Flutter Training Courses

Flutter Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Flutter-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on praktijk hoe Flutter te gebruiken om snel een mobiele app te ontwikkelen die zowel op iOS- als Android-apparaten werkt. Flutter training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand". Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Flutter Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use BLoC Pattern to manage state across different applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the BLoC core concepts and architecture.
 • Create, test, and debug BLoCs.
 • Learn about the BLoC build context.
14 hours
Flutter is een open-source UI-framework gemaakt door Go ogle voor het maken van hoogwaardige iOS en Android apps. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze Flutter kunnen gebruiken om snel een mobiele app te ontwikkelen die draait op zowel iOS als Android apparaten. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer snel het framework, IDE en andere tooling om te beginnen met ontwikkelen
 • Leer de dart-taal van Go ogle kennen en maak snel een prototype van een mobiele app
 • Test en implementeer mobiele apps die draaien op zowel iOS als Android met behulp van een enkele codebasis
 • Pas de app aan met een uitgebreide set widgets, lay-outs en animaties
Publiek
 • ontwikkelaars
 • UX-prototyper die app-prototypes wil maken
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Flutter naar: https://flutter.io/
35 hours
Flutter is een open source UI toolkit gemaakt door Google voor het bouwen van mobiele toepassingen voor Android, iOS, web en andere platforms van een enkele codebase. Als een cross-platform framework vermindert het de kosten en complexiteit van het creëren, ontwerpen en onderhouden van de toepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die Flutter willen gebruiken om hoogwaardige mobiele apps te creëren en te bouwen voor Android, iOS en andere platforms van een gemeenschappelijke codebase. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het creëren van Flutter apps. Gebruik Dart-programmeertaal om de code te ontwikkelen voor het bouwen van de apps. Gebruik Flutter widgets om een esthetisch aangename en gebruiksvriendelijke UI te ontwerpen en te creëren. Deploy en test apps op verschillende platforms (mobile, desktop, web, etc.)
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Flutter is een open-source UI framework gemaakt door Google die u toelaat om cross-platform toepassingen te bouwen voor Android, iOS, web en desktop besturingssystemen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die willen gebruiken Flutter om cross-platform toepassingen te creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Migratie toepassingen van Java tot Flutter. Integreren Firebase backenddiensten zoals database, authenticatie en opslag. Creëer animaties en geavanceerde UI-functies voor een app.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen Flutter, bezoek dan: https://flutter.io/

Last Updated:

Aankomende Flutter cursussen

Weekend Flutter cursus, Avond Flutter training, Avond Flutter opleiding Flutter boot camp, Flutter instructeur geleid, Weekend Flutter training, Avond Flutter cursus, Flutter coaching, Flutter instructeur, Flutter trainer, Flutter training cursus, Flutter lessen, Flutter on-site, Flutter privé cursus, Flutter een op een training, Flutter op locatie, Weekend Flutter opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions