Enterprise Architecture Training Courses

Enterprise Architecture Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Enterprise Architecture (EA)-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on praktijk een uitgebreid perspectief van tools die worden gebruikt om de Enterprise Architecture te beschrijven en te implementeren. Enterprise Architecture-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Enterprise Architecture Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
TOGAF is een raamwerk voor enterprise-architectuur dat organisaties de tools biedt voor het ontwerpen van een IT-infrastructuur die is afgestemd op hun doelen en voldoet aan de vereisten van de organisatie.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals van gemiddeld niveau die praktische vaardigheden willen leren en verwerven in het gebruik van TOGAF om bedrijfsarchitectuur te bouwen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de belangrijkste concepten en principes van het TOGAF-raamwerk. Pas de TOGAF-benadering toe op transformatie en beheer veranderingen. De verschillende TOGAF-methodieken begrijpen en toepassen. Verwerf praktische vaardigheden en gebruik TOGAF-technieken.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Moderne gebouwontwerpen en andere constructies vereisen de juiste installatie en opstelling van een gestructureerd bekabelingssysteem. Het is noodzakelijk dat bekabelingssystemen snel, vakkundig en conform de normen van ISO/IEC en EIA/TIA worden geïnstalleerd.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-personeel dat wil leren hoe ze een gestructureerd bekabelingssysteem correct en correct kunnen installeren in elk gebouw of structuur.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp het concept en de infrastructuurelementen van een gestructureerd bekabelingssysteem. Installeer en test een bekabelingssysteem correct. Leer de industriestandaarden, technieken en apparatuur die worden gebruikt voor een gestructureerd bekabelingssysteem.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Dit is een 2-daagse cursus die zich richt op het simuleren van SysML modellen. Deze instructeur geleide, live training (on-site of remote) is gericht op degenen die Cameo Simulation Toolkit willen gebruiken om effectief SysML diagrammen en modellen te creëren en uit te voeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bereid en installeer SysML diagrammen voor simulatie. Uitvoeren van Activity Diagram. Execute State Machine diagrammes. Uitvoeren van parametrische diagrammen. Uitvoeren van sequentie diagrammes.
Om deel te nemen aan deze cursus moet de deelnemer voldoen aan de voorwaarden en een goed begrip hebben van de SysML diagrammen. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Dit is een driedaagse training over principes van modellering, UML , SysML en het gebruik van MagicDraw na een case study, die een typische modelgebaseerde systeemtechnische benadering aantoont. De cursus:
 • Bevat lezingen en praktische oefening bij het gebruik van MagicDraw voor systeemmodellering met behulp van SysML ;
 • Verklaart belangrijke SysML concepten en -diagrammen;
 • Biedt praktische ervaring met het bouwen van voorbeelden van systeemmodellen;
 • Laat zien hoe modelelementen in verschillende weergaven kunnen worden getraceerd;
 • Legt uit hoe de MagicDraw functies efficiënt kunnen worden gebruikt;
 • Is gebaseerd op een consistente case study van modellering.
Publiek:
 • Systeemarchitecten, systeemingenieurs, software-architecten en andere belanghebbenden die modellen maken en gebruiken.
methoden:
 • Presentaties, discussies en praktijkvoorbeelden op basis van casestudy's.
Lesmateriaal:
 • Slides, case study-model en praktische opdrachtbeschrijvingen.
certificaten:
 • Elke deelnemer ontvangt een NobleProg-certificaat dat aangeeft dat hij / zij de training heeft gevolgd.
14 hours
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het plannen, analyseren, implementeren, uitvoeren, onderhouden of verbeteren van Enterprise Architectures. Het toont een uitgebreid overzicht van hulpmiddelen die worden gebruikt om de EA te beschrijven en te implementeren.
14 hours
Doelstelling Deze training is bedoeld om deelnemers te helpen de meest gebruikte Enterprise Architect ure s en regels te begrijpen die ze in hun constructie moeten opvolgen om te slagen met een passend architectuurscenario voor hun organisatie. Dankzij de selectie van geschikte architectuurlagen, componenten en traceerbaarheidsverbindingen die moeten worden opgezet van de bedrijfslaag naar de technische laag, biedt het resulterende enterprise-architectuurframework u een goede impactanalyse in het licht van evoluties van de zakelijke beslissingen en anticipeert op mutaties van de overeenkomstige informatiesysteemcomponenten.
21 hours
MODAF is een internationaal erkend raamwerk voor enterprise-architectuur ontwikkeld door de MOD ter ondersteuning van defensieplanning en verandermanagement-activiteiten. Het doet dit door het vastleggen en presenteren van informatie op een rigoureuze, coherente en uitgebreide manier mogelijk te maken die helpt bij het begrijpen van complexe kwesties. Het publiek:
 • Enterprise Architect 's, de belangrijkste klanten voor MODAF weergaven, die zowel de standaard MODAF weergaven die aan hen zijn verstrekt, correct moeten interpreteren als de taken moet specificeren en beheren die nodig zijn om nieuwe weergaven te maken
 • Architecturale modelbouwers die begeleiding nodig hebben bij het maken en uitwisselen van MODAF weergaven (inclusief bijvoorbeeld: architectenprincipes, coherentieregels en criteria voor gereedschapsselectie)
 • MODAF en ingenieurs die architecturale gegevensrepository's implementeren voor het opslaan en manipuleren van MODAF Architecture-gegevenselementen
 • Trainers en opvoeders die referentiemateriaal nodig hebben om de vorige typen MODAF gebruikers op de juiste manier te trainen en te ondersteunen
 • MODAF gebruikers die willen bijdragen aan de ontwikkeling van MODAF
 • Managers die moeten begrijpen welke weergaven nodig zijn om hun specifieke vragen te beantwoorden
21 hours
Deze cursus wordt geleverd in 2 modules: Eerste module stelt studenten in staat om een overzicht te krijgen van het gebruik van MODAF om acquisitie te ondersteunen. De Secong-module biedt een diepgaande beschrijving van de MODAF weergaven en hoe deze worden gebruikt bij de ontwikkeling van een architectuur. Het beschrijft hoe het 6-stappenproces wordt toegepast en hoe informatie die is verzameld van stakeholders wordt geïnterpreteerd binnen het MODAF model en wordt weergegeven in gebruikersgerichte weergaven.
35 hours
This course gives a solid understanding across all aspects of OMG United Architecture Framework. It does not focus on a specific view or function, but allows the delegates to easily find more information in the documentation and easily understand it. During the course the delegates will do simple exercises, answer questions, etc... Sparx Enterprise Architect is usually used during the course, but any other tools can be used instead.
14 hours
De cursus helpt bij het begrijpen en implementeren van cloudinfrastructuur op basis van OpenStack . De deelnemer leert de architectuur en mogelijkheden van OpenStack en verschillende installatiescenario's.
14 hours
Objective : Providing attendees with an overview of the System Engineering Discipline and help them better understand its principles.
This two days course allows participants to acquire a common terminology of the System Engineering, familiarize themselves with the system vision, principles and state-of-the-art procedures according to ISO / IEC 15288 and ISO / IEC / IEEE 42010 standards as well as architectural frameworks of System Engineering such as (DoDAF, MoDAF and NAF...) and how to align their viewpoints using the Enterprise Architecture Frameworks Methodologies such as the Open Group's TOGAF's ADM (Architecture Development Method).
35 hours
Deze cursus is bedoeld voor studenten van het niveau Post-Graduate (of gelijkwaardig) en zal een combinatie zijn van lezingen en practica (theorie en praktijk). Aan het einde van de cursus moet de student in staat zijn om: Kennis en begrip.
 • Begrijp de principes en het zakelijke voordeel van systemen die rond services zijn ontwikkeld.
 • Word u volledig bewust van de belangrijkste protocollen en technologieën die bij de standaard voor webservices horen en begrijp hoe deze technologieën in elkaar passen. Uw kennis zal zich uitbreiden tot toonaangevende en opkomende aspecten van webservices, evenals de meer gevestigde elementen van de standaard.
 • Begrijp diepgaand de technologie die wordt gebruikt om systemen op basis van een veelgebruikte programmeertaal in staat te stellen zowel Web Services gebruiken als aan te bieden.
Intellectuele vaardigheden:
 • Bepaal waar de servicegerichte aanpak en met name webservices geschikt zijn voor bepaalde bedrijfsscenario's.
 • Overweeg het meest effectieve ontwerp voor een oplossing voor webservices
 • In de toekomst kennis en begrip verwerven van nieuwe aspecten van de snel evoluerende standaard voor webservices
Praktische vaardigheden:
 • Gebruik de huidige technologieën die zijn gekoppeld aan Web Services die platformneutraal zijn - XML , SOAP, WSDL
 • Schrijf en open webservices in een veelgebruikte programmeertaal en schrijf klantcode in die taal om webservices op te roepen.
21 hours
Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die enterprise-webapplicaties willen ontwerpen en bouwen die voldoen aan strenge eisen op het gebied van schaalbaarheid, betrouwbaarheid en modulariteit Deze getrainde live training toont een reeks algemene problemen en laat deelnemers zien hoe ze efficiënt kunnen worden opgelost met Zend Framework 2 (ZF2) Deelnemers worden door een reeks oefeningen genomen die resulteren in het creëren van herbruikbare modules die zowel gestroomlijnd als robuust zijn Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Analyseer en begrijp de ontwerppatronen in verband met modulair ontwerp Gebruik Zend Framework 2-componenten om te zorgen voor beveiliging op gebieden zoals verificatie, versleuteling, LDAP en machtigingen (autorisatie) Geavanceerde technieken toepassen voor het ontwikkelen van webservices en RESTful-interfaces Problemen oplossen, optimaliseren en implementeren van een enterprisegrade webapplicatie Publiek Geavanceerde tot gemiddelde PHP-ontwikkelaars met ervaring met ZF2 Enterprise-ontwikkelaars die de prestaties, modulariteit en schaalbaarheid van zware, interactieve webtoepassingen voor ondernemingen willen verbeteren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Het Department of Defence Architecture Framework (DoDAF) is een architectuurraamwerk voor het Amerikaanse ministerie van Defensie, dat structuur biedt voor een specifieke bezorgdheid van belanghebbenden via standpunten die worden georganiseerd door verschillende opvattingen. DoDAF definieert een reeks weergaven die fungeren als mechanismen voor het visualiseren, begrijpen en assimileren van de brede reikwijdte en complexiteit van een architectuurbeschrijving via tabulaire, structurele, gedrags-, ontologische, picturale, temporele of grafische middelen. Het is met name geschikt voor grote systemen met complexe integratie- en interoperabiliteitsuitdagingen en is blijkbaar uniek in het gebruik van operationele standpunten waarin het operationele domein van de externe klant wordt beschreven waarin het ontwikkelsysteem zal werken.
21 hours
UPDM is an Object Management Group (OMG) initiative to develop a modeling standard that supports both the USA Department of Defense Architecture Framework (DoDAF) and the UK Ministry of Defence Architecture Framework (MODAF). The modeling standard is called the Unified Profile for DoDAF and MODAF (UPDM).
14 hours
Onze ED-SOA-training richt zich op het bouwen en analyseren van een architectuurraamwerk dat voortbouwt op de SOA-referentiearchitectuur. Diensten worden gebruikt als gebeurtenisgeneratoren, die een probleem of dreigend probleem, een kans, een drempelwaarde of een afwijking betekenen.
35 hours
Deze cursus geeft een goed begrip van alle aspecten van het NAVO Architecture Framework Het concentreert zich niet op een specifieke weergave of functie, maar stelt de gedelegeerden in staat gemakkelijk meer informatie te vinden in de documentatie en deze gemakkelijk te begrijpen Tijdens de cursus zullen de afgevaardigden eenvoudige oefeningen doen, vragen beantwoorden, enz Sparx Enterprise Architect wordt meestal gebruikt tijdens de cursus, maar in plaats daarvan kunnen andere hulpmiddelen worden gebruikt .
14 hours
Deze cursus legt de OMG SoaML normen uit en laat zien hoe het SOA-landschap moet worden gemodelleerd. Het introduceert de taal en laat vervolgens zien hoe services en infrastructuur voor SOA kunnen worden ontdekt, ontworpen en geïmplementeerd. Deze cursus behandelt altijd de nieuwste versie van de SoaML specificatie.
21 hours
Doel : deze cursus is bedoeld om deelnemers te helpen begrijpen hoe zij de UAF en NAF-architectuurarchitectuur in de praktijk kunnen brengen. Het begrijpen van concepten van de UAF 1.1 in de context van het NAVO NAF v4 Architecture Framework is zeer nuttig, aangezien het Domain Meta-model (DMM) van UAF verschillende stakeholderbelangen in verband met een systeem beschrijft, zoals beveiliging, informatie of metingen via een set van vooraf gedefinieerde gezichtspunten en vervolgens toegewezen aan de overeenkomstige weergaven in NAFv4. Aan de andere kant helpt de architectuurfase van de NAFv4-methodologie van de NAVO om te begrijpen hoe efficiënt gebruik kan worden gemaakt van de opvattingen van de UAF om coherentie en volledigheid te waarborgen en traceerbaarheid mogelijk te maken van doelen op hoog niveau tot persoonlijke en fysieke middelen die moeten worden ingezet om realiseer ze. Concepten en technieken die tijdens de cursus worden uitgelegd, worden door de deelnemers geleidelijk toegepast met behulp van een end-to-end case study en verschillende oefeningen daarop. Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
This training will teach you how to use SysML, the modeling language for systems engineering. In particular, you will learn about block diagrams for structural modeling of complex systems. You will deepen the sequence diagram, state diagram and activity diagram for dynamic modeling. You will also learn how to use specific SysML diagrams such as the requirements diagram and the parametric diagram, as well as the concept of allocation. We will also emphasize the need to define a modeling approach, adapted to the business context and the type of system to be studied. The practice will be done using the Cameo Systems Modeler (MagicDraw) modeling tool from NoMagic. Teaching method
 • Theoretical presentation illustrated with examples
 • 50% practical work with Cameo Systems Modeler on a case study throughout the training
21 hours
De cursus verbreidt de beschikbare kennis van UML. Tijdens de training richten we ons op het praktische gebruik van de taal van de UML object-gerichte analyse.
21 hours
Doelstelling: Het helpen van analisten en ontwerpers van het domein System Engineering om te begrijpen hoe efficiënt vereisten kunnen worden verzameld en vervolgens de implementatie van embedded software-ontwerp kunnen doorlopen op basis van systeemspecificaties met behulp van UML 2 en SysML . Deze 3-daagse training is bedoeld om systeemanalisten te helpen hun behoeften en ontwerpers efficiënt uit te drukken om het juiste architecturale ontwerp van het systeem te maken op basis van deze behoeften. De resulterende systeemarchitectuur biedt een goed niveau van behendigheid aan de ingebedde systeemsoftware in het licht van veranderingen omdat het een coherente traceerbaarheid mogelijk maakt van de bedrijfsregels die zijn ingekapseld in systeemfuncties en die van de gebruikskeuzes (use cases) van de eindgebruikers naar de software-implementatieniveau.
21 hours
Deze cursus wordt aangeboden in twee varianten om praktisch inzicht te geven in hoe systemen kunnen worden gemodelleerd met behulp van de nieuwste versie van OMG 's specificatie voor SysML ( SysML ). De notatie en onderliggende semantiek van SysML worden op een manier uitgelegd waarmee studenten wat ze leren toepassen op elke geschikte methode of tool voor systeemmodellering.
21 hours
Met de opkomst van zeer complexe gedistribueerde systemen is de complexiteit van een enkel systeem verplaatst naar de complexiteit van de architectuur van de groep systemen. Deze cursus omvat de relatie van Software Architecture met Technisch Enterprise Architecture. Deze twee gebieden zijn onderling verbonden op een manier die momenteel niet goed wordt beschreven. Bijvoorbeeld, het splitsen van een complex monolithisch systeem in twee systemen die via webdiensten communiceren, zal aanzienlijke veranderingen in beide nieuwe systemen en de architectuur tussen hen veroorzaken. Deze cursus zal trade-offs, momenteel gemeenschappelijke patronen en oplossingen voor het beheren van complexe systemen en communicatie binnen en tussen hen dekken.
21 hours
Een van de snelstgroeiende rollen in de IT-industrie is de IT Business Analyst. Business zijn te vinden in bijna organisaties en zijn belangrijke leden van elk IT-team, zowel in de particuliere als de publieke sector. Deze cursus biedt een duidelijke, stapsgewijze handleiding over hoe de Business zijn of haar rol kan vervullen met behulp van geavanceerde objectgeoriënteerde technologie.
35 hours
Cursus Doelstellingen Om inzicht te krijgen in de essentie van embedded GNU / Linux , hoe de stukjes en beetjes in elkaar passen. Welke componenten zijn nodig om een ingebed GNU / Linux systeem te bouwen, waar komen ze vandaan en hoe kunt u ze configureren / bouwen / installeren? Waar kun je hulp krijgen? Hoe zit het met die softwarelicenties? Hands-on oefeningen bieden u de nodige praktische ervaring om door te gaan en uw eigen ingebedde GNU / Linux systemen te ontwikkelen na het succesvol voltooien van deze training. Omschrijving Deze vijfdaagse trainingsklasse maakt gebruik van praktische oefeningen in combinatie met instructie om de concepten van embedded GNU / Linux te illustreren. Het is ontworpen om u snel op snelheid te brengen. De filosofie, concepten en opdrachten die nodig zijn om effectief gebruik te maken van GNU / Linux worden beschreven door een combinatie van theorie en on-the-job training. Probeer het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar leer van een ervaren trainer en neem een praktische kennis van GNU / Linux en de mogelijkheid om het effectief te gebruiken in uw eigen embedded ontwikkelingsproject. Wie zou moeten deelnemen? Managers, projectmanagers, software-, hardware-, ontwikkelings-, systeemingenieurs, testers, beheerders, technici en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de technologie, die zo snel mogelijk willen begrijpen hoe Embedded GNU / Linux werkt. Je moet GNU / Linux of je moet luxe hebben om te beslissen of het zinvol is om het te gebruiken of niet. Misschien heb je al geprobeerd Embedded GNU / Linux , maar weet je niet helemaal zeker of je alles goed hebt gedaan. U gebruikt momenteel een ander besturingssysteem en toverstok om erachter te komen of GNU / Linux mogelijk beter en / of goedkoper is. Bezorgopties Al het trainingsmateriaal is Engels, maar de presentatie ervan kan wereldwijd in het Engels of in het Duits worden gegeven.
 • ter plaatse - instructeur aangedreven *)
 • on-line - instructeur aangedreven **)
 • on-site / on-line combinatie - instructeur aangedreven *) **)
Tijdens de training bieden we laptops *), boards *) **), werkboeken (in het Engels) *) **), externe toegang tot servers en boards **), schermuitwisseling **), audiobrug * *).
21 hours
Spring Cloud is een platform voor het bouwen van op Java gebaseerde gedistribueerde systemen en microservices. Het bouwen van complexe bedrijfstoepassingen is een uitdaging. Elke wijziging aan een deel van de systemen kan ertoe leiden dat het ontwerp van het hele systeem moet worden gewijzigd. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze verschillende technologieën en benaderingen kunnen evalueren voor het ontwerpen van een op services gebaseerde systeemarchitectuur. De training begint met een bespreking en vergelijking van monolithische systemen en service-architecturen en gaat vervolgens dieper in op de details van microservice-architectuur. Deelnemers krijgen de kans om hun kennis in de praktijk te brengen terwijl ze een aantal proof-of-concept microservices maken en implementeren die zijn gebouwd met Spring Cloud , Spring Boot en Docker . Ten slotte worden de relevante infrastructuurbouwstenen onderzocht om deelnemers te helpen bij het bepalen van de meest geschikte tools en benaderingen om te gebruiken voor verschillende organisatorische vereisten. Aan het einde van deze training hebben deelnemers een goed begrip van Service-Oriented Architecture (SOA) en Microservice Architecture, evenals praktische ervaring met Spring Cloud en gerelateerde Spring-technologieën voor het snel ontwikkelen van hun eigen cloud-schaal, cloud-ready microservices.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  14 hours
  Het bouwen van complexe bedrijfstoepassingen is zeer uitdagend in een steeds veranderende omgeving. Veranderingen in de integratie tussen services of systemen zullen veranderingen in het ontwerp van het systeem veroorzaken. Deze cursus behandelt het ontwerpen van onderhoudbaar, passend bij de grootte en het doel van uw organisatieservice en systeemarchitectuur en praktische infrastructuur. Deze cursus behandelt veelvoorkomende problemen met het bouwen van het landschap van gedistribueerde apps, beginnend met integratieproblemen, infrastructuur en moderne benaderingen, tot het oplossen van complexiteitsproblemen. Deze cursus legt de voor- en nadelen van elke oplossing uit (bijv. Traditionele SOA versus Microservice-architectuur), beschikbare tools (meestal open-source) ter ondersteuning van de ontwikkeling en het onderhoud, enz. Cursusindeling Het is meestal een discussie (met beperkte presentaties).
  28 hours
  This practical training will enable you to discover the ins and outs of the ARCADIA (Architecture Analysis and Design Integrated Approach) method and its associated modeling language. We will also focus on the benefits of a workbench adapted to the method, through a complete case study performed with the open source Capella tool. A language, an approach, a tool: these are the three pillars needed for the success of the Model Based Systems Engineering (MBSE). Audience:  Project managers, architects, system engineers, wishing to master the ARCADIA method and to learn how to use efficiently the Capella tool Teaching Method:
  • Theoretical presentation with examples
  • Case Study realized with Capella
  14 hours
  Domain Driven Design (DDD) is een benadering voor het omgaan met complex gedrag bij het ontwikkelen van software .

  Last Updated:

  Upcoming Enterprise Architecture Courses

  Weekend Enterprise Architecture cursus, Avond Enterprise Architecture training, Avond Enterprise Architecture opleiding Enterprise Architecture boot camp, Enterprise Architecture instructeur geleid, Weekend Enterprise Architecture training, Avond Enterprise Architecture cursus, Enterprise Architecture coaching, Enterprise Architecture instructeur, Enterprise Architecture trainer, Enterprise Architecture training cursus, Enterprise Architecture lessen, Enterprise Architecture on-site, Enterprise Architecture privé cursus, Enterprise Architecture een op een training, Enterprise Architecture op locatie, Weekend Enterprise Architecture opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions