DoDAF Training Courses

DoDAF Training Courses

Lokale, instructieve live DoDAF (Department of Defence Architecture Framework) trainingscursussen behandelen via interactieve discussies en hands-on oefenen alle onderwerpen uit die verband houden met DoDAF, inclusief introductie, achtergrond en methodologieën DoDAF-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

DoDAF Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Het Department of Defence Architecture Framework (DoDAF) is een architectuurraamwerk voor het Amerikaanse ministerie van Defensie, dat structuur biedt voor een specifieke bezorgdheid van belanghebbenden via standpunten die worden georganiseerd door verschillende opvattingen.

DoDAF definieert een reeks weergaven die fungeren als mechanismen voor het visualiseren, begrijpen en assimileren van de brede reikwijdte en complexiteit van een architectuurbeschrijving via tabulaire, structurele, gedrags-, ontologische, picturale, temporele of grafische middelen.

Het is met name geschikt voor grote systemen met complexe integratie- en interoperabiliteitsuitdagingen en is blijkbaar uniek in het gebruik van operationele standpunten waarin het operationele domein van de externe klant wordt beschreven waarin het ontwikkelsysteem zal werken.
21 hours
Overview
UPDM is een Object Management Group ( OMG ) initiatief om een modelleringsstandaard te ontwikkelen die zowel het Amerikaanse Department of Defense Architecture Framework ( DoDAF ) als het UK Ministry of Defense Architecture Framework ( MODAF ) ondersteunt. De modelleringsstandaard wordt het Unified Profile voor DoDAF en MODAF ( UPDM ) genoemd.

Aankomende DoDAF cursussen

Weekend DoDAF cursus, Avond DoDAF training, Avond DoDAF opleiding DoDAF boot camp, DoDAF instructeur geleid, Weekend DoDAF training, Avond DoDAF cursus, DoDAF coaching, DoDAF instructeur, DoDAF trainer, DoDAF training cursus, DoDAF lessen, DoDAF on-site, DoDAF privé cursus, DoDAF een op een training, DoDAF op locatie, Weekend DoDAF opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions