GPU Training Courses

GPU Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live GPU (Graphics Processing Unit) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on praktijk de grondbeginselen van GPU en hoe GPU's te programmeren. GPU-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Graphics Processing Unit Subcategories

GPU Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Deze cursus behandelt hoe GPU 's kunnen worden geprogrammeerd voor parallel computergebruik. Sommige van de applicaties omvatten deep learning, analyse en engineering-applicaties.
21 hours
Deze door een instructeur geleide, live training behandelt het programmeren van GPU 's voor parallel computergebruik, het gebruik van verschillende platforms, het werken met het CUDA-platform en zijn functies, en het uitvoeren van verschillende optimalisatietechnieken met behulp van CUDA. Sommige van de toepassingen omvatten toepassingen voor diepgaand leren, analyse, beeldverwerking en engineering.
14 hours
Video-analyse verwijst naar de technologie en technieken die worden gebruikt om een video-strom te verwerken. Een gemeenschappelijke applicatie zou zijn om live video-evenementen te captureren en te identificeren door middel van bewegingsdetectie, gezichtsrecognitie, crowd en voertuigrekening, enz. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die hardware-accelerated object detection en tracking modellen willen bouwen om streaming video-gegevens te analyseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer de nodige ontwikkelingsomgeving, software en bibliotheken om te beginnen met het ontwikkelen. Bouw, trainen en implementeren van diep leren modellen om live video-feeds te analyseren. Identificeer, traceer, segmenteren en verschillende objecten voorspellen binnen videoframes. Optimaliseren objectdetectie en tracking modellen. Ontwikkelen van een intelligente video-analyse (IVA) toepassing.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
CUDA (Compute Unified Device Architecture) is een parallelle computingplatform en API gemaakt door Nvidia. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die CUDA willen gebruiken om Python toepassingen te bouwen die parallel lopen op NVIDIA GPUs. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik de Numba compiler om Python toepassingen te versnellen die op NVIDIA GPUs worden uitgevoerd. Creëer, compileer en lanceer aangepaste CUDA kernels. Het beheer van het geheugen GPU. Converteer een CPU-gebaseerde applicatie in een GPU-accelerated applicatie.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming GPU (Graphics Processing Unit) Courses

Weekend GPU (Graphics Processing Unit) cursus, Avond Graphics Processing Unit training, Avond Graphics Processing Unit opleiding GPU boot camp, GPU (Graphics Processing Unit) instructeur geleid, Weekend Graphics Processing Unit (GPU) training, Avond Graphics Processing Unit cursus, GPU coaching, Graphics Processing Unit instructeur, GPU trainer, Graphics Processing Unit (GPU) training cursus, GPU lessen, GPU on-site, GPU privé cursus, Graphics Processing Unit (GPU) een op een training, Graphics Processing Unit op locatie, Weekend GPU opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions