Studio to build apps for smartwatches and wearables. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create a Wear OS project to build powerful and interactive apps for wearables.
 • Configure notifications, user input, and overlays to create efficient and optimized apps.
 • Learn Wear OS design principles to create smooth running and visually stunning apps.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Android Nougat is de 7e versie van het Android besturingssysteem. Met Android Nougat kunnen gebruikers Android applicaties maken met functies zoals multitasking, split-screen ondersteuning en nog veel meer.
Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op Android-ontwikkel developers die een mobiele Android applicatie willen bouwen, updaten en beheren met Android Nougat. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Implementeer een mobiele Android applicatie in de Google Play Store.
 • Gebruik objectgeoriënteerd programmeren met Java op Android.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.

Last Updated:

Upcoming Android Courses

Weekend Android cursus, Avond Android training, Avond Android opleiding Android boot camp, Android instructeur geleid, Weekend Android training, Avond Android cursus, Android coaching, Android instructeur, Android trainer, Android training cursus, Android lessen, Android on-site, Android privé cursus, Android een op een training, Android op locatie, Weekend Android opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions