Swift Training Courses

Swift Training Courses

Lokale instructeurs live Swift trainingscursussen in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Swift Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
ios8xcode6devsiPhone and iPad Development in Swift for iOS 8 and Xcode 635 uurDeze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties kunnen ontwikkelen voor iPhone en iPad met iOS8. De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties kunt ontwikkelen met de nieuwe Swift-programmeertaal van Apple met behulp van de Xcode6 IDE. Tijdens de cursus zal een volledig functionele Tetris-stijl-blokgame vanaf het begin met Swift worden ontwikkeld. De cursus wordt afgesloten met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie vanuit het niets in Swift. De cursus veronderstelt enige programmeerervaring.

Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware, zoals een MacBook of een Mac Mini. Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden. Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad, moeten worden geregistreerd als iOS-ontwikkelaars bij Apple en hun apparaat hebben geregistreerd voor ontwikkeling. Apple rekent $ 99 per jaar aan om zich te registreren als een iOS-ontwikkelaar.
agiletddsAgile, TDD and Swift35 uurDeze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die hoogwaardige iOS-applicaties willen schrijven in Swift Dit is een praktische cursus waarbij een aantal steeds complexere applicaties van hoge kwaliteit worden geschreven Afgevaardigden moeten een Apple Copmputer hebben waarop de nieuwste versie van OS X en Xcode is geïnstalleerd Afgevaardigden die applicaties op echte apparaten willen uitvoeren in plaats van emulators, moeten bij Apple worden geregistreerd als iOS-ontwikkelaars en hun apparaten moeten laten registreren.
ios_swift3iOS (iPhone and iPad Development) in Swift for iOS 11 and Xcode 9 - Swift 435 uurDeze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 11 kunnen ontwikkelen Xcode 9, Swift 4 en iOS 11 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 9 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware, zoals een MacBook of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren .
swiftxcodeiPhone and iPad Development using Swift 3 and Xcode 8 for iOS 1035 uurWie zou moeten bijwonen? Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 10 kunnen ontwikkelen Xcode8, Swift3 en iOS 10 hebben aanzienlijke veranderingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 8 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Intel-gebaseerde Apple-hardware, zoals een MacBook of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die nodig is om software te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren .
swift_4iOS (iPhone and iPad Development - Apple) in Swift for iOS 12 and Xcode 10 - Swift 4.1 Training Course35 uurDeze 5-daagse cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die willen leren hoe ze applicaties voor iPhone en iPad met iOS 11 kunnen ontwikkelen Xcode 9, Swift 4 en iOS 11 hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop applicaties worden geschreven De cursus is praktisch en laat zien hoe je vanuit het niets applicaties ontwikkelt met de Swift-programmeertaal en de Xcode 9 IDE Tijdens de cursus zal een volledig functionele applicatie helemaal opnieuw worden ontwikkeld met Swift Deze cursus kan alleen worden uitgevoerd op Apple-hardware, zoals een MacBook Pro of een Mac Mini Gedelegeerden moeten zich bij Apple hebben geregistreerd en een Apple ID hebben die vereist is om software Xcode te downloaden Gedelegeerden die de applicaties willen gebruiken die tijdens de cursus zijn ontwikkeld op een iPhone of iPad met behulp van een USB-kabel, moeten hun apparaat bij Xcode registreren Delegate moet in staat zijn om alle basisbeginselen van Swift na dit en natuurlijk te begrijpen en zou in staat moeten zijn om elke vorm van toepassing in iOS te maken en in meer complexe applicaties op iOS te graven .

Aankomende Swift cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Agile, TDD and Swift - Rotterdam Brainparkma, 2018-12-31 09:305775EUR / 9375EUR
Agile, TDD and Swift - Nijmegen City Centrema, 2019-01-07 09:305775EUR / 8725EUR
Agile, TDD and Swift - Tilburg Centraal Stationma, 2019-01-14 09:305775EUR / 10379EUR
Agile, TDD and Swift - Amsterdamma, 2019-01-21 09:305775EUR / 7975EUR
Agile, TDD and Swift - Evoluon Eindhovenma, 2019-01-21 09:305775EUR / 8975EUR
Weekend Swift cursus, Avond Swift training, Avond Swift opleiding Swift boot camp, Swift instructeur geleid, Weekend Swift training, Avond Swift cursus, Swift coaching, Swift instructeur, Swift trainer, Swift training cursus, Swift lessen, Swift on-site, Swift privé cursus, Swift een op een training, Swift op locatie, Weekend Swift opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Linux LPI LPIC-1 Exam 101 PreparationEvoluon Eindhovenwo, 2018-12-19 09:302287EUR / 3687EUR
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!