Kotlin Training Courses

Kotlin Training Courses

Local, instructor-led live Kotlin training courses demonstrate through discussion and hands-on practice how to create professional applications using Kotlin.

Kotlin training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Kotlin training can be carried out locally on customer premises in Nederland or in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Kotlin Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java In deze live training met instructeur leren deelnemers meer geavanceerde functies te gebruiken die de Kotlin-programmeertaal biedt Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp wat Kotlin zeer uitbreidbaar en uniek maakt ten opzichte van andere JVM-talen Bestudeer geavanceerde onderwerpen en functies in Kotlin, inclusief functies, klassen, delegatie, generieken, metaprogrammering en asynchrone programmering Publiek Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in een diepere kennis van Kotlin-programmering Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Kotlin is een statisch getypeerde programmeertaal voor de JVM, Android en de browser Publiek Deze cursus richt zich op programmeurs en technici die geïnteresseerd zijn in programmeren met Kotlin .
21 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe te coderen met Kotlin terwijl ze de conversie van een Android-app van Java naar Kotlin doorlopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de grondbeginselen van programmeren in Kotlin Codeer hun eigen Kotlin-applicatie Converteer een Android-app van Java naar Kotlin Gebruik Java van Kotlin en omgekeerd Publiek Android-ontwikkelaars zijn geïnteresseerd in Kotlin Java-programmeurs die geïnteresseerd zijn in Kotlin Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java In deze live training met instructeur leren deelnemers Kotlin te gebruiken om professionele applicaties te maken Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de basis van objectoriented programmeren Begrijp de concepten van Kotlin Lees de Kotlin-code Codeer hun eigen Kotlin-applicatie Publiek Beginners in programmeren Ervaren Java-ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in Kotlin Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en object-georiënteerde programmeertaal gebaseerd op Java. Het is populair voor Android app en server-side ontwikkeling.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op Java-Ontwikkel servers die willen Kotlin gebruiken voor het bouwen van server-side web applicaties.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- code Kotlin toepassingen het gebruik van bestaande Java frameworks, Bibliotheken en tooling.
- Schrijf een backend applicatie met minimale standaard code.
- compileren Kotlin code naar JVM bytecodes, JavaScript en Kotlin native.
- debug en optimaliseren Kotlin code.
- test en implementeer een Kotlin applicatie.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over Kotlin, u terecht op: https://kotlinlang.org/
35 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Kotlin-programmering bij het maken van Android-apps met Kotlin Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de grondbeginselen van programmeren in Kotlin Codeer hun eigen Kotlin-applicatie Bouw, test, implementeer en los problemen op met Android- en iOS-apps met Kotlin Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
Kotlin is een moderne, functionele en objectoriented programmeertaal op basis van Java In deze live training met instructeur leren deelnemers Kotlin-programmering bij het maken van een Android-app op basis van een bestaande iOS-app Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de fundamentele concepten van Kotlin-programmering door gebruik te maken van Swift- en iOS-kennis Stel een Android UI samen met Kotlin Publiek iOS- en Swift-ontwikkelaars zijn geïnteresseerd in het verplaatsen van hun apps naar Android met behulp van Kotlin Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Kotlin native is een technologie voor het compileren van Kotlin om native binaries die draaien zonder enige virtuele machine.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelers die willen Kotlin gebruiken om een applicatie die native draait op Android, iOS, Mac, Linux, Windows, rasberry Pi, etc. te ontwikkelen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- het opzetten van een goede omgeving voor Kotlin native ontwikkeling.
- Maak een applicatie die de meest populaire Desktop OSs, mobiele apparaten en embedded devices (bijv. framboos PI) target.
- gebruik maken van de Kotlin API om verschillende kaders te bellen, met inbegrip van Cocoa touch voor iOS.
- debug en optimaliseren Kotlin code.
- test en implementeer een Kotlin applicatie.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- om meer te leren over Kotlin native, u terecht op: https://kotlinlang.org/docs/reference/native-overview.html
Weekend Kotlin cursus, Avond Kotlin training, Avond Kotlin opleiding Kotlin boot camp, Kotlin instructeur geleid, Weekend Kotlin training, Avond Kotlin cursus, Kotlin coaching, Kotlin instructeur, Kotlin trainer, Kotlin training cursus, Kotlin lessen, Kotlin on-site, Kotlin privé cursus, Kotlin een op een training, Kotlin op locatie, Weekend Kotlin opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!