MODAF Training Courses

MODAF Training Courses

Lokale, instructieve live MODAF-cursussen (British Ministry of Defence Architecture Framework) demonstreren door middel van interactieve discussie en handson een overzicht van het gebruik van MODAF om acquisitie te ondersteunen, en vervolgens een diepgaande beschrijving van de MODAF-opvattingen en hoe deze worden gebruikt in de ontwikkeling van een architectuur MODAF-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MODAF Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Deze cursus geeft een goed begrip van alle aspecten van het NAVO Architecture Framework Het concentreert zich niet op een specifieke weergave of functie, maar stelt de gedelegeerden in staat gemakkelijk meer informatie te vinden in de documentatie en deze gemakkelijk te begrijpen Tijdens de cursus zullen de afgevaardigden eenvoudige oefeningen doen, vragen beantwoorden, enz Sparx Enterprise Architect wordt meestal gebruikt tijdens de cursus, maar in plaats daarvan kunnen andere hulpmiddelen worden gebruikt .
21 hours
UPDM is een Object Management Group ( OMG ) initiatief om een modelleringsstandaard te ontwikkelen die zowel het Amerikaanse Department of Defense Architecture Framework ( DoDAF ) als het UK Ministry of Defense Architecture Framework ( MODAF ) ondersteunt. De modelleringsstandaard wordt het Unified Profile voor DoDAF en MODAF ( UPDM ) genoemd.
21 hours
MODAF is een internationaal erkend raamwerk voor enterprise-architectuur ontwikkeld door de MOD ter ondersteuning van defensieplanning en verandermanagement-activiteiten. Het doet dit door het vastleggen en presenteren van informatie op een rigoureuze, coherente en uitgebreide manier mogelijk te maken die helpt bij het begrijpen van complexe kwesties. Het publiek:
  • Enterprise Architect 's, de belangrijkste klanten voor MODAF weergaven, die zowel de standaard MODAF weergaven die aan hen zijn verstrekt, correct moeten interpreteren als de taken moet specificeren en beheren die nodig zijn om nieuwe weergaven te maken
  • Architecturale modelbouwers die begeleiding nodig hebben bij het maken en uitwisselen van MODAF weergaven (inclusief bijvoorbeeld: architectenprincipes, coherentieregels en criteria voor gereedschapsselectie)
  • MODAF en ingenieurs die architecturale gegevensrepository's implementeren voor het opslaan en manipuleren van MODAF Architecture-gegevenselementen
  • Trainers en opvoeders die referentiemateriaal nodig hebben om de vorige typen MODAF gebruikers op de juiste manier te trainen en te ondersteunen
  • MODAF gebruikers die willen bijdragen aan de ontwikkeling van MODAF
  • Managers die moeten begrijpen welke weergaven nodig zijn om hun specifieke vragen te beantwoorden
21 hours
Deze cursus wordt geleverd in 2 modules: Eerste module stelt studenten in staat om een overzicht te krijgen van het gebruik van MODAF om acquisitie te ondersteunen. De Secong-module biedt een diepgaande beschrijving van de MODAF weergaven en hoe deze worden gebruikt bij de ontwikkeling van een architectuur. Het beschrijft hoe het 6-stappenproces wordt toegepast en hoe informatie die is verzameld van stakeholders wordt geïnterpreteerd binnen het MODAF model en wordt weergegeven in gebruikersgerichte weergaven.

Last Updated:

Aankomende MODAF cursussen

Weekend MODAF cursus, Avond MODAF training, Avond MODAF opleiding MODAF boot camp, MODAF instructeur geleid, Weekend MODAF training, Avond MODAF cursus, MODAF coaching, MODAF instructeur, MODAF trainer, MODAF training cursus, MODAF lessen, MODAF on-site, MODAF privé cursus, MODAF een op een training, MODAF op locatie, Weekend MODAF opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions