Cross Platform Development Training Courses

Cross Platform Development Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Cross Platform Development-trainingen demonstreren via handson-praktijk hoe applicaties kunnen worden ontwikkeld die op meerdere computerplatforms kunnen worden uitgevoerd Cross Platform Development training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Cross Platform Development subcategorieën

Cross Platform Development Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at web developers who wish to create a modern mobile application with Ionic 6. By the end of this training, participants will be able to:
 • Integrate native device features into a modern hybrid mobile application.
 • Learn the fundamentals of Ionic.
 • Learn to deploy Ionic applications to production.
 • Run a modern hybrid application on a mobile device emulator.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use BLoC Pattern to manage state across different applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the BLoC core concepts and architecture.
 • Create, test, and debug BLoCs.
 • Learn about the BLoC build context.
21 hours
Ionic is een webframework voor de ontwikkeling van hybride mobiele applicaties. Ionic 4 brengt nieuwe innovaties op het Ionic platform, zoals een gerefactureerde CLI, wijzigingen in navigatie, Angular en meer. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die een hybride mobiele applicatie met Ionic 4 willen maken. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Integreer native apparaatfuncties in een hybride mobiele applicatie.
 • Gebruik Angular en Ionic 4 om een hybride mobiele applicatie te bouwen.
 • Voer een hybride applicatie uit op een emulator voor mobiele apparaten.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Een tweedaagse cursus bestaande uit ongeveer 60% hands-on labs gericht op embedded Linux kernel internals, architectuur, ontwikkeling en onderzoek naar het schrijven en integreren van verschillende soorten apparaatstuurprogramma's. Wie zou moeten deelnemen? Ingenieurs die geïnteresseerd zijn in Linux kernelontwikkeling op embedded systemen en plateforms.
21 hours
React Native is een open-source, platformoverschrijdend ontwikkelingskader voor het bouwen van mobiele apps. Ontwikkeld door Facebook , stelt het ontwikkelaars in staat om een native look-and-feel-ervaring te creëren voor hun apps op zowel Android als iOS . In tegenstelling tot andere platformonafhankelijke mobiele ontwikkelingstools zoals PhoneGap, genereert React Native volledig native applicatie-UI's. Geen HTML 5 UI's. React Native biedt een consistente ontwikkelaarservaring op basis van Java Script en de React (aka React .js of React JS) bibliotheek en maakt een echte snelle mobiele ontwikkeling mogelijk door te focussen op ontwikkelaarsefficiëntie op alle platforms - één keer leren, overal schrijven. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de principes en aanpak achter React Native bij het ontwikkelen van hun eigen mobiele applicatie voor Android en iOS .
  Indeling van de cursus
  • Overzicht van React Native-functies en -mogelijkheden, samen met stapsgewijze ontwikkeling van een mobiele applicatie.
  7 hours
  Appcelerator Titanium is een open-source ontwikkelingsraamwerk waarmee native mobiele apps op iOS , Android en Windows Phone kunnen worden gemaakt vanuit een enkele Java Script-codebase. Deze training introduceert de basisprincipes van Titanium en leidt deelnemers door het creëren van een mobiele Titanium-applicatie. Publiek
  • Web applicatie ontwikkelaars
  Formaat van de cursus
  • Grote nadruk op praktijkgericht oefenen.
  • De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
  35 hours
  Cursus Doelstellingen Om inzicht te krijgen in de essentie van embedded GNU / Linux , hoe de stukjes en beetjes in elkaar passen. Welke componenten zijn nodig om een ingebed GNU / Linux systeem te bouwen, waar komen ze vandaan en hoe kunt u ze configureren / bouwen / installeren? Waar kun je hulp krijgen? Hoe zit het met die softwarelicenties? Hands-on oefeningen bieden u de nodige praktische ervaring om door te gaan en uw eigen ingebedde GNU / Linux systemen te ontwikkelen na het succesvol voltooien van deze training. Omschrijving Deze vijfdaagse trainingsklasse maakt gebruik van praktische oefeningen in combinatie met instructie om de concepten van embedded GNU / Linux te illustreren. Het is ontworpen om u snel op snelheid te brengen. De filosofie, concepten en opdrachten die nodig zijn om effectief gebruik te maken van GNU / Linux worden beschreven door een combinatie van theorie en on-the-job training. Probeer het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar leer van een ervaren trainer en neem een praktische kennis van GNU / Linux en de mogelijkheid om het effectief te gebruiken in uw eigen embedded ontwikkelingsproject. Wie zou moeten deelnemen? Managers, projectmanagers, software-, hardware-, ontwikkelings-, systeemingenieurs, testers, beheerders, technici en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de technologie, die zo snel mogelijk willen begrijpen hoe Embedded GNU / Linux werkt. Je moet GNU / Linux of je moet luxe hebben om te beslissen of het zinvol is om het te gebruiken of niet. Misschien heb je al geprobeerd Embedded GNU / Linux , maar weet je niet helemaal zeker of je alles goed hebt gedaan. U gebruikt momenteel een ander besturingssysteem en toverstok om erachter te komen of GNU / Linux mogelijk beter en / of goedkoper is. Bezorgopties Al het trainingsmateriaal is Engels, maar de presentatie ervan kan wereldwijd in het Engels of in het Duits worden gegeven.
  • ter plaatse - instructeur aangedreven *)
  • on-line - instructeur aangedreven **)
  • on-site / on-line combinatie - instructeur aangedreven *) **)
  Tijdens de training bieden we laptops *), boards *) **), werkboeken (in het Engels) *) **), externe toegang tot servers en boards **), schermuitwisseling **), audiobrug * *).
  35 hours
  Omschrijving Deze 5-daagse trainingsklasse maakt gebruik van praktische oefeningen in combinatie met instructie om de concepten van GNU / Linux kernelinternals en ontwikkeling van apparaatstuurprogramma's te illustreren. Het is ontworpen om u snel op snelheid te brengen. We beschrijven processen, concepten en opdrachten die nodig zijn om GNU / Linux stuurprogramma's te schrijven via een combinatie van theorie en on-the-job training. Probeer het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar leer van een ervaren trainer en neem werkkennis en de mogelijkheid mee om deze effectief te gebruiken in uw eigen embedded ontwikkelingsproject. Wie zou moeten deelnemen? Mensen die geïnteresseerd zijn in of belast zijn met de ontwikkeling of evaluatie van het ontwikkelen van GNU / Linux apparaatstuurprogramma's zoals software-ingenieurs, veldingenieurs, (project) managers, hardware-ingenieurs.
  7 hours
  NativeScript is een opensource-framework, ontworpen met JavaScript, XML en CSS voor de ontwikkeling en implementatie van crossplatform native, mobiele applicaties, namelijk op iOS en Android Door één JavaScript-codebase te gebruiken, kan NativeScript profiteren van native platform-API's en UI's om een ​​echte native-ervaring te bieden Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de essentiële UI-componenten en modules van NativeScript tijdens het maken en implementeren van een eenvoudige, native mobiele applicatie voor Android en iOS Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Implementeer een MVVM-architectuur (Model View View Model) Implementeer een eenvoudige workflow via een netwerkverzoek Gebruik native API's via JavaScript-code Krijg toegang tot native UI-stijlen via CSS Publiek Ontwikkelaars van mobiele applicaties die crossplatform-applicaties voor iOS of Android willen ontwikkelen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  14 hours
  Ionic is een mobiele ontwikkelingskader voor het creëren van hybride mobiele webtoepassingen. WordPress is een content management systeem geschreven in PHP. Met behulp van Ionic 4, kunnen gebruikers de WordPress Rest API gebruiken om een backend-toepassing voor een mobiele webtoepassing te maken. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op webontwikkelaars die willen gebruiken WordPress en Ionic 4 voor volledige stackontwikkeling. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Creëer web-applicaties met WordPress als backend. Installeer Ionic 4 met de WorPress Rest API. Run CRUD operaties met behulp van Ionic 4. Beveilig een web-applicatie met JWT-authenticatie.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  Xamarin is een open-source, op C# gebaseerde set hulpmiddelen voor het schrijven van Android , iOS en Windows-apps met native gebruikersinterfaces en een gedeelde codebasis op alle platforms. Hiermee kunnen ontwikkelaars overal dezelfde IDE, taal en API's gebruiken - alles wat in Objective-C, Swift of Java kan worden gedaan, kan in C# met Xamarin worden gedaan. Xamarin werd gekocht door Microsoft in 2016 en is inbegrepen bij Visual Studio . In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de belangrijkste aspecten van Xamarin bij het ontwikkelen van hun eigen set mobiele applicaties voor Android , iOS en Windows.
   Indeling van de cursus
   • Overzicht van de functies en mogelijkheden van Xamarin samen met stapsgewijze ontwikkeling van een mobiele applicatie (voor iOS , Android en Windows).
   21 hours
   IBM MobileFirst Platform (voorheen bekend als Worklight Foundation) is een reeks hulpmiddelen en diensten voor het bouwen van bedrijfsmobile en tablet applicaties. De client-side API is beschikbaar voor native iOS (Objective-C), native Android (Java), J2ME, C# native Windows Phone (C#), en JavaScript voor cross-platform hybride OR mobiele web-applicaties. MobileFirst Platform is beschikbaar online of in de cloud. In deze instructeur geleide, live training leren de deelnemers hoe ze MobileFirst Platform kunnen installeren en gebruiken om hybride mobiele toepassingen op basis van HTML5, JS en CSS te ontwikkelen en te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Installeren en configureren MobileFirst Ontwikkel, testen en implementeren van cross-platform hybride mobiele apps.  Gebruik MobileFirst beveiligingsmechanismen om apps te beveiligen. Update apps over-the-air binnen een organisatie, het overschrijden van de behoefte aan app winkels. Beheer en monitoring van mobiele apps.
   Het publiek
    Ontwikkelaars
   Format van de cursus
    Deel lezingen, deel discussie, oefeningen en zware praktijken in een live-lab-omgeving.
   Opmerking
    Deze training is gebaseerd op Mobile Foundation 8.0. Om een andere versie of andere aanpassing aan deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te regelen.
   14 hours
   This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) introduces the fundamentals of Meteor and walks participants through the creation of a real-time web applications for both desktop and mobile platforms.
   14 hours
   Meteor is een JavaScript framework gebaseerd op Node.js. React is JavaScript bibliotheek voor frontend ontwikkeling. Met behulp van Meteor en Reactkunnen gebruikers webapplicaties bouwen en prototypen. Deze instructeur geleide, live training (onsite of remote) is gericht op webontwikkelaars die Meteor en React willen gebruiken voor volledige stackontwikkeling. Tegen het einde van deze training kunnen de deelnemers:
   • Bouw en prototype webapplicaties.
   • Structureer gebruikersinterfaces van toepassingen op basis van herbruikbare componenten.
   • Beheer gegevens tussen clients en servers met Meteor.
   Indeling van de cursus
   • Interactieve lezing en discussie.
   • Veel oefeningen en oefening.
   • Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
   Opties voor het aanpassen van cursussen
   • Om een training op maat aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om te regelen.
   14 hours
   Flutter is een open-source UI-framework gemaakt door Go ogle voor het maken van hoogwaardige iOS en Android apps. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze Flutter kunnen gebruiken om snel een mobiele app te ontwikkelen die draait op zowel iOS als Android apparaten. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   • Installeer snel het framework, IDE en andere tooling om te beginnen met ontwikkelen
   • Leer de dart-taal van Go ogle kennen en maak snel een prototype van een mobiele app
   • Test en implementeer mobiele apps die draaien op zowel iOS als Android met behulp van een enkele codebasis
   • Pas de app aan met een uitgebreide set widgets, lay-outs en animaties
   Publiek
   • ontwikkelaars
   • UX-prototyper die app-prototypes wil maken
   Indeling van de cursus
   • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
   Notitie
   • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
   • Ga voor meer informatie over Flutter naar: https://flutter.io/
   35 hours
   Flutter is een open source UI toolkit gemaakt door Google voor het bouwen van mobiele toepassingen voor Android, iOS, web en andere platforms van een enkele codebase. Als een cross-platform framework vermindert het de kosten en complexiteit van het creëren, ontwerpen en onderhouden van de toepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die Flutter willen gebruiken om hoogwaardige mobiele apps te creëren en te bouwen voor Android, iOS en andere platforms van een gemeenschappelijke codebase. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het creëren van Flutter apps. Gebruik Dart-programmeertaal om de code te ontwikkelen voor het bouwen van de apps. Gebruik Flutter widgets om een esthetisch aangename en gebruiksvriendelijke UI te ontwerpen en te creëren. Deploy en test apps op verschillende platforms (mobile, desktop, web, etc.)
   Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
   Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
   14 hours
   Flutter is een open-source UI framework gemaakt door Google die u toelaat om cross-platform toepassingen te bouwen voor Android, iOS, web en desktop besturingssystemen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die willen gebruiken Flutter om cross-platform toepassingen te creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Migratie toepassingen van Java tot Flutter. Integreren Firebase backenddiensten zoals database, authenticatie en opslag. Creëer animaties en geavanceerde UI-functies voor een app.
   Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
   Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen Flutter, bezoek dan: https://flutter.io/
   14 hours
   Ionic is een front-end SDK voor het bouwen van native-achtige mobiele applicaties op meerdere platforms. Het dient als een framework, niet zoals Bootstrap of Foundation, maar voor mobiele applicaties. In deze door een instructeur geleide, leren live trainingdeelnemers hoe ze een platformonafhankelijke, native-achtige mobiele app kunnen maken met behulp van het Ionic framework. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers dat kunnen
   • Creëer en gebruik app-store-ready mobiele applicaties voor Android en iOS
   • Ionic syntaxis en Angular 's Typoscript begrijpen en gebruiken
   • Breid het gevoel en de functionaliteit van de applicatie uit met Ionic Native
   Publiek
   • Java script (JS) ontwikkelaars
   • Front-end ontwikkelaars
   • AnguarJS-ontwikkelaars
   • Ontwikkelaars van mobiele applicaties
   Formaat van de cursus
   • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
   Notitie
   • Deze training behandelt Ionic 2.0 en Angular 2.0. Zie voor training op Ionic 4.0 en Angular 4.0: TBD
   7 hours
   Ionic is a front-end SDK for building native-like mobile applications across multiple platforms. It serves as a framework, not unlike Bootstrap or Foundation, but for mobile applications. In this training, participants will build and deploy a number of applications to implement some of the new features in Ionic 3 and Angular 4. By the end of this training, participants will be able to
   • Upgrade from Ionic2 and Angular2 to Ionic3 and Angular4
   • Build an Ionic 3 and Angular 4 mobile app with lazy loading
   • Integrate location services into an Ionic3 and Angular4 mobile app
   • Create a multi-level accordion menu with dynamic data
   • Set up an authentication service for an Ionic3 and Angular4 mobile app
   • Consume a REST API using the new Angular 4.3 HttpClient
   Audience
   • Javascript (JS) developers
   • Front-end developers
   • AnguarJS developers
   • Mobile application developers
   Format of the course
   • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
   14 hours
   Ionische is een front-end SDK voor het bouwen van cross-platform mobiele apps. Het dient als een kader, niet in tegenstelling tot bootstrap of stichting, maar voor mobiele toepassingen. in deze instructeur-LED, live training deelnemers zullen leren hoe je een mobiele app met behulp van de Ionische Framework, hoekig, Cordova en PhoneGap app te creëren. aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn om -
   • bouwen en implementeren van mobiele app voor Android en iOS.
   • gebruik PhoneGap app in plaats van platform Sdk's om verschillende platforms te richten.
   formaat van de cursus
   • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
   Opmerking
   • Deze opleiding omvat Ionische 1,0 en hoekige 1,0 (aka AngularJS, hoekig. js) voor de opleiding op Ionische 2,0 en hoekige 2,0, zie: TBD
   14 hours
   This course introduces Ionic.

   Last Updated:

   Aankomende Cross Platform Development cursussen

   Weekend Cross Platform Development cursus, Avond Cross Platform Development training, Avond Cross Platform Development opleiding Cross Platform Development boot camp, Cross Platform Development instructeur geleid, Weekend Cross Platform Development training, Avond Cross Platform Development cursus, Cross Platform Development coaching, Cross Platform Development instructeur, Cross Platform Development trainer, Cross Platform Development training cursus, Cross Platform Development lessen, Cross Platform Development on-site, Cross Platform Development privé cursus, Cross Platform Development een op een training, Cross Platform Development op locatie, Weekend Cross Platform Development opleiding

   Cursussen met korting

   Course Discounts Newsletter

   We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
   You can always change your preferences or unsubscribe completely.

   Een aantal van onze klanten

   This site in other countries/regions